29. novembar 2013.12 god. comment_152285 ma torresa prodati, pa ja ga vise ne mogu podnijeti, pa daj onomstipu perici da igra bolji ce biti nego ova panjinapa covjeku treba da proigra 10 sezonademba ba je ove sezone jako malo sansi dobivao, ali se uvjek trudio kad bi igrao, samo mi nije jasan murinjo zbog cega mu malo prilika da, da zaigraocekivao sam dembu od prve medjutim dembe ni na klupida sam na njegovom mjesti trazio bih neki drugi klub u januaru, zalosno je da napadac poput njega sanse dobiva na kapaljku, a mnogo toga moze ponuditiSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152287 ma torresa prodati, pa ja ga vise ne mogu podnijeti, pa daj onomstipu perici da igra bolji ce biti nego ova panjina pa covjeku treba da proigra 10 sezona +1000000 Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152313 Nikad nebi mogao ni zamisliti da ce biti blizi mata odlasku iz kluba nego Torres. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152316 David Luiz, Mata, De Bruyne, Lukaku. Ko je sljedeći ? Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152319 David Luiz, Mata, De Bruyne, Lukaku. Ko je sljedeći ? Pa nije Mourinho kriv sto Luiz kiksa i sto je Cahill trenutno bolji od njega Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152326 To je druga stvar sto je tebi antipatican, ali je igrac bolji od eto'o-a i trollesa zajedno 2 puta Nadam se da je ovo bila dobra šala jer ako nije onda imaš problema s televizijom ili gledaš krive utakmice :) Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152332 Nešto dobro ne štima, ako je istina ova vijest na portalu da je Mourinho zadovoljan???? Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152339 ma znas Mourinha kad on krene jebat u zdrav mozak covjeka Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152340 David Luiz, Mata, De Bruyne, Lukaku. Ko je sljedeći ? Sami su si krivi, DL4 griješi, Oscar je dosad bio bolji od Mate, De Bruyne nije iskoristio prilika, a Luks je izgleda tražio transfer Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152358 Nešto dobro ne štima, ako je istina ova vijest na portalu da je Mourinho zadovoljan???? Vijest je preuzeta sa službene klupske stranice. Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152368 Sami su si krivi, DL4 griješi, Oscar je dosad bio bolji od Mate, De Bruyne nije iskoristio prilika, a Luks je izgleda tražio transfer mata je prilike koje je dobio sasvim solidno iskoristio a nije ni oscar svaku odigrao tako savršeno, ne kažem da mata mora igrat ako nije dobar što je tu je nitko nema zagarantirano mjesto ali kažem da čovjek koji je prošle dvije sezone bio naš uvjerljivo najbolji igrač MORA dobit više šanse, ono što je dobio nije dovoljno pogotovo zato jer je to malo utakmica čak i odigrao dobro (ne zaboravite gol arsenalu!) de bruyne, osim protiv hulla ne znam jel ikako igrao... Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152382 Vijest je preuzeta sa službene klupske stranice. Ja samo kažem da nešto dobro ne štima. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152527 Večeras je sve stvari odradio fantastično, zajedno sa svojim pulenima zaslužio veliku pobjedu. Ali to su odlike najvećih, da priznaju svoje greške od ranije i da naprave promjene. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152532 danas je sve stimalo. Odbrana svog gola,odbrana daje golove i napad dokusuruje. Sve u svemu, Drugo poluvreme je licilo na pravi Chelsea kakav treba da bude. Mata glavni kreator na terenu i napadacki fudbal. Kakvo zatvaranje kada imamo potencijal da punimo mreze. Ajmo Mou,ne menjaj taktiku koja dobija. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. Autor comment_152575 Danas mu se nema šta zamjeriti, iako je Ramiresa opet jedan dio tekme gurao na krilo. Al opet je Ramires na tom krilu bolje odigrao od indisponiranog Oscara kojem treba jedna pauzica od 5-6 utakmica, a onda ga probati upariti s Ramiresom u sredini veznog reda ili s Mikelom. Ili čak s Lampsom, kad tekma nije opasna. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152579 Dobro je sve napravio. Ali još treba pronaći svoju udarnu 11-orku. Mazacar ne štima. Niti će ikad štimati. Čim se prešlo na direktniju igru sve je bolje izgledalo. Ruku na srce, Oscar je bolji na poziciji desetke nego na krilu, ali je Mata na toj poziciji. Jbg. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152588 Jedini način da Čelsi igra onako kako treba jeste da na početku svake utakmice protivnik ima gol prednosti... Prijavi
3. decembar 2013.12 god. comment_152744 sad kad Mou naprži Lukakuo,provocira ga još malo da bude spreman 110 posto protiv junajteda Prijavi
6. decembar 2013.12 god. comment_153092 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6IgJbMTYsnE Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153210 nazivajte me kako hocete, plasticnim navijacem, glory hunterom, potpuno mi je svejedno ali za danasnju pobjedu stokea glavni krivac je upravo Jose Mourinho, niko vise, samo on. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153214 Izmjena Eto za Schürrlea jedna od lošijih u zadnje vrijeme. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153223 Vadi najboljeg igrača utakmice i ubacuje penzionera Etoa (koji 10 dana nije igrao), pa to ni Benitez ne bi uradio. Azpi na levom beku, zašto? Ali nije on kriv, kriv je raspored, a verovatno je i sudija napravio neku greškicu koja je poremetila ekipu, izmisliće već neki izgovor. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.