30. decembar 2020.5 god. comment_307514 Da je kepa bio na golu ono od McGinna bi bio gol pod precku a ne samo precka. Garantujem :D Stoposto, Kepa je najveći maler u svijetu golmana Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308123 Ovaj zna braniti i koristiti visinu ali frajer nema sekunde osjecaja za prostor i istrcavanja, ne kuzi igru nikako. Posmatram ga vec par utakmica kako ovo pokazuje. Prijavi
27. januar 2021.5 god. Autor comment_308820 Nije imao posla, ali zato se pobrinuo da im stvori jedinu šansu na tekmi Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309276 "Ti si savršenstvo bez mane" :D Jučer ponovo besposlen. Deveti clean sheet na 17 utakmica u ligi. Prijavi
1. februar 2021.5 god. Autor comment_309279 Najlakša utakmica za golmana ikad, i opet je uspio proigrati protivničkog igrača. Sva sreća pa nas za sada ne koštaju te greške Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309280 Najlakša utakmica za golmana ikad, i opet je uspio proigrati protivničkog igrača. Sva sreća pa nas za sada ne koštaju te greške Ti ga ne volis to je jasno :D De mi samo reci jel ga ne voliz zbog Kepe ili smatras da nije neki golman? Bil volio da Mendy zareda 10+ utakmica zaredom sa clean sheatom? Ili bi radije da pobjedimo 10 utakmica zaredom rezultatom 5:2 a da Mendy bude direktni krivac za te golove? #samopitam Prijavi
1. februar 2021.5 god. Autor comment_309281 Ti ga ne volis to je jasno :D De mi samo reci jel ga ne voliz zbog Kepe ili smatras da nije neki golman? Bil volio da Mendy zareda 10+ utakmica zaredom sa clean sheatom? Ili bi radije da pobjedimo 10 utakmica zaredom rezultatom 5:2 a da Mendy bude direktni krivac za te golove? #samopitam Što sada ne smije se reći kada ovaj napravi neku očitu grešku. Nemam ništa protiv Mendyja, nije loš golman ali niti je nešto posebno dobar. Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309282 Naravno da se smije. A nisi mi odgovorio na pitanje vezano za clean sheatove ili one rezultate? :D Prijavi
1. februar 2021.5 god. Autor comment_309283 Je eto jedva čekam da primimo golove, kakvo je to pitanje. Ne vesele me Mendyjeve greške ne brini se :D Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309284 Je eto jedva čekam da primimo golove, kakvo je to pitanje. Ne vesele me Mendyjeve greške ne brini se :D Zajebavam se malo. Salu na stranu, samo nek brani bolji golman i onaj koji je u boljoj formi. Red je da i Kepa dobije priliku, kao i ostali igraci koji nisu. To je i Tuchel govorio, da svi trebaju dobiti priliku da pokazu sta mogu. Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309285 Najlakša utakmica za golmana ikad, i opet je uspio proigrati protivničkog igrača. Sva sreća pa nas za sada ne koštaju te greške Postoji li golman koji nikad nije pogrešno dodao? Prijavi
1. februar 2021.5 god. Autor comment_309286 Postoji li golman koji nikad nije pogrešno dodao? Pa nije baš da mu se rijetko događa, drugu utakmicu za redom,a i prije toga imao je. Sva sreća pa nisu iskoristili ništa Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309300 Desi se i Edersonu, tako da bespotrebno praviš veliki problem od toga. Nije da je dodao igraču u 16 metara. Prijavi
1. februar 2021.5 god. Autor comment_309306 Pa ti potenciraš priču kako igra nogom vrhunski, što dakako nije istina Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309313 Samo mi nađi post u kojem sam napisao da igra nogom vrhunski i pripišem ti svu pokretnu i nepokretnu imovinu. Prijavi
1. februar 2021.5 god. Autor comment_309314 Pa pisao si da u tom segmentu ništa nije lošiji od Kepe, bilo kako bilo, ja i ti se očito ne možemo složiti oko ove teme što je okej Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309315 To jesam, napisao sam da ne zaostaje za Kepom što je činjenica. Ovo što napišeš poslije svake utakmice "dodao protivničkom igraču" je Kepa radio na svakoj utakmici, pa tih komentara nije bilo. I normalno je da pogriješe i jedan i drugi, ali sve dok ta pogrešna dodavanja nisu toliko učestala i nisu toliko riskantna ne trebamo da se brinemo. Prijavi
2. februar 2021.5 god. Autor comment_309319 To jesam, napisao sam da ne zaostaje za Kepom što je činjenica. Ovo što napišeš poslije svake utakmice "dodao protivničkom igraču" je Kepa radio na svakoj utakmici, pa tih komentara nije bilo. I normalno je da pogriješe i jedan i drugi, ali sve dok ta pogrešna dodavanja nisu toliko učestala i nisu toliko riskantna ne trebamo da se brinemo. Ti jedini tvrdiš da Kepa u tom segmentu nije bolji na forumu i još tvrdiš da je činjenica, a pritom ne nudiš niti jedan argument kojim bi podržao to mišljenje. Nije mi jasno kako ne vidiš razliku u samoj elementarnoj tehnici obojice na lopti, nebo i zemlja. Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309323 Ja sam jedini na forumu koji je ponudio argumente za bilo šta u diskusiji Kepa vs Mendy i nikada nisam rekao da je Mendy bolji od njeg' sa loptom nego da ne zaostaje za njim u tom segmentu. A što se samog branjenja tiče tu je trenutno svemirski brod za njega. Zamolio bih te da prestaneš izmišljati stvari. Prijavi
2. februar 2021.5 god. Autor comment_309334 Ja sam jedini na forumu koji je ponudio argumente za bilo šta u diskusiji Kepa vs Mendy i nikada nisam rekao da je Mendy bolji od njeg' sa loptom nego da ne zaostaje za njim u tom segmentu. A što se samog branjenja tiče tu je trenutno svemirski brod za njega. Zamolio bih te da prestaneš izmišljati stvari. Zamolio bih te da pročitaš post opet sa razumijevanjem jer ti se priviđaju stvari. Dakle, ja napišem da ti tvrdiš kako Kepa nije bolji u tom segmentu, a ti napišeš kako Mendy ne zaostaje za njim. To su ekvivalentne rečenice u značenju. Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309337 O jeste smorili, pa daj popustite i jedan i drugi, dva dana otvaram temu i citam vase ubjedjivanje :D Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309338 Čitam i ja, al neću da se uključujem jer sam pristrasan. Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309344 Zamolio bih te da pročitaš post opet sa razumijevanjem jer ti se priviđaju stvari. Dakle, ja napišem da ti tvrdiš kako Kepa nije bolji u tom segmentu, a ti napišeš kako Mendy ne zaostaje za njim. To su ekvivalentne rečenice u značenju. Ja to vidim ovako: O jeste smorili, pa daj popustite i jedan i drugi, dva dana otvaram temu i citam vase ubjedjivanje :D Ponudi neku drugu temu pa ćemo tamo da pređemo Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309448 Srce mi svaki put preskoci kad on dodaje loptu. Brani stvarno dobro evo i danas je imao dobru odbranu Lameli, ali brate mili de nauci ispucavati tu loptu jer za kratke pasove nisi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.