Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Možeš mrziti Barcu (i svi mi mrzimo), međutim ovo što pričaš su tolike gluposti da ne znam. Pa oni su u jednoj sezoni osvojili više trofeja nego mi ukupno do 2004. i to sve sa tim istim Pepom. 

I taj Pep je toliko poderao pičku Joseu da od tada ovaj ne liči na onog Josea iz Porta i Chelseaja. 

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Možeš mrziti Barcu (i svi mi mrzimo), međutim ovo što pričaš su tolike gluposti da ne znam. Pa oni su u jednoj sezoni osvojili više trofeja nego mi ukupno do 2004. i to sve sa tim istim Pepom. 

I taj Pep je toliko poderao pičku Joseu da od tada ovaj ne liči na onog Josea iz Porta i Chelseaja. 

Za godinu dana će biti kako sam rekao.........A i nisam jedini pratitelj nogometa koji ovako misli. Premiership nije liga za blefere.

Jedno je ne gotiviti Pepa ili ne simpatisati njegov stil igre. Ja sam prvi takav. Ali reci da je Pep los trener ili da ne zna raditi svoj posao je zaista smijesno.

Ovaj Champion me podsjeća na korisnika ToreAndreFlo koji već dugo nije ovdje. Uglavnom taj lik bio je toliko siguran u sebe i stalno je davao neke prognoze za kladionicu, a onaj tko se htio obogatiti samo je trebao odigrati suprotno.

Tako i ovaj Champion, piše svašta toliko siguran u svoja razmišljanja, a sve će na kraju ispasti suprotno. :D

Ovaj Champion me podsjeća na korisnika ToreAndreFlo koji već dugo nije ovdje. Uglavnom taj lik bio je toliko siguran u sebe i stalno je davao neke prognoze za kladionicu, a onaj tko se htio obogatiti samo je trebao odigrati suprotno.
Tako i ovaj Champion, piše svašta toliko siguran u svoja razmišljanja, a sve će na kraju ispasti suprotno. :D

Bravo, skupio si lajkove od Igija i Rele i baš si me "argumentirano" pokopao :D. Barem nemam glavu u pijesku kao svi ostali koji ponavljaju mainstream medijsku propagandu. Eto, toliko. A o kladionici nemam pojma, da me staviš da ispunim listić, ne bih znao.

Ispade da je Mourinho izbacio Guardiolu iz Primere. Ili su ovo sve trolovi ili je forum propao ko stari kauč pa svakako ima pravo na mišljenje koliko god retardirano bilo. 

Ma propo, kad se setim kako su bili kul ljudi ovde pre 3 godine, a sada samo šačica njih normalnih. Klub nam se "oskarizuje" kako je rekao Cae, valjalo bi smisliti neki pandan onome što se dešava na forumu.

Ma propo, kad se setim kako su bili kul ljudi ovde pre 3 godine, a sada samo šačica njih normalnih. Klub nam se "oskarizuje" kako je rekao Cae, valjalo bi smisliti neki pandan onome što se dešava na forumu.

Himenizacija ? :D

To je sve zato sto se dopusta trolling. Glavni admin podrzava to, cak se time bavi i na fb stranici. Eto zasto je propo forum.

Ruzno je sto si rekao da je na forumu sacica normalnih. Uvredio si vecinski deo foruma na vrlo ruzan nacin. Ne znam gde si me svrstao tu, pricam ovo iz pozicije nesvrstanog. Da ne bude da sam se pronasao.

Ode šupak u United :D
Mata na aparatima :D

Jose Mourinho is “confident” he will be Manchester United manager by the start of next season, the Independent on Sundayhas been told, with many of the Old Trafford hierarchy now feeling that it is necessary to appoint the Portuguese as Manchester City have secured Pep Guardiola.

Mislim da mu je zivotna zelja trenirati United. Uvijek ih je hvalio i divio im se. Ako ode njih trenirati za mene je isti kao i Lampard i Cech, znaci izdajnik

Imam osjecaj da ce Matu ponovo izostavljati kako bi pokazao da on ne mijenja misljenje.

mata je zakazao skroz ove sezone...

Upravo. Treba bit realan, a ne ocjenjivati ga kao naseg dobro poznatog Matu, sa ovim njegovim smijesnim zadnjim sezonama. Lik ne m o z e meda, bolji Oscar :D

Sta ocekivati od ovakve licnosti nego da supacki vrati onima koji su se supacki ponijeli prema njemu :D izdajnik 

Na kraju smo mi svi sprdnja, zaboli kurac i big petea i super frankiea i picke materine. Jebe se njima

Za mene on nije nikakav izdajnik, već samo nedovoljno dobar trener. Neću mu zamjeriti gdje god da ode.

Naravno, navedi mi onda trenere koji su osim njega uzeli tri naslova sa Chelseajem........Jesu li Benitez, Boas, Grant, Hiddink bolji?

Mislim da mu je zivotna zelja trenirati United. Uvijek ih je hvalio i divio im se. Ako ode njih trenirati za mene je isti kao i Lampard i Cech, znaci izdajnik

Imam osjecaj da ce Matu ponovo izostavljati kako bi pokazao da on ne mijenja misljenje.

NAjbolje da pita Hazarda i Matića ili nas koga da trenira. Ide tamo gdje ga žele i gdje on želi. Mata je za španjolske kriterije mrvu iznad prosjeka veznjak, to se vidi i u Unitedu. Pogledaj jednog Silvu, Isca, Kokea, deru ga po svim kriterijima. Mata ne može trčati 90 minuta, samim tim Mourinho ga ne treba

Naravno, navedi mi onda trenere koji su osim njega uzeli tri naslova sa Chelseajem........Jesu li Benitez, Boas, Grant, Hiddink bolji?

Prva dva naslova svaka čast, onda je bio trener. Treći naslov više loša konkurencija nego vlastite sposobnosti.
Ne kažem ja da je on oduvijek bio loš. Naravno da nije.
Ali danas više nije u vrhu jer je previše tvrdoglav i egoističan, ne želi se prilagoditi današnjem nogometu koji ga je prokužio, a čini mi se da više nema ni one odnose s igračima. Nekad su igrači bili spremni poginuti za Mourinha, danas više nisu.
Čovjek je jednostavno zakazao i na području nogometa, a i na području međuljudskih odnosa.
Champione Mourinho nije u formi, nesto se sa njim desilo, kao sa Torresom.. i Torres je bio svetska klasa, pa mu se nesto desilo sa nesto sa kolenom... sa druge strane Mourinhu se nesto desilo sa glavom.

I opet dvostruki kriterijumi, kad ovaj neko za ovog kaže da nije dovoljno dobar sledi replika "vidi šta je osvojio", a ako ne daj bože spomeneš nekog koga ne gotive sledi uvežbano "AHAHAHAHAHAHA PA IMO JE PRE JAKE I GRAČE".

I opet dvostruki kriterijumi, kad ovaj neko za ovog kaže da nije dovoljno dobar sledi replika "vidi šta je osvojio", a ako ne daj bože spomeneš nekog koga ne gotive sledi uvežbano "AHAHAHAHAHAHA PA IMO JE PRE JAKE I GRAČE".

HAHAHHAHAHA, al' baš ovako!

Drago mi je sto se vi antiMurinjisti vecina na ovom forumu a manjina u globalu. Dobro je da nije suprotno. Ima nade.

Drago mi je i da ste vi sto nazivate Lampsa i Ceha izdajnicima u zanemarljivoj manjini.

Kaze relo da nas vodi u Championship. Ne zelim da odgovorim na ovo. Kao da bih morao da dokazujem da je 1+1=2. Ne umem.

Kazu Mou nije dovoljno dobar. aaaaaaaa nemam reci.

Da li ste vi svesni da ce Siti imati Gvardiolu, Junajted Murinja, Liverpul Klopa, a da cemo mi spati na Contea/Allegria. Je li to napredak u odnosu na proslu sezonu? Oscar ce biti glavni kreator igre a Emenalo ce uzivati sve vece povlastice i imace odresene ruke pa ce moci da dovede npr Djilobodjijevog brata od tetke u dilu sa agentom koga dobro poznaje. Progres.

A vi se i dalje zadovoljavajte i tesite sa "barem ne gubimo". Pravi pobednicki mentalitet za navijaca kluba koji bi trebalo da juri sve trofeje.

Koji to ozbiljan trener zeli da dodje u klub koji nema nikakav projekat i u kome igraci i Emenalo vode glavnu rec? Klub gde ce dobiti otkaz 6 meseci po osvajanju titule najjace lige na svetu (koja nije osvojena 5 godina u tom klubu). Prava trenerska utopija, mesto iz snova. Ali bitno je "biti pozitivan" iako ni u ludilu nema razloga za to.

Najjaca ova prica "City ce imati Guardiolu, United Mourinha, Liverpool Kloppa a koga cemo mi?".. Tacno bi covjek rekao da ovi ljudi ili ne navijaju za Celzi ili pojma nemaju da je ovaj klub svoj najveci uspjeh u historiji ostvario sa Robertom Di Matteom. Imala je Barcelona tad Gvardila, Bayern Heynckesa, Real Mourinha i Dortmund Kloppa pa ih je neki tamo Di Matteo natamburao redom i otisao do kraja. Manite me te price, nama je najbitnije da nadjemo trenera koji ce stvoriti igru i zajednistvo, gdje cemo ponovo uzivati u utakmicama i jedva cekati sljedecu. Ne trebaju nam likovi koji misle da su veci od kluba i koji besramno ucjenjuju Upravu i navijace. Sto se mene tice, nikad nisam pusio tu Mourinhovu pricu da je nesto vezan za CFC, jednostavno taj covjek najvise voli sebe i nikad ga nisam dozivljavao niti stavljao u rang nekih drugih legendi kluba po tome. Tako da ne smeta mi ni najmanje ako ode u United, cak i ako napravi tamo uspjehe jer znam da je ovdje imao i vise nego dovoljno vremena i prilika a on nas je poveo u pravcu najvece katastrofe u modernoj historiji kluba - ispadanju u drugu ligu. Srecom, nadam se da smo to ipak sprijecili pravovremenim otkazom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.