Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mnogo ga volim kao igraca,ali me je posteno razocarao potezima na ove 2 utakmice,ne da se setim kada me je neko tako razocarao kao sto kazes od igraca,niko nikada. 

Evo leta,pa cemo videti rasplet situacije.  

Ocekivao sam da on resi ovaj dvomec, a on nas je ostavio na cedilu. Ajde drugi mec mozda stvarno nije mogao da nastavi ( iako mi povreda ne deluje ozbljno), ali ni u prvom nije blistao, mada je vise bio posvecen odbrani. Deluje mi kao da on sam nije verovao u nas prolaz dalje, medjutim ostali igraci su to demantovali i dokazali da CFC moze i bez Edena :)

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Vjerujem da je povreda ostavila traga na Edena, te tako nije mogao da pomogne u prethodne 2 utakmice protiv PSG-a, vratit će se on još jači, a sad nam je najpotrebniji :)

Vjerujem da je povreda ostavila traga na Edena, te tako nije mogao da pomogne u prethodne 2 utakmice protiv PSG-a, vratit će se on još jači, a sad nam je najpotrebniji :)

U prvoj je igrao. Ocekujem ga spremnog protiv Atletica :)

U prvoj je igrao. Ocekujem ga spremnog protiv Atletica :)

Znam da je igrao, al je možda već tada osjećao neke bolove pa se čuvao da ne pogorša ozljedu :/
Očekujem da nam to sve nadoknadi protiv Atletica, da malo njihovog Torresa (Juanfrana) provoza :D

HAJDE JARANE OPORAVI SE DO SRIJEDE!!!!!!!!!!

Pročitah negde pre neki dana da će za sredu sigurno biti spreman.

Videh to da će možda uzeti desetku. Uz njega mi više ide 17 nego 10, nekako mi se ne sviđa kako mu stoji taj broj...

Zeznuo me Hazard pošteno :D

Mislio ovih dana naručit ovaj novi dres za sljedeću sezonu i sad Eden kaže da će možda uzet broj 10.

Sad ja moram čekat konačnu odluku koji će on broj nosit sljedeće sezone :D

Dvoumim se da uzmem dres od Hazarda ili Williana..

Ja sam isto mislio od Edena, ali sam shvatio da mi je bolje uzeti od Azpija jer smatra da će on ostati u klubu dosta dugo, ako cak i do kraja karijere dok za Edena se to ne može znati... A i Azpi mi se uvukao pod kožu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.