23. februar 2021.5 god. comment_310374 Previse ga forsiraju da nesto on pokusava odigrati, realno i jedan Cech je ispadao smijesan kad su ga poceli tjerati na neke pasove u Arsenalu. Dok je kod nas bio, cim je guzva samo je primi i rokni gore, doci ce neko do nje. Na ovome vidis da je poglup onako, tipicni golman. Po meni je veci problem izlazenje, ono lik ne cita nikako igru, nema sekunde osjecaj za momenat kad istrcati, kad ne. Tako je i ispadao par puta, pravio penale, kostao nas bodova. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310376 Ma nema komunikacije uopšte, evo i danas mu je Azpi prsima spustio loptu, on ukopan, krene, stane, ne zna sta ce Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310381 Pa branio je Kepa, neko ko zna sa loptom vise od Mendya. Znamo koliko smo koristi imali od toga. Trazitr dlaku u jajetu momku. Nije ni meni svejedno kada mu se vraca lopta ali kad sve saberes i oduzmes, njegove vrline i mane kao golmana, i dalje je mnogo vise onih dobrih. Nije Oliver Kahn ali nije ni neka taraba kakvom ga pokusavate proglasiti. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310387 Hamco u pravu si, ali cinjenica je da je lik los sa loptom i da mu fali malo intaligencije. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310388 Hamco u pravu si, ali cinjenica je da je lik los sa loptom i da mu fali malo intaligencije. Pa svjestam sam i ja njegovih mana. Nismo slijepi, ni jedan od nas. I meni srce preskoci svaki put kad mu dodaju malo jacu loptu. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310389 Da se razumijemo meni je bolji od Kepe svakako nego eto, komentrisem sto mi se ne svidja. :D Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310390 Pa nije bas da Tuchel instita samo na iznošenju kroz pas igru. Tu se razlikuje od Lamparda i Sarrija. Kod Tuchela nije problem da golman ispuca loptu, najcesce oko sredine terena na WB, ili na jednog od 2 AMF koji napadaju prostor (Werner, Mount). Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310401 Pa nije bas da Tuchel instita samo na iznošenju kroz pas igru. Tu se razlikuje od Lamparda i Sarrija. Kod Tuchela nije problem da golman ispuca loptu, najcesce oko sredine terena na WB, ili na jednog od 2 AMF koji napadaju prostor (Werner, Mount). Ali ako nema Girouda to je onda gubljenje lopte u 80% slučajeva jer se Abraham ne zna ni postaviti i slab je ko pička.... Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310405 Ali ako nema Girouda to je onda gubljenje lopte u 80% slučajeva jer se Abraham ne zna ni postaviti i slab je ko pička.... Slazem se s tobom, samo kazem da ogranicena igra iskljucivo na iznosenje kroz pas kao sto je bio slucaj kod predhodna 2 trenera. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310408 Slazem se s tobom, samo kazem da ogranicena igra iskljucivo na iznosenje kroz pas kao sto je bio slucaj kod predhodna 2 trenera. I mene to nervira, kad pod presingom umjesto da izbiju loptu u kurac oni pokušavaju nešto da urade i samo ukopavaju jedan drugoga... Prijavi
24. februar 2021.5 god. Autor comment_310423 Ako neko bude rekao da je blizu Kepi po pitanju pass igre, nabijem ga na kurac. Ovo je sramota kako ne zna dodavati. Adi me uvjeravao u 10 postova kako je blizu Kepi i u tom segmentu, priča se okrenula nakon mjesec danaSada Mendyja uspoređuje sa Zoumom vidim. Drago mi je da je većina progledala što se tiče ovog Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310430 Adi me uvjeravao u 10 postova kako je blizu Kepi i u tom segmentu, priča se okrenula nakon mjesec dana Sada Mendyja uspoređuje sa Zoumom vidim. Drago mi je da je većina progledala što se tiče ovog Priča se nije okrenula. Upoređujem ga sa Zoumom po pitanju fizičkog izgleda. Po pitanju tehnike i odnosa sa Kepom još uvijek mislim isto. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310450 Ali u svakom slucaju bolji GOLMAN od Kepe, a to,vjerujem je najvaznije. Kepa aBd na ljeto leti iz kluba. Prijavi
