Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ja sam mislio da je fotomontaza,ovo ako je uradio,dreknuo bi mu kaznu i to debelu. Pored svih spekulacija, on da obuce dres PSG-a da daje intervju posle utakmice? Pa nisu ovo reprezentacije? 

Mada,ako cemo realno,ciju mokru majicu da obuce na sebe,jedino ako nije normalan.

U slucaju da je fotomontaza neka se zavaravaju,a u slucaju da je stvarno ovo uradio,kazna i to debela,pa makar bio 3x Ronaldo,Messi i Pele,sa stilom Maradone... Postovanje,je postovanje.

A izjavio je pre toga da za njega postoji dres Lilla,eto uvredio je navijace Lilla :P

Nije znao da ce ga intervjuisati,on zvezda Chelsea i do skoro zvezda Francuskog sampionata,koji se vratio u Francusku.

Za mene je to nepostovanje,a i nije higijensko,ako nije nov dres. Podbadanje takodje,zna se da ga PSG zeli i da zeli da ga kupi.

Auuuu Edene ako ovo nije montaža onda je jebeno. Što grena reče, opleti kaznu tako da ubuduće naš dres ne skida ni kad se tušira. :D 

Kako vas moze iznenaditi ovo, kao da stvarno neko vjeruje da ce on ostati kod nas duze od jos dvije, eventualno tri godine.

Kako vas moze iznenaditi ovo, kao da stvarno neko vjeruje da ce on ostati kod nas duze od jos dvije, eventualno tri godine.

Bez obzira na to. Dok je kod nas neka se okane flerta sa drugim klubovima... 

A po čemu ste uvjereni da će otići iz Chelseaja? Jel to mislite da je nemoguće da Chelsea igrača njegovog ranga i njegove kvalitete zadrži u svojim redovima??? Smješni ste neki. Ja mislim da će Roman učiniti sve što je u njegovoj moći da Hazard ostane dugi niz godina, bez obzira na ove nedobronamjerne medijske natpise. Kad su ovolike silne godine u nas igrali Drogba, Lampard itd ne vidim što on ne bi mogao.

Nismo mi Arsenal!

Dvostruki arsini,kada Luiz koketira sa Barselonom,onda je problem,kada Eden oblaci dres ekipe koja nas je isto to vece naguzila i pri tome je konstatno u transferu "Eden Hazard u PSG" onda jeste problem,bar meni. 

Ne mozemo imati dvostruke kriterijume,negde ne smes nista reci Mourinho zato sto je Mourinho,ovde ne smes reci Hazardu,zato sto je nas najbolji igrac,dok po Ramiresu mozemo sada da bacamo blato,po Lampardu,Luizu,Shurleu (koji je tek posebna prica i diskusije o njemu) ili po nekom petom. 

PS. Nista licno i nikome nije upuceno skriveno. Govorim uopsteno. 

Mene u ovom trenutku zaboli kurac čiji ovaj dres nosi. Više me brinu neke stvari na terenu.

Ako si mislio na Hazarda, onda konačno neko sa razumjevanjem.

A po čemu ste uvjereni da će otići iz Chelseaja? Jel to mislite da je nemoguće da Chelsea igrača njegovog ranga i njegove kvalitete zadrži u svojim redovima??? Smješni ste neki. Ja mislim da će Roman učiniti sve što je u njegovoj moći da Hazard ostane dugi niz godina, bez obzira na ove nedobronamjerne medijske natpise. Kad su ovolike silne godine u nas igrali Drogba, Lampard itd ne vidim što on ne bi mogao.

Nismo mi Arsenal!

Ma meni je Hazard tip igraca koji se ne zadrzava mnogo u jednom klubu, 3-4 godine plafon i ide dalje. Takav utisak imam kod njega. A inace je najveci baja na terenu, nas najjaci igrac i uzivanje je gledati ga. 

oko gluposti se raspravljate stvarno

Jose Mourinho dok je bio trener Reala u svojoj kancelariji je drzao dres Intera

I onda je otisao iz Reala. :D

Zapazio sam da uvek golman ode u suprotnu stranu kada Hazard izvodi penal. Nemoguce je procitati ga. Nije to jak udarac, jednostavno plasira, ali uvek predje protivnickog golmana.

• Autor

Zapazio sam da uvek golman ode u suprotnu stranu kada Hazard izvodi penal. Nemoguce je procitati ga. Nije to jak udarac, jednostavno plasira, ali uvek predje protivnickog golmana.

Momak jednostavno ima skill da u sekundi odluči gdje će šutirati.. Prvo vidi na koju se stranu golman baca, pa tek onda šuta u suprotnu. Definitivno momak treba šutati penale čak i kad je Lamps na terenu.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Neverovatno je koliko je u ljudskoj prirodi da onima sto voli prasta sve i svasta nalazi razne izgovore i zmuri na neke stvari,prebacuje na druge,skrece temu, a onima koje ne simpatise ili mu uopste nisu bitni toliko,tu se pravi problem i neretko se od muve pravi slon. 

Gde je nestala objektivnost? 

Ali ajde da se ne stekne utisak da ne volim Edena ili nesto slicno,ne daj Boze,posto ga obozavam kao igraca,ovde stajem i prekidan diskusiju na neku temu od pre. 

Morao sam se vratiti posto sam radio pa nisam bio u mogucnosti da odgovorim.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2597594/Eden-Hazard-admits-wife-sway-decision-to-PSG-summer.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=chelsea+fc+transfer+speculations

Evo tvrdi da bi žena mogla utjecati na to da pređe u PSG na ljeto, ako ona kaže da želi natrag u francusku rekao je da bi morao razmislit. 
Jebem ti žene, najveće zlo na svijetu. :O :D 

Evo tvrdi da bi žena mogla utjecati na to da pređe u PSG na ljeto, ako ona kaže da želi natrag u francusku rekao je da bi morao razmislit. 
Jebem ti žene, najveće zlo na svijetu. :o :D

A jebga, koja to žena ne bi voljela živjeti u Parizu? Mada ni London nije loš, blago rečeno, al ipak je Pari Pari :P

Chelsea je klub sa velikim ambicijama ucijek. Edena cemo prodat jer ce on htjet da ide. Kad smo Matu "prebolili" onda cemo i edena lako

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.