Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

I koja su sada opravdanja za zenu i Pariz i koketiranje? 

Ili je bitno ono sto se dogadja na terenu? 

Ako vec hoce da ide u PSG neka ide i neka ne smara sa njima. Navuci ce gnev bez veze,=.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

• Autor

I koja su sada opravdanja za zenu i Pariz i koketiranje? 

Ili je bitno ono sto se dogadja na terenu? 

Ako vec hoce da ide u PSG neka ide i neka ne smara sa njima. Navuci ce gnev bez veze,=.

Samo nek priča, sam sebi podiže cijenu. Što više koketira, to Chelsea više podiže cijenu.. Dok se ne popne na 100 miliona funti, i tada može lagano otići, dovest ćemo 3 nova Hazarda za te pare.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2597594/Eden-Hazard-admits-wife-sway-decision-to-PSG-summer.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=chelsea+fc+transfer+speculations

Evo tvrdi da bi žena mogla utjecati na to da pređe u PSG na ljeto, ako ona kaže da želi natrag u francusku rekao je da bi morao razmislit. 
Jebem ti žene, najveće zlo na svijetu. :o :D

Kada žena u kuću donosi 10 milijuna funti godišnje onda bi morao razmislit

A ako ja zarađujem tu lovu onda bi imao par biranih riječi za nju

Mnogo sere Eden Hazard.

Kamo sreće da živimo u praistoriji gde si mogao da lupiš ženu u glavu da zaćuti... Ako mu se ide u PSŽ, srećan put.

A koji je to mladi krilni igrač danas dobar kao Hazard? Ja ga ne vidim. Eventualno Reus, ali pitanje je da li je on uopće svjetska klasa i kako bi se snašao u Engleskoj.

100M mozes kupit 3 odlicna igraca. Kupit nekog WC napadaca, WC centralnog veznog i WC solju ako hoces. Tako da nebi ni malo "plakao" kad bi eden osao za 100M.

Drag mi je igrac, jedan od najboljih u klubu ove sezone te igrac sa najvise potencijala. Al ako hoce ici sretan put.

Vjerovatno ostaje sljedecu sezonu kao sto je rekao da ostaje najmanje josjednu. Kasnije kud koji mili moji.

Joooj sada cu sam sebe raniti u nogu. 

Kada je Luiz koketirao sa Barselonom,onda ste ga osudili na robiju skoro,ali kada Eden to radi,onda nema veze,sprda se itd... Nemojte biti dvolicni i sa dvostrukim kriterijumima. 

Moze da bude i 3 Edena,ako ne postuje plavi dres,onda kazna,a ako hoce da ide neka ide..koliko god ga ja voleo i koliko god mi bio drag,ako mu je zelja da ide u PSG neka ide sutra odmah. 

Pogled mu se promenio,stav na terenu i sve,odlucan je nekako,valjda ce takav biti i u utorak i nadam se da ce prestati sa izmotavanjem van terena. Ima priliku da radi sa jednim od najboljih strucnjaka na svetu,da bude u porodici,a ne u obicnom klubu i da napreduje iz godine u godina.

Pamet u galvu guzonja i sa Salahom da resetes mreze.

Znam da para vrti di burgija ne može. Ali volio bih znati šta je to jednom Edenu Hazardu bolje igrati u PSG-u i šta mu je to veći izazov otići tamo nego ostati u CFC-u? Ajde da ima 30 godina pa bih shvatio. Pa on je prije nepune dvije godine PREKUCAO francusku ligu, osvojio s Lilleom i ligu i kup i bio najbolji igrač te tek pete po jačini europske lige. I šta mu je sada taj toliki izazov i želja ići iz Chelseaja kojeg vodi Mourinho, ići iz Premiershipa u PSG kojeg vodi Blanc, ići u franucusku ligu koju je odradio i uz duž i poprijek? Jedino ako se boji izazova u jačim ligama, pa se vraća na level niže.

Koliko god da je PSG jak klub, povratak u francusku ligu bi bio korak unazad za njegovu karijeru. Ja ne znam kako mu može biti privlačno vratiti se tamo igrati protiv neke Nice, nekog Montpelliera opet ići po francuskim selendrama. A taman došao u najjaču ligu svijeta.

Ja stvarno mislim da su sve te priče o povratku u prevaziđenu Francusku napumpane priče za malu djecu, priče na koje se dosta vas prima. Ma uvjeren sam da će Mourinho i Abramovič učiniti što god je potrebno da zadrže najboljeg igrača kluba koji je u formi i koji ima potencijal da bude na razini Ronalda i Messija. Jedino da netko ponudi neku suludo visoku cifru za njega, recimo 90-100 mil eura pa da se proda shvatio bih. Ali ovako mi nema nikakvog smisla.

Joj pločica 

10155656_674770542558642_959955406_n.png

E ovo oblačenje dresa mu nije trebalo, opet ponavljam. Al ajde, neka, ako mu je to želja onda nek ga nosi iduće sezone. Sretno mu bilo. 

Ni meni nije jasno zasto bi napustao CHelsea,pogotovo da bi isao u PSG,em cemo ih izbaciti,em sto kazes Cae da se vraca u Francusku u kojoj je bio vec i sve osvojio ne znam.  Ne verujem u te price,jedino me on nervira sa njegovim ispadima i to zato sto ga mnogo volim kao igraca i oobozavam da ga gledam i cekam njegove lucidne poteze,zato me i nervira njegovo lupetanje po medijima. 

Sto se tice atraktivnosti,Chelsea je u samom vrhu za igranje. Ko bi mogao biti sledeci level,jedino da kazemo Real,ali to je vec klub zvani marketing,druga mu je zanimacija fudbal.. Barsa,ne,United,neeee, Liverpul,Milan,Juventus? Jedino Real je iznad nas po nekom brendu trenutno,a PSG,glupost. 

Before start of yesterdays game, Eden Hazard has been announced FTBPro Player of The Month - March!#CFC #EH17

10171783_461031684027148_358547556_n.jpg

Kad bi chelseafan97 tebe slušali, svi bi mi ovdje zbog pesimizma i depresije počinili samoubojstvo... :D

Nije to ništa kakva su moja ostala predvidjanja, neka od njih su treći svjetski rat i upotreba nuklearnog oružja. :D

Eden-Azar.jpg

Azar-Ivanovic-Chelsea.jpg

Dobra atmosfera u redovima Čelsija pred revanš meč Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom u utorak uveče iako je neophodno da londonski tim nadokandi zaostatak od 3:1 iz prvog meča.

Prilog u tome govore fotografije momka koji je na ledu od prethodne utakmice, Edena Azara, koji je deo treninga proveo kao lopov ili nindža, kako hoćete, sa kapom preko glave..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.