Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nece nista da bude od njega ako ovako nastavi. Novi Robinho, Quaresma i sl. Mozda mislite da sam hejter, ali Hazard me razocarao. Ocekivao sam da samo cuti i igra i pokaze koliko zna, ali ne, on je aktuelniji u medijima nego na terenu gde odigra jednu dobru utakmicu pa ga nema 5 i tako. 

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ajde TAF molim te reci da sto posto ide negdje da se možemo veseliti što ostaje još jednu sezonu. hahah :D

Ide vama provokatorima svirat u frulu

Nece nista da bude od njega ako ovako nastavi. Novi Robinho, Quaresma i sl. Mozda mislite da sam hejter, ali Hazard me razocarao. Ocekivao sam da samo cuti i igra i pokaze koliko zna, ali ne, on je aktuelniji u medijima nego na terenu gde odigra jednu dobru utakmicu pa ga nema 5 i tako. 

Ako nastavi biti naš najbolji igrač, naš najbolji strijelac, naš najbolji asistent??? Je li to hoćeš da kažeš??

Nas najbolji igrac ove sezone je Cahill. A Hazard uopste nije defanzivno nastrojen. Samo razmislja o napadu, zato je i najefikasniji, a i zato sto nemamo dobre napadace. Lepo je to, volim i ja ofanzivan fudbal, ALI mora da radi sta mu je receno. Ako svi moraju nazad, mora i on. Kad su mogli Bejl i Ronaldo da se toliko povuku protiv Bajerna i cekaju kontru, moze i on. Ne moze da radi sta zeli i da bude razmazen, to je ruzno. Daje izjave koje nisu adekvatne, sa dresom PSG-a daje intervju, a cak nas drzi i u neizvesnosti. Ne znamo da li ce da igra uopste za Chelsea sledece sezone. Samo je mogo da kaze da je srecan u Londonu, da sigurno ostaje i to je to, a ne da pominje zenu i prica neke pricice, papucar jedan.

Mislim da ce ga Mou istrpiti jos jednu sezonu a ako bude rijec prozborio u fazonu "smoren sam" sutnuti ga u picku materinu, sto ce Mou i uraditi sigurno. 70 miliona su fine pare, za to mozes uzeti dvije igracine

Ko da se on pita gdje ce. Zena je rekla Pariz i to je to.

Čudno kako se hajke vode protiv naših igrača od strane pojedinih naših navijača i medija.

Prvo hajka protiv Mate, sada protiv Hazarda. Znamo kako je završio prvi slučaj, sve miriše da će i drugi slučaj tako završiti na veliku žalost.

Da te hejtere Mate i Hazarda pitam nešto - što hejtate toliko, jel vam lakše na taj način preboljeti odlazak naša dva NAJBOLJA igrača? Ajde samo vi vjerujte medijima i što vam se plasira. Da su zdraviji odnosi u klubu, kao što nažalost nisu danas bi i Mata i Hazard i Sturridge bili u prvoj postavi Chelseaja, a mi bi vjerojatno već slavili prvenstvo, jer su ti igrači u zajednici sposobni da probijaju bunkere manjih klubova gdje smo to prvenstvo i izgubili. Ali dobro, neka nama igra ''radilica'' Ramires u prvoj postavi. Puuu živote.

Kakav je ovo bullshit od vijesti hahahaha. Moj pas bi to bolje napisao jebote.

Čudno kako se hajke vode protiv naših igrača od strane pojedinih naših navijača i medija.

Prvo hajka protiv Mate, sada protiv Hazarda. Znamo kako je završio prvi slučaj, sve miriše da će i drugi slučaj tako završiti na veliku žalost.

Da te hejtere Mate i Hazarda pitam nešto - što hejtate toliko, jel vam lakše na taj način preboljeti odlazak naša dva NAJBOLJA igrača? Ajde samo vi vjerujte medijima i što vam se plasira. Da su zdraviji odnosi u klubu, kao što nažalost nisu danas bi i Mata i Hazard i Sturridge bili u prvoj postavi Chelseaja, a mi bi vjerojatno već slavili prvenstvo, jer su ti igrači u zajednici sposobni da probijaju bunkere manjih klubova gdje smo to prvenstvo i izgubili. Ali dobro, neka nama igra ''radilica'' Ramires u prvoj postavi. Puuu živote.

