3. novembar 2015.10 god. comment_240088 So even this match is not a must win. It's a must not lose, but not a must win." Pa de mućni malo glavom mater ti nabijem za tih 12 miliona, šta ti analiziraš toliko da mi je znati. Sad će ti objasniti da gornjom rečenicom skida pritisak sa igrača :D Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240090 A iza scene radi posao na poboljsanju forme i kvaliteta igre. Ja vise nemam volje da pisem kilometarske postove na koje je jedini odgovor da nisam pravi navijac, da sam plasticar, izdajnik i slicno. Momcima koji mogu, svaka cast. Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240096 Slažem se, nema tu više ni potrebe da se pišu romani jer druga strana nema argumente, uglavnom se nakon dva citiranja spominje plastika, "balkanizam" itd, ali eto mora se nešto pisati. Sutra idemo po još jedan bod za stabilnost u grupi i sve je divno i krasno. Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240099 Besmislena je rasprava, mourinho ostaje trener zasigurno, to je svima jasno. Ima povjerenje kod uprave, igrača i većine navijača Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240100 #balkanizam #plastika Predstavnik kluba je rekao da se srozao kvalitet BBCa i da je glupost da postoji svadja u svlacionici. Konacno malo zdravog razuma u vestima. Malo da odmorimo od zute stampe i izmisljenih prica na koje ne bi trebalo da se primimo mi navijaci. Ovako. Ko misli da sam ga nekad uvredio, neka misli tako. Boli me kurac iskreno. Trudio sam se da ne uvredim nikoga ali sad me boli kurac. Menjam se kako vetar duva, uvlacim se Murinju u bulju i pominjem #plastiku kada me prebijete argumentima, sve same cinjenice, kao i uvek. Priznajem evo. Istrolovan sam, primio sam sve licno. Fabregas je vodja ustanka, on je VOZD KARASESK a mi sto podrzavamo Murinja (vecina) smo ovce bez mozga. Svi koji su protiv Murinja su nezavisni mislioci koji imaju fudbal u malom prstu ali se ne hvale time direktno (osim EH). Odvazne i slobodoumne licnosti koje su se usudile da ustanu protiv tiranina i da rizikuju sve. Mi ovce nemamo misljenje nego ga nadjemo na netu ili se jednostavno slazemo sa Murinjom pa makar on rekao "navijaci su glupi". Jbg, ne mozemo pobediti u tako nepostenoj borbi. Inferiorni smo mentalno. Sutra idemo po bod, nije must win!! Utakmica je must 1X & 0-2 !! Mi i kad pobedimo u poslednje vreme vi se opet zalite. Nezahvalno. Protivnik je preslab, sudije su nam pomogle, losi smo... Samo crno i negativno. Jos jednom, jedini covek kome verujem vise od Murinja je Abramovic. Tako ide hijerarhija. Abramovic > Mou > igraci. Ako je neko drugi trener, ubaciti njegovo ime umesto "Mou" i lanac komande u masineriji zvanoj CFC se ne menja. Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240108 Tako ide hijerarhija. Abramovic > Mou > igraci. CFC > Abramovic, Mou, igraci, navijaci i svi ostali. Od svega ovoga najlakse je promijeniti Mourinha, a kakvi su debilni i navijače bi trebali. Igrači su tu negdje, nisu svi loši dok je Roman svetinja. Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240111 Monaco ponudio 50mil eura za mourinha, roman glatko odbio, nema šanse da mu da otkaz i ne dobije ništa, bit će do kraja ugovora, potpuno mu vjeruje Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240112 Monaco ponudio 50mil eura za mourinha, roman glatko odbio, nema šanse da mu da otkaz i ne dobije ništa, bit će do kraja ugovora, potpuno mu vjeruje Izvor, link, bilo sta ? :D Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240113 Whisper toliko godina prati Čelzi i dalje poslednji sve saznaje Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240114 Akcionar Monaka Alesandro Proto sastao se s vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem, a tema razgovora bio je Žoze Murinjo. Italijanski tajkun je sa ruskim milijarderom razgovarao o mogućnosti da otkupi ugovor menadžera "plavaca". Međutim, dogovor nije postignut iako je Proto za Portugalca nudio neverovatnih 50 miliona evra. Abramovič je tražio više, mnogo više... "Ponudili smo 50 miliona evra. Međutim, Roman je zahtevao 100 miliona. Ovaj iznos je baš preteran. Monako nije u situaciji da ponudi toliko novca. Abramovič smatra da je Murinjo najbolji trener na svetu i zato je tražio toliki iznos", rekao je Proto. Prenela stranica Sportkluba. Sada koliko je istina, ne znam...ali u neku ruki zabrinjavajuce. Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240115 Haj dobro Lampard je murinjoljubac ali znaci i Neville i Carra isto tako?Smiješni ste, onom gore bi i navijače mjenjo jer podržavaju Josea, ipak bolje je biti pametan kao VI pa prizivat pardewe, rodgerse, i ostale picke materine, isti kurac ko "navijanje" za domaće klubove, daj sve mjenjaj, sve je bojkot, samo treba sacekat da se počne pisat uprava napolje to ate zaboravili jbgJedite se Dabogda vam prisjelo onima koji navijaju protiv kluba rad "većeg dobra" jer to mi još nije jasno kako neko može ;)Bravo romane majstore nema otkaza ni ako ne izborimo LP :D Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240116 Neko se trudi da gleda stvari svojim očima, a neko misli da je fudbal kvantna fizika pa samo ponavlja ono što stručnjaci govore ili gleda na pojavu negativnog kroz ružičaste naočare. Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240120 ili ga volite ili ga mrzite, sredine nema https://www.youtube.com/watch?v=67Z16StICLU Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240122 Smiješni ste, onom gore bi i navijače mjenjo jer podržavaju Josea, ipak bolje je biti pametan kao VI pa prizivat pardewe, rodgerse, i ostale picke materine, isti kurac ko "navijanje" za domaće klubove, daj sve mjenjaj, sve je bojkot, samo treba sacekat da se počne pisat uprava napolje to ate zaboravili jbg Ne pominji Balkan i nas mentalitet, razapece te ko mene Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240126 Čuj ovo - "nema otkaza ni ako ne izborimo LP". Pa što reći na ovakvu izjavu? Svatko (osim rođoja i uhljeba naravno) tko radi loš posao dođe do neke granice kada mu se više to ne može tolerirati i dobije otkaz. Može li meni Uzice, Jose Mourinho, skaro, Dzan objasniti gdje je ta granica za Mourinha? Postoji li ona uopće? Moje shvaćanje je da za mnoge od navedenih ta granica ne bi bila ni ispadanje u drugu ligu. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240128 Čuj ovo - "nema otkaza ni ako ne izborimo LP". Pa što reći na ovakvu izjavu? Svatko (osim rođoja i uhljeba naravno) tko radi loš posao dođe do neke granice kada mu se više to ne može tolerirati i dobije otkaz. Može li meni Uzice, Jose Mourinho, skaro, Dzan objasniti gdje je ta granica za Mourinha? Postoji li ona uopće? Moje shvaćanje je da za mnoge od navedenih ta granica ne bi bila ni ispadanje u drugu ligu. Ne postoji, on je ONE OF US Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240129 ili ga volite ili ga mrzite, sredine nemahttps://www.youtube.com/watch?v=67Z16StICLU To je stari Mourinho, nazalost ovaj danas nema dodirnih tacaka sa tim. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240132 Monaco je ponudio 50 milijuna eura za Josea Mourinha, ali je Chelsea to odbio, otkrio je jedan od manjih dioničara kluba iz kneževine Alessandro Proto.Proto tvrdi da se našao s Romanom Abramovičem, ali nisu se uspjeli dogovoriti."Ponudili smo 50 milijuna eura, ali oni su tražili 100, a to mi se čini pretjeranim", rekao je Proto.Hahahahahaha Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240138 Cekaj ko,koga ovde jebe... 50 miliona za bunekrinja odbijeno? Idemo u trecu diviziju sa njim. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240144 Cekaj ko,koga ovde jebe... 50 miliona za bunekrinja odbijeno? Idemo u trecu diviziju sa njim. Zamisli, 50 mil eura samo da ga otkupe + novi ugovor njemu, izašlao bi ih preko 100 mil eura za tako lošeg trenera, i to Roman još odbije, mislim tako loš trener nezz šta vide u njemu, nauči ti njih..Očito ti bolje znaš nego stručne uprave koje izdvajaju novaca i novaca za njega Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240145 Ako je istina, to bi bila veća pljačka od prodaje Luiza, al sumnjam u tu priču. Svašta se priča ovih dana. Što se tiče stručnjaka po upravama, recimo naši su pljunuli 30-ak miliona za Cuadrada i 60-ak za Toresa, dokaz da ti stručnjaci mogu da naprave katastrofalne poteze. Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240149 Aparati za bunkerinjovce. Malo je reći da je priča smrdila kao Mourinhova taktika. Monaco have today issued a statement via their official Twitter account playing down the rumours. It reads: “AS Monaco would invite the media to not repeat extravagant and unsubstantiated rumours from a supposedly minority shareholder.†Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240151 Bolje postovat Josea kao i dosad, cak i ako treba dobit otkaz nego bit licemjeran. Jedini koji se okrecu kako vjetar duva ste vi, dokazali ste to svojim pametnim izjavama. Procitah neko rece da se ne treamo vodit time sto neville prica ili caragher ili neki strucnjaci sa strane. Ja se ne vodim misljenjem drugih, tako ni njihovih, a vasih pogotovo. Za razliku od vas. Poceli smo s dva lika na ovom forumu, pa su se ostali prikljucili citajuci postove iz dana u dan i poceli propovjedat ovdje neke pricuse. Licemjerne, ogavne. Neka ga dobije, ali ovo sto vi radite... Pa to je komedijaOne of us, kao sto je bio i kao sto ce bit uvijek. Na klupi ili nePoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
4. novembar 2015.10 god. comment_240160 Ono kad se istina počne nazivati ogavnim i licemjernim PRIČUŠAMA. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.