Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

The Mirror asked Jose Mourinho if he wanted Chelsea to be more like City. The response:
"No. Manchester City are one point behind us. So they need to be more like us."

ahahahahahahha to je nesto kao 

http://www.youtube.com/watch?v=SQBriYdeNJ0 

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Murinjo : Imao sam veliku zelju da izgubim ovaj mec ,i to nam je uspelo .Idemo dalje u ponedeljak nas ocekuje duel sa Arsenalom i kidanje zivaca .Obecavam vam Torresa od prvog minuta .Za kraj bi zelio samo da cestitam navijacima Sunderlanda i da kazem da su sjajni ,dirnuli su me kao Haris Dzinovic.  Intervju za Sky

Ja jednostavno ne mogu virovat da nama zadnja momcad lige sakrije balun i da dva gola u 88 pa u 128... Jadni smo na celu sa jozom

"It is the same story of Stoke, of Everton, of every match we lost."

"We never lost a match because the opponent is stronger than us. We don't kill the opponent, we give them life. It's always same"

"We want this team to play the way we are playing"

"We want this team to have evolution but based on the way we are playing we have to finish opponents & we need goals to do that."

'Maybe the way to rectify it is to not concede goals and to have a different approach, to be more defensive, concede fewer goals and win matches with the few goals we score - but that's not what I want.

'We are going in one direction which is the right direction in terms of the quality of football we want to play, so it would be quite frustrating to change that, take a step back and go in another direction just because we want better results.'

The players got the message because their attitude and ambition was good and they tried to play. They knew that I would go to the end of the competition with the players that had played more, like Mark Schwarzer and Kevin De Bruyne, so it's a pity that players like them can't play in the semi-finals and the finals. I feel sorry for these guys.'

Znaci De Bruyne moze ocekivat sansu mozda jos nekad u FA cupu(ako dobijemo laganog protivnika).

To je to. Nece taj vise igrat.

Samo me interesira tko je bija kriv zadnjih misec dana za losu igru i rezultate a de bruyne nije prismrdija prvoj momcadi.. Ispa je zrtveno janje

Ja jednostavno ne mogu virovat da nama zadnja momcad lige sakrije balun i da dva gola u 88 pa u 128... Jadni smo na celu sa jozom

Ja sam vidio samo loptu kod nas, i kada se doda eto'o-u, on fuli ili izgubi loptu... Eto'o je najveci krivac. Ali dobro je, nema umaranja jos 3 tekme bespotrebne, city ce morati :D

Nisam mislija tokom cile utakmice nego skoro cili produzetak i zadnjih 15 min utakmice nismo imali nikakav posjed....

Titula PL bi se mogla racunati kao dvije ako bismo je uzeli bez napadaca ove godine. To bi bio dosad najveci fenomen ikad vidjen. Kao da bez golmana uzmes trofej.

Mourinho je posjetio bolesnog dječaka koji je izrazio želju da upozna Portugalca..

1521214_570327059717669_1446937738_n.jpg

Ovo je zasad Murinjov potez sezone :) 

"I'm in a very busy period now, but this child's wish is more important than money and titles"

• Autor

1528664_571381046278937_1125732497_n.jpg

Pa ne može se reći da je toliko loše. Eh da smo Bog do ljetni transfer rok odradili kako je trebalo, sad bi učinak bio puno bolji nego onaj iz 2004-te.

da, poprilično čudno da nam je trenutno najlošiji dio momčadi obrana u koju smo se uvijek mogli pouzdat i mi i sve mouove ekipe...

Jose: "When you play the way we are playing, and we are not scoring enough goals, you open the door for the opponent."

Jose: "My memories of games against Arsenal are that we've played good matches and because of that have got good results."

Jose Mourinho confirms Cesar Azpilicueta is fit and will start on Monday, along with Branislav Ivanovic and John Terry..

Jose: "In every match we are dominant, in the matches we've lost we had even more possession than in the games we won."

Jose: "We don't need to change formation. We can improve results by having more security when we lose the ball."

dominantni u svakom mecu, hmmmm

Ova izjava me podsjeća me na sliku koja se pojavila nakon utakmice s barcom kada smo ih skuhali s 2 kontre

chelsea_meme_pep.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.