24. februar 2021.5 god. Autor comment_310452 Horor utakmica bkt mazo, a nije udarca imao u okvir gola. Toliko Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310453 Sa tvojim Kepom je horor svaka minuta, svaka utakmica na kojoj je branio. Koliko samo bodova smo izgubili zbog debila, strasno. I onda ga prizivate da opet brani, svasta majke mi. Hvala Cechu, doveo je prosjecnog ali opet puno, puno boljeg golmana od kepice. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310464 Ja samo ne znam na koju je foru Kepa tolike simpatije pokupio. Mislim da ima najvise fanova na ovom forumu. Ono, i meni je drag pogotovo sto je dosao mjesto belgijskog smrada ali cinjenica je da je ocajno branio. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310469 Kepa jest katastrofa bio al bio je i veliki peh. Prvo u njegovo dobra dok je za nas branio odbrana je bila veliki odron a drugo ovo oeh sto kazem. Pa jbt njemu kad osutaju s 25 metara to sve ide u sami cosak. Bas je bio baksuz. I ja bi ga volio vidjet par meceva da zareda sa stabilnom odbranom. No ajde ak bude vrijedio i sobit ce sansu Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310476 Soxx ti si me razocarao s tim misljenjem. Kakvih par meceva, ne prizivajte ga bolan, bit cemo helac ponovo s njim. Vi majke mi, kao da niste gledali tekme, dok je isti branio. Najgori golman kojeg su moje oci gledale, narocito u Chelseaju. Hocete belaj, majke mi, nista drugo. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310477 Bas izazivaju belaj njuso, jos kada su prekidi odma mi je lakse jer je Mendy na golu, odma mi kroz glavu prodje kako Kepa cuva liniju gola kod prekida, ali mora se priznati da je Kepa bolji u igri nogom od Mendija. Prijavi
24. februar 2021.5 god. Autor comment_310478 Zato što neki od nas vide potencijal Kepe, dok je ovaj golman takav kakav je, osrednji. Ovaj je cijepljen od bilo kakvog nogometnog talenta sa loptom, a i nije mu to jedini segment gdje je propuh. Kepa sa druge strane je plijenio najveće klubove, htio ga je i Real prije nas, dok za ovog u 28 godina nitko nije ni pomislio Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310487 Kakav potencijal Kepa ima? Zna dodati loptu samo, mada i tu je znao ispadat smijesan. I to je to. Frajer metar i po visok, kratke ruke, izgleda kao t-rex. Ne brani prekide dobro, prima sa 40 metara golove i to redovno, ponekad refleksno nesto skine, a to mogu i ja. Dakle nula od golmana. I kaze ima potencijal. Mozda i ima, ali za golmansku poziciju, definitivno ne. Prijavi
25. februar 2021.5 god. Autor comment_310490 Kakav potencijal Kepa ima? Zna dodati loptu samo, mada i tu je znao ispadat smijesan. I to je to. Frajer metar i po visok, kratke ruke, izgleda kao t-rex. Ne brani prekide dobro, prima sa 40 metara golove i to redovno, ponekad refleksno nesto skine, a to mogu i ja. Dakle nula od golmana. I kaze ima potencijal. Mozda i ima, ali za golmansku poziciju, definitivno ne. Karikiraš sve, tako da nema smisla objasniti. Ti očito ne vidiš taj potencijal koji mi vidimo i koji su vidjeli najveći klubovi svijeta dok je igrao u primeri i kod nas prvu sezonu, kao i u Španjolskoj repki gdje je bio 1. golman pored DDG Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.