4. februar 2021.5 god. comment_309451 Ima neke momente bas, ali veceras nije kriv. I ja bih onakav pas dao, samo tupavi Kristensen ne kuzi igru sekunde. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310146 Meni ovaj Mendy u poslednje vrijeme sve više pada u očima, dan te jebo evo danas Azpi uklize u blok lik padne sa nogu, pogledajte snimak bukvalno je pao lik, čučno, propao ko kurac. Ne kažem da je morao ovo braniti ali ispao je kao kad gledaš klinca od 10 godina na golu protiv Zidana Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310187 Ljudi ja kad on primi loptu uvijek strepim, nekako je nezgrapan, kakav je vas utisak? Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310191 Slično kao Zouma. Nije to toliko loša tehnika koliko se čini. Jednostavno su tako građeni i nisu baš okretni, ali dodavanja budu okej. Prijavi
21. februar 2021.5 god. comment_310207 Zouma pored koordinacije ima problem što mora uvijek dodati desnom, nebitno kakav je bas u pitanju a on dok se namjesti prođe godina... Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310314 Kakav je ono prijem kod pasa Azpija ili jod gore kad Suarez ubacuje lopta prolazi kroz peterac on je namjenski pusta, savija ruke nazad, kao da je Suarez sutao pa ce pored gola, očajna procijena... Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310315 Ako neko bude rekao da je blizu Kepi po pitanju pass igre, nabijem ga na kurac. Ovo je sramota kako ne zna dodavati. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310317 O tome vam ja pricam kad sam pokrenuo pitanje vezano za njega, toliko je nesiguran da je to nerealno. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310321 Ako neko bude rekao da je blizu Kepi po pitanju pass igre, nabijem ga na kurac. Ovo je sramota kako ne zna dodavati. Nabij Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310323 Pa Mendy igra nogom gore od mene, kamoli porediti ga sa nekim Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310325 Ne mora ni znat igrat nogom dobro, jebat ga. Samo nek ne prima sugave golove i nek brani dobro. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310328 Isto treba rec za onaj pas Aspija da je bio idiotski. Ja sam vise mislio na dugu loptu prema alonsu dje je coek strefio malog sto skuplja lopte. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310329 Ma kurac, više sam se sjebao kada je sklonio ruke i pustio da ona Suarezova lopta prođe Isto treba rec za onaj pas Aspija da je bio idiotski. Ja sam vise mislio na dugu loptu prema alonsu dje je coek strefio malog sto skuplja lopte. Onaj pas bi ja mogao iskontrolisati bez ikakvih problema Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310330 Pa eto rekoh da ne budem pregrub, moze mu se tu progledat kroz prste ali ovo ostalo... Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310333 Isto treba rec za onaj pas Aspija da je bio idiotski. Ja sam vise mislio na dugu loptu prema alonsu dje je coek strefio malog sto skuplja lopte. Da, upravo mi je tu prekipilo sve. Kurac od golmana. Moze braniti u Birminghamu mozda. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310356 Mene zanima da li je jednu jebenu loptu večeras primio kako trebaI komunikacija sa saigračima je nekad jako loša takodjer Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310363 A jebemu jeste se ufatili njegovog pasa. Sve dok lik brani dobro i ne prima levatske golove neka ga medju stativama. Ne razumijem iskreno, jel treba da zna sve s loptom u nogama a da prima golove? Nemojte zajebavat. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310369 Daj hamco malo objektivnosti, što se tiče odbrane nije imao šta ni braniti, imao je par situacija kad je mogao napraviti sranje i to je to. A prijem je direktno povezan sa primanjem golova, puka sreća pa ništa iz toga nije izašlo. Užasna utakmica. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310370 Mora, ako igras ovakav fudbal onda jebeno mora. Pep je odjebao reprezentativca Engleske, najboljeg golmana lige upravo zbog toga. Hart je bio golmancina ali nije jednostavno sa loptom jista znao i tu mu je bio kraj a onaj Hart je za Mendya Buffon. Taktika nam je takva da igru gradimo sa svoje polovine, uopste ne saljemo duge lopte nego uvijek iznosimo loptu po zemlji. Kod Lamparda i kod Tuchela je to slučaj, pogotovo sad kod Tuchela golman ima mnogo loptu u nogama. Mendy veceras uopste posla nije imao, bez suta u okvir ali je napravio more tih gresaka koje su nas mogle kostati Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.