8. maj 2013.13 god. comment_120662 https://twitter.com/Chris_Cohen Read from a reliable source that Jose & Roman met for talks today. Panic not Chelsea fans, he’s coming! a sto se tice Murinjovog odlaska u MU, od toga nema nista. - ne bi on to mogao nama navijacima uciniti - Ferguson da mu naredjuje koje igrace treba dovest, ma nema sanse - pre oko 2 meseca su neki ljudi iz uprave MU rekli da ne bi hteli da Mou nasledi Fergia - i ima tu jos mnogo toga, al mi mrsko pisat. I ljudi mi bi trebali slavit sto je Fergi otiso, mi sa Murinjom, a oni bez SAF-a. ahhahahahah dominiramo, a na klupi FAcestera ce najverovatnije biti Mojes. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120668 Ne bih se slozio da trebamo slaviti, vise se bojim Moyesa, nego ovog zvakaca guma. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120671 Ne bih se slozio da trebamo slaviti, vise se bojim Moyesa, nego ovog zvakaca guma. govori ti šta očeš ali SAF je vrhunski trener i teško da će united ikad viš imat takvoga... Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120680 Bio sto se mene tice vrhunski menadjer, najbolji ustvari, ali sada je vise k'o onaj retard selektor spanije. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120683 govori ti šta očeš ali SAF je vrhunski trener i teško da će united ikad viš imat takvoga... Ne samo United nego i cijeli svijet . Prijavi
8. maj 2013.13 god. Autor comment_120694 Evo čitam na britanskim portalima da bi se Mourinho i Abramovič večeras trebali sastati u Madridu. Ovo su dobre vijesti. A svi koji mislite da je Moyes neka "trenerčina" pojma nemate i pušite britansku propagandu. Taj Moyes je jedan obični bubašvaba, ima odličnu ekipu i NULA (00000) trofeja. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120697 Dolazak Mourinha u Chelsea uz odlazak Fergusona značio bi dominaciju Plavaca u narednom periodu.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120698 Evo čitam na britanskim portalima da bi se Mourinho i Abramovič večeras trebali sastati u Madridu. Ovo su dobre vijesti.A svi koji mislite da je Moyes neka "trenerčina" pojma nemate i pušite britansku propagandu. Taj Moyes je jedan obični bubašvaba, ima odličnu ekipu i NULA (00000) trofeja.Izvlaci koliko god moze s Evertonom.Bio bi sretniji kad bi on sjeo na klupu nego Mourinho, no nazalost vjetojatno ode u United MoyesSvi nekako misle da bi dolaskom Mourinha se naatavilo di je on stao, no suprotno. U klub bi dosao omrazeni trener, padajucih kvaliteta, istog kova kao Mamic sto se tice ponasanja, stare garde njegove vise ni ne nema skoro, a sto ima su na odlasku, novi igraci su dosli koje bi vjerojatno pola prodao i potrosio jos brdo love na nepotrebno kupovine.A daleko bi mi bili od dominacije s njim. Dogodio bi se slucaj Real vjerojatno. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120709 Ne bih se složio Stif..Real ne dominira jer im u ligi igra Barca,a u Engleskoj nije takav slučaj.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120711 A City ti ostaje glavni konkurent, ali sumnjam da ce i United posustat puno.No kako god bilo, bilo bi vise vrijeme da dobijemo trenera koji ce ostat u klubu duze vrijeme, godinama, a ne da ih izmjenjujmo sezonski. Sit sam i te politike, jel to Abramoviceva ili od uprave, da zbog jedne greske ili male krize odmah sutiraju trenera. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120740 Evo čitam na britanskim portalima da bi se Mourinho i Abramovič večeras trebali sastati u Madridu. Ovo su dobre vijesti. A svi koji mislite da je Moyes neka "trenerčina" pojma nemate i pušite britansku propagandu. Taj Moyes je jedan obični bubašvaba, ima odličnu ekipu i NULA (00000) trofeja. 1. Stvar kad stalno govoriš da čitaš na "britanskim portalima", neki link ne bi loše došao. 2. Kakvu propagandu čovječe, koji tebe filmovi peru? Everton ima budžet poput Dugopolja, a svake sezone su u gornjoj polovici i to među 6-7. Ima odličnu ekipu? Ko mu je stvorio tu odličnu ekipu, da nije možda zubić-vila? Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120753 ima Cae pravo oko ovog, prenapuhuje se Moyes, ok je menađer al ništa više, ima odličnu ekipu s kojom nije napravio nikakav značajniji uspjeh, kako u engleskoj tako ni u europi, s takvom ekipom ima managera koji bi vjerujem ganjali dobrano LP, i tu ekipu nije napravio on napravio mu je tim skauta, sigurno on to sam nije napravio, makar netreba mu ni uzet udio u tome, sigurno da nije doma drkao dok su se ti girači dovodili. Ja oyesa nebi jer je prosječan trener i ljutila bi me činjenica da se otppustilo onakvo RDM-a da bi se dovelo Moyesa, da se dovede Mou ili Hiddink još to mogu razumjet, neko top ime al mjenjat RDM-a za Moyesa pa to bi bilo sramotno, još kad se uzme u ozir da se u toj razmjeni našao i benitez kojeg se mora trpjet... Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120767 Moze se o Moyesu diskutovati. Samo cu reci da je Ancelotti za njega rekao da ga je ovaj najvise natezao kada je igrao protiv njega. Da je Moyes prosjecan trener, Everton bi onda djuskao negdje na 14. ili 15. mjestu. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120778 Mourinho is "virtually certain" to CFC and there is too little leverage room for MUFC to attempt any kind of late high-profile coup (ESPN) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120854 Po meni mora doci kod nas, ako ode u Geychester bit ce sranja, mrziti cemo ga svi koliko ga sada volimo i obožavamo! Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120878 Nadam se da nije istinita ona navodna izjava Mou-a u kojoj je rekao da bi htio zamjenit Fergusona na klupi Uniteda kad on otidje u mirovinu :/ I ako njega ne dovedemo, nadam se da ce doc Kloop. Tj. njega bi cak i radje nego Mourinha. Jer uvjerenja sam da bi mogao rezultatski radit jednako dobar posao kao i Mou, ali uz to kod Kloop-a bi naši juniori mogli više doć do izražaja Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120889 ~ Whistles for Jose Mourinho at the Santiago Bernabeu tonight against Malaga were much louder than against Valladoid (Marca) ~ Rooney told SAF two weeks ago he wanted a fresh start & Mourinho has identified Rooney as one of his main summer targets (Mail) Prijavi
8. maj 2013.13 god. Autor comment_120890 Moyes je možda doveo te igrače, ja to ne sporim. Ali svake godine i Wenger dovodi dobre igrače manje više - ali GDJE SU TROFEJI? Moyes je u Evertonu od 2002. godine (11 godina), a u tom periodu s ekipom koja je iznadprosječna (ne vrhunska, ali sigurno je iznad prosjeka) taj Moyes nije uspio osvojiti ni fuckin Carling kup. Evo koji sve igrači igraju u Evertonu sad: Izvinut ćete me, ali ovo zasigurno nije prosječna ekipa. A sjetimo se sve u posljednjih 11 godina koje je sve Moyes imao igrače. I nikada ni Carling kup da osvoji. Znači 0 trofeja u mandatu. To je baš sranje. Moyes je precijenjen i gotovo. Evo Swansea ima ekipu nešto poput Evertona, pa su u posljednje dvi godine došli iz druge lige i uzeli taj Capital One kup. Meni nije zaista jasno kako Moyes u 11 godina vladavine niti jedan trofej nije osvojio. Ferguson je 10 klasa iznad njega, kao i Mourinho. Sigurno da ga ne bih volio vidjeti u CFC-u.Moyes ima odličan njuh za igrača, to ne sporim. Da je sportski direktor ili menadžer u pravom smislu te riječi, bio bi na toj poziciji možda i najbolji na svijetu. Ali treneru je zadatak da osvaja trofeje. A Moyes mi nije neki trener. Rado bih ga volio vidjeti na poziciji Michaela Emenala, ali na poziciji trenera Plavaca - ne hvala! Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120932 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2321649/Jose-Mourinho-enjoy-bonus-Rafa-Benitez--Neil-Ashton.html Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121009 In return for a period of planned silence, Perez has agreed to release Mourinho from his contract at the end of the season (Mail) Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121016 Moyes ima odličan njuh za igrača, to ne sporim. Da je sportski direktor ili menadžer u pravom smislu te riječi, bio bi na toj poziciji možda i najbolji na svijetu. Ali treneru je zadatak da osvaja trofeje. A Moyes mi nije neki trener. Rado bih ga volio vidjeti na poziciji Michaela Emenala, ali na poziciji trenera Plavaca - ne hvala! da Moyes nije neki trener nebih sve ove godine Everton drzao u samom vrhu,ove godine su se cak borili i za ligu prvaka i kad uporedim Everon i Totenham za mene je Everton uvijek bolja ekipa od Totenhama a njihovi rezultati ove godine govore kakvog ustvari trenera imaju na klupi pa tako ove godine su samo protiv velikih ekipa ostvarli neke velike rezultate kao npr.kod kuce su pobijedili Mancester Utd,Mancester City,Totenham, odigrali nerijeseno protiv Liverpola,a u gostima su odigrali nerijeseno protiv Mancester Citya,Asenala,Liverpola i pobijedili Totenham i za taj uspjeh je najvise zasluzan David Moyes.Ako ode u Mancester Utd vjerujem da ce mu trebati vremena da se malo uklopi u novi klub ali se zaista radi o vrhunskom strucnjaku. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121044 Real Madrid fans offer Jose Mourinho for sale (or for free!) https://pbs.twimg.com/media/BJ0yjIeCUAEkeUG.jpg:large Sramota,govna spanska!!! Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121064 A gle, bilo bi isto da je i kod nas neki trener zasluzan za takvu situaciju u klubu kakvu oni imaju. I kod nas je bilo tjeranja i prozivanja po tribinama i svugdje. Ne treba ih osudjivat. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.