Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea-ponavlja-1978-godinu-a-bas-te-je-ispao-iz-lige/175058 Nece moci reci da nije imao podrsku, cak uprkos ovakvim podacima mnogi zele da ostane. Realno, potraje li ovo ovako do kraja novembra a Mourinho sa svojim pizdunskim fudbalom bude i dalje sjedio na klupi, moze se poceti pricati o borbi za opstanak.
  • Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Jose Mourinho's position as Chelsea manager is not under immediate threat, Sky Sports News HQ understands.

Ovo je ozbiljno kockanje,ko je na ROMANA BACIO CRNU MAGIJU.

• Autor

PIČKO!!!

0sxFOG6.jpg

Evo kompletna izjava, da ne bi bilo baš kao što je navedeno na portalo u smislu boli me kifla, idem gledat ragbi, doviđenja.

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/10/final-whistle-verdict--crucial-moments.html?extcmp=SOCIA_FB_ENG_NEWS_POSTMATCH

Nešto se izgleda događa..

6mSddcP.png

Vidi ih majka ih rodila. Ko da kontaju kako riješiti najveća pitanja Teorije kvante mehanike ili Teorije relativiteta. Ne glumite mozgove idioti na čelu s Mourinhom. Prestanite igrati povlačenje nakon gola, prestanite postavljati Mikela u prvih 11, prestanite ignorirati Babu (stavljati Zoumu na beka), prestanite ignorirati akademce i Kenedyja. Pa jebo vas otac nakaradni glupi, Bloudek i Kalajdžić bi od vas bolje vodili klub.

Ima li netko ideju što je Mourinho mislio s onim "the fans are not stupid"?

Negdje sam pročitao da je to rekao u smislu kao da je jasno da ga neki igrači bojkotiraju.

Ja mislim da se to odnosilo na skandiranja kroz cijelu utakmicu... U fazonu: Navijači nisu glupi, znaju da sam ja najbolji izbor za klupu.

Ima li netko ideju što je Mourinho mislio s onim "the fans are not stupid"?

Negdje sam pročitao da je to rekao u smislu kao da je jasno da ga neki igrači bojkotiraju.

To igra na kartu navijaca,pordao je pricu jedan od vas kad se vratio,sad mu se ta recenica jako isplacuje.

no-mourinho-no-problem-ronaldo-us-tour.j

Mnogi od vas misli kao i ovaj navijač. Nije to baš crno-bijelo. Mnogo,mnogo stvari nam se poklopilo do sada (mislim negativnih) od forme igrača, nekih skandala, individualnih grešaka, lošeg prelaznog roka, u nekoliko navrata nismo ni imali sreće ....

Mislim da nije uvijek rješenje dati treneru otkaz, tako smo do sada već dovoljno puta radili, i bilo je dobro par mjeseci,polusezonu,sezonu ali opet su se kasnije javljali ti isti problemi. Neke stvari se trebaju promijeniti to je definitivno. Koliko je do Mourinha toliko je sigurno ako ne i više do igrača( Cesc do sada jednu asistenciju, Hazad zvanično najbolji igrač sezone ni blijeda senda tog igrača, odbrana sigurna kao kod Brotnja itd.)

Ako Roman vjeruje Joseu i ako je Jose odlučio da se zadrži u nekom klubu duže od 2-3 sezone treba se sjesti porazgovarati i riješiti neke stvari. Može se jedna sezona i žrtvovati za veće dobro, odraditi prelazni rok dobro itd.
Što se mene lično tiče Jose i dalje ima moju podršku,
290B1E8C00000578-3095270-image-a-115_143
cq5dam.thumbnail.490.338.margin.png
jose-mourinho-special-genius-legend-amon

Ja sam apsolutno za otkaz, međutim čini se da ništa od toga.

Svejedno, neke radikalne promjene moraju se napraviti.

Ako klub odluči Joseu dati povjerenje, onda mislim da će u igračkom kadru biti velikih promjena. Pitanje je je li klub spreman Joseu dati ogromna sredstva da sastavi tim po svojim željama.

Ako klub odluči Joseu dati povjerenje, onda mislim da će u igračkom kadru biti velikih promjena. 

Slazem se u potpunosti. Bice promena i mora ih biti. Ako postoje igraci koji bojkotuju trenera, ozbiljno popricati sa njima. Ako i dalje nastave sa bojkotom rasprodati i oterati u picku materinu. Takvi igraci koji ce svoj interes staviti ispred kluba nam ne trebaju.

