Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

kao što sam već negdje pisao najmanji problem je poraz, poraz je sastavni dio igre i nekad jednostavno treba priznati da je protivnik bio bolji (drago mi je kad mou ovako pošteno prizna poraz a ne traži neke izgovore kao što većinom kad izgubi radi) osim toga treba vremena da se sve posloži i da se uigramo do savršenstva. mene ove sezone upće ne zanima rezultat - ovo treba biti sezona uigravanja.

ali ono što me nervira je:

1. zašto mata ne igra?

možete što hoćete pričat o tome da nije u formi, da je oscar odličan i sl. ali ovo je igrač koji nas je prošle dvije sezone vadio u bezbroj situacija i siguran sam da bi naša igra bila kudikamo bolje s njime...

2.de bruyne

rastura u reprezentaciji, rasturao je u njemačkoj i rasturio je pripreme i sad ga nigdje nema i još ktome na njegovoj poziciji igra ramires koji uopće nije za tu poziciji...

3. lukaku

mislim da i mou počinje žaliti što ga je poslao na posudbu

4.lampard

svaka čast našoj legendi ali ne može igrat u svakoj, treba odmora ipak ima 34 godine.

5.buker

nemam ništa protiv da igramo bunker protiv bayerna, barcelone i sl. ali nemožeš svaku moguću utakmicu igrat bunker...

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Nema potrebe za nekim žestokim kritikama. Još nije ni pola sezone, u Ligi prvaka idemo dalje, a u prvenstvu idemo solidno (iako smo morali skupiti nekoliko bodova više).

Bitnije će biti ono što će biti na kraju sezone.

Međutim, treba primijetiti da ovakvom igrom kakvu pokazujemo zasada nećemo apsolutno ništa osvojiti. I nemojte tu prodavati one priče kako u ovoj sezoni nije bitan rezultat. Naravno da je bitan, štoviše, rezultat je jedino što je bitno. Ekipa u koju je toliko para ulupano ne može imati nikakvih izgovora za eventualni izostanak rezultata.

Nije ovo neka ekipa s budžetom od 5 milijuna eura u kojoj igraju omladinci da nije bitan rezultat.

Prema mojem mišljenju, najočitije Mourinhove greške dosada su ignoriranje Mate i forsiranje Lamparda i Oscara.

U prvenstvu dosta dobro stojimo kako igramo. Dosta su nas sudije gurali. wba dobismo 1 bod dzabe, aston villa 2 boda dzabe. Ima vjerovatno jos toga. Uglavnom bit ce borba za LP ukoliko ne dodje do promjena.

Teška srca ovo kažem, ali najveća greška nije ni klupiranje Mate, Luiza ili De Bruynea nego preforsiranje Lampsa. 

Jedan tako iskusan igrač može biti od strašne koristi ekipi kad ga se koristi na pravi način, ali isto tako može biti veliki teret kad se pogrešno postupa sa njim. Ne znam da li Josea vodi sentiment pa ga stavlja toliko u igru ko da mu je 25 a ne 35. Ako je tako, onda nam je lagao cijelo vrijeme, i lagao je sam sebi. 

Jose je poznat kao jedan od trenera koji ima najviše muda i koji je neprikosnoven, međutim to nimalo nije pokazao dosad. Ako se ovako nastavi bojim se da neće ništa promijeniti. Produživanje ugovora Lampsu nije greška, on je to zaslužio svojim igrama, greška je što on igra svaku utakmicu.

I ne mislim da trebamo kupovati novog veznjaka, samo ukazati povjerenje našim mladićima koji dolaze.

Opet kažem, Robbie je našao našu idealnu formaciju sa Obijem i Ramizom, te Mazacarom ispred. Tad nam je falio bolji Torres koji sada izgleda pokazuje neku formu. Vrijeme je da se ovo ponovo pokuša nametnuti.

Realno Mourinhno forsira istih 15-16 igraca u bitnim utakmicama (PL i LS) dok u kupu daje sansu Mati,Luizu itd... Imamo debelu klupu,umesto to da koristimo,mi igramo teske utakmice sa istim timom konstantno..to je problem. Koji ce nam klupa vredna 200+ miliona,kada je ne koristimo,za Carling cup? Bolje taj kup da su igrali Feruz,Ake i ostali klinci,pa neka se kale.  Slazem se sa nekoliko postova iznad. Lampard je previse isforsiran,omatorilo se nazalost. Mata je skroz izbacen iz planova,de Bruyne takodje,Luiz isto...Lukaku poslan na pozajmicu doveden Eto,bolje da je Lukaku ostao,koliko se secam odigrao je veoma dobro pripreme,za nagradu je dobio pozajmicu. 

Mou se uopste ne drzi price od pocetka novog mandata...

Videcemo sta ce biti,verujem mu,ali ima par odluka koje ne mogu da shvatim...Lukaku,Mata,Lampard,Demba,Bertrard...

Sine, nemoj da krivis igrace, izadji i priznaj krivicu. Taktika koju si postavio je bila ocajna. Izbor igraca za istu katastrofalan. Za poraz od Basela kriv je iskljucivo Jose Mourinho. 

• Autor

Mourinho bi ove zime pored pozicije napadača i CM-a treba razmisliti da pojača i poziciju desnog krila. Tu smo manjkavi, pa nam igra jedan Ramires na toj poziciji.

ja ne znam sta se sa njim dogadja, pa kako jedan Mourinho sebi moze ovo dopustiti, pa kontam to je do Beniteza, do Boasa, ma kakvi

covjek drzi 3 krila na klupi al on stavlja tamo zadnjeg veznog na krilo, ima super napadacku ekipu on igra nesto defanzivno, pa da smo neka osrednja ekipa koja je tek usla u premiership pa se u prvoj sezoni bori za opstanak shvatio bih, ali ovo nikako

znao sam da necemo igrati sa njim lijep fudbal, ali nisam ni ovu katastrofu ocekivao, da sebi jedan Mourinho dopusti ad u jednoj utakmici ima jedva jedan sut na gol, ne znam, nisam pametan

Ja ne vjerujem sta citam, covjek osigurao knockout i nevalja nista. Jeste vi normalni. A sezona nije ni bkizu gotova, nema rezultata haha, pa kakav idiot mora covjek biti da to misli.

Pobeda protiv Steue koji dolazi iz lige koja nije mnogo jača od Jelen Super lige, dve pobede protiv Šalkea kome je pola tima bilo povređeno pa su morali da ubacuju igrače iz rezervnog tima i dva poraza protiv Bazela (koji je Čelsi pre nekoliko meseci sa Benitezom, Mosesom, Benajunom itd. pobedio ukupnim rezultatom 5-2). Osigurao knockout u najlakšoj grupi koju je klub imao... pa možda otkako igra LŠ.

Stvarno veliki uspeh.

Opet kažem, Robbie je našao našu idealnu formaciju sa Obijem i Ramizom, te Mazacarom ispred. Tad nam je falio bolji Torres koji sada izgleda pokazuje neku formu. Vrijeme je da se ovo ponovo pokuša nametnuti.

Ma pokusali smo sa Mazacarom. Mata je najbolji u sredini, Oscar izgubljen na desnoj strani. Ne ide. Ne bih vise volio da vidim Mazacar sada kada imamo i Williana i Schurrlea. Volio bih Oscara u sredinu umjesto Lamparda. To je ono sto bih najvise volio da vidim.

Ovo sve skupa sta radi mi ne mirise na dobro nikako ali sad krece ludilo pa cemo vidit. Po meni misec dana istine i saznanja mozemo li do naslova makar na silu jer bojin se da igrom necemo. Volija bi da grijesin

Kakav vražji Demba Ba?? Pa to je definitivno najlošiji napadač kojeg imamo u zadnjih 10 godina... Lukaku, koji je potjeran na pozajmicu je izmislio nogomet za njega...

Kakav vražji Demba Ba?? Pa to je definitivno najlošiji napadač kojeg imamo u zadnjih 10 godina... Lukaku, koji je potjeran na pozajmicu je izmislio nogomet za njega...

Ako cemo realno,nije dobio postenu sansu kod Mourinhna,prosle godine je dosao na polusezoni,tesko je privici se tako brzo,ali ove sezone je mogao bar dobiti pristojnu minutazu,da pokaze sta moze.

Sto se tice Lukakua,meni je neopisivo zao sto je otisao,ali stvarno,secam se zadnji dan prelaznog roka,ludnica, zadnji sati Lukaku u Evertonu,totalni sok i neverica. Od sva tri napadaca koja imamo nijedan ove sezone nije ni priblizan Lukakuu. Ali DEmba je trebao dobiti sansu,pa pokazati sta zna.

Po meni je Dembu trebalo odmah napucati na pozajmicu, ali kad već nismo tad siječanj je idealna prilika da ne ponovimo istu grešku. A umjesto njega dovesti nekog poštenog napadača.

Mene je razočarao XY puta. Najviše onaj dan kad su mu dali da potpiše ugovor s Chelseaom.  :D

Nije mi antipatičan nego nema pojma. Torres je za njega Ronaldo u najboljim danima. Onaj "pravi" Ronaldo, a može i ovaj "krivi" jer je i on bolji od Dembinja...  :D

Odgovorno tvrdim da je Dembinjo naš najlošiji napadač u zadnjih 10 godina. I Sturridge kod nas nije nešto igrao i dobijao prilike ali je i takav i on bio profesor za ovog.

Ponavljam, nije mi antipatičan i želim mu sve najbolje, ali u Liverpoolu po mogućnosti...

Ma treba dovesti jednog napadaca ,Dembi dat vise sanse ,Torresa sutnut a Eto'a za prvog napadaca moze on da izgura ove sezone ,a onda sledece godine ZVIJER predvodi napad

Ocekivano od Mourinha barem za mene.

Da je Eto'o losiji vjerujem da nebi kupovao opet napadaca samo radi toga da izgura kao da nije pogrijesio sto ga je doveo. Iako Etoo koliko toliko dobar ove sezone kao i torke. Problem nije u napadacu, negdje drugo nestima a vjerujem da je to pozicija CM ili DM.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.