Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Najveći problem kad Mourinho dođe u United će biti taj da će nama izbijati pojačanja iz ruku.......Vjerujem da će imati jednaku lovu kao Van Gaal. Moguće da će Balea ili Modrića iz Reala povući, Varane, Griezmann itd itd......Dovest će sigurno nekog iz Portugala, skoro pa nema ekipa gdje nije imao bar jednog

Mogu otprilike pogoditi koga će ostaviti.......Martial, De Gea, Blind, Rooney, Carrick, ostalo sve škart.

Odlaze Mata i Fellaini, jedan ne zna trčati, drugi je glup ko Ramires. I nadam se da miče Giggsa sa klupe, lik je odvratan i radio bi mu nered u svlačionici, izgleda podmuklo. Normalno je da je svlačionica podijeljenja jer će biti čistka, znam da bi Rooney volio igrati za njega. Uglavnom, sjest će Unitedu kao karizmatičan trener, ostali kandidati su obični jazavci bez imalo karizme

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor

Dobit će 300 milijuna funti na raspolaganje za ljetni prijelazni rok. 

Odakle ovi izvlače novce više? Već su pravo bogatstvo spiskali u zadnje dvije-tri godine pod Moyesom i LVG-om.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/700776313750102016 Oterali ga kao poslednje govno,onda znamo ko je pravio sranja pre ce biti ON nego fudbaleri.

Bitno je da je sretan što ide u klub svog života, Manchester. Dabogda nas uvijek pobjeđivao u inat Emenalu, a advokati?

propaganda, ignorisati ovaj post.

Bitno je da je sretan što ide u klub svog života, Manchester. Dabogda nas uvijek pobjeđivao u inat Emenalu, a advokati?

Pozdravljam transfer. Ako nama nije dovoljno dobar kao najtrofejniji, nekom drugom će biti. 

Ali puno bitnije je da je jedan Eden Hazard u klubu i javno kaže da bi teško bilo odbiti PSG ili Real, a čovjeka koji istinski voli klub odbacujemo. 

Možda navijači na Balkanu drukčije gledaju na stvari, ali u Londonu se dobro zna tko je Jose Mourinho.........Znat će se i u Manchesteru

Ovako se odnosi Inter prema Mourinhu, tek toliko da vidite na prošloj utakmici Serie A

https://www.youtube.com/watch?v=hXSV_rWipVA

Haha Chelsea klub kojeg Mourinho istinski voli??  Pa opšte je poznato da svršava na Manchester, dok posle njih Inter mu je najdraži.  Čovjek radi u Realu, a dres Intera mu na stolici jaro moj, nigdje Chelsea..   Istinski voli klub a upropatavao ga tokom cijele 2015 godine, al i dalje izjavljivao kako je on najbolji trener za Chelsea, kako Chelsea ne može funkcionisati bez istog, dakle stavio se iznad kluba i opet postoje mozgovi koji ga podržavaju i bale za njim..

Svašta.

ali u Londonu se dobro zna tko je Jose Mourinho.........Znat će se i u Manchesteru

Logično. U Londonu se konačno saznalo da Mourinho više nije ono što je nekad bio i ono što smo mi htjeli da bude. Zato je i dobio otkaz.

A to će se znati i u Manchesteru kada i njih upropasti kao što je i nas. I neka ih upropasti, nije da će mi biti žao.

• Autor

Kažu ne valja imati zle misli jer ti se opasno može vratiti u životu, pogotovo ako želiš nekome loše. I daleko od toga, ali volio bih da Mourinho totalno podbaci u Manchester Unitedu. Mislim da bi mi to izmamilo osmijeh na lice.

Kažu ne valja imati zle misli jer ti se opasno može vratiti u životu, pogotovo ako želiš nekome loše. I daleko od toga, ali volio bih da Mourinho totalno podbaci u Manchester Unitedu. Mislim da bi mi to izmamilo osmijeh na lice.

To bi svako od nas voleo, ali pre svega bih voleo da uopste ne ode u Junajted. Neka ide u MLS ako moze nekako

U MLS ce posle Junajteda  :D

Ili u Kinu.

Uređeno , autor izmjene: Goku

E sad je to sasvim opravdan post ako je razlog uspjeh Uniteda pod vodstvom Murinja. A ne samo da on kao trener nekog kluba( u ovom slucaju Untieda) ne uspije.

• Autor

E sad je to sasvim opravdan post ako je razlog uspjeh Uniteda pod vodstvom Murinja. A ne samo da on kao trener nekog kluba( u ovom slucaju Untieda) ne uspije.

Pa da, iz perspektive navijača Chelseaja i govorim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.