Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Sad nek pomočnik bude bilo tko, a za par godina kada Terry ode u mirovinu onda Mourinho - Terry kombinacija

A Lampard smrdi ?

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Znao sam da će to netko napisati :)
Ne zbog godina, nego imam predosjećaj da će unatoč tome što je mlađi Terry prvi završiti karijeru, to ne bi bilo ništa čudno s obzirom da naš kapetan igra dosta slabije nego prije htjeli mi to priznat ili ne, a Lamps se i dalje drži na onoj vrhunskoj razini, a uostalom Ševa je sa 36 otišao u mirovinu, a Zanetti sa 40 i dalje igra 

Mislim da od toga ne bude ništa. Razlog je jednostavan. Benitez je otišo, za njegovog nasljednjika raspisiva se samo o Mourinhu i samo on se spominje kao glavni kandidat. Tako da mislim da je ova priča s Mou-om gotova i da je on već sve dogovoio s nama

Kad bi on odabrao Anzi a ne Chelsea mislim da bi se vecina navijaca od njega ohladila,nit bi se vise ikad on spomenuo sto bi se pokazalo da mu je "srcu" klub koji ima puno para.(Da li je mozda na onoj konferenciji poslije utakmice sa Dortdmundom spominjao Inter?-Nije).Cak je cini mi se govorio da ne bi nikad trenirao neki njemacki klub.Ne bi zato jer nisu toliko bogati.Ali opet ne znam kakva ce mu biti reakcija na ovu cifru 70 miliona.Mozda su to ipak samo glasine.Nemojte misliti da ja imam nesto protiv njegovog dolaska,nego je on takav trener koji trazi sve najkvalitetnije.A najkvalitetniji uvijek ne pobjedjuju.

Dugo im je trebalo da pomenu Anzi.

A stvarno bi to bio veliki izazov za njega...Igraci bi pojurili za njim.

Pisao sam o tome ranije...

Dugo im je trebalo da pomenu Anzi.

A stvarno bi to bio veliki izazov za njega...Igraci bi pojurili za njim.

Pisao sam o tome ranije...

To sto si ti pisao, okaci macki o rep.

photo-thumb-110.jpg?_r=1353518208 Postirano od WhisperDiMatteo na 13 March 2013 - 15:50 u Bivši igrači i treneri

Hiddink je, poput Etoa zeleo jos jedan jak ugovor pred zavrsetak karijere. 

Anzhi nije izazov, to je nemoguca misija. 

1. Nemaju stadion, a izgradnja istog bi najverovatnije trajala 2 godine. 

2. Njihovi najbolji igraci, sem Traorea i Williana su pred penzijom. Ostali nisu ni blizu toliko kvalitetni za neki juris na trofeje. 

3. U Rusiji vazi pravilo o ogranicenom broju stranaca u ekipi, a Liga Sampiona se ne moze osvojiti sa pola tima.(ispravite me ako gresim).

Ruska Liga, i eventalno Evropa liga nisu nikakav izazov za trenera kao sto je Mourinho. On zeli da bude najbolji, i stalno tezi ka tome, a Makhachkala nije sredina za to. 

Odlazak tamo bi bio korak nazad u njegovoj karijeri. 

To sto si ti pisao, okaci macki o rep.

photo-thumb-110.jpg?_r=1353518208 Postirano od WhisperDiMatteo na 13 March 2013 - 15:50 u Bivši igrači i treneri

Hiddink je, poput Etoa zeleo jos jedan jak ugovor pred zavrsetak karijere. 

Anzhi nije izazov, to je nemoguca misija. 

1. Nemaju stadion, a izgradnja istog bi najverovatnije trajala 2 godine. 

2. Njihovi najbolji igraci, sem Traorea i Williana su pred penzijom. Ostali nisu ni blizu toliko kvalitetni za neki juris na trofeje. 

3. U Rusiji vazi pravilo o ogranicenom broju stranaca u ekipi, a Liga Sampiona se ne moze osvojiti sa pola tima.(ispravite me ako gresim).

Ruska Liga, i eventalno Evropa liga nisu nikakav izazov za trenera kao sto je Mourinho. On zeli da bude najbolji, i stalno tezi ka tome, a Makhachkala nije sredina za to. 

Odlazak tamo bi bio korak nazad u njegovoj karijeri. 

Jbg,ni ti nije ja ne poznajemo licno Murinja,pa da mozemo sa sigurnoscu nesto tvrditi.

Ja mislim da bi to bio izazov za njega i to veliki,ti mislis da ne bi ,i tu je prici kraj.Mnogo sjajni igraci mogu da odu tamo,kao sto su u Zenit...

Sa ruskim timom napraviti nesto veliko u Evropi,recimo 1/2 finale...To je grandiozna prica.

Naravno da ne mislim da bi osvajanje ruske lige bio neki veliki izazov za njega,pricam o Evropi.

Znao sam da je pitanje vremena kad ce pomenuti Anzi.

Jbg,ni ti nije ja ne poznajemo licno Murinja,pa da mozemo sa sigurnoscu nesto tvrditi.

Ja mislim da bi to bio izazov za njega i to veliki,ti mislis da ne bi ,i tu je prici kraj.Mnogo sjajni igraci mogu da odu tamo,kao sto su u Zenit...

Sa ruskim timom napraviti nesto veliko u Evropi,recimo 1/2 finale...To je grandiozna prica.

Naravno da ne mislim da bi osvajanje ruske lige bio neki veliki izazov za njega,pricam o Evropi.

Znao sam da je pitanje vremena kad ce pomenuti Anzi.

Nema tu izazova moj prijatelju. U Evropi moze da ima svih 11 stranaca, u Ruskoj ligi 7. Nema tih igraca(dovoljno dobrih za uspeh u Evropi), koji bi pola sezone presedeli na klupi, a pritom putovali 400km do stadiona i nazad. 
mogu oni dovoditi penzionere poput Eto-a, ili igrace zeljne novca, poput Williana. 

Pa kad smo kod toga, Shakhtar nije nista siromasniji klub od Anzhi-a, pa godinama dovodi samo igrace iz domace lige, juzne Amerike ili po nekog polovnjaka iz Evrope. To sto je mnogo jaci tim od Rusa ne treba ni posebno spominjati.

Možda je drugima izazov osvojit rusku ligu i doć do polufinala Lige prvaka,Jose ipak cilja veće stvari.
Jedno je kad igrač u završnim godinama ode zaradit silne pare za penziju,sasvim drugo da jako ambiciozni trener ode u osrednji klub u europskim razmjerima.
A za datum povratka se spominju 2.6.,nakon zadnje Realove utakmice i 1.7.
Ako smo se toliko strpili,možemo još malo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.