Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

"When Sir Alex called me to give me the honour of knowing from him his decision, I was surprised and sad,"

"It will be difficult for me, to go to Old Trafford and play against Manchester United without this mythical figure waiting for us.

"I wish Sir Alex a happy life, and I wish David a successful career at Old Trafford."

Nemam klip, ali imam članak.

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/206605.html

A i ovo je znakovita rečenica... 

neznam što je to znakovito? logično da će igrat protiv manchester jer se već zna njihov novi trener pa je sigurno da on tamo ne ide, a ako si mislio na to da će igrat protiv njih jer se vraća u chelsea, ne mora bit, mogže se nać i u ligi prvaka s njima...

ROMAN ABRAMOVICH has told Jose Mourinho he will NOT pay the £17million get-out clause in his Real Madrid contract. THESUN

Nije pouzdano, ali koliko znam ovo se mora platiti

Komentator na SK. Mourinho ako se vrati,a velika je verovatnoca da hoće,želi KdB da vidi u timu, kao i Lukakua i Courtoisa,ne racuna na Moisesa. Koliko je istina ne znan.

Čestitao Barseloni titulu, a kada su ga pitali zašto ne igra Pepe:

Uvek pričate o igraču, a to nije uopšte važna stvar. Liga ima novog šampiona, a vi pričate o igraču. Ja sam trener i ne moram da zadovoljim ničije želje. Od prvog do poslednjeg dana ja odlučujem ko igra. Imam mogućnost da nekada podelim svoje razloge sa drugima, a nekada ne moram.

Šta mu je samo uradio taj posao u Španiji.. Propade čovjek.

Zato sad kad se vrati kući, nek fino ode kod frizera i brijača prvo da ga srede, fino dotjeraju, onda nek ode kod krojača da mu sašije neko odijelo po mjeri, nađe sebi dobre šuze i pravac na press konferenciju i slikanje. :D

• Autor

Šta mu je samo uradio taj posao u Španiji.. Propade čovjek.

Zato sad kad se vrati kući, nek fino ode kod frizera i brijača prvo da ga srede, fino dotjeraju, onda nek ode kod krojača da mu sašije neko odijelo po mjeri, nađe sebi dobre šuze i pravac na press konferenciju i slikanje. :D

I na mjenjanje krvi pod hitno...

mancini dobio otkaz, nadam se da nam neče city pokvarit ovaj posao....

Navodno je Pelegrini veoma blizu potpisa ugovora sa 'gradjanima' tako da nema potrebe za brigom.

Prvo Mata, pa Cech, Lamps, Terry, Mikel, Bane, Ba, a evo sad i Hazard ( http://www1.skysports.com/football/news/11095/8712282/Eden-Hazard-would-love-to-work-under-Jose-Mourinho-at-Chelsea ) svi pominju Murinha, kako ga navijaci ovde vole, kako je najbolji (sto i jeste), kako bi voleli da ih trenira i ,........

vrlo zanimljivo i lepo. ;)

5. od 6 menadzera po sajtu givemefootbal.

5. Jose Mourinho

Teams managed: Benfica (2000); Uniao de Leiria (2001-2002); FC Porto (2002-2004); Chelsea (2004-2007); Inter Milan (2008-2010); Real Madrid (2010-Present)

Honours: UEFA Champions League 2004, 2010; La Liga 2012; FA Premier League 2005, 2006, Serie A 2009, 2010; UEFA Cup 2003; FA Cup 2007; Copa del Rey 2011; Portuguese League 2003, 2004; Coppa Italia 2010; Carling Cup 2005, 2007; Supercoppa Italiana 2008; FA Community Shield 2005; Taca de Portugal 2003

Love him or hate him, Mourinho is one of the greatest tacticians to ever grace the beautiful game. The charismatic Portuguese never seems to entertain on and off the pitch. Who remembers that legendary press conference when he declared himself as the "Special One"?

He took Porto to an unlikely UEFA Champions League in 2004, moved to Chelsea and dominated the English game, a move to Inter yielded success too with a legendary treble winning campaign, and seems to have found a way to end Barcelona’s domestic dominance over Real Madrid.

Mourinho is enduring his worst reign in his career as Madrid manager but has continued his addiction to trophies, winning minimum one trophy every season as a manager so far.

http://www.givemefootball.com/345216-six-of-the-best-football-managers

Prvo Mata, pa Cech, Lamps, Terry, Mikel, Bane, Ba, a evo sad i Hazard ( http://www1.skysports.com/football/news/11095/8712282/Eden-Hazard-would-love-to-work-under-Jose-Mourinho-at-Chelsea ) svi pominju Murinha, kako ga navijaci ovde vole, kako je najbolji (sto i jeste), kako bi voleli da ih trenira i ,........

vrlo zanimljivo i lepo. ;)

Evo sad i Bertrand.

Bertrand: "Mourinho was a fantastic manager and person. He was fantastic dealing with individuals on a 1-to-1 basis & collectively"

"The way he controls his squad, it just shows he is one of the best managers in the world. He was approachable"

"It would be fantastic to see him. He was the manager when I first came to the club when I was 15"

edit:

Petr Cech: "If he comes back, the story will be interesting for everyone. He will be more than welcome."
Petr Cech: "With Jose Mourinho we had great success in the past and people still have great memories and admiration for him"

Lampard on Mourinho: "An elite manager is all about man-management and how you get on with players. Jose was the best"
Lampard on Mourinho: "He formed a team spirit that was formidable. We didn’t have a group mentality to win the league, but he brought it in"

• Autor

17.05.2013 je finale Kupa kralja između Real Madrida i gradskog rivala Atletico Madrida. Ja mislim da se samo čeka da ta utakmica završi pa da se objavi da je Mourinho novi trener Chelseaja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.