9. maj 2013.13 god. Autor comment_121079 Jedna zanimljivost: David Moyes i Jose Mourinho su vršnjaci - obojica imaju po 50 godina, a rođeni su davne, logično, 1963. godine. Moglo bi se stvoriti novo veliko rivalstvo u Engleskoj, ako Moyes bude uspješan i ako Mourinho zaista pređe u Chelsea. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121105 Htio ne htio, neće ga zamjeniti u Unitedu jer je United prije 2 sata definitivno potvrdio imenovanje Moyesa za novog trenera. Ugovor je potpisan na 6 godina i vrijedi od 01.07.2013. Nadam se da nije istinita ona navodna izjava Mou-a u kojoj je rekao da bi htio zamjenit Fergusona na klupi Uniteda kad on otidje u mirovinu :/ Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121113 Mou može trenirati koga god bude htio. Mi se samo možemo nadati da će to biti Chelsea... Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121117 Mou može trenirati koga god bude htio. Mi se samo možemo nadati da će to biti Chelsea... I za njega i za nas i za Chelsea mu je najbolje da izabere Chelsea :) da se povrati svima stara slava. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121140 A svi koji mislite da je Moyes neka "trenerčina" pojma nemate i pušite britansku propagandu. Taj Moyes je jedan obični bubašvaba, ima odličnu ekipu i NULA (00000) trofeja. molim te prestani da pratis fudbal Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121145 Nema svatko retardiranu upravu kao Chelsea, netko si može priuštit* i jednog Moyesa koji će tamo vjerojatno uspjet i pokrenut novu eru. Šta će Unitedu koji k. Mourinho, to samo mi imamo toliku potrebu za njegovim dolaskom. *priuštit samo zbog zdravog razmišljanja, ne nekog novčanog posjeda Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121156 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gOy_uyEUKyo Poslije 0:25 nekad. kad kaze "Jose Mourinho" :) Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121160 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gOy_uyEUKyo Poslije 0:25 nekad. kad kaze "Jose Mourinho" :) Ljudi nisu ni svjesni da ce ga praviti od blata... Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121215 Ma oni su glupi, ja od prijatelja koji navijaju za Real moram slušat kako je on loš trener, a ne kuže da i on vidi da ide i da ih sad namjerno do kraja prca sa Lopezom, uostalom čovjek je u 3 sezone osvojio: kup, ligu i superkup, uz to je još 2 puta bio 2 u ligi, 3 puta polufinale lige prvaka, tu se vidi koliko su nezahvalni navijači Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121222 Ne znam za vas ali ja opravdavam Mourinhovu odluku da zamijeni Casillasa. Jedino mu je trebao ipak dat neke utakmice protiv slabijih protivnika, da se ne bune pizde jer je legenda, meni on inače nije poseban golman. Nije kompletan kao naš Čech ili jedan Buffon, samo ima dobar refleks. Kao da se mi sada bunimo jer Terry ne igra a svaki naš stoper bolji od njega. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121226 Ne znam za vas ali ja opravdavam Mourinhovu odluku da zamijeni Casillasa. Jedino mu je trebao ipak dat neke utakmice protiv slabijih protivnika, da se ne bune pizde jer je legenda, meni on inače nije poseban golman. Sve ima svoju pozadinu i ne osuđujem ga što "prca" Casillasa jer zasigurno ima jako dobre razloge za to, ali budimo malo realni i ozbiljni. Bez ikakvog razloga samo bi teški idiot od trenera ostavljao Casillasa na klupi pa da mu je ne znam tko rezervni vratar. Ukusi se razlikuju, ali za mene je Casillas BOG među vratnicama, jednako kao što je to Messi na svim ostalim dijelovima terena. Pa sad tko se složio s tim, a tko ne... Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121232 Casillas je preselio na klupu jer je nesto iz svlacionice sa svojom picokom iznosio u javnost.(Haman sam tako procitao) Sad opet Lopez odlicno brani. Ne moze se covjeku reci nista. A pepe je najjaci. on konta i na njemu se Mou ispoljava. Ne konta da ga je varane izbacio iz prvih 11 :D Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121233 Lopez nije ništa lošije branio od Ikera ovo što je bio na golu, čak štaviše mislim da je bio sjajan. Casillas je jedan od tih igrača koji nije legao Joseu jer mu nije bio do kraja odan, zato ima potpuno pravo staviti ga na klupu. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121246 Ako laže koza, ne laže rog... Casillas 19 nastupa u prvenstvu ove sezone, primio 17 golova (0.89 po susretu), na 19 utakmica čak 8 puta nije primio gol Lopez 14 nastupa u prvenstvu, primio 16 golova (1.14 po susretu), na 14 utakmica SAMO je 2 puta ostao bez primljenog gola, a ako gledamo i utakmice gdje je ove sezone branio za Sevillu, na 22 utakmice u prventvu Španjolske SAMO je 3 puta sačuvao mrežu netaknutom Adan 3 nastupa, primio 6 golova (2.00 po susretu), na 3 utakmice 1 puta nije primio gol, dok je na ostale dvije primio po 3 Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121248 Ma oni su glupi, ja od prijatelja koji navijaju za Real moram slušat kako je on loš trener, a ne kuže da i on vidi da ide i da ih sad namjerno do kraja prca sa Lopezom, uostalom čovjek je u 3 sezone osvojio: kup, ligu i superkup, uz to je još 2 puta bio 2 u ligi, 3 puta polufinale lige prvaka, tu se vidi koliko su nezahvalni navijači Rekao je to Mou prilikom jednog intervjua,nabrojao je uspehe Reala 10 godina pre njega i za vreme njega ili tako nesto. Ja ne znam sta oni ocekuju,misle da je lako uzeti LS ma koliko zvezda imao u timu? DA bi uzeo jedan veliki trofej kao sto je LS mora mnogo toga da ti se poklopi,nije tu samo znanje vec i sreca (sto smo mi videli ruku na srce) ali i Dortmund protiv Malage (nije uzeo ali je u finalu). Prekinuo je Barseloninu dominaciju,u zadnje vreme ih redovno tuce,gde je real bio pre njega u LS? 1/8 finala najdalje? Kako bih voleo da dodje Mou pa da ih isprasi u LS sa Chelsea :D Problem Reala je mnogo veci od Mourinhna,njihov problem su uzdignute glave koje paraju oblake, skup zvezda koje misle da su iznad svega,da su bogom dane,nema tu previse timske igre,real se oslanja na individualne kvalitete i na pojedince,a svi znamo da je fudbal timska igra,a to im je pokazao Dortmund. Ako laže koza, ne laže rog... Casillas 19 nastupa u prvenstvu ove sezone, primio 17 golova (0.89 po susretu), na 19 utakmica čak 8 puta nije primio gol Lopez 14 nastupa u prvenstvu, primio 16 golova (1.14 po susretu), na 14 utakmica SAMO je 2 puta ostao bez primljenog gola, a ako gledamo i utakmice gdje je ove sezone branio za Sevillu, na 22 utakmice u prventvu Španjolske SAMO je 3 puta sačuvao mrežu netaknutom Adan 3 nastupa, primio 6 golova (2.00 po susretu), na 3 utakmice 1 puta nije primio gol, dok je na ostale dvije primio po 3 E sada tu isto ima caka " Statistika je kao bikini,puno pokazuje, a nista ne otkiva" Golman kao golman,puno zavisi od zadnjeg reda-tj od odbrane,mozda bi jedini pokazatelj ovde bio ispravan broj odbrana svakog golmana tj, sutevi u okvir gola i odbrane Lopeza i Casilasa. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121255 A tu je uveliko bolji lopez od casillasa. (po broju odbrana) Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121286 Mourinho is a fantastic guy. He's a great guy. He's a fantastic human being, on and off the pitch. He knows how to motivate players, how to get the best out of players. If you work with him, from the first day he tells you what he wants from you. That's exactly how it's going to be. What he wants from you is what you have to give and this is something that he's managed to do well and if he's the one that's coming in it's going to be a massive, massive plus for us. ...... The club is crazy, it is. But we have to keep doing our job. We're players. The board, the owners, make the decision and we have to stick by whoever comes in. Obi Mikel Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121290 idiotizam je sad tu nekakvu statistiku stavljat ko je gledao Lopeza, neće ni jednu riječ reći protiv njega, branio je apsolutno fantastično (dok je po meni Iker zadnju sezonu-dvije u nešto lošijoj formi bio) a navijači Reala su idioti, iskreno Real mi je od djetinjstva bio drag klub al ovi njihovi navijači su mi ga skroz zgadili u zadnje vrijeme, to se svi redom ponašaju ko razmažena djeca koja plaču kada im roditelji ne kupe najskuplju igračku i neka ih Mou prca sa svakakvim izjavama, kakvi su bili prema njemu, neka i on bude takav prema njima Sve ima svoju pozadinu i ne osuđujem ga što "prca" Casillasa jer zasigurno ima jako dobre razloge za to, ali budimo malo realni i ozbiljni. Bez ikakvog razloga samo bi teški idiot od trenera ostavljao Casillasa na klupi pa da mu je ne znam tko rezervni vratar. ko zna zašto je Mou još ono prije ostavio Casillasa na klupi još tamo dok je Adan branio, ali sada je ta klupa u igračkom smislu potpuno opravdana Lopez je u ovom trenutku bolji golman od Casillasa htio to netko priznati ili ne Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121295 Lopez je u ovom trenutku bolji golman od Casillasa htio to netko priznati ili ne Lopez ne može Casillasu ni kopačke čistiti i sa smjenom trenera u Realu neće više ni prismrditi golu, dok Casillas ne ode u penziju... Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121297 i sa smjenom trenera u Realu neće više ni prismrditi golu, dok Casillas ne ode u penziju... to je istina samo zato što, tko god da stavi Casillasa na klupu, neće preživjeti u Realu Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121316 to je istina samo zato što, tko god da stavi Casillasa na klupu, neće preživjeti u Realu To je100% tacno...Casillas je navikao da bude prvi izbor a do sada ga niko nije imao petlju staviti na klupu.Sada je Mourinho Casillasa stavio na klupu jer je Lopez u puno boljoj formi.Casillas je sve ove godine govorio da njemu treba konkurencija i da se ne boji konkurencije,eh sada kad ga je Lopez izbacio iz prve postave on se ljuti ko malo djete.Koliko god Casillasa postovao kao stvarno velikog golmana,nije bilo fino od njega da svoje saigrace okrece protiv trenera.Casillas sigurno ima velike zasluge zbog ovih nemira u svlacionici Reala jer on jednostavno pokusava da sto vise igraca stane na njegovu stranu i time direktno utice na polozaj trenera.Ovo sve je dovelo do nastajanja dva klana Casillasov i Mourinhov i u takvoj atmosferi niko nikog ne postuje.Casillas je se trebao ponijeti kao pravi profesionalac u ovoj situaciji a ne raditi iza leđa treneru to sebi nesmije da dozvoli jedan dugogodisnji kapiten.Mislite da je Terryu drago igrati svaku drugu utakmicu i sigurno mu nije drago gledati Beniteza svaki dan ali cuti i trpi i to je to.Mora da postoji jednakost u ekipi i zdrava konkurencija igraca moze uciniti samo boljim... Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121355 Mourinho was second favourite to take over from Ferguson for a while after Wednesday's announcement, but he said the Old Trafford position was not discussed and he gave another broad hint what his next club will be. "We are good friends, and my good friends know which club I would like to manage when I finish my work at Real Madrid," Mourinho added. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.