Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Tek sam sad pročitao tekst do kraja...:

Ronaldo spoke in Portuguese when he pointed to the Real club badge and shouted ‘I’m here, I’m here’ in front of Mourinho as the coach prepares to quit Spain after three years in charge of the world’s biggest football club.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2326360/Incoming-Chelsea-manager-Jose-Mourinho-wants-sign-Cristiano-Ronaldo.html

sinoc je bio iskljucen u drugom poluvremenu,kako je samo podivljao na glavnog sudiju,a Realovi igraci sinoc bas nisu imali srece sta su sve promasili i na kraju izgubili trofej od ljutog rivala.

K***c je on namjerno sjebao trofeje, nemoc u ligi, u LP Dortmund ih izdominirao u grupi, ManU nekako prosli, Galata preslaba za njih, Dortmund ih ispreskakao u polufinalu, kup nesretno izgubise. Al da ga svi hocemo na klupi hocemo :)

Pisu realovi navijaci da Mourinho jos nije sjeo sa predsjednikom da razgovara u buducnosti.

Nebi me cudilo da i ostane, ako predsjednik bude htio.

Ostao bi on, da sapere ovu sramotnu sezonu.

Nadam se da ce dobiti NOGU! :D :sal:

• Autor

Pisu realovi navijaci da Mourinho jos nije sjeo sa predsjednikom da razgovara u buducnosti.

Nebi me cudilo da i ostane, ako predsjednik bude htio.

Ostao bi on, da sapere ovu sramotnu sezonu.

Nadam se da ce dobiti NOGU! :D :sal:

Ma šta će ostati jesi lud. Vidiš kako je loša atmosfera u Realu s Pepeom i Casillasom. Oni će njega otpustiti.

gledam ga sinoc kako je ostario jbt propo je ko stari kauc :-S  ajde vise vracaj se gdje ti je mjestoo

Najviše mu se vidi na kosi. On je za godinu dana osjedio skroz, a to nikad nisam vidio, osim kod osoba koje dožive teški šok:

Prije godinu dana (polufinale LP protiv Bayjerna), još uvijek nije sijed:

150965cd42_85246542_o2.jpg

Godinu dana poslije (sinoć protiv Atletica):

JoseMourinho-dejected130517G300.jpg

Znači za samo godinu dana je postao k'o Djed Mraz. Očito da mu je Real bio greška i da mu tamošnja atmosfera ne odgovara.

U realu su rezultati i uspeh na sportskom planu na zadnjem mestu

Ako Murinjo odlazi ili ako ostaje to nema nikakve veze sa tim dal je osvojio neki trofej ili ne

Po tom pitanju su možda čak i gori od nas

nebih se slozio s ovom recenicom gore napisanom,ako nece gledati uspjeh i rezultate reci mi molim te sta ce gledati to koliko je Ronaldo zabio golova koji ne vrijede ama bas nista jer su ove godine ispusili sve sto se moglo ispusiti,jos uz to treba dodati da je nezadovljna legenda kakav je Casiljas,nezadovoljan je Pepe i vecina navijaca je nezadovojna Mourinhom,svi su bili zadovoljni dok su trofeji bili tu,cim nema trofeja sve je vise nezadovoljni,nece uprava Real Madrida sigurno otjerati 8 igraca a ostaviti Mourinha time bi izazvali jos veci bijes navijaca,posle ove sezone Mourinho nema sta traziti u Real Madridu tu je nasa sansa jer ga kod nas obozavaju u klubu.

nebih se slozio s ovom recenicom gore napisanom,ako nece gledati uspjeh i rezultate reci mi molim te sta ce gledati to koliko je Ronaldo zabio golova koji ne vrijede ama bas nista jer su ove godine ispusili sve sto se moglo ispusiti,jos uz to treba dodati da je nezadovljna legenda kakav je Casiljas,nezadovoljan je Pepe i vecina navijaca je nezadovojna Mourinhom,svi su bili zadovoljni dok su trofeji bili tu,cim nema trofeja sve je vise nezadovoljni,nece uprava Real Madrida sigurno otjerati 8 igraca a ostaviti Mourinha time bi izazvali jos veci bijes navijaca,posle ove sezone Mourinho nema sta traziti u Real Madridu tu je nasa sansa jer ga kod nas obozavaju u klubu.

zemo prijatelju moraš da sagledaš situaciju i iz nekog drugog ugla,ne vrti se svet oko ronalda i murinja

del boske,kapelo,svi su dobijali otkaze i kad su svi trofeji bili na mestu

real je toliko veliki klub da je prestiž na prvom mestu,zabava,sve je to jedan veliki šou program 

da slazem se da je bilo trenera koji su osvajali i dobivali otkaze i da je Real Madrid los klub po tome ali nemozes nikako reci da se u Real Madridu negleda uspjeh,da se negleda nebi bili to sto jesu.

• Autor

Koliko sam ja čuo odlazi 30. lipnja. Znači da bi nas preuzeo 1. srpnja što se već spominjalo kao dogovoreni datum preuzimanja.  

To je bila vijest prije finala Kupa kralja. Sad kada je i to popušio, šta on ima više uopće raditi u Realu mjesec i pol dana? Sjediti u uredu na Bernabeu i igrati pasjans na kompaću? Ovo je najnovija vijest. Što prije napusti Real i pređe u Chelsea, to bolje i za Real i za Chelsea i za njega.

Meni je najsmješnije kad stalno čitam o odštetnoj klauzuli od 10,15, 17 miliona eura, a ovi u Realu sami žele da ode po svaku cijenu.

Zašto bi itko normalan plaćao basnoslovnu odštetu kad može mirno čekati da mu u Realu uruče otkaz.  X_X

Ma njegov odlazak u Real je bio i dobar i loš potez. Naravno da je htio uspjet u "najvećem" klubu na svijetu, dobro mu išlo prošle sezone, onda ga ove svlačionica minirala ko naša Boasa. Real je hrpa taština i to je nemoguće držat na lancu. Naravno, što prije dođe, to bolje, treba kvalitetno odradit predsezonu, dovest neka pojačanja iako nam realno samo jedan svemirski napadač treba i možda neki branič još, momčad je mlada i rekonstrukcija je gotova. Samo treba pravi trener i motivator, kojeg će svlačionica podržat. I nek mu Abramovič da odriješene ruke da se ne ponovi slučaj Ševčenko.

Ma njegov odlazak u Real je bio i dobar i loš potez. Naravno da je htio uspjet u "najvećem" klubu na svijetu, dobro mu išlo prošle sezone, onda ga ove svlačionica minirala ko naša Boasa. Real je hrpa taština i to je nemoguće držat na lancu. Naravno, što prije dođe, to bolje, treba kvalitetno odradit predsezonu, dovest neka pojačanja iako nam realno samo jedan svemirski napadač treba i možda neki branič još, momčad je mlada i rekonstrukcija je gotova. Samo treba pravi trener i motivator, kojeg će svlačionica podržat. I nek mu Abramovič da odriješene ruke da se ne ponovi slučaj Ševčenko.

Ako on već zna da će u Chelsea i ako je to već gotova stvar onda nije bitno kad će doć jer on već ima svoje prste umiješane u potencijalnim transferima... ;) 

Odlično, već bi danas trebao dobit otkaz. Ma nek ode iz te gadljive Španjolske što prije. Ovdje ga neće nitko maltretirat. Osim sudaca 3:-O .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.