Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

Previse ga forsiraju da nesto on pokusava odigrati, realno i jedan Cech je ispadao smijesan kad su ga poceli tjerati na neke pasove u Arsenalu. Dok je kod nas bio, cim je guzva samo je primi i rokni gore, doci ce neko do nje. 

Na ovome vidis da je poglup onako, tipicni golman. Po meni je veci problem izlazenje, ono lik ne cita nikako igru, nema sekunde osjecaj za momenat kad istrcati, kad ne. Tako je i ispadao par puta, pravio penale, kostao nas bodova. 

• Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

Pa branio je Kepa, neko ko zna sa loptom vise od Mendya. Znamo koliko smo koristi imali od toga. Trazitr dlaku u jajetu momku. Nije ni meni svejedno kada mu se vraca lopta ali kad sve saberes i oduzmes, njegove vrline i mane kao golmana, i dalje je mnogo vise onih dobrih.

Nije Oliver Kahn ali nije ni neka taraba kakvom ga pokusavate proglasiti.

Hamco u pravu si, ali cinjenica je da je lik los sa loptom i da mu fali malo intaligencije.

Pa svjestam sam i ja njegovih mana. Nismo slijepi, ni jedan od nas. I meni srce preskoci svaki put kad mu dodaju malo jacu loptu.
Pa nije bas da Tuchel instita samo na iznošenju kroz pas igru. Tu se razlikuje od Lamparda i Sarrija. Kod Tuchela nije problem da golman ispuca loptu, najcesce oko sredine terena na WB, ili na jednog od 2 AMF koji napadaju prostor (Werner, Mount).

Pa nije bas da Tuchel instita samo na iznošenju kroz pas igru. Tu se razlikuje od Lamparda i Sarrija. Kod Tuchela nije problem da golman ispuca loptu, najcesce oko sredine terena na WB, ili na jednog od 2 AMF koji napadaju prostor (Werner, Mount).

Ali ako nema Girouda to je onda gubljenje lopte u 80% slučajeva jer se Abraham ne zna ni postaviti i slab je ko pička....

Ali ako nema Girouda to je onda gubljenje lopte u 80% slučajeva jer se Abraham ne zna ni postaviti i slab je ko pička....

Slazem se s tobom, samo kazem da ogranicena igra iskljucivo na iznosenje kroz pas kao sto je bio slucaj kod predhodna 2 trenera.
  • Autor

Ako neko bude rekao da je blizu Kepi po pitanju pass igre, nabijem ga na kurac. Ovo je sramota kako ne zna dodavati.

Adi me uvjeravao u 10 postova kako je blizu Kepi i u tom segmentu, priča se okrenula nakon mjesec dana
Sada Mendyja uspoređuje sa Zoumom vidim. Drago mi je da je većina progledala što se tiče ovog

Adi me uvjeravao u 10 postova kako je blizu Kepi i u tom segmentu, priča se okrenula nakon mjesec dana
Sada Mendyja uspoređuje sa Zoumom vidim. Drago mi je da je većina progledala što se tiče ovog

Priča se nije okrenula. Upoređujem ga sa Zoumom po pitanju fizičkog izgleda. Po pitanju tehnike i odnosa sa Kepom još uvijek mislim isto.

Sa tvojim Kepom je horor svaka minuta, svaka utakmica na kojoj je branio. Koliko samo bodova smo izgubili zbog debila, strasno.

I onda ga prizivate da opet brani, svasta majke mi.

Hvala Cechu, doveo je prosjecnog ali opet puno, puno boljeg golmana od kepice.
Ja samo ne znam na koju je foru Kepa tolike simpatije pokupio. Mislim da ima najvise fanova na ovom forumu.

Ono, i meni je drag pogotovo sto je dosao mjesto belgijskog smrada ali cinjenica je da je ocajno branio.
Kepa jest katastrofa bio al bio je i veliki peh.

Prvo u njegovo dobra dok je za nas branio odbrana je bila veliki odron a drugo ovo oeh sto kazem.
Pa jbt njemu kad osutaju s 25 metara to sve ide u sami cosak. Bas je bio baksuz.

I ja bi ga volio vidjet par meceva da zareda sa stabilnom odbranom. No ajde ak bude vrijedio i sobit ce sansu
Soxx ti si me razocarao s tim misljenjem. Kakvih par meceva, ne prizivajte ga bolan, bit cemo helac ponovo s njim.

Vi majke mi, kao da niste gledali tekme, dok je isti branio. Najgori golman kojeg su moje oci gledale, narocito u Chelseaju. Hocete belaj, majke mi, nista drugo.

Bas izazivaju belaj njuso, jos kada su prekidi odma mi je lakse jer je Mendy na golu, odma mi kroz glavu prodje kako Kepa cuva liniju gola kod prekida, ali mora se priznati da je Kepa bolji u igri nogom od Mendija. 

• Autor
Zato što neki od nas vide potencijal Kepe, dok je ovaj golman takav kakav je, osrednji.
Ovaj je cijepljen od bilo kakvog nogometnog talenta sa loptom, a i nije mu to jedini segment gdje je propuh. Kepa sa druge strane je plijenio najveće klubove, htio ga je i Real prije nas, dok za ovog u 28 godina nitko nije ni pomislio
Kakav potencijal Kepa ima? Zna dodati loptu samo, mada i tu je znao ispadat smijesan. I to je to. Frajer metar i po visok, kratke ruke, izgleda kao t-rex. Ne brani prekide dobro, prima sa 40 metara golove i to redovno, ponekad refleksno nesto skine, a to mogu i ja.

Dakle nula od golmana. I kaze ima potencijal.

Mozda i ima, ali za golmansku poziciju, definitivno ne.
  • Autor

Kakav potencijal Kepa ima? Zna dodati loptu samo, mada i tu je znao ispadat smijesan. I to je to. Frajer metar i po visok, kratke ruke, izgleda kao t-rex. Ne brani prekide dobro, prima sa 40 metara golove i to redovno, ponekad refleksno nesto skine, a to mogu i ja.

Dakle nula od golmana. I kaze ima potencijal.

Mozda i ima, ali za golmansku poziciju, definitivno ne.

Karikiraš sve, tako da nema smisla objasniti. Ti očito ne vidiš taj potencijal koji mi vidimo i koji su vidjeli najveći klubovi svijeta dok je igrao u primeri i kod nas prvu sezonu, kao i u Španjolskoj repki gdje je bio 1. golman pored DDG

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.