30. maj 2013.13 god. comment_126256 Za ovu platu koju ce primati ocekujem u prvoj sezoni minimalno 2 trofeja. Nemojmo ovako razmišljat, znate kako kažu - tko visoko leti nisko pada ;) Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126259 mene interesuje ko ce biti pomocnik i hoce li onaj hibrid Emenalo ostati Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126263 Ako je ovo istina i ako se stvarno Mou vrati u Chelsea i ako pojaca vezni red i napad s dva kapitalca Chelsea ce potpuno sigurno uzet ligu prvaka, a ako bude srece onda ce uz nju uzet bpl i fa cup. I to vec u prvoj sezoni Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126264 Ako je ovo istina i ako se stvarno Mou vrati u Chelsea i ako pojaca vezni red i napad s dva kapitalca Chelsea ce potpuno sigurno uzet ligu prvaka, a ako bude srece onda ce uz nju uzet bpl i fa cup. I to vec u prvoj sezoni Molim te, u prvoj sezoni da uzmemo (samo) BPL i treba da budemo presrećni. Lepo reče Tinmar gore... Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126268 Molim te, u prvoj sezoni da uzmemo (samo) BPL i treba da budemo presrećni. Lepo reče Tinmar gore... Znam ja to sve i shvacam vas, ali evo imam neki ludi filing da ce Mou vec u prvoj sezoni bit izuzetno uspjesan ;) Prijavi
30. maj 2013.13 god. Autor comment_126283 Ako je ovo istina i ako se stvarno Mou vrati u Chelsea i ako pojaca vezni red i napad s dva kapitalca Chelsea ce potpuno sigurno uzet ligu prvaka, a ako bude srece onda ce uz nju uzet bpl i fa cup. I to vec u prvoj sezoni Presra ga sad vala. Ako uzmemo Premiership ja ću biti presretan :) Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126284 Presra ga sad vala. Ako uzmemo Premiership ja ću biti presretan :) To su mi pricali i kad sam govorio da cemo proc Barcu u polufinalu LP prošle godine ;) Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126305 Ako je ovo istina i ako se stvarno Mou vrati u Chelsea i ako pojaca vezni red i napad s dva kapitalca Chelsea ce potpuno sigurno uzet ligu prvaka, a ako bude srece onda ce uz nju uzet bpl i fa cup. I to vec u prvoj sezoni to za lp nikad nemoš reć, pa kad smo igrali najbolje u europi nismo je uzeli, a sad kad smm imali najlošiju sezonu ikad smo je uzeli, tako da... Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126317 Najjače mi kad napišu da je službeno, pa stave da imaju neimenovani izvor. Što se Emanala tiče,Times piše da je ponudio ostavku da olakša Mourinhov povratak,Roman odbio,sad koliko u tome ima istine,ostaje pitanje. Čini mi se da će nekako morat nać zajednički jezik,klub je ispred svega. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126318 Da je prvo dobiti bayerna u super cupu. Kako ce nas odma svi gledati drugim ocima. Kad vide da smo najvecu silu ove godine dobili, svi ce se usrat od Mourinha i Chelsea njegovog. Prijavi
30. maj 2013.13 god. Autor comment_126330 Najjače mi kad napišu da je službeno, pa stave da imaju neimenovani izvor. Što se Emanala tiče,Times piše da je ponudio ostavku da olakša Mourinhov povratak,Roman odbio,sad koliko u tome ima istine,ostaje pitanje. Čini mi se da će nekako morat nać zajednički jezik,klub je ispred svega. Nadam se da je istina da je Emenalo ponudio ostavku, ali nadam se također da nije istina da je Roman odbio. :) Ne mogu Emenalo i Mou u istom klubu. Osim uz kompromis. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126332 Nadam se da je istina da je Emenalo ponudio ostavku, ali nadam se također da nije istina da je Roman odbio. :) Ne mogu Emenalo i Mou u istom klubu. Osim uz kompromis. Times baš ne pratim,pa ne znam koliko su pouzdani. Da je Roman prihvatio ostavku (ako je uopće ponuđena),to bi se već znalo. Neka se on vrati,lako ćemo kasnije za sve ostalo. Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126369 Neki ljudi ga stvarno k'o Boga tu gledaju, nije to dobro... koliko god on drag nama bio ima mušica k'o nitko i kad se vrati biti će nam sve samo ne lako, bolje je ne očekivati previše. Ali kako god s njim da nam bude svoji smo, dok je Chelsea Chelsea sve se da izdurati, i poraze, i njegove mušice, ma sve ;) Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126370 Neki ljudi ga stvarno k'o Boga tu gledaju, nije to dobro. vala kad mogu neki da gledaju na gvardiolu i rajkarda kao na boga možemo i mi Murinja da gotivimo,bar je toliko zaslužio,osvajao je gde god je radio,za razliku od ove dvojce gore pomenutih koji su samo stavili svoje gospodsko dupe na pokretnu traku e da,gde je beše taj najbolji trener,rajkard :-/ ps:znam da nisi mislio u tom kontekstu ali pusti ljude da uživaju,dosta smo se nervirali ove godine Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126372 vala kad mogu neki da gledaju na gvardiolu i rajkarda kao na boga možemo i mi Murinja da gotivimo,bar je toliko zaslužio,osvajao je gde god je radio,za razliku od ove dvojce gore pomenutih koji su samo stavili svoje gospodsko dupe na pokretnu traku e da,gde je beše taj najbolji trener,rajkard :-/ ps:znam da nisi mislio u tom kontekstu ali pusti ljude da uživaju,dosta smo se nervirali ove godine Tu si u pravu, da :D Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126380 Na svakog trenera u Celsiju,koji je ostvario dobre rezultate treba gledati sa postovanjem.Da budemo iskreni,samo jedan od svih treba da bude najveci u ocima navijaca,po meni, a to je Di Mateo,koji je klubu sa svojim timom doneo najvredniji trofej.A sigurno nije najbolji trener,daleko od toga. Pa tako i navijaci Barselone gledaju u jednog Rajkarda,pa makar on vise ne seo na trenersku klupu.Covek je uzeo Ligu Sampiona,dovidjenja,prijatno. Krojf,Rajkard i Gvardiola i to je to.Pa vi vidite.A kolika je Barselona i ko je sve sedeo na njenoj klupi. Radili su u Realu i Murinjo i Kapelo i Janko i Marko,ali je Del Boske-Del Boske. Murinjo je sigurno najbolji trener koji je sedeo na nasoj klupi,tako ce i ostati u narednih 50 godina jer je covek jednostavno jedan od najbolji trenera svih vremena. Ali kad bude opet dosao,on ce krenuti od nule,kao da nista u karijeri nije osvojio. Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126434 Poslednji mu dan i potrudio se da bude i nezaboravan Mourinho leaving a present to Casillas at the last game:DiegoLopez is injured, Casillas not even called-up. Adan to play, 4th gk on bench... Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126440 Haha,nije Adan cetvrti,Adan ce braniti a cetvrti kome se ne zna ni ime ce biti na klupi....posto nema Lopeza a Casillasa nije ni pozvao ;) EDIT : Inace,evo sta nam donosi The Sun : http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4948967/Jose-Mourinho-told-Alex-Ferguson-of-plans-to-return-to-Chelsea.html Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126479 The sun ponovo ima neku novu priču,koji put već,ne bih znao Karanka, 39, said: “Mourinho offered me to go with him but Real Madrid haven’t told me I’m to be released. “I’ve still got three years left on my contract and I’d have to pay them to leave. “If I leave, then I’ll join Mourinho at Chelsea, or else I’ll go and become head coach at a French top division club.†One of Mourinho’s regular coaching staff confirmed they are on the move, saying: “We’re travelling to London on Sunday or Monday when we’ll be presented as Chelsea’s new coaching team. “Mourinho wants to enjoy the good relationship he knows he can have in England and which he didn’t have in Spain.†Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126521 Jose Mourinho breaks Real Madrid silence ahead of departure http://www1.skysports.com/football/news/11095/8745602/Jose-Mourinho-breaks-Real-Madrid-silence-ahead-of-departure Prijavi
31. maj 2013.13 god. Autor comment_126541 Sutra zadnja tekma za Kraljeve pa da se i to okonča, onda se nadam da dolazi do ponedjeljka najkasnije. I ne bih volio Karanku. Prije bih Materazzija. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126604 sta imas protiv Karanke bitno je da Mourinho dodje a Karanka ce biti samo pomocnik. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.