Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ubacio se navodno Real u trku za Hazarda i Oscara. 

Mislim da UEFA razmislja da poveca broj igraca na terenu,da bi Real mogao da ubaci sve svoje zvezde,ili ce Bale da nosi Hazarda na ledjima tokom utakmice,stvarno ne znam gde bi mogli sve da ih natrpaju.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ubacio se navodno Real u trku za Hazarda i Oscara. 

Mislim da UEFA razmislja da poveca broj igraca na terenu,da bi Real mogao da ubaci sve svoje zvezde,ili ce Bale da nosi Hazarda na ledjima tokom utakmice,stvarno ne znam gde bi mogli sve da ih natrpaju.

Real ce probati da dovede Hazarda jedino u slucaju da Ronaldo ode.

Neka pita zenu opet sta misli o Parizu,i jel se se Cavani slikao sa dresom Chelsea dok je davao intervju?! 

Inace sta je sa njim,kakva povreda ga je mucila,uopste nisam skontao da je negde dobio udarac ili tako nesto?

Neka pita zenu opet sta misli o Parizu,i jel se se Cavani slikao sa dresom Chelsea dok je davao intervju?! 

Inace sta je sa njim,kakva povreda ga je mucila,uopste nisam skontao da je negde dobio udarac ili tako nesto?

Razocarao sam se malo. On jeste najbolji igrac Celsija, ali ako mu je stvarno PSG samo u glavi i ako je papuca onda neka ide, takav igrac nam ne treba. Draze mi je da gledam Sirlea koji gine na terenu nego njega. Razorao me zbog ovog sa dresom PSG-a. Jos sad povreda, i to sumnjiva povreda. Ne znam sta da kazem. Ima potencijal da bude najbolji igrac na svetu. Ali ukoliko predje u PSG to mu je korak nazad u karijeri i dokaz da mu je samo novac u glavi, a ne zelja za razvojem i poboljsanjem igre. Videcemo sta ce da se desi, meni je ovo jako sumnjiva situacija.

Danas smo pokazali da se moze bez njega igrati,

Ako ode doci ce kvalitetna zamjena, npr reus. Iako bih volio kao i svi ostali osim forumasa van ginkela da ostane. :D

Razocarao sam se malo. On jeste najbolji igrac Celsija, ali ako mu je stvarno PSG samo u glavi i ako je papuca onda neka ide, takav igrac nam ne treba. Draze mi je da gledam Sirlea koji gine na terenu nego njega. Razorao me zbog ovog sa dresom PSG-a. Jos sad povreda, i to sumnjiva povreda. Ne znam sta da kazem. Ima potencijal da bude najbolji igrac na svetu. Ali ukoliko predje u PSG to mu je korak nazad u karijeri i dokaz da mu je samo novac u glavi, a ne zelja za razvojem i poboljsanjem igre. Videcemo sta ce da se desi, meni je ovo jako sumnjiva situacija.

Mnogo ga volim kao igraca,ali me je posteno razocarao potezima na ove 2 utakmice,ne da se setim kada me je neko tako razocarao kao sto kazes od igraca,niko nikada. 

Evo leta,pa cemo videti rasplet situacije.  

Zna li neko kad ce se oporaviti, jel propusta Liverpool?

Ma ne damo Edena nikome !

Nije cilj Kune ne dati,ako on hoce da ide, voljno. 

To ti je kao sa devojkom,sa tobom je,a koketira sa drugim i zeli sa njim da bude,a ti joj sve dao (bio,video,prosao,mozda me zato ovo oko njega i nervira,povlacim neke lude paralele :D ) ne mozes ti tu siliti i zadrzavati,nije predana tebi i mozes to bataliti u startu,tako je i ovde,ako je njemu cilj Pariz i ako zeli tamo daleko mu lepa kuca. 

A ako je mozda trolao i sprdao se sa PSG,onda ok,ali neka ima neku granicu gde ne moze da navuce gnev na sebe od strane navijaca koji mu veruju,uzdizu ga i obozavaju.

Nije cilj Kune ne dati,ako on hoce da ide, voljno. 

To ti je kao sa devojkom,sa tobom je,a koketira sa drugim i zeli sa njim da bude,a ti joj sve dao (bio,video,prosao,mozda me zato ovo oko njega i nervira,povlacim neke lude paralele :D ) ne mozes ti tu siliti i zadrzavati,nije predana tebi i mozes to bataliti u startu,tako je i ovde,ako je njemu cilj Pariz i ako zeli tamo daleko mu lepa kuca. 

A ako je mozda trolao i sprdao se sa PSG,onda ok,ali neka ima neku granicu gde ne moze da navuce gnev na sebe od strane navijaca koji mu veruju,uzdizu ga i obozavaju.

Moze se i to rijesiti, svaka trebica koliko god ona pametna ili glupa bila, kada joj se najebes mamice ce trcati za tobom, a ne za tim drugim taman je da je c.ronaldo.

Nepotrebno dizanje tenzija na Edena, ja mislim da je on karakterom šaljivdžija i pomalo neozbiljan, jednostavno ili volite to ili ne podnosite. Prošli smo dalje, i to smo uradili bez njega što je ogroman plus za tim, tj. ostale igrače, dokazali smo da smo kolektiv. Opustite se, uživajte, nek vas ove sitnice ne diraju sad.

Nepotrebno dizanje tenzija na Edena, ja mislim da je on karakterom šaljivdžija i pomalo neozbiljan, jednostavno ili volite to ili ne podnosite. Prošli smo dalje, i to smo uradili bez njega što je ogroman plus za tim, tj. ostale igrače, dokazali smo da smo kolektiv. Opustite se, uživajte, nek vas ove sitnice ne diraju sad.

Sad? Pa dres je navukao prije nego što smo prošli PSG, tj. nakon prve utakmice.
Čuj nek me ne diraju sitnice, ajde zamisli da Ronaldo koketira sa nama cijelo vrijeme i obuče onda naš dres recimo i intervju daje?? 

Sad? Pa dres je navukao prije nego što smo prošli PSG, tj. nakon prve utakmice.
Čuj nek me ne diraju sitnice, ajde zamisli da Ronaldo koketira sa nama cijelo vrijeme i obuče onda naš dres recimo i intervju daje?? 

Pa slucajno, ostao na njemu poslije tekme i o'ma ga uhvatili, nece skidati dres, oblaciti nas, pa davati intervju.

hhahahhahahahahaha nemoj me sprdati diablo,molim te. Da je ovo Oscar,Luiz,Demba,Cole ili neko peti uradio razapeli bi ga na spred foruma.

Ja ne bih vala, mene boli kurac... Ja mislim da je tako i to je to.

Ako ti tako kazes,mada i meni je stvarno vise muka od ove teme,tako da se od sada iskljucujem,neka igra do kada hoce,neka daje golove,a na leto cemo videti gde smo i sta smo. 

Mislim da su ljudi malo emocionalni previše u ovoj situaciji i da ne mogu cijelu situaciju vidjeti u punom formatu i skroz objektivno, jer su svi zavoljeli Hazarda. Uz taj osjećaj posesivnosti ka Hazardu, tu je i strast ka Chelseaja, pa mnoge ovo dira. Ali mislim da je situacija puno jednostavnija. Hazard je razmjenio dres (s kojim igračem točno ne znam) i odmah poslije utakmice intervjuiran. Mislim da se frka digla ni oko čega, bez razloga. PSG će već sutra biti zaboravljen, kako za Chelsea, tako i za Hazarda. A Mourinho, Hazard i momčad Plavaca ispred sebe imaju velike zadatke u sljedećim godinama - osvojiti ligu, osvojiti Ligu prvaka, kupove, superkupove.

U kurac, falice nam u LS i prvenstvu, samo da ne bude mjesec dana odsustvo

neka odmara malo, da vidim kako cemo se snalaziti bez njega
to ce mozda znaciti i malo drugaciji pristup igri na terenu drugacija taktika.

ne vjerujem da ce biti toliko odsutan, kad je liga sampiona?

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

Nece on odmarati,povredjen je,odsustvuje 2 nedelje valjda.

LS se igra 22 i 23,tj ne sledece nego one tamo nedelje :) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.