21. maj 2013.13 god. comment_124378 Ma nek' Mourinho dođe znat će on kako izvuć najbolje iz svakog igrača i koju će formaciju.. Mi nemamo ona klasična krila koja budimo realni trebaju za 4-3-3 formaciju. To su prije igrali Duff i Robben recimo.. Mi takvih igrača trenutno u ekipi baš i nemamo, ajd Moses možda ali ni upola on nije ko oni.. Zato mislim da Mou ima prste u Schurrleovom transferu.. ;) Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124617 I sad nek' neko kaze da im nije bio dobar... By the way, Jose Mourinho will fly to London on 2 June and sign a 4-year contract with Chelsea worth £250,000 a week (Daily Star) They also report that Mourinho will be accompanied on the trip by his fitness coach Farla and goalkeeping coach Louro More: Falcao, Hulk, Mangala, Isco, Fellaini? Jose Mourinho draws up Chelsea wishlist to sign SIX players this summer http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-transfers-jose-mourinho-wants-1905045 Mourinho's rebuilding plans will not come cheap as he insisted they'lll need a minimum of SIX players to reinforce the first squad (Mirror) Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124648 Kad ce se konacno znati dali dolazi ili ne? Ako ne dodze ja bi Rafu ostao jos godinu dana,dosta je samo menjamo trenere. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124679 Malo sam se bacio u istraživanje o slučaju "Raul", pa pogledajmo: Bivši predsjednik Reala, Calderon, o Raulu: "His farewell was held in the purest sense of the word, at noon, but it resulted in a false and feigned embrace of the president [Florentino Perez] which could be seen as a small but sharp knife stabbing in the back of the player. "Few know that the coach [Jose Mourinho] wanted to keep the player for another season. The Santiago Bernabeu was a silent witness of a few words of the president to his representative which effectively settled the issue and aborted the wishes of both [Raul and Mourinho]." http://www.mtnfootball.com/europe/bundesliga/news/2012/may/01calderon-reveals-why-raul-left-madrid-for-schalk.html Raul: "My departure from Madrid was my own choice. I had one year left on my contract, but I decided to go for a new professional experience, so I joined Schalke. "I have no problem with the club and our rapport is good." http://www.goal.com/en-sg/news/3882/spain/2012/07/12/3236223/i-was-not-forced-out-of-real-madrid-insists-raul Real Madrid je sam otjerao Raula a on bezuvjetno voli taj klub pa je rekao da je sam htio otići, ili možda i je sam htio otići. Nebitno, ljudi (mediji) su uvijek krivili Josea za ovo, u što sam i ja povjerovao. Sad vjerujem Calderonu i Raulu. Real se može j*bat, jedini veći propust Mourinha u Realu je prst u oko Vilanovi i to je jedino čime je obeščastio klub. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124688 Na listi se nalaze: Falkao (Atletiko Madrid), Hulk (Zenit), Šurle (Bajer Leverkuzen), Mangala (Porto), Felaini (Everton), Isko (Malaga) i još jedan igrač Atletiko Madrida, mladi belgijski golman Kurtoa. Ono što je sigurno, Murinjo je saopštio Romanu Abramoviču da ne računa na Fernanda Toresa za narednu sezonu, a za pomenutu listu igrača, Portugalac će imati na raspolaganju 100 miliona funti, koliko mu je ruski milijarder obećao za pojačanja. Pored Murinja, juče je objavljena vest da se i Real Madrid interesuje za Iska, čija sloboda košta 35 miliona evra, prema klauzuli iz njegovog ugovora sa andalužanskim timom. S druge strane, "Dejli Star" je otkrio i neke interesantne detalje u vezi sa novim Murinjovim ugovorom sa Čelsijem. Naime, kako spekuliše britanski list, Portugalac će potpisati ugovor na četiri godine sa "Plavcima", prema kome bi po sezoni zarađivao 15 miliona evra. EEEeeee po novinama smo gori od Monaka =)) Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124698 Ono što je sigurno, Murinjo je saopštio Romanu Abramoviču da ne računa na Fernanda Toresa za narednu sezonu Kao prvo, nadam se da će Mourinho zaista doći i da neće ovo sve ispasti obična medijska laž. Kao drugo, iskreno se nadam da je ovo citirano istina. Treba se riješiti šljama (tu spada i Benayoun naravno). E tek nakon toga može se stvoriti neka respektabilna ekipa, neka nova moćna generacija u kojoj očigledno za onu dvojicu gore napomenutu nema mjesta. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124709 Navodno Mourinho stize u London 2. Juna... http://www.dailystar.co.uk/football/view/316116/EXCLUSIVE-Jose-Mourinho-agrees-four-year-Chelsea-deal/ http://sportsport.ba/ino_fudbal/mou-u-london-dolazi-dan-nakon-posljednje-utakmice-sa-realom/105566 Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124732 Hvala Bogu. Konacno je spekulacijama dosao kraj, Jose Mourinho je novi/stari menadzer Chelsea od sljedece sezone. Potvrdjeno iz vrlo pouzdanog izvora iz Londona. Nakon jucerasnjeg poraza, Roman je direktno stupio u kontakt sa Mourinhom a pregovori su trajali cijeli dan. Kazu da ce se na ljeto desiti drasticne promjene u Chelseau, jer Roman je pristao na Mourinhove zahtjeve ako ga ponovo zeli vidjeti na kupi Plavaca. Ocekuje se da ce sutra, prekosutra sve jasnije biti u medijima. Očito vam trebam još jednom potvrditi da se nemate ćega bojati jer je dogovor pao još prije nepuna dva mjeseca, Mourinho je naš trener za sljedeću sezonu. Kao što sam i napisao; iz "pouzdanog izvora", čovjeka koji živi i radi u Londonu a zna se sa mojim starim. Kao i svaki muškarci (ima i pićkica izuzetaka) kada su u društvu, onako malo sjednu da popiju koju čašu hercegovačkog vina uz mladu jagnjetinu, normalno je da se dotaknu i najvažnije sporedne stvari na svijetu. Stari me iste te noći nazvao kad je došao kući i tako mi javio. Mourinho je naš, a vjerujem da su stvari i ugovor već gotovi, samo se čeka da ove dvije utakmice u Americi završe pa da se i zvanično objavi. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124752 nadam se da bi i mi navijaci nakon sto se potvrdi da je Mourinho nas novi menadzer mogli popiti koju casu hercegovackog vina. Prijavi
23. maj 2013.13 god. Autor comment_124764 Zanimljivo, Voštani Mourinho u zapadnom Londonu: http://www.24sata.hr/nogomet/vostani-mourinho-patrolira-na-stanici-u-zapadnom-londonu-316287 E drago mi je pročitati da bi trebao potpisati već 2. lipnja, jer čekati do početka srpnja nema veze sa zdravom pameti. Od navedenih igrača da sam na Mourinhovom mjestu doveo bi Hulka i Falcaa. To je to. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124823 Materazzi could be Mourinho's assistant at ChelseaFC next season. "I’d be working with the best, so what could be better?" (Football Italia) Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124825 Sve goreg od goreg citam. (materazzi,piazon,coentrao) Idite u pm mediji! Prijavi
23. maj 2013.13 god. Autor comment_124838 Sve goreg od goreg citam. (materazzi,piazon,coentrao) Idite u pm mediji! Šta fali Materazziju? Legendaran je. Mada bi npr. ja više volio Ballacka. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124848 Ma ja bi radije nekoga ko ima neke veze sa Chelseam, da ga navijaci vole. Drugo Materazzi je izjavio kako bi volio nekada raditi kao asistent Mourinha a ovi su pretvorili "Materazzi bi mogao biti" http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PV_cXSfeqbY Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124874 Šta fali Materazziju? Legendaran je. Mada bi npr. ja više volio Ballacka. ja bi baš obrnuto. nisam mogao gledat ballacka u chelsiju nikako. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124877 http://www.sportske.net/vest/transferi/murinjo-sastavio-spisak-zelja-129739.html U svakom slučaju Čelsi će tokom leta biti na naslovnim stranama, počinje nova era. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124897 Ja bi umjesto (pas)Materazzija volio vidjet Ferreiru recimo jer govore da će objesit' kopačke o klin.. :D Prijavi
24. maj 2013.13 god. Autor comment_124940 ja bi baš obrnuto. nisam mogao gledat ballacka u chelsiju nikako. Ti si onda izuzetak. Ballack je jedan od najomiljenijih igrača među našim navijačima :) CFC1905 - Ferreira jest dobar i sve to, ali nije autoritet. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124942 Ti si onda izuzetak. Ballack je jedan od najomiljenijih igrača među našim navijačima :) CFC1905 - Ferreira jest dobar i sve to, ali nije autoritet. Ja ga nikad nisam volio Cae. Tako mi je mrzak bio. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124948 Ti si onda izuzetak. Ballack je jedan od najomiljenijih igrača među našim navijačima :) CFC1905 - Ferreira jest dobar i sve to, ali nije autoritet. mourinho kao glavni trener je tu da bude autoritet, ferreira i ne treba bit neki autoritet, on bi bio samo pomoćnik... Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124954 Sad nek pomočnik bude bilo tko, a za par godina kada Terry ode u mirovinu onda Mourinho - Terry kombinacija Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.