Kakvo hejtanje, frajer samo sere po medijima. Satro hoce da bude sajivdzija ili sta vec al je retardirano do kurca. Od momenta kad je potpisao stvorio se neki osjecaj da ce otici nakon 2-3 sezone maksimum. A po izjavam bi se to moglo desiti i ranije. Igraj i suti. Stalno imas osjecaj da ce on nesto reci sto ce sjebati hemiju u ekipi. Sta ce nam takav igrac. Ako hoce ici tamo gdje misli da nece morati igrati odbranu (grohot), neka ide odmah ovog ljeta. Popricao bih s njim u cetiri oka da sam Mou, ako hoce da ide, nije problem, stigao bi odmah kes iz Reala i PSG-a i prodati ga. Cao prijatno. Smijesno je to da sam recimo prije od Williana ocekivao da ce biti teski kenjator jer je covjek u 5 do 12 reko perutnini "ko vam jebe mater" i potpisao za nas. I covjek je Brazilac. Ali ponasa se kao najveci moguci profesionalac. NIje na nivou na kojem moze biti ali momak pristupa svakoj tekmi isto, uvijek daje isto i nista ne sere. Prelazak iz Ukrajine u Englesku je veliki korak i velika razlika. A na kraju je Eden ispao teski mlakonja. ironija je da igra na poziciji na kojoj zeli a Willian je citavu sezonu igrao na najlosijoj poziciji za njega, desnom krilu i nije ni A promolio.

I jos jedna mala opaska - serem vam se po Mati i Sturridgeu. A taj Sturridge nikom nije valjao dok je bio ovdje  i aj vise u picku materinu, lik je otisao i zdravo. Ne shvatam ovoliko baljenja za tim likom koji nije nista dao klubu, niti je bio u formi, niti je cak igrao redovno. 

Za Lampardom necete ovoliko srati ljeb vas jebo.

Kakvo hejtanje, frajer samo sere po medijima. Satro hoce da bude sajivdzija ili sta vec al je retardirano do kurca. Od momenta kad je potpisao stvorio se neki osjecaj da ce otici nakon 2-3 sezone maksimum. A po izjavam bi se to moglo desiti i ranije. Igraj i suti. Stalno imas osjecaj da ce on nesto reci sto ce sjebati hemiju u ekipi. Sta ce nam takav igrac. Ako hoce ici tamo gdje misli da nece morati igrati odbranu (grohot), neka ide odmah ovog ljeta. Popricao bih s njim u cetiri oka da sam Mou, ako hoce da ide, nije problem, stigao bi odmah kes iz Reala i PSG-a i prodati ga. Cao prijatno. Smijesno je to da sam recimo prije od Williana ocekivao da ce biti teski kenjator jer je covjek u 5 do 12 reko perutnini "ko vam jebe mater" i potpisao za nas. I covjek je Brazilac. Ali ponasa se kao najveci moguci profesionalac. NIje na nivou na kojem moze biti ali momak pristupa svakoj tekmi isto, uvijek daje isto i nista ne sere. Prelazak iz Ukrajine u Englesku je veliki korak i velika razlika. A na kraju je Eden ispao teski mlakonja. ironija je da igra na poziciji na kojoj zeli a Willian je citavu sezonu igrao na najlosijoj poziciji za njega, desnom krilu i nije ni A promolio.

I jos jedna mala opaska - serem vam se po Mati i Sturridgeu. A taj Sturridge nikom nije valjao dok je bio ovdje  i aj vise u picku materinu, lik je otisao i zdravo. Ne shvatam ovoliko baljenja za tim likom koji nije nista dao klubu, niti je bio u formi, niti je cak igrao redovno. 

Za Lampardom necete ovoliko srati ljeb vas jebo.

Sve je to lijepo krasno, ali ovo boldano podvučeno ne vjerujem.

Sve je to lijepo krasno, ali ovo boldano podvučeno ne vjerujem.

Cae i ja sam to pomislio isto juce,nigde izjave direktno...neki intervju,snimak...,ali mi mozemo da verujemo i ne verujemo medijima...oni to prenose mi ne mozemo znati jel istina. Ali da ima nekih njegovih nebuloznih poteza kojim je sve ovo potpalio, ima...Pocev od dresa PSGa i onog intervjua...preko one izjave za njegovu zenu i njenu zelju da ide u Pariz... dakle ima on dosta udela zasto je sve ovo pocelo.

Kazem opet najdrazi mi je igrac i stvarno ga mnogo volim i obozavam da ga gledam kako izludjuje protivnike i sve...ali nazalost poceo je pogresne da izludjuje...poceo je nas navijace da izludjuje,a protivnike ne,bar u zadnje vreme kada je trebao najbise to da radi.

Hazard nije timski igrač i što se mene tiče neka se pokupi na ljeto. Moja želja je da ode nekamo gdje će ga gladiti perom po guzici, a ne da ovdje sere treneru kako treba igrati, Mourinho takve stvari ne oprašta. Ako bih birao između Mourinha i Hazarda, naravno da bi MOurinha izabrao. Bez obzira na sezonu kakva je bila, Hazardu još uvijek neke stvari nisu došle iz dupeta u glavu. Lijepo se ti malac goni u PSG i tamo soliraj koliko ti treba.

Ako jedan Real može pregrmiti da Ancelotti na Bernabeu koristi u obrani Balea i Ronalda, bogami može i Chelsea sa Hazardom isto.

EEEE da su nam sad Mata i Staridz  tu harali bi Svijetom .

Ja apsolutno ne vjerujem da je 100 % istina sve ovo sto se desava u proteklim danima vezano za njegove izjave i price o transferu.Kao prvo Murinjo u njemu vidi nosioca igre za razliku od Mate i nece ni Murinjo tek tako se odreci najboljeg igraca.Jer jedno je sto mi i mediji znamo a sasvim drugo to sto se izmedju njih desava.
Po meni nismo dugo imali boljeg igraca od Hazarda,njemu rame uz rame mogu samo Balack,Lampard i Drogba.Murinjo da je pametan u sto ne sumnjam zna kad treba povuci rucnu i otvoreno ali u 4 oka popricati sa njim i vidjeti u cemu je problem ako ga uopste ima.Naravno da se treba znati ko je glavni i ne gaziti svoj autoritet,i ako se posle toga ne budu mogli slagati,neka ide.Koliko god to bilo tesko za podnjeti,nece biti ni koristi od tog Hazarda ako bude igrao preko qrca.

Ja apsolutno ne vjerujem da je 100 % istina sve ovo sto se desava u proteklim danima vezano za njegove izjave i price o transferu.Kao prvo Murinjo u njemu vidi nosioca igre za razliku od Mate i nece ni Murinjo tek tako se odreci najboljeg igraca.Jer jedno je sto mi i mediji znamo a sasvim drugo to sto se izmedju njih desava.
Po meni nismo dugo imali boljeg igraca od Hazarda,njemu rame uz rame mogu samo Balack,Lampard i Drogba.Murinjo da je pametan u sto ne sumnjam zna kad treba povuci rucnu i otvoreno ali u 4 oka popricati sa njim i vidjeti u cemu je problem ako ga uopste ima.Naravno da se treba znati ko je glavni i ne gaziti svoj autoritet,i ako se posle toga ne budu mogli slagati,neka ide.Koliko god to bilo tesko za podnjeti,nece biti ni koristi od tog Hazarda ako bude igrao preko qrca.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

EEEE da su nam sad Mata i Staridz  tu harali bi Svijetom .

EEE svijet se pise malim pocetnim slovom.

Po meni nismo dugo imali boljeg igraca od Hazarda,njemu rame uz rame mogu samo Balack,Lampard i Drogba

Što to znači "bolji igrač"? Znalac s loptom, vrhunski tehničar?

Može i Neymar odmah među "najbolje" igrače Barcelone u povijesti. Ali koga boli kurac za to, zar nije bitno samo ono što oni daju na terenu za klub?

Da ne bi bilo zabune, ne mislim ja da je Hazard klubu dao malo, ali svakako mislim da se sve u vezi s njime precjenjuje.

Ne znam kako nekome uopće može pasti na pamet Hazarda stavljati u kontekst s ovima.

Što to znači "bolji igrač"? Znalac s loptom, vrhunski tehničar?

Može i Neymar odmah među "najbolje" igrače Barcelone u povijesti. Ali koga boli kurac za to, zar nije bitno samo ono što oni daju na terenu za klub?

Da ne bi bilo zabune, ne mislim ja da je Hazard klubu dao malo, ali svakako mislim da se sve u vezi s njime precjenjuje.

Ne znam kako nekome uopće može pasti na pamet Hazarda stavljati u kontekst s ovima.

Pa jedno je po fudbalskim kvalitetima ga usporedjivati sa ovim igracima a skroz drugo po nekom statusu,tipa legende kluba ili slicno.Ja nisam rekao da je on legenda kluba,da bi to postao mora propisati krvi i znoja najmanje 10 godina u klubu.Ali po svojim vjestinama,tehnickim i driblerskim,on je svakako u vrhu.Pogotovo sto ima potencijala da bude jedan od najboljih ikada u klubu.
Takodjer sam naglasio da ne treba ni dozvoliti da radi sta hoce,vec da se nadje neki kompromis sto bi godilo i njemu i nama.Ako ne moze,onda ga sutnuti nogom u guzicu i cao!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.