26. novembar 2013.12 god. comment_151979 Kad su rastavili West Ham, bio je Bog, sad kad su zguženi on je govno i njemu se jebe mater.. Dobri navijači Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151986 Tebi jebem oca i mater smece sa bunkerima svaku utakmicu Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151990 Tebi jebem oca i mater smece sa bunkerima svaku utakmicu Seljacina otesana :D Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151992 Kad su rastavili West Ham, bio je Bog, sad kad su zguženi on je govno i njemu se jebe mater.. Dobri navijači ko je rekao da je bio bog? cinjenica je to da se ovaj covjek negdje izgubio, ni M od Mourinha otkako je otisao u Real jedino sto je njegovo ostalo su ovi njegovi nekakvi intervjui i slicno pa ne znam koji mu je vrag vise, Ramires, Lampard, teski ocaj, ali oni i dalje igraju, dok willian koji se nesto trudi, izlazi umjesto Bruynea ne vidim fakat po cemu je to Lampard zasluzio da igra prvu postavu ne znam sad vise ni sto bih rekao, stvarno nemam rijeci imao sam velika ocekivanja na pocetku sezone, medjutim nije to to, sreca pa smo ovu utakmicu kiksali u ligi sampiona, a u premiershipu Arsenal polako bjezi, Cityu fali da se zahukta, o Unitedu da ne pricam, iako nema Fergia, ipak su oni ostali Man Utd Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151998 Ovaj najveci trener na ovom jebenom svetu je sve do sad pogodio.Skontao je da skripi na sredini kad igraju Lamps i Rami pa je tu ubacio Mikela sto se pokazalo kao odlican potez jer ne pamtim kad smo toliko bili sigurni,sto se tice desnog krila zasto forsirati matu koji nikako ne pomaze u defanzivi,a ne igrati Ramiresa koji je jedan od boljih od pocetka sezone. Upravo si pojeo govno. Sorry. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152006 Upravo si pojeo govno. Sorry. Pa tako je i bilo, sta je problem? Samo sto je Lampsa i Ramiresa umor savladao, mora ih Mou malo odmoriti... Prijavi
26. novembar 2013.12 god. Autor comment_152008 Ova utakmica večeras nije poraz Chelseaja koliko je poraz Mourinha. Imati jednog De Bruynea, Matu, Hazarda, Schurrlea na klupi, a na KRILO staviti Ramiresa - to je samoubojstvo. To je jedno vrijeme radio Benitez i svi smo mu sve psovali. Ja ne znam šta reći na sve ovo, nemam riječi osim možda da je Mourinho jgrao na Basel na kladionici, ne bi li zaradio neke masne pare koje bi u siječnju potrošio na pojačanja. Drugo objašnjenje ne vidim. Toliko nezalaganje, tako smješan defanzivan sastav, igra sve nula. Mourinho nula bodova večeras. Ja samo ne znam koji kurac je Chelsea nakupovao toliko krilnih igrača kad će nam jedan DMF igrati na toj poziciji. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152012 "Veoma loša utakmica. Zasluženo smo izgubili, ali zahvaljujući drugoj utakmici smo ostvarili plasman. Nije mi se dopala naša igra večeras. Ekipa je jako umorna, a uzrok tome su nastupi za reprezentaciju i meč s West Hamom. Nisam razočaran, razumijem ih u potpunosti. Možda sam trebao napraviti više izmjena u svom timu. Teško je mijenjati tim kada igra dobro", rekao je Mourinho nakon meča." Ma tako je Mou umorni igraci a na klupi nemas nekog da zamjeni potrebne. Mata nek drka qrac. Ono sto je najgore, hajd nek nije on mnogo igraca zamjenio al sto brat bratu nije lampsa ostavio na klupici? Najstariji a kao moze igrati najvise. Dok edena odmara. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152034 ko je rekao da je bio bog? cinjenica je to da se ovaj covjek negdje izgubio, ni M od Mourinha otkako je otisao u Real jedino sto je njegovo ostalo su ovi njegovi nekakvi intervjui i slicno pa ne znam koji mu je vrag vise, Ramires, Lampard, teski ocaj, ali oni i dalje igraju, dok willian koji se nesto trudi, izlazi umjesto Bruynea ne vidim fakat po cemu je to Lampard zasluzio da igra prvu postavu ne znam sad vise ni sto bih rekao, stvarno nemam rijeci imao sam velika ocekivanja na pocetku sezone, medjutim nije to to, sreca pa smo ovu utakmicu kiksali u ligi sampiona, a u premiershipu Arsenal polako bjezi, Cityu fali da se zahukta, o Unitedu da ne pricam, iako nema Fergia, ipak su oni ostali Man Utd Nije nitko rekao da je bio Bog, to sam rekao da ne navodim sve pohvale, uglavnom zna se na šta sam mislio, a nekada kada se i razbije nekog, na ovu temu se ne dođe i ne da se gotovo nijedna pohvala, kao normalno je pobijeđivati, ajde budite malo realni, pa i Barcelona je s igračem više izgubila u Amsterdamu, nije smak svijeta, jasno je svima da će se to popraviti i da će u idućoj utakmici neki drugi dobit priliku Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152038 Puno priče, nigde rezultata. Podseća me na Sinišu Mihajlovića. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152039 Nije problem poraz, problema ima kamara al nije to ovaj poraz koji nece na nista uticati. Najveci problem je igra. Hull, bayern i city.. To mi se svidja, ne bas citava tekma. Hull prvih pola sata fenomenalno, protiv bayerna smo igrali dobro citavu tekmu do zadnjeg produzetka. Ipak dosta i to protiv ultra jakog bayerna. City prvo poluvrijeme. Drugo nista specijalno. Prosjek po meni. (mozda sam neku fulao, nisam sve gledao). Bilo je tu pobjeda nekih po 3-0. WH, schalkex2. Protiv schalkea mi se uopste igra nije svidjela al smo zabijali. Problem bude kad dodje neka engleska ekipa koja dobro postavi odbranu. Ne mozemo stvoriti prilike, najprije jer je oscar vise gol igrac nego neki koji ce ti stvoriti sansu. To su svi vidjeli do sad. Eh problema je jos, zasto se Mata zaboravio? Pa taj igrac bi makar svaku tekmu trebao dobiti pola sata da se uhvati forma. Samo defanzivnije postavlja utakmice, evo sad i mikel. Hocel nam on pomoci protiv bunkerasa. Bgm nece. Zasto lamparda forsira svaku tekmu? Uglavnom, Mourinhu je izgleda draze imati playmakera koji ce uzeti na tekmi 5-6 lopti nego jednog koji ce toliko prilika stvoriti. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152040 Nije nitko rekao da je bio Bog, to sam rekao da ne navodim sve pohvale, uglavnom zna se na šta sam mislio, a nekada kada se i razbije nekog, na ovu temu se ne dođe i ne da se gotovo nijedna pohvala, kao normalno je pobijeđivati, ajde budite malo realni, pa i Barcelona je s igračem više izgubila u Amsterdamu, nije smak svijeta, jasno je svima da će se to popraviti i da će u idućoj utakmici neki drugi dobit priliku Barselona je izgubila jednu utakmicu do sada ove sezone,a punili su i po 4,5 komada po utakmici redovno i igrali napadacki i smaracki. Barselona je danas igrala sa izmenjenim timom,a na klupi su im bili klinci iz skole,ako se ne varam svi do jednog i jos je Alba povredjen i ne znam ko jos,tako da to ne mozes da poredis,koliko god mi bilo tesko to da kazem iako mrzi m Barselonu,ne podnosim ih organski. Mi imamo po svemu bolji tim (kada se gleda klupa i prva postava i jos 1,2 na tribinama) od sve i jednog kluba na svetu ,na papiru,a u stvarnosti nemamo. Zasto? Zasto mi 90 minuta ne sutnemo na gol. Nije smak sveta poraz,on dodje,ali je smak sveta igra i prenemaganje. Niko ne bi nista rekao da su posteno izgubili,nije htela u gol i ajde,nece pa nece, a ne kao poluamateri. Pa Austrija Bec je dala Portu gol,mi nismo sutnuli na gol,sansu nismo stvorili,e to je problem i to OGROMAN. A sve kada razmislim,Basel-Chelsea,jedino ako nemaju neku saradnju,neki dogovor nesto. Od 4 utakmice, 2 su dosle veliki prelaz,a kako smo igrali danas,kao da smo ih pustili da uzmu bodove da bi ih pogurali da prodju dalje,nesto mi i na to smrdi. Drugo objasnjenje nemam za takvu igru. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152044 Puno priče, nigde rezultata. Podseća me na Sinišu Mihajlovića. Uf, gluho bilo šta napisa. Al prva rečenica stoji, mada je on uvijek volio pričati puno po novinama. Mislim da sada treba više raditi i riješiti neke očigledne probleme koji se nameću. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152049 Da ne spominjem njegove laži pred početak sezone... "Planiram da radim sa ovim mladim igračima" -> Otera Lukakua na pozajmicu, KDB-a drži na klupi, pljune gomilu novca na Vilijana i dovede Etoa "Hoću da stvaramo reprezentativce za Englesku" -> Na levom beku forsira Aspilija, a u medijima se spominju nekakvi Domingezi i pičke materine Njih mogu da se setim, sigurno ima još primera. Vrlo sam hladan prema Murinju, ako ovako nastavi, biće kritikovaniji nego FSW od mene. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152050 Izgleda da su večeras od svih igrača u Ligi Prvaka samo naši bili umorni. Naši su uvijek umorni kad izgube. Ne pije ti vodu ta priča Jose. Ja njega lično vidim kao najvećeg krivca zbog ovog poraza. Skoro svaku utakmicu rotira igrače i onda odjednom neki umor, a mi osvojili Ligu Prvaka sa osakaćenom ekipom. Halo Mourinho, kome ti prodaješ muda pod bubrege? KDB, Mata, Schurrle, Ryan, i drugi su vjerujem bili i više nego odmorni i spremni. Ne glumim nikakvog generala poslije bitke ali na početku utakmice sam napisao na mi se postava ne sviđa i da neće biti kako to mi želimo. Bio sam upravu ali nisam ni zamisliti mogao da 90 minuta ne uputimo NITI JEDAN ŠUT ka golu... I kada je utakmica izgledala tako loše, nije pravio izmjene, ili su bile pogrešne ili prekasno napravljene. Ne liči mi ovo na Mourinha!!! Nije ovo prva utakmica da sam razočaran njegovim stavom. Nadam se da ću uskoro vidjeti odlučnijeg Mourniha, sa stilom, sa ponosom sa svim onim karakteristikama koje su ga kao trenera krasile. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. Autor comment_152056 Otkako je osvojio Ligu prvaka s Interom, on više nije onaj Mou. U Real Madridu je to bio neki drugi Mou. Daleko da je u Realu bio loš, ali to nije bio onaj naš Mou. Sada kad se vratio u CFC očekivao sam da će vratiti svoje čarobne sposobnosti koje su ga uvijek krasile. Evo još se nije desilo. Nadam se da će se desiti što prije, jer da jedan Mou forsira Ramiresa na krilu i tromog Mikela i penzionera Lamparda na najvažnijim središnjim veznim mjestima i to protiv jednog Basela - to mi uopće na Moua ne sliči. On nikada nije bio pretjerani ljubitelj ofenzivne igre, ali nikada nije bio ni pičkica koja je trenutno, da se tako izrazim. Mi smo protiv ipaka ranga Basel, evo npr CSKA itd znali izaći i rutinski 2 ili 3-0 dobiti s igračima tipa Joe Cole, Crespo i dalje da ne pričam. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152057 Za sad ovo s Mourinhom, ama baš nikako ne ide.. Umjesto da se kroz sezonu dizemo, mi smo iz tekme u tekmu sve gori.. Ništa se ne radi po pitanju igre, postave i sl.. Forsiraju se jedni te isti igrači koji meda ne mogu, ostali na klupici sjede.. Nije to to i bojim se da će ovo trajat, al za Mourinha ne još dugo. Pa da je sami bog a ne jedan od najboljih trenera, letit mu je ubrzo, 100% siguran. Roman sam sebe nebi trpio.. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152059 Ja ne vjerujem sta citam, covjek osigurao knockout i nevalja nista. Jeste vi normalni. A sezona nije ni bkizu gotova, nema rezultata haha, pa kakav idiot mora covjek biti da to misli. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152060 Ja ne vjerujem sta citam, covjek osigurao knockout i nevalja nista. Jeste vi normalni. A sezona nije ni bkizu gotova, nema rezultata haha, pa kakav idiot mora covjek biti da to misli. Tore ti ne razumes sta pisci zele da kazu. Nemamo igru,nemamo konstantnost,nemamo stil igre. Pobedimo WH rutinski,odemo kod Basela ne sutnemo na gol za 90 minuta.,ej za 90 minuta mi nemamo sut na gol,nemamo sansu,sta smo mi? Wigan ili Chelsea jedan od top 10 klubova na svetu? Realno pored ovakve grupe mi smo trebalo imati posle 4 utakmice 12 bodova i overu za nastavak takmicenja,a ne prolaziti grupu u 5. kolu zbog loseg rezultata Schalkea. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152069 Ja ne vjerujem sta citam, covjek osigurao knockout i nevalja nista. Jeste vi normalni. A sezona nije ni bkizu gotova, nema rezultata haha, pa kakav idiot mora covjek biti da to misli. Citas komentare forumasa koji su ogorceni jalovom igrom tima. Osigurali smo knockout samo zato sto je Schalke igrao nerjeseno. Ako je vec prije utakmice osiguran prolaz odgovori ti meni, zasto sansu nisu dobili igraci koji ne igraju tako cesto. Ulazimo u decembar a neki se jos nisu ni zagrijali... KDB, MATA, BA, ESSİEN, otpisani KALAS. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152074 ...ne vidim fakat po cemu je to Lampard zasluzio da igra prvu postavu... Hebi ga sad. Nikad mi nismo zadovoljni. Početkom godine smo svi hebali mater upravi i razapinjali ju jer nije Lampsu produžen ugovor, a kad je i kad igra opet nam nije po volji... Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152085 Mata, De Bruyne i Demba su mu velike greške. Samo se bojim da ne odu sve trojica. Ako Mata ode, ne mogu ga gledati u Liverpoolu,Arsenalu ili Unitedu kako kida asistira a Chelseau i Mourihnu se smije čitav svet i svi navijači, ne mogu gledati više situacije kao sa Sturridgeom i Lukakuom. Da se svi rugaju ovom smešnom klubu! Matin odlazak bi bio žalostan isto kao i Di Matteov. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.