22. decembar 2013.12 god. comment_155068 http://vimeo.com/76699843 odlican video. Kao protiv Citya sto sam rekao...najvise od svih ocekujem upravo od Josea sutra. Jedva cekam da utakmica pocne. Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155082 http://www.chelseabalkan.com/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-chelsea-ce-naredne-sezone-imati-fenomenalnu-ekipu.html Next season is ours! Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155102 Mourinho igra mind-games :D. Dat će on sve i u ovoj sezoni, nije budala da odustane. Ali slažem se da ćemo na ljeto imat bogovsku ekipu, ali nije Mourinho baš na to mislio kad je rekao ovo, lukavac stari. Ali ipak previše trola sa Ozilom, kao nema slabu točku, baš ga onako napuhuje namjerno, a vjerojatno će ga lako anulirati. Vidilo se protiv Citya kako je zapravo to lagano, izvuć ga iz sredine na bok jer nije probojan igrač i sa bekovima ga lako uštopati, kad nije na mjestu desetke slab je, zato ga i Wenger šalta po bokovima jer ga na sredini nekad pojedu igrači. Mesut je posljednji dio slagalice. On je taj koji može transformirati Arsenal u pobjednički klub. Arsene to zna i zato mu je dao glavnu ulogu čim je potpisao ugovor. Sada je samo pitanje vremena kad će se Wengerova ekipa uigrati i posložiti", smatra Mourinho, koji se zatim osvrnuo na svoju momčad. ;)) ;)) ;)) Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155106 Mozda ga wenger gurne i na krilo od pocetka tako da nece biti potrebe izvlacit ga ;) naravno da ce mou ici ove sezone da se nesto osvoji sto put je rekao to, to je u krvi kluba a ovo ipak govori kako bi imao dobar pokrivac ukoliko ne prodje sve najbolje u ovoj sezoni. Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155107 Ma bit će Ozil na krilu, ne sumnjam, ali tamo je slab, a Wenger ne može na desetku s njim protiv nas. Dosta težak posao će Ozil imati i zna to Mou., Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155146 Mourinho (1/3): "If I was here for financial reasons, I wouldn’t be here, getting a lot less money than I had at Real Madrid" Mourinho (2/3): "I didn’t come because the job was easy, or because I had a team ready to attack the title, or for the best contract." Mourinho (3/3): "It’s the worst (contract) of my last six years. I’m here because I love the club and I love the project." Mourinho: "How long will I stay? I'd say 12 years. I’m 51 next month. I’d say 12 years, & 2 to go to a World Cup with a national team" Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155215 Kakva bi to prica bila kada bi ostao 12 godina. Ali samo polako, prvo da odradi ove 3 godine ugovora pa ce se to lako produzavati. U svakom slucaju fino je sto ovako razmislja. Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155218 Jedno prica drugo radi. Kao hoce da igramo napadacki nogomet a ovamo izvodu bunkericu sastav. Mikel i Lampard nek stvaraju sanse ramiresu x) Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155219 Pljune 60 miliona za dva igrača koji konkurišu za poziciju krila, a on tamo stavlja veznog igrača. :hljeb: Još samo Bertrand fali. Očekujem bunker. Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155229 "Posle Čelsija? Mislim da sam to već rekao, vraćam se u Inter, da ponovim uspehe iz 2010. To je bio sjajan tim, stvoren da pobeđuje, nismo bez razloga osvojili triplu krunu", dodao je Portugalac. toliko o tome da mu se može preterano verovati Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155232 Ja kako znam procitao sam poslije chelsea hoce jos 2 godine sa nacionalnim timom da ide na svjetsko. Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155241 Ne znam,brdo stvari je slagao...i to mi se nimalo ne svidja... Necemo dovoditi igrace,puf eto ih Eto i Wilian, guracemo Engleze da igraju,Bertrarda nigde nema, Lampard je covek u godinama ne moze stalno da igra,on ne izlazi iz igre. Igracemo napadacki fudbal,mi igramo na kontre. Hocemo lepo da igramo,igramo bunkericu... Ima toga jos... Ne znam,totalno sam razocaran predstavom..doduse ne moze se predstava ni nazvati... uspavankom...Sramota Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155247 sad ce ona izjava kad me Wenger pobjedi, pozvacu ga na veceru interesuje me sta ce sad izmisliti United je sugav United, al opet se vracaju u formu i pocinju pobjedjivati Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155249 Prije svega želim da se zahvalim ovome čovjeku što me iznervirao kao nikad u životu odigravši čitavu utakmicu na kontre protiv direktog konkurenta sa ekipom koja ima nevjerovatan napadački potencijal. Uvodjenje Luiza umjesto Torresa je bio vrhunac. Hvala mu što nam je učinio današnji dan i ovaj derbi koji smo čekali cijeli vikend upišanim sa svojoj pizdunskom taktikom. Nikada nisam rekao ništa protiv njega do sada ali ovo danas je bogu plakati, ništa nije naučeno u utakici protiv Tottnhama kada smo u prvom igrali defanzivu i pušili a u drugom napali i bili mnogo bolji. Na ovaj način se neće ekipa ofanzivno unaprijediti a Joseu nebi škodilo da ima malo više muda.Za osvajanje lige treba igrati sa malo više srca i imati malo više muda. Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155253 15 utakmica ga wenger nije razdjevičio. bravo. a fali nam napadač dakako. obrana je bila odlična jedva grešku napravili. Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155260 Ubo sa sredinom Obi-Lamps-Ramiz. Ovaj prvi patrolirao ispred zadnje linije, kupio sve što prođe iza prvog bedema. Druga dvojica odigrala standardno, Frank majstorski danas. Veliki je ovo taktičar u pm, od ekipe koja je primila po 3 komada protiv jebenog Stokea i Sunderlanda sastavio tim koji je ograničio ovakav Arsenal na tek pokoji šut na gol. Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155263 Prvo poluvreme super,ubili smo im igru skroz,šteta što nismo iskoristili šanse u prvom poluvremenu,sve je super funkcionisalo u prvih 45 min osim Toresa koji je bio smetalo samo.FALI NAM NAPADAČ. Vilijan mora oštrije,razočarao me je sa onim pederljivim pipkanjem lopte do golmana Arsenala. Drugo poluvreme katastrofa očajno tako da je i ovaj bod veliki ko kuća,izmene ništa nisu donele,sva sreća što nismo dobili još koji žuti. Dok je lopta bila u igri,znao sam da Arsenal ništa ne može da napravi,Murinjo je dobio Vengera još jedanput na taktičkom planu,Mikel dosta lopti izbacio,onu jednu posle kornera,svaka čast. Na drugu stranu,plašio sam se kornera ali i to smo preživeli. na kraju zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu,u drugom nisam pa mu to dodje negde na sredinu minus jedan veliki za izmene Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155264 Uništava ovu mladu ekipu. Potajno sam želeo da Čelsi primi gol kada je ubacio Luiza umesto Toresa. Daleko će dogurati ako nastavi da igra na bod protiv svake ozbiljne ekipe. Ovo je sve samo ne pobednički mentalitet. Barem nije primljen gol. Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155269 jebiga neki idu da uniste Arsenal ,a neki da izvuku bod .Ovaj Arsenal je bio nocas toliko busan,nisu mogli dva pasa da sastave ko ljudi jbt a mi se povlacimo ,jos uvodi Luiza.Ne znam sta je s Murinjom .Trebo je i Kola u igru vec kad smo zatvarali.On izvodi Azara ,a Azar odigao najbolje od ovih igraca naprijed . Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155276 ma dobro je to bilo sve postavljeno al kad nemaš napadača,dzabe sve,pa drogba bi silovao onog mertezakera i verminatora Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155282 kad posloži mómčad po svojen ukusu gazit ćemo. ima previše otpada trenutno. Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155285 kad posloži mómčad po svojen ukusu gazit ćemo. ima previše otpada trenutno. Istina ali za deo tog otpada je i sam kriv vidim Eto mu sve igra u poslednje vreme,opravdao ukazano poverenje Prijavi
23. decembar 2013.12 god. comment_155291 Taktika, sastav, izmjene, sve je bilo na mjestu. izmjena Torres - Luiz je bila taktički da se sačuva rezultat jer se vidjelo da nećemo pobijediti a protivniku ne smijemo dozvoliti da nas iznenadi pred kraj meča. Neki su ovdje očekivali laganu pobjedu, pitanje je šta ti znaju o fudbalu? Jose je nadmudrio Arsena, nula protiv konkurenta kući je odličan rezultat. Samo je sreća spasila Arsenal. Statistika je na našoj strani. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.