Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

Koja razlika kada je normalan golman tu, nevjerovatno nesto. Jos da se ne lažemo, Mendy je samo iznadprosjecan golman, ali kada ga uporedimo sa onim pokušajem od golmana, to su drastične razlike.

Svidja mi se kod Edua, što je i autoritativan, dosta galami, raspoređuje, bodri. Djeluje kao da komanduje odbranom, prezadovoljan sam.

Nije mi bio želja za golmansku poziciju, ali me je pozitivno iznenadio i konacno imamo pravog na golu.

Nisam pljuvao, ti si prvi pljuvao Kepu pa sam ja branio po običaju. :P

A Mendija sam pohvalio, njegova trenutna forma je 10 nivoa iznad Kepine i čovjek brani vrhunski ovo malo što je branio kod nas.

Mislim da i on unosi sigurnost odbrani i da to dosta utiče. Znaju da ne prima lako golove pa su opušteniji. Sa Kepom to nije sigurno bilo, znaš da je svaka greška gol.
  • 4 sedmice kasnije...

Odigrao je oko 10 utakmica za klub i samo se protiv Manchester Uniteda može reći da nam je donio bod(ove). Ali ono što je još važnije, nigdje nam nije odnio bodove. Nama nije trebao neki čudotvorac na golu, nego neko ko će ona 2 šuta na utakmici što protivnici imaju da odbrani. Mendy je zasad upravo to, a može da bude i više od toga. Sad i kad se odbrana poigrava i napravi neke kikseve znaš da ne mora značiti da ćeš odmah primiti gol. Drago mi je da smo doveli nekog manje poznatog golmana za neke manje pare, nego da smo davali opet 100 miliona za nekog Donnarumu i sl. Ima dobrih golmana, samo treba dobro potražiti. Ja sam bio za to da se pruži Kepi prilika na početku sezone i da vidimo kako će to izgledati sa novom odbranom ispred sebe. Vidjeli smo kako je izgledalo, čovjek je mentalno potpuno uništen i ne zna više šta radi i potpuno zasluženo je rezerva. Razumijem i raskid taj što je imao i kola koja su krenula nizbrdo i da mu nije ni do čega, ali ima najbolje timove psihologa na raspolaganju i trebao se do sada dovesti u red.

Ja sam bio za to da se pruži Kepi prilika na početku sezone i da vidimo kako će to izgledati sa novom odbranom ispred sebe. Vidjeli smo kako je izgledalo, čovjek je mentalno potpuno uništen i ne zna više šta radi i potpuno zasluženo je rezerva. Razumijem i raskid taj što je imao i kola koja su krenula nizbrdo i da mu nije ni do čega, ali ima najbolje timove psihologa na raspolaganju i trebao se do sada dovesti u red.

Jebeni simp, mogao je lepo da ode na twitch i da donira po 5000 dolara gejmerkama, do sad bi se bolje osecao, ili makar da se subscribeuje kod Pulisica.

Prvi sam ja neko ko stalno brani Kepu, a i dalje ga podrzavam jer mi je drag igrac. Medjutim jasno kao dan da je ovaj momak pokazao sve ono sto nam treba. Nema tu mnogo price, jedan od boljih transfera ove godine. U tri bolja definitivno.

Édouard Mendy's first 12 games for Chelsea:

9 clean sheets
3 goals conceded
90% Save Percentage

Od ekipe kojoj duva promaja nazad do bedema zahvaljujući Mendyju.
Impozantan ucinak obzirom da je skoro dosao, samo nek nastavi ovako. Unio sigurnost i minocu, zapazio sam da bas dobro prati igru posebno centarsute protivnika(samo da ga ne ureknem).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.