Mada iskreno, ja mislim da ne postoje takvi kod nas.

Slazem se u potpunosti. Bice promena i mora ih biti. Ako postoje igraci koji bojkotuju trenera, ozbiljno popricati sa njima. Ako i dalje nastave sa bojkotom rasprodati i oterati u picku materinu. Takvi igraci koji ce svoj interes staviti ispred kluba nam ne trebaju.

Mada iskreno, ja mislim da ne postoje takvi kod nas.

Ae ne lupetaj,nije Abramovicev mozak napravljen od gusce pastete kao vas...Lik je oterao Matu i De Bruina treba sad da pusti da mu otera i Azara...Hoce sigurno Roman je mazohista kao vi

Ae ne lupetaj,nije Abramovicev mozak napravljen od gusce pastete kao vas...Lik je oterao Matu i De Bruina treba sad da pusti da mu otera i Azara...Hoce sigurno Roman je mazohista koa vi parizer mozgovi.

Nista te nisam razumeo ako mi verujes, osim da mi je mozak "gusca pasteta".

Ako ti je mozak kao gusca pasteta,onda nije logicno da me razumes.

Ovu recenicu razumem, sto znaci da te razumem. Onda nije logicno da mi je mozak "gusca" pasteta. Ili je sve ovo paradoks? 

Ili pak samo spamujemo temu?

PS

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/11/1/9653340/mourinho-poll-should-he-stay-or-should-he-go-now?_ga=1.235143873.1983825573.1432878579

• Autor

Kada je Mourinho dobio prvi put otkaz ja sam bio PROTIV
Kada s Hiddinkom nismo produžili ugovor ja sam bio PROTIV
Kada je Ancelotti dobio otkaz ja sam bio PROTIV
Kada je RDM dobio otkaz ja sam bio PROTIV

Kada je trebalo otići u Ljubljanu podržati Mourinha i ekipu tu smo bili MI (plastičari). Odvojili smo dio od ljetovanja (financijski), da odemo da bodrimo Mourinha, da bodrimo momčad, da bodrimo klub. Nitko nam to nije platio. Jel mislite da meni ne bi bilo draže 200ak KM koliko sam potrošio ulupiti za 4 noći u Budvi ili nekoj kurvi dati da me obradi ko Aidra Fox? Ne bi mi bilo, jer Chelsea volim svim svojim srcem. Otišli smo mi , skucali lovu, da gledamo ljude koji zarađuju milijuni. Otišli smo da bodrimo momčad, zbili se u busu preznojili se, žednili ili uzdisali. Zašto spominjem ovu "žrtvu"? Glupo je to spominjati ikako, čitav taj financijski aspekt jer sada zvučim kao neka škrta seljačina, ali mi smo bili ti koji smo otišli kao navijači i ljubitelji Chelseaja da podržimo klub. Ovo spominjem iz razloga toga da vam fino kažem da nismo gloryhuntersi, nego "Headhuntersi" i da nam je Chelsea u srcu na najdražem mjestu.
I šta se ja imam koji navijam za Chelsea skoro 15 godina, imam ikome išta pravdati. Nemam, ali neću dopustiti da me zovu plastičarem, niti mene niti bilo koga drugog.

Problem ove priče je što Mourinholjupci (oprostite na ovom izrazu, ekvivalent je vašem za nas koji ga više ne podržavamo - plastičari) vide crno bijelo. Vide prošlu sezonu kako smo osvojili ligu i kako smo se svi radovali i govorili "Tooo Mourinho majstore, ma popušit ćemo ti ga ako treba" i vide ovu sezonu kada nam ne ide dobro, kada nema rezultata i kako "pljujemo" po Mourinhu i kako smo nezahvalni i kako želimo da on dobije otkaz. Samo to vidite i to je tako jadno. Stvar je puno dublje prirode. Evo gore sam nabrojao za sve trenere u Abramovičevoj eri koji su protutnjali kroz klub i protiv čijih sam otkaza bio jer ni njima u tim trenucima nisu cvjetale ruže.

Sada je situacija skroz drugačija. Ja Mourinha priznajem kao najveću trenersku legendu Chelseaja, ja sam čak za to da taj čovjek ima i kip od zlata ispred Stamford Bridgea zajedno s Terryjem, Lampardom, Drogbom i Čechom. Jesam majke mi eto ko što mi Mostarci kažemo. ALI ljudi moji, malo mućnite glavom. Čovjek ne bi podršku i pljuvanje trebao zasluživati na osnovu imena, već na osnovu djela. Ako radi dobro kiti ga, ako ne radi jebi ga. I tako je to. To što je on JOSE MOURINHO VELIKAN ne znači meni ništa, jer on je dobio svoju satisfakciju u svakom mogućem smislu od financijskog, preko psihološkog i socijalnog pa nadalje. Mene samo zanima zašto TAJ ČOVJEK (nevažno ime) radi ovako katastrofalne stvari. Vidite li vi da nam svi problemi i loši rezultati proizilaze uglavnom od njegovih poteza? Ne žalimo se mi "plastičari" zbog rezultata, nego zbog ONOGA ŠTO JE DOVELO do njih. Neka je on sto put Mourinho, ali ja ovog čovjeka trenutno kao čovjek koji svim srcem voli Chelsea i želi mu najbolje, njega ne mogu podržati na klupi. Lik je skroz zastranio, pukotina teška je postao. Ovakav bezobrazluk ja još nisam vidio. Ja ne znam šta se s njim dešava, ali on ne zaslužuje da vodi ovaj klub. Problem nije nastao jučer, problem je otkako se vratio u klub. Ja mu samo odajem počast za dovođenje Matića Coste i Fabregasa jer su mnogo pomogli u osvajanju titule prošle godine pored svih ostalih činjenica. A sve ostalo NULA. Aj vi sada meni recite kakvu je on to igru u Chelseaju stvorio? Mi apsolutno nemamo igre. U ove tri godine njegova drugog boravka u klubu imali smo samo jedan dobar period a to je početak prošle sezone. I to je to. Nikakvu igru nije stvorio. On nikakav pečat nije stavio na igru Chelseaja, nikakav svoj potpis, stil, ništa. U prvom mandatu je to UČINIO, to je bio Mourinhov Chelsea. A ovaj sada mandat. Pa ništa ljudi moji. Niti smo nešto defanzivno dobri, niti nešto ofenzivno. Igra nula. Ništa. Znači nevjerojatno je koja je uspavanka gledati Chelsea. To se moglo donekle tolerirati dok je donosilo kakav takav rezultati iako smo i tada mnogi preko zuba feštali. Ali sada sve to šteti i što prije završimo s njim prije će nama biti bolje. On neće propasti, ne brinem se ja za njega. Ali brate daj odmakni od Chelseaja kad mu više ništa dobro ne donosiš. Sve će klub učiniti - isplatit će mu milijune, napraviti kip, sve ali daj odmakni. I ne bi mi samo on dobio otkaz. Nego čitav stručni stožer, kao i onaj sportski direktor. Chelseaju trebaju novi i zdravili temelji, treba nam igra koja ima glavu i rep, trebaju šansu dobiti i akademci. Svašta se nešto treba desiti. Pa makar u pola sezone sve to mjenjati, jer ako ovako nastavimo mi ne samo da nećemo biti u top4, nego ni u top8. Nije problem ni to što bi završili osmi. Problem je što ova letargija nema izlaska, ostanak Mourinha nam ne donosi ništa ni dobro ni pozitivno. Čovjek koji stavlja Zoumu na beka, Mikela forsira, ovo ono, čovjek koji napucka igrače da se zatvore nakon postignutog gola na svom terenu protiv Luzerpula. Pa šta taj čovjek radi u Chelseaju više?

Ma teško je vama "Mourinholjupcima" objasniti kako razmišljamo mi "plastičari" jer vi vidite sve kako sam rekao na početku crno-bijelo. Nećete da vidite koliko smo mi zabrinuti za budućnost Chelseaja, koliko je jebeno gledati ovakav nemoćan klub koji ništa ne radi. I haj recimo da završimo deveti-deseti i da Mourinho ostane u klubu. Kakvu to sreću srednjeročno i dugoročno mi možemo s njim imati? Na osnovu čega očekujete neke promjene na bolje da on ostane? Pa opet će se zatvarati nakon 1-0, opet će mu Mikel igrati, opet će furati svoj egoizam i neke glupe hirove, sranja s novinarima, osobljem, medijem. Opet će biti sranje iduće godine ako ostane. Klubu treba preokret za 180' i to je činjenica. Sviđalo se nekome ili ne. Mourinho = Legenda DA!, Mourinho = Budućnost NE! Simple as that.
Cae ne mozes navijat da klub izgubi. Ne mozes mi prosut pricu kako je to za vece dobro. Ako ja, koji postