Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

5 hours ago, Whisper said:

https://www.instagram.com/reel/CmqtE1htoi3/?igshid=NjcyZGVjMzk=

Izadje mi ovo na iG malopre... 

Krv ti jebem da ti jebem da ti jebem. 

Sa penala, glavom u blizi ugao. 

I on ima obraza da odbija ugovor i pravi zahteve neke. 

More mrs u picku materinu.

nista gori od golmana koji cak prima gol direkt iz kornera

• Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Moze se reci na kraju da je njegov dolazak bio vise nego solidan transfer. Kepa je bio u kanalu Mendy je uletio i jednu sezonu je stvarno bio top golman.  Osvojio je Ligu Prvaka i moze se reci ostvario svoj san. Sada jos malo kesa da zaradi, pametan potez. 

Doveli smo ga da zamijeni Kepu i da ga na taj način dozovemo. Kasnije smo koristili Kepu da dozovemo njega i još uvijek nismo uspjeli. Očito se više neće čekati, njemu se više ne sjedi, a nastupima u prošloj sezoni je sebi toliko spustio cijenu da može samo u Arabiju da ide. Ja sam bio za to da oba golmana ostanu osim ako se ne dovede golman koji je sigurno značajno bolji od obojice. Rijetki su takvi i nećemo dovesti nijednog. Ali dobro, ne možemo nikoga natjerati da ostaje protiv svoje volje. Hvala mu za 1,5 sezonu u kojoj smo zaista imali golmana koji nam donosi bodove i pobjede. Više toga je donio klubu nego što je štete napravio. Bio je to dobar transfer, ne mogu reći da je jedan od najboljih transfera jer ga nismo toliko malo platili. Odlazi u Arabiju u zaborav i njegovo ime će se zauvijek vezati uz naš klub.

• diablo_bih mijenja naslov u Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)
  • Popularna objava

Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele i neke pare za njega.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.