Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

64442_556793967739123_1487760622_n.jpg

Stvarno ne mogu da vjerujem da u timu pod njegovim vodstvom nema mjesta za Matu i Davida Luiza.

Za Luiza jos i da razumem,ali za Matu nikako. Luiz nije kao Cahill disciplinovan,igrac jednog,2 poteza,zato i ispasta,ali za Matu stvarno ne razumem.

Kako ne razumijes, Oscar igra nenormalno dobro...

Pa vidi,nije odigrao Oscar Bog zna kako dobro prethodne utakmice,ali je igrao. Bilo je prostora umesto Ramiresa da igra Mata na krilu,tj trojac Mazacar,ali nije dobio sansu,zato ne razumem. 

Pa vidi,nije odigrao Oscar Bog zna kako dobro prethodne utakmice,ali je igrao. Bilo je prostora umesto Ramiresa da igra Mata na krilu,tj trojac Mazacar,ali nije dobio sansu,zato ne razumem. 

Ni ja ne sh+vacam zasto mata ne igra.A ramiresa voli on mu igra svaku tekmu

Mata i Hazard se bolje nekako sporazumijevaju po meni. Joj Oscare oscare! Sto nisi KRILO! Nebi imali muke nikakve.

Oscar je proslu odigrao dobro, kad on igra dobro i mi igramo. Par tekmi prije toga nula. Mislim da bi mata poceo protiv wh-a da nije bilo reprezentativne pauze

Stvarno ne mogu da vjerujem da u timu pod njegovim vodstvom nema mjesta za Matu i Davida Luiza.

Nije to nikako do Mourinha i njegovog vodstva. To je do igrača samih. Ako zasluže igrat će.

istina da je oscar pod mouom u sjajnoj formi ali ja sam uvjeren da nijh dvojica (oscar i mata) mogu igrat zajdno, eno protiv west-hema je ako se ne varam(nisam gledao utakmicu) oscar igrao dosta dobro na desnom krilu, znaći on može tu mata na desetku ili obrnuto vjerujem da bi se i mata solidno snašao na krilu, a tu je i opcija koju ju bi ja najviše volio da se oscar proba na lampardovo mjesto a onda mata ostaje na svojoj desteki. u svakom slučaju ima opcija samo se očito mou kod mate nešto ne sviđa i gotovo a možda se i hoće trvdoglavit pa ne želi nikako ga stavit samo da ne ispade da sluša novinare...

• Autor

Nije to nikako do Mourinha i njegovog vodstva. To je do igrača samih. Ako zasluže igrat će.

A kako ti misliš da Mata može vratiti formu ako čovjek nikako ne igra?

Oscar je Joseov miljenik. Već mi je jasno da on više odgovara njegovom stilu i njegovoj viziji nego Mata.

Vidjet ćemo do januara šta će se sve desiti, već tada mi mogli znati Matinu budućnost.

Ne treba zanemariti da je Oscar neizostavna karika Brazila već skoro dvije godine...

Mata je, kao Luiz, dobio i više nego dovoljno prilika da se dokaže. Njegovo je da ih iskoristi, a dosad to nije radio. Konkurencija je strahovita, nisu tu više otpisani Benayoun i vječno povrijeđeni Marin.

Može se izboriti na treningu.
Evo ti primjer Azpilicuete, nije igrao na početku, sad je tri zadnje startao, znači da se može.

istina da je oscar pod mouom u sjajnoj formi ali ja sam uvjeren da nijh dvojica (oscar i mata) mogu igrat zajdno, eno protiv west-hema je ako se ne varam(nisam gledao utakmicu) oscar igrao dosta dobro na desnom krilu, znaći on može tu mata na desetku ili obrnuto vjerujem da bi se i mata solidno snašao na krilu, a tu je i opcija koju ju bi ja najviše volio da se oscar proba na lampardovo mjesto a onda mata ostaje na svojoj desteki. u svakom slučaju ima opcija samo se očito mou kod mate nešto ne sviđa i gotovo a možda se i hoće trvdoglavit pa ne želi nikako ga stavit samo da ne ispade da sluša novinare...

Boli njega ona stvar za novinare, bar ga to nikad nije brinulo.

Mata je, kao Luiz, dobio i više nego dovoljno prilika da se dokaže. Njegovo je da ih iskoristi, a dosad to nije radio. Konkurencija je strahovita, nisu tu više otpisani Benayoun i vječno povrijeđeni Marin.

mi ne znamo što se događa na treninzima, ali što se tiće utakmica nije ih mata po meni dobio dovoljno, osim onu kup utakmicu (za koju je mou reako da je odigrao odlično) i protiv arsenala (gdje je zabio gol) neznam jel ikoju više startao, možda i je ali hoću reći da zalužuje još i više prilike a da to malo što je odigrao je odigrao dosta dobro i samim time zaslužio još prilika koje nije dobio...

Ovaj najveci trener na ovom jebenom svetu je sve do sad pogodio.Skontao je da skripi na sredini kad igraju Lamps i Rami pa je tu ubacio Mikela sto se pokazalo kao odlican potez jer ne pamtim kad smo toliko bili sigurni,sto se tice desnog krila zasto forsirati matu koji nikako ne pomaze u defanzivi,a ne igrati Ramiresa koji je jedan od boljih od pocetka sezone.

“Some people can’t do what I did. In a couple of months I’ll have hair again. Some other people cannot do it. I decided to do it. I asked Fernando to give me his machine and I did it myself in front of the mirror. It’s nice and cheap. Mrs Mourinho? I sent her a picture before I arrived at home to see if I could go in the house… Yes, no problem.”

ahahahahahaha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.