20. maj 2013.13 god. comment_123975 Jose Mourinho moves closer to Real Madrid exit and Chelsea return http://www1.skysports.com/football/news/11668/8724185/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_123996 Ma samo je pitanje vremena kada ce Mourinho dobiti otkaz.Ancelotti je vec izjavio da ima ponudu Reala i da zeli otici.Znaci Real vise ne racuna na Mourinha i sada samo treba sacekat da to sve bude official.. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_123998 Nije problem,otici ce on iz Reala verovatno vec na kraju meseca,ali osecam da je jako frustriran jer posao nije uradio onako kako je zeleo. Ipak,zna se sta je Real,sigurno je imao veliku zelju,ludacku zelju da im donese Ligu Sampiona,za primeru manje-vise. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124021 Danas za 20h zakazana vanredna konferencija za štampu u Madridu. Verocatno obaveštenje u vezi Moua i Carla,još se ne zna tema,ali se nagadja.<br /><br />ПоÑлато Ñа ST26i кориÑтећи Тапаток 2<br /><br /> Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124027 izjava beniteza Asked if he had any advice for his successor, Benitez said: "Maybe the next manager will have some experience here too, so I do not need to give him any advice." Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124029 Malo vesti sa twitta. Sky sources: Jose Mourinho to leave Real Madrid at end of season. https://twitter.com/SkySportsNews Jose Mourinho will leave Real Madrid on the 2nd of June, after the last game, according to El Confidencial. https://twitter.com/F8Piraux Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124050 I sluzbeno je, Florentino je potvrdio da Jose odlazi iz Reala na kraju sezone. Ostalo jos da Roman kaze da dolazi u CFC i eto ga. :D Prijavi
20. maj 2013.13 god. Autor comment_124099 Šta sam vam ja rekao. 2 juni/lipanj. Objavio ovdje na ovoj temi i prije svih portala. Insajderska informacija. E hajde sad mi se svi zahvalite i naklonite. Hahahaha. E evo: http://bhfudbal.ba/ino-fudbal/zanimljivosti-ostalo/item/6116-evo-suca-koji-o-mourinhu-ima-nevjerojatnu-pri%C4%8Du.html Bilo bi lijepo objaviti i na portalu. GOSPODIN! Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124117 Baš me zanima hoćemo li opet viditi 4-3-3 kad se on vrati. Ja bih volio da igramo s centarforom kao i u prvoj njegovoj eri, imamo vrlo dobra krila i bekove, odličnu sredinu, i vjerojatno će on još učvrstit obranu kako treba. Ova ekipa je sposobna odigrati bilo koji sistem, nije da precjenjujem, već imamo jako puno allroundera u ekipi. Više od bilo koje ekipe. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124145 Baš me zanima hoćemo li opet viditi 4-3-3 kad se on vrati. Ja bih volio da igramo s centarforom kao i u prvoj njegovoj eri, imamo vrlo dobra krila i bekove, odličnu sredinu, i vjerojatno će on još učvrstit obranu kako treba. Ova ekipa je sposobna odigrati bilo koji sistem, nije da precjenjujem, već imamo jako puno allroundera u ekipi. Više od bilo koje ekipe. Nema sanse, prosto zato sto imamo matu, ne bi mogli iskoristiti puni potencijal njega. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124156 Znam da su žuta štampa ali evo zanimljivo je: http://www.24sata.hr/nogomet/mjesecima-je-snimao-chelsea-a-cavani-mu-je-prvi-na-listi-zelja-315815 Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124174 Baš me zanima hoćemo li opet viditi 4-3-3 kad se on vrati. Ja bih volio da igramo s centarforom kao i u prvoj njegovoj eri, imamo vrlo dobra krila i bekove, odličnu sredinu, i vjerojatno će on još učvrstit obranu kako treba. Ova ekipa je sposobna odigrati bilo koji sistem, nije da precjenjujem, već imamo jako puno allroundera u ekipi. Više od bilo koje ekipe.4-3-3 nije nikako valjalo kod AvBaSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124190 kazu na ulicama u Londonu... mozda i jeste,mozda i nije :D Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124194 Jeste u londonu,neka kompaniija je okačila kako bi privukla pažnju,ništa više Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124196 Jeste... Ali to je jednostavan marketinški trik kompanije koja pravi ove bilborde. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124203 Jeste... Ali to je jednostavan marketinški trik kompanije koja pravi ove bilborde. Jeste u londonu,neka kompaniija je okačila kako bi privukla pažnju,ništa više ali morate da priznate da lepo izgleda :P Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124232 http://www1.skysports.com/watch/video/8726018/mourinho-a-done-deal Graham Hunter is sure the deal for Jose Mourinho to take over at Chelsea is already done. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124248 4-3-3 nije nikako valjalo kod AvBa Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Zbog čega sada nebi valjalo?!? Ako uzmemo u obzir da AVB nije imao igrače da igra tu formaciju. Ali sada imamo Hazarda, Matu, Oscara, Mosesa i još će vjerojatno doci pokoji igrač. Tako da ako se Mou odluči na tu formaciju, lako bi mogao s njim pružat atraktivan i učinkovit nogomet. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124258 Sve ovisi o Mati. Ako ga Mourinho bude htio na krilu igrat će se 4-3-3. Ako ga bude htio gdje je i sad onda 4-2-3-1. Mislim da je ovo drugo izglednije. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124275 West Ham boss Sam Allardyce thinks Jose Mourinho is an even better manager now than when he last worked in the Premier League. "Looking at his experience since those days, he should be better than he was when he left. "I think that, with his spell in Italy and his spell in Spain, he will have matured and learnt an awful lot from that time. "I suppose when he comes back to Chelsea he'll use that experience and probably try to be better than he was before he left." Inace, neko je napisao, ne mogu naci gdje. Kako ce dobiti Mou pare od odstete od Pereza. Da samo kazem, oni su sporazumno raskinuli ugovor. Niko nikom nista ne placa. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124355 ma u sredini nam mata treba. kakvo krilo. A pazi, s 433 formacijom lagano možemo uklopiti Oscara, Hazarda, Kevina, Ramiresa itd. Da svi igraju na pozicijama koje im najviše odgovaraju. Zamisli da ti vezni red drže Kevin i Oscar, da diriguju i svojim majstorijama proigravaju krila Hazarda, Mosesa, Matu ili nekoga četvrtog, te naravno napadače. Bio bi to fenomenalan fudbal, vjerujem. E istina da to Mati bi najmanje odgovaralo, mada siguran sam da bi se on odlično snašao na desnom krilu. Isto tako znaš da to nebi bila klasična krila već krilni napadači. Razlika je. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124362 Ako bi se igralo 4-3-3 mislio sam da Mata ne igra krilo nužno, već nekog centralnog veznog koji se prešaltava po potrebi na desetku, kao neki box-to-box veznjak dođe. Znamo da Lampard neće baš stalno igrati svoju poziciju i vidim kao idealnu zamjenu na toj poziciji baš Matu, u sredini još dvojac Ramires i Essien kad se vrati s posudbe i ja sretan ko malo dijete. Ako se bude igralo 4-2-3-1 jasno je gdje je Mata i gdje su svi ostali. Mati ovdje bolje odgovara desetku igrat. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.