7. februar 2016.10 god. comment_249853 Ma halo ba Uzice svi rade svoj posao kako treba, samo je Mou klocina i nema pojma svoj posao. Svi ostali dijelovi kluba, od ovih na terenu do ovih koji rade posao iza vrata, svi su to CFC. Blue blood MOU NAS VODIO U DRUGU LIGU JAOOOOOOOOOOOOOOO TACNO SE SAMO OVDJE MOGU CUTI NEKE STVARI Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249856 To su cinjenice koje su advokatima tesko prihvatljive. Pozicija na tabeli, bodovni konto a pogotovo forma citavog tima i mozda najvaznije potpuno naruseni odnosi unutar svlacionice i samog kluba to itekako pokazuju. Hiddink nije nikakvo cudo napravio ali vec dosad je stabilizirao jedan jako uzburkan brod i usmjerio nas ka gore. Dosta nas se potajno nadalo da mozemo napasti cak TOP 4 no ocigledno nakon ove najvece krize u Romanovoj eri to nije realno i treba prihvatiti da je u prethodnih godinu dana unistena ova, a bgm vrlo vjerovatno i sljedeca sezona sto jos uvijek nije pogubno za klub, ali moglo je biti da smo ispali u drugu ligu. Kao sto rekoh, tesko je prihvatiti. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249858 Drago mi je sto se vi antiMurinjisti vecina na ovom forumu a manjina u globalu. Dobro je da nije suprotno. Ima nade. Drago mi je i da ste vi sto nazivate Lampsa i Ceha izdajnicima u zanemarljivoj manjini. Kaze relo da nas vodi u Championship. Ne zelim da odgovorim na ovo. Kao da bih morao da dokazujem da je 1+1=2. Ne umem. Kazu Mou nije dovoljno dobar. aaaaaaaa nemam reci. Da li ste vi svesni da ce Siti imati Gvardiolu, Junajted Murinja, Liverpul Klopa, a da cemo mi spati na Contea/Allegria. Je li to napredak u odnosu na proslu sezonu? Oscar ce biti glavni kreator igre a Emenalo ce uzivati sve vece povlastice i imace odresene ruke pa ce moci da dovede npr Djilobodjijevog brata od tetke u dilu sa agentom koga dobro poznaje. Progres. A vi se i dalje zadovoljavajte i tesite sa "barem ne gubimo". Pravi pobednicki mentalitet za navijaca kluba koji bi trebalo da juri sve trofeje. Koji to ozbiljan trener zeli da dodje u klub koji nema nikakav projekat i u kome igraci i Emenalo vode glavnu rec? Klub gde ce dobiti otkaz 6 meseci po osvajanju titule najjace lige na svetu (koja nije osvojena 5 godina u tom klubu). Prava trenerska utopija, mesto iz snova. Ali bitno je "biti pozitivan" iako ni u ludilu nema razloga za to. ma odjavis se brate s ovog foruma do nekih boljih vremena i gotovo, divim ti se kako imas zivaca da ista objasnjavas ovim klocevima ovde ne znam jesu li ovde korisnici neka djecica do 14 godina ili sta pa su tako povodljivi da kao svoje misljenje stoprocentno uzimaju ono sto su napisali nekoliko ovih "forumskih baja" kao misljenje, ali u svakom slucaju, ovde se nema sta traziti, bar za mene. dosao, vidio, probao, odustao... vjerujem da ima dobre raje ali debili dominiraju... i ne, ne govorim to zbog toga sto se ne slazem oko nekih stvari, ili samo zbog pljuvanja i mrznje prema legendi kluba, vec i zbog ostalih gluposti tipa advokati i slicno... boze sacuvaj, ali ocigledno ima neko kome je i to zanimljivo da ne govorim koliko je ljudi otjerano sa fb stranice, a tezi se necemu... Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249868 vjerujem da ima dobre raje ali debili dominiraju... Dugo sam na ovom forumu i ovakvi poput tebe definitivno ne dominiraju, pričaš gluposti. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249883 Vrati ga Romane. Otjeraj Emenala i sve igrače koji nisu u dobrim odnosima s Murinjom. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249913 Najjaca ova prica "City ce imati Guardiolu, United Mourinha, Liverpool Kloppa a koga cemo mi?".. Tacno bi covjek rekao da ovi ljudi ili ne navijaju za Celzi ili pojma nemaju da je ovaj klub svoj najveci uspjeh u historiji ostvario sa Robertom Di Matteom. Imala je Barcelona tad Gvardila, Bayern Heynckesa, Real Mourinha i Dortmund Kloppa pa ih je neki tamo Di Matteo natamburao redom i otisao do kraja. Manite me te price, nama je najbitnije da nadjemo trenera koji ce stvoriti igru i zajednistvo, gdje cemo ponovo uzivati u utakmicama i jedva cekati sljedecu. Ne trebaju nam likovi koji misle da su veci od kluba i koji besramno ucjenjuju Upravu i navijace. Sto se mene tice, nikad nisam pusio tu Mourinhovu pricu da je nesto vezan za CFC, jednostavno taj covjek najvise voli sebe i nikad ga nisam dozivljavao niti stavljao u rang nekih drugih legendi kluba po tome. Tako da ne smeta mi ni najmanje ako ode u United, cak i ako napravi tamo uspjehe jer znam da je ovdje imao i vise nego dovoljno vremena i prilika a on nas je poveo u pravcu najvece katastrofe u modernoj historiji kluba - ispadanju u drugu ligu. Srecom, nadam se da smo to ipak sprijecili pravovremenim otkazom. Opet dvostruki standardi. Kada ja pomenem 2012. onda je to "jednom u hiljadu godina" i ne smem da koristim kao argument. Nemojte tako braco. Di Matteo nije vrhunska klasa. Hvala mu za sve ali jednostavno nije. Treba proci kroz neke stvari da bi postao top menadzer kao sto su Murinjo, Gvardilo, Klop, Anceloti itd. Da li ce nam zajednistvo doneti titule u EPL i Ligi Sampiona, tako sto cemo menjati trenere kao carape? Nismo imali zajednistvo u prvoj i drugoj sezoni kod Murinja? Pa kako smo onda osvojili EPL? Je li ih Murinjo bicevao na treningu? Znaci ti jedva cekas sledecu tekmu samo ako tvoj tim dobro igra? Zanimljivo. Mou ucenio upravu? Mou ucenio navijace????? Pa navijaci gledaju u njega kao u bozanstvo. Mislis da je to nezasluzeno? Ili su svi glupi a sacica ljudi sa par foruma u pravu? To sto smo mi aktivni po forumima ne znaci da smo veci navijaci od onih koji nisu. To samo znaci da svoje slobodno vreme trosimo na forumu. Imao je dovoljno vremena? Da li se to moze reci za coveka koji je izbacen iz kluba 6 meseci po osvajanju jedne EPL?? Poveo nas u ispadanje u drugu ligu? lol PRAVOVREMENI otkaz??? Pa ono je sve nego pravovremeni. Sta smo dobili tim "pravovremenim" otkazom? Jedno veliko nista. Ne. U stvari dobili smo, relo vise ne ostavlja toksicne komentare na fb stranici (ili ko vec vodi stranicu). To je sve. pisao sam post kao odgovore na pojedinacne recenice, mozda je malo konfuzno. izvninjavam se Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249927 Najveća greška Abramovicha je što nije nekako tj svim silama namolio Guardiolu da ovo leto dođe kod nas a ne u Man City. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249981 Najveća greška Abramovicha je što nije nekako tj svim silama namolio Guardiolu da ovo leto dođe kod nas a ne u Man City. Da mi je baš vidjeti tog Guardiolu u BPL,to što je s Barcom osvojio eno i Enriqe je osvojio dosta toga,jel to Barca osvaja ligu jer Enrike ima dobru taktiku?Klinac,osvajaju zbog Messija,Neymara i Suareza,Neymar i Messi mogu predriblati igrača i napraviti viška i mi igramo fino od noge do noge samo što mi nemamo tog igrača (barem ne ove sezone)koji će naredati dvojicu-trojicu bez problema i dodati Costi da završi ili pak sam završiti,Guardiola je po meni samo ono što je vidio da se radi u Barceloni tj od noge do noge pas igra,prenio u Bajern i opet je taj Bayern stvorio Jup Hejkins koji je sezonu prije osvojio ligu i njemački kup i nesretno izgubio to finale LP od nas.Po meni Guardiola neće biti neki trener sve dok ne ode u neki slabiji klub naprimjer u Tottenham i tamo pokaže svoje trenersko umijeće. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249987 Da mi je baš vidjeti tog Guardiolu u BPL,to što je s Barcom osvojio eno i Enriqe je osvojio dosta toga,jel to Barca osvaja ligu jer Enrike ima dobru taktiku?Klinac,osvajaju zbog Messija,Neymara i Suareza,Neymar i Messi mogu predriblati igrača i napraviti viška Kao što rekoh :-j Da napišem još jednom da je sezonu pre Gvardila Barselona završila 18 bodova iza Reala? #DošaoNaGotovo Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249988 Po meni Guardiola neće biti neki trener sve dok ne ode u neki slabiji klub naprimjer u Tottenham i tamo pokaže svoje trenersko umijeće. Jest mi jak ovaj argument. Čovjek vodi sve najjače klubove svijeta redom. Prvo Barca, pa Bayern, sad će City, nastavi niz... I sada ti od njega očekuješ da ode u NK Pletenka da on tebi dokaže da je dobar trener. Isto tako bismo mogli razgovarati i o igračima. Jebeš tog Messija. On je u Barceloni cijeli život. Nije on dobar, nego je Barca. Ne priznam ja njega dok ga ne vidim u Slaven Belupu. Jebena mi je ta logika. A ovaj Guardiola je takav polutrener da se svi najveći klubovi trgaju za njim, uključujući i nas. I svaki jebeni mladi talent (svjetska klasa kroz par godina) na svijetu želi igrati za njega. Jedna je stvar misliti nešto o tika taki, ali osporavati Pepovu kvalitetu glupost je svjetskih razmjera. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249991 Jest mi jak ovaj argument. Čovjek vodi sve najjače klubove svijeta redom. Prvo Barca, pa Bayern, sad će City, nastavi niz... I sada ti od njega očekuješ da ode u NK Pletenka da on tebi dokaže da je dobar trener. Isto tako bismo mogli razgovarati i o igračima. Jebeš tog Messija. On je u Barceloni cijeli život. Nije on dobar, nego je Barca. Ne priznam ja njega dok ga ne vidim u Slaven Belupu. Jebena mi je ta logika. A ovaj Guardiola je takav polutrener da se svi najveći klubovi trgaju za njim, uključujući i nas. I svaki jebeni mladi talent (svjetska klasa kroz par godina) na svijetu želi igrati za njega. Jedna je stvar misliti nešto o tika taki, ali osporavati Pepovu kvalitetu glupost je svjetskih razmjera. Ovo je kljucno. To sam i ja vise puta rekao. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249994 Jest mi jak ovaj argument. Čovjek vodi sve najjače klubove svijeta redom. Prvo Barca, pa Bayern, sad će City, nastavi niz... I sada ti od njega očekuješ da ode u NK Pletenka da on tebi dokaže da je dobar trener. Isto tako bismo mogli razgovarati i o igračima. Jebeš tog Messija. On je u Barceloni cijeli život. Nije on dobar, nego je Barca. Ne priznam ja njega dok ga ne vidim u Slaven Belupu. Jebena mi je ta logika. A ovaj Guardiola je takav polutrener da se svi najveći klubovi trgaju za njim, uključujući i nas. I svaki jebeni mladi talent (svjetska klasa kroz par godina) na svijetu želi igrati za njega. Jedna je stvar misliti nešto o tika taki, ali osporavati Pepovu kvalitetu glupost je svjetskih razmjera. Ja kažem otići u malo slabiji klub,a ne u klub pun zvijezda,nisam rekao da ode sad u Gošk i da tamo pokaže kakav je trener,ali Murinjo osvojio s Portom LP,a šta je ovaj uradio?Ne kažem sad da Guardiola nije zaslužan ni za jedan trofej,ali jarane nije ni on toliko specijalan kakvim ga predstavljaju,uostalom svako ima svoje mišljenje što moramo imati svi isto mišljenje...Po tvojoj logici onda je i Enrike među najboljim trenerima na svijetu. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249996 Mou sjebo formu igracima. Ok, good point :D Pola ovih igraca nema nista pa tako ni forme... Prijavi
8. februar 2016.10 god. Autor comment_250145 Jaguar je stroj al dam se kladiti da ovo nije on vozio jer djeluje previse uzbudljivo i dinamicno. MOU ipak voli bus style driving :D Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250152 Jest mi jak ovaj argument. Čovjek vodi sve najjače klubove svijeta redom. Prvo Barca, pa Bayern, sad će City, nastavi niz... I sada ti od njega očekuješ da ode u NK Pletenka da on tebi dokaže da je dobar trener. Isto tako bismo mogli razgovarati i o igračima. Jebeš tog Messija. On je u Barceloni cijeli život. Nije on dobar, nego je Barca. Ne priznam ja njega dok ga ne vidim u Slaven Belupu. Jebena mi je ta logika. A ovaj Guardiola je takav polutrener da se svi najveći klubovi trgaju za njim, uključujući i nas. I svaki jebeni mladi talent (svjetska klasa kroz par godina) na svijetu želi igrati za njega. Jedna je stvar misliti nešto o tika taki, ali osporavati Pepovu kvalitetu glupost je svjetskih razmjera. Svi se trgaju za njim, onda mi molim te objasni zašto ga u Bayernu uprava više ne želi i daje posao Ancelottiju kad je toliko dobar? Zašto ne može sa momčadi koja ima 8 prvotimaca iz ekipe koja je osvojila SP osvojiti LP? Zašto se njegovim dolaskom u Bayern povećao broj ozljeda igrača? Ne pretjeruj sa talentima, jedino je Douglas Costa rekao da je birao između Mourinha i njega i nitko drugi. Pročitaj kakvo mišljenje o njemu imaju ili su imali Deco, Etoo, Ibrahimović, Yaya Toure, Schweinsteiger---- I dalje ću ga osporavati jer mu je igra jednodimenzionalna i nije za Premiership. Ne zna postaviti ekipu čvrsto na loptu. Pas igra mu na Otoku neće proći. Ovdje ima 10 ekipa koje se mogu obraniti, u Primeri dvije. To je moje mišljenje i mišljenje komentatora sa engleskih foruma. Ne treba raditi boga od nekoga koji nije. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250154 Svi se trgaju za njim, onda mi molim te objasni zašto ga u Bayernu uprava više ne želi i daje posao Ancelottiju kad je toliko dobar? Zašto ne može sa momčadi koja ima 8 prvotimaca iz ekipe koja je osvojila SP osvojiti LP? Zašto se njegovim dolaskom u Bayern povećao broj ozljeda igrača? Ne pretjeruj sa talentima, jedino je Douglas Costa rekao da je birao između Mourinha i njega i nitko drugi. Pročitaj kakvo mišljenje o njemu imaju ili su imali Deco, Etoo, Ibrahimović, Yaya Toure, Schweinsteiger---- I dalje ću ga osporavati jer mu je igra jednodimenzionalna i nije za Premiership. Ne zna postaviti ekipu čvrsto na loptu. Pas igra mu na Otoku neće proći. Ovdje ima 10 ekipa koje se mogu obraniti, u Primeri dvije. To je moje mišljenje i mišljenje komentatora sa engleskih foruma. Ne treba raditi boga od nekoga koji nije. Pa igrao je protiv PL timova u LS i nisu ga nesto namucili ili se ja je secam? City je pojeo, drugu ih pustio? Isto se desilo i sa Arsenalom. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250157 E jesu mi City i Arsenal neke ekipe u LP,city dogura do osmine finala jedva,a Arsenal od nas zna izgubiti 6:0 ,a da ne izgubi od Barce barem 2:0,3:0 ... Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250170 City mu dodje jedna od najjacis ekipa u PL, a Arsenal jedan od top 4 konstantno.. i ti onda kazes, pa ako su njih dobili ne znaci da bi dobili Newcastle ili Norwich? I ja mislim o cemu pricas covece.. jedino od engleza ko je Pepa mucio je Chelsea. Sa ostalima se posprdao, budimo realni. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250196 To su ekipe koje igraju napadački, dok je Chelsea tada bila ekipa uravnotežana ekipa, imali smo i napad i odbranu. Lako mu je City i Arsenal sa lošim odbranama kad naleti na grmalje iz PL, šokiraće se više nego Klop i Van Gaal zajedno. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250231 City mu dodje jedna od najjacis ekipa u PL, a Arsenal jedan od top 4 konstantno.. i ti onda kazes, pa ako su njih dobili ne znaci da bi dobili Newcastle ili Norwich? I ja mislim o cemu pricas covece.. jedino od engleza ko je Pepa mucio je Chelsea. Sa ostalima se posprdao, budimo realni. A čekaj majstore jel sigurno da kad Arsenal ode u goste Newcastle da će odnijeti pobjedu? Dok u Španiji protiv Barcelone nema niko šanse osim po jedna ekipa koja bude na sezonu dobra,jarane evo nama npr nikad nam nije ležao Newcastle u gostima i prošle sezone kad smo osvojili EPL izgubili smo u gostima od njih,a de mi samo reci šta su to Arsenal i City ostvarili u LP? City potroši 200 mil po prelaznom roku i ispadne u osmini finala... Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250247 Rekao prijateljima da je od ljeta u Unitedu http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/12148870/Jose-Mourinho-convinced-Man-Utd-job-is-his-if-club-sack-Louis-van-Gaal.html Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250257 Rekao prijateljima da je od ljeta u Unitedu http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/12148870/Jose-Mourinho-convinced-Man-Utd-job-is-his-if-club-sack-Louis-van-Gaal.html Saranice Junajted,covek cije je vreme proslo zivi od stare slave posle Junajteda nece vise moci ni jedan TOP klub da vodi max italija. Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250261 A čekaj majstore jel sigurno da kad Arsenal ode u goste Newcastle da će odnijeti pobjedu? Dok u Španiji protiv Barcelone nema niko šanse osim po jedna ekipa koja bude na sezonu dobra,jarane evo nama npr nikad nam nije ležao Newcastle u gostima i prošle sezone kad smo osvojili EPL izgubili smo u gostima od njih,a de mi samo reci šta su to Arsenal i City ostvarili u LP? City potroši 200 mil po prelaznom roku i ispadne u osmini finala... Ne razumes sta zelim da kazem.. pravite PL kao ligu nad ligama, a liga je katastrofa, eno englezi u LS pa pricajmo kako prolaze. Ako su nama sve utakmice jake, onda bi bili spremni da igramo jake utakmice u LS.. a ne da Dinamo i to Zagreb tuce Arsenala, mi jedva prolazimo sa Kievom, Portom i Makabijem.. nemoj se saliti. A sto se tice Newcastlea.. mi sa njima izgleda imamo neki prijateljski odnos, dele se bodovi vec 5 sezona unazad i to lepo, poredjano i svako uzme svoje. Gledaj X sada za vikend, nacrtan. Prvu smo X odigrali i opet ce jer i jednima i drugima trebaju bodovi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.