16. decembar 2013.12 god. comment_154469 The Mirror asked Jose Mourinho if he wanted Chelsea to be more like City. The response:"No. Manchester City are one point behind us. So they need to be more like us." ahahahahahahha to je nesto kao http://www.youtube.com/watch?v=SQBriYdeNJ0 Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154573 Murinjo : Imao sam veliku zelju da izgubim ovaj mec ,i to nam je uspelo .Idemo dalje u ponedeljak nas ocekuje duel sa Arsenalom i kidanje zivaca .Obecavam vam Torresa od prvog minuta .Za kraj bi zelio samo da cestitam navijacima Sunderlanda i da kazem da su sjajni ,dirnuli su me kao Haris Dzinovic. Intervju za Sky Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154574 Ja jednostavno ne mogu virovat da nama zadnja momcad lige sakrije balun i da dva gola u 88 pa u 128... Jadni smo na celu sa jozom Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154602 "It is the same story of Stoke, of Everton, of every match we lost." "We never lost a match because the opponent is stronger than us. We don't kill the opponent, we give them life. It's always same" "We want this team to play the way we are playing" "We want this team to have evolution but based on the way we are playing we have to finish opponents & we need goals to do that." 'Maybe the way to rectify it is to not concede goals and to have a different approach, to be more defensive, concede fewer goals and win matches with the few goals we score - but that's not what I want. 'We are going in one direction which is the right direction in terms of the quality of football we want to play, so it would be quite frustrating to change that, take a step back and go in another direction just because we want better results.' The players got the message because their attitude and ambition was good and they tried to play. They knew that I would go to the end of the competition with the players that had played more, like Mark Schwarzer and Kevin De Bruyne, so it's a pity that players like them can't play in the semi-finals and the finals. I feel sorry for these guys.' Znaci De Bruyne moze ocekivat sansu mozda jos nekad u FA cupu(ako dobijemo laganog protivnika). To je to. Nece taj vise igrat. Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154608 Samo me interesira tko je bija kriv zadnjih misec dana za losu igru i rezultate a de bruyne nije prismrdija prvoj momcadi.. Ispa je zrtveno janje Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154609 Ja jednostavno ne mogu virovat da nama zadnja momcad lige sakrije balun i da dva gola u 88 pa u 128... Jadni smo na celu sa jozom Ja sam vidio samo loptu kod nas, i kada se doda eto'o-u, on fuli ili izgubi loptu... Eto'o je najveci krivac. Ali dobro je, nema umaranja jos 3 tekme bespotrebne, city ce morati :D Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154611 Nisam mislija tokom cile utakmice nego skoro cili produzetak i zadnjih 15 min utakmice nismo imali nikakav posjed.... Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154616 Nisam mislija tokom cile utakmice nego skoro cili produzetak i zadnjih 15 min utakmice nismo imali nikakav posjed.... Tako je izgledalo... To jeste :D Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154635 Titula PL bi se mogla racunati kao dvije ako bismo je uzeli bez napadaca ove godine. To bi bio dosad najveci fenomen ikad vidjen. Kao da bez golmana uzmes trofej. Prijavi
18. decembar 2013.12 god. Autor comment_154644 Mourinho je posjetio bolesnog dječaka koji je izrazio želju da upozna Portugalca.. Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154693 Koja je razlika izmedju velikog coveka i onog drugog ;) BRavo Mou. Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154705 Mourinho je posjetio bolesnog dječaka koji je izrazio želju da upozna Portugalca.. Ovo je zasad Murinjov potez sezone :) Prijavi
18. decembar 2013.12 god. Autor comment_154717 Ali ovaj klinac facom podsjeća na našeg Crva hehe. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154742 "I'm in a very busy period now, but this child's wish is more important than money and titles" Prijavi
20. decembar 2013.12 god. Autor comment_154898 Pa ne može se reći da je toliko loše. Eh da smo Bog do ljetni transfer rok odradili kako je trebalo, sad bi učinak bio puno bolji nego onaj iz 2004-te. Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_154960 "Bode" u oci goals against,tri puta vise golova smo primili nego 2004-e.Mora to i moze puno bolje.. Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_154964 da, poprilično čudno da nam je trenutno najlošiji dio momčadi obrana u koju smo se uvijek mogli pouzdat i mi i sve mouove ekipe... Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_154966 Jose: "When you play the way we are playing, and we are not scoring enough goals, you open the door for the opponent." Jose: "My memories of games against Arsenal are that we've played good matches and because of that have got good results." Jose Mourinho confirms Cesar Azpilicueta is fit and will start on Monday, along with Branislav Ivanovic and John Terry.. Jose: "In every match we are dominant, in the matches we've lost we had even more possession than in the games we won." Jose: "We don't need to change formation. We can improve results by having more security when we lose the ball." Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_154982 dominantni u svakom mecu, hmmmm Ova izjava me podsjeća me na sliku koja se pojavila nakon utakmice s barcom kada smo ih skuhali s 2 kontre Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_154985 " Tokom svih ovih godina naucio sam da psi laju ali vi morate nastaviti hodati ! " Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_154998 " Tokom svih ovih godina naucio sam da psi laju ali vi morate nastaviti hodati ! " Jel to Jose čita Krležu u slobodno vrijeme ? Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_155002 "I'm in a very busy period now, but this child's wish is more important than money and titles" Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.