28. oktobar 2020.5 god. comment_305058 Fala Bogu pa imamo normalnog golmana, samo normalnog, ne treba biti nista bolji od ovog. Samo da onu prevaru vise nikad ne gledam. Prijavi
28. oktobar 2020.5 god. comment_305060 Momak je dobar cita igru, kupi lopte u kaznjenom, samo nek ovako nastavi. Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305071 Koja razlika kada je normalan golman tu, nevjerovatno nesto. Jos da se ne lažemo, Mendy je samo iznadprosjecan golman, ali kada ga uporedimo sa onim pokušajem od golmana, to su drastične razlike. Svidja mi se kod Edua, što je i autoritativan, dosta galami, raspoređuje, bodri. Djeluje kao da komanduje odbranom, prezadovoljan sam. Nije mi bio želja za golmansku poziciju, ali me je pozitivno iznenadio i konacno imamo pravog na golu. Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305077 gdje je sad polikarbonat plastika kun i ker? Šta je koji kurac :D Odlican Mendy, bolji iz tekme u tekmu Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305079 gdje je sad polikarbonat plastika kun i ker? Čuj ovog :P Tu sam, šta treba? Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305080 pa pohvalite cojka nabijem vas na tuki. pljuvali ste na discordu mendija na sav glas. Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305083 Nisam pljuvao, ti si prvi pljuvao Kepu pa sam ja branio po običaju. :P A Mendija sam pohvalio, njegova trenutna forma je 10 nivoa iznad Kepine i čovjek brani vrhunski ovo malo što je branio kod nas. Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305086 gdje je sad polikarbonat plastika kun i ker? Al cuj POLIKARBONAT hahahahahahahahahahahahahahahah oplakao sam Prijavi
29. oktobar 2020.5 god. comment_305092 pa pohvalite cojka nabijem vas na tuki. pljuvali ste na discordu mendija na sav glas. Niko ga nije pljuvao nemoj mi tih priča Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305251 https://www.chelseafc.com/en/news/2020/11/03/quiz--how-much-do-you-know-about-mendy?fbclid=IwAR1VfbR1GWUNbIHGsD6MWFwyn-pJ-evgAVy-IHFd6slVVlN_As725yAlrDc 5/10, slabo ga poznajem Prijavi
4. novembar 2020.5 god. Autor comment_305254 https://www.chelseafc.com/en/news/2020/11/03/quiz--how-much-do-you-know-about-mendy?fbclid=IwAR1VfbR1GWUNbIHGsD6MWFwyn-pJ-evgAVy-IHFd6slVVlN_As725yAlrDc 5/10, slabo ga poznajem 7/10, jedan od lakših kvizova iako o mendyju nisam znao ništa dok nije došao kod nas. Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305299 Nakon ovih uvodnih tekmi moze se reci da nije samo prosjek od golmana. Dobro se postavlja, koncentracija na nivou 90 minuta, hvata visoke lopte, brani dobro jednostavno Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305301 Dobar, dobar Mendy zasad. Pomaže to što smo defanzivniji više nego inače, ali opet 6 CS nije mala stvar. Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305303 Mislim da i on unosi sigurnost odbrani i da to dosta utiče. Znaju da ne prima lako golove pa su opušteniji. Sa Kepom to nije sigurno bilo, znaš da je svaka greška gol. Prijavi
5. novembar 2020.5 god. comment_305330 Visok je 197 cm, ali imaš osjećaj da je 220 visok. Kod Kepe si imao osjećaj da je 170. Prijavi
2. decembar 2020.5 god. comment_306048 Odigrao je oko 10 utakmica za klub i samo se protiv Manchester Uniteda može reći da nam je donio bod(ove). Ali ono što je još važnije, nigdje nam nije odnio bodove. Nama nije trebao neki čudotvorac na golu, nego neko ko će ona 2 šuta na utakmici što protivnici imaju da odbrani. Mendy je zasad upravo to, a može da bude i više od toga. Sad i kad se odbrana poigrava i napravi neke kikseve znaš da ne mora značiti da ćeš odmah primiti gol. Drago mi je da smo doveli nekog manje poznatog golmana za neke manje pare, nego da smo davali opet 100 miliona za nekog Donnarumu i sl. Ima dobrih golmana, samo treba dobro potražiti. Ja sam bio za to da se pruži Kepi prilika na početku sezone i da vidimo kako će to izgledati sa novom odbranom ispred sebe. Vidjeli smo kako je izgledalo, čovjek je mentalno potpuno uništen i ne zna više šta radi i potpuno zasluženo je rezerva. Razumijem i raskid taj što je imao i kola koja su krenula nizbrdo i da mu nije ni do čega, ali ima najbolje timove psihologa na raspolaganju i trebao se do sada dovesti u red. Prijavi
2. decembar 2020.5 god. comment_306049 Ja sam bio za to da se pruži Kepi prilika na početku sezone i da vidimo kako će to izgledati sa novom odbranom ispred sebe. Vidjeli smo kako je izgledalo, čovjek je mentalno potpuno uništen i ne zna više šta radi i potpuno zasluženo je rezerva. Razumijem i raskid taj što je imao i kola koja su krenula nizbrdo i da mu nije ni do čega, ali ima najbolje timove psihologa na raspolaganju i trebao se do sada dovesti u red. Jebeni simp, mogao je lepo da ode na twitch i da donira po 5000 dolara gejmerkama, do sad bi se bolje osecao, ili makar da se subscribeuje kod Pulisica. Prijavi
2. decembar 2020.5 god. comment_306056 Prvi sam ja neko ko stalno brani Kepu, a i dalje ga podrzavam jer mi je drag igrac. Medjutim jasno kao dan da je ovaj momak pokazao sve ono sto nam treba. Nema tu mnogo price, jedan od boljih transfera ove godine. U tri bolja definitivno. Prijavi
3. decembar 2020.5 god. comment_306083 Édouard Mendy's first 12 games for Chelsea: 9 clean sheets 3 goals conceded 90% Save Percentage Od ekipe kojoj duva promaja nazad do bedema zahvaljujući Mendyju. Prijavi
3. decembar 2020.5 god. comment_306084 Impozantan ucinak obzirom da je skoro dosao, samo nek nastavi ovako. Unio sigurnost i minocu, zapazio sam da bas dobro prati igru posebno centarsute protivnika(samo da ga ne ureknem). Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.