Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Hazard nije bio 100% spreman siguran sam u tome,ali ipak je dao max od njega.

Pa ljudi on nije defanzivac bre gde su tu ostalih..

Ma najbolje je onda napisati da su tri gola njegova i završena priča. cc

Ovo što je izjavio da Chelsea nije napravljen da igra fudbal nego kontre, u neku ruku se i slažem.

Ove godine smo na silu igrali, dogurali smo dobro, ali nije to to. Nije ovo još uvijek najjači i kompletan Chelsea.

Hazard je naučio da igra napadačaki, a on uvijek može napraviti višak, preći 2,3 igrača.

Nije naučio da ispravlja tuđe greške niti da se vraća u odbranu kad god je to potrebno.

Kod ovog prvog se debelo sjebo u procjeni leta lopte, krenuo pa stao. Da je napravio 3 koraka, Atleticov igrač ne bi stigao loptu. Ne pije vodu izgovor da on nije naviknut da igra odbranu jer je eto jak ofanzivno. Odbranu mora igrati 10 igrača a nekada i svih 11.. Kad mogu Ronaldo i Bale uzoravati čitav dvomeč protiv Bayerna, može i mora i Eden ako već hoće da jednog dana bude najbolji. Nije on kriv za ovaj poraz, ali jednostavno kalkulisanja nema. Moraš trčati nazad skroz do golaut linije ako treba. 

Da naredne sezone nastavi napredovati kao što je dosad otkad je stigao i biće odličan. Pa ćemo ga onda utopiti za jedno 60-ak miliona Realu, PSG-u ili Bayernu gdje će moći igrati ofanzivno.

Zar vi stvarno vjerujete u sve ove nazovimo ''izjave'' koje prenosi u zadnje vrijeme vrhunski trollerski portal chelseabalkan.com s nekih kvaziportala? Ja ništa u to ne vjerujem.

reLo reLo kud će ti duša :) šta radiš ovo ljudima ccc :p

Mourinho ga okrivio za prvi pogodak Atletica i rekao da nije spreman 100% se žrtvovati za ekipu, zbog čega nije ni malo zadovoljan.

Vidjet ćemo šta će od svega ovoga biti, ali smrdi na slučaj Mata.

Ma sta mi naprica Mou :D Ovaj momak gine na terenu za svaku loptu kako ga nije sramota takve gluposti da izgovori :D  Salu na stranu uvjek sam ja govorio da Azar moze da bude velik igrac ali da nikad srce ne ostavi na terenu osim kad mu se tuki digne. 

Ne znam koliko su istinite ove price oko njegovih izjava,u slucaju da jesu istinite,imam samo da kazem

ako je jedan Didier mogao posle brdo godina u klubu da odigra i beka ako treba, protiv Barselone u polufinalu,ti ne da imas da radis sta ti trener kaze,vec i da se sutas u dupe i pitas jel ima jos da se trci i jel treba jos jednog igraca da cuvam. 

U slucaju da nisu istinite izjave,ove novinarske patke me bas iznerviraju. 

Polako mi Eden ide na zivce,mnogo prasine i buke se dize oko njega,namerno ili slucajno ne znam,ali od miljenika navijaca postace usputni igrac nazalost... Uvek je isticao da ne zeli da se u novinama pojavljuje njegovo ime u ovim stvarima,vec po delima na teenu,a dela slabo vidljiva ove godine...za nekog ko cilja na najboljeg igraca sveta,vodju ekipe i nekog ko vuce napred ekipu,ovo nije ni riblizno dovoljno.

Nadam se da ce se ovo promeniti uskoro,veoma mi je drag igrac i stvarno mi je drago sto igra za nas,ali ako nastavi da s*** i dalje po novinama,po treneru,klubu i ostalo,neka ide gde mu vise odgovara,Didier i mnogi nisu bili veci od kluba,pa nece ni Eden.

Matu smo preboljeli, igraca koji je dosta vise dao klubu nego Hazard a bogme smo vece i od Mate probljeli. Tako da i da ode nece biti nekog velikog zala.

Ali ljudi moji, nema od toga nista. Mozda za sezonu-dvije.

Kure je kupio BMW-a !!! BMW-a rodjaci . 

Reus je potencijalna zamjena za njega, u slučaju transfera sigurno bi mogli zaraditi oko 60 mil.

Reus ne može biti zamjena za Hazarda, jer je Reus izmislio fudbal za belgijskog manekena.

Reus ne može biti zamjena za Hazarda, jer je Reus izmislio fudbal za belgijskog manekena.

Ne kaki. Ne odigra ni Reus svaku utakmicu kako zna i treba. Da je tako nebi se Dortmund oprostio tako lako od titule.

Reus kad odigra dobro odmah na portalima su vijest. I mi citamo kontamo svaku odigra odlicno. Jes qrac

Ne kaki. Ne odigra ni Reus svaku utakmicu kako zna i treba. Da je tako nebi se Dortmund oprostio tako lako od titule.

Reus kad odigra dobro odmah na portalima su vijest. I mi citamo kontamo svaku odigra odlicno. Jes qrac

Pola ekipe Dortmundu ozlijeđeno cijelu sezonu i sad je Reus kriv što su se oni prebrzo oprostili od titule? ;)

Realno je da je Rojs do sada u svojo karijeri pokazao vise od Azara ,a slepci mogu drukacije da pricaju :) I realno je Staridz najbolji mladi igrac u Engleskoj ligi 

Nadam se da ide na ljeto nekamo, provokator obični, solira gdej treba i ne treba.

Ajde TAF molim te reci da sto posto ide negdje da se možemo veseliti što ostaje još jednu sezonu. hahah :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.