27. decembar 2013.12 god. comment_155642 Od drveta bar neke koristi, možeš vatru naložit, možda kakav komad namještaja izradit... A u napadu imamo dva ekstra zajeba, njega i uspavanu ljepoticu. Prijavi
27. decembar 2013.12 god. comment_155710 - Ubijaju me. Više sam umoran. Trebalo je da budem odmoran i opušten na poluvremenu i da imamo rezultat koji nam dopušta da mirno uđemo u nastavak. Nije nam dosuđen ni čist penal. Kada ne iskoristite šanse, protivniku dajete nadu. Momci su pozadi u odbrani igrali veoma dobro ceo meč, a zasluge što nije bilo više golova pripadaju i golmanu koji je napravio četiri sjajne odbrane - rekao je Murinjo. Prijavi
27. decembar 2013.12 god. comment_155725 Ista prica kao ranije je l :-? Pa ono drvo nesposobno, sto nam stoji u vrhu napada si ti doveo ;) A doveo je i Drogbu.. :D Prijavi
28. decembar 2013.12 god. comment_155750 Mourinho—"I think Iva is a big guy; big strong heart, big strong personality. He’s not a Mickey Mouse player who complains at little things" Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155821 Objašnjeno. http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/andy-dunn-column-title-race-2967877 Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155939 Jbt meni srce k'o Dzamija kad je na kraju okrenuo se prema tribinama i pokusao da ih digne na noge.Isto neki vodja jbt !!! Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155955 Isto je nenadjebiv momenat kad je skoro zaplakao poslije Torresovog promasaj u 90 minutu, kakva privrzenost i kakva ljubav prema klubu. Prosli sam post na njegovoj temi bio sarkastican poslije bunkera proslo kolo koji me propisno iznervirao jer mislim da smo mogli pobijediti Arsenal koji je pao u formi što ne znači da se moje mišljnje tada promijenilo jednostavno svako pa i bog fudbala nekada može primiti kritiku ali sada ovo stvarno mislim. Hvala ti Jose sto postojis, care svemira, Isuse, Alahu, Budo, bože u ljudskom liku ,legendo, volim te. Kako je covjek postavio odbranu, veća je ovo pobjeda jer je izborena u odsustvu Ramia kapa dole.Kada dovedemo napadača i veznjaka gdje će nam kraj biti, samo da se manje utakmice igraju sa više koncentracij i požrtvovanosti. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155960 Hvala mu što nam je učinio današnji dan i ovaj derbi koji smo čekali cijeli vikend upišanim sa svojoj pizdunskom taktikom.Joseu nebi škodilo da ima malo više muda. Za osvajanje lige treba igrati sa malo više srca i imati malo više muda. 5 dana posle Hvala ti Jose sto postojis, care svemira, Isuse, Alahu, Budo, bože u ljudskom liku ,legendo, volim te. jest malo nezgodno Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155961 5 dana posle jest malo nezgodninco Yes it is a bit inconvenient ali ako pogledaš moje postve iz Juna ili juna it want be anymore. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155966 Kako ga volim, da mi on kaze da priznam ubistvo koje je on pocinio ili nesto u tom stilu pristao bih. Kakva legenda, kakva velicina kakav gospodin, kakav fudbalski mag, ma ne treba trositi rijeci Bog jednostavno. Roman usao u svlacionicu prije tekme, bas lijepo od njega da stvori jos pozitivniju atmosferu, harmonija vlada i vladace pod ovim covjekom u nasoj svlacionici. Evo imaš i datum. Izvukao je sto je htio sa vruceg Old traforda, preskocite pisanje u ovojj temi vi koji ste ocekivali 0 4. Mou sada ima sasvim drugaciju grupu igraca nego prije, nije to vise filfzki nevjerovatna ekipa nego tehnicki a tu postoji velika razlika. Uspjeh ne dolazi preko noci ali sa ovim covjekom ce svakako doci u to ne treba imati sumnje. Poslije kritika pojedinaca zbog igra na bod na Old traffordu. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155977 Kralj. Sumnjao sam jedno vrijeme u njega al on ide bod po bod. Ne zeli riskirati nigdje. Samo da popravi sa slabijim timovima igru i moguca je titula. Jos kad odradimo transfera 2-3 gdje ce mu/nam biti kraj. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155995 svaka njemu cast na ovon podizanju atmosfere ali me kupia nakon sta je proplaka kad je torres ono fula hahaha Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155997 Ovo volim,zato sam i zeleo da primimo gol brzo da on i igraci mogu da pokazu kako znaju da igraju. PP smo odsekli Liverpul,zao mi je sto nismo tako i nastavili u drugom,ali ajde,povreda Lampsa je verovatno ucinila svoje,zgusnut raspored. Zatvorio je utakmicu drugo poluvreme. Ali je bilo lepo gledati silni Chelsea kako dominira nad Liverpulom.45 minuta,posto se nisu videli. Kasnije se vratio u svoje,cak je i ovaj sto prenosi rekao "Ne bi on bio Mourinhno kada ne bi zatvarao utakmicu na 2:1" :) to mi se ne svidja,ali dobro,ovo je bila drugacija utakmica nego ona protiv Arsenala,nadam se da ce biti vise ovakvih utakmica,a manje onakvih. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_156001 Tamburaši tiho svirajte, mi smo bez poraza protiv ostatka šestorke :D Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_156007 City, United, Arsenal, Liverpool, Tottenham i mi - to je šestorka. Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_156009 Jos nam arsenal, united, tottenham dolaze kuci :) Na etihadu i anfieldu po bod dosta. :) Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156039 Zajebo ga Skrtel odmah na pocetku, pa je morao ici na pobedu. :D Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156047 Pobjedio covjek odmah Liverpool i City, ekipe koje nismo navikli pobjedjivati u zadnje vrijeme. Sekunde su ga dijelile od pobjede protiv Bayerna. Bit ce Chelsea mašina za godinu-dvije. :D Prijavi
30. decembar 2013.12 god. comment_156050 City i Lpool su nas redovno pobjedjivali posljednje 2,3 godine. Dolaskom Mourinha stvari su se promijenile. İgraci su mnogo sigurniji u sebe. Konkurencija u ligi je jaca nego ikada. United zaostaje par bodova ali vratice se oni u borbu za titulu ako ne, onda u borbu za LP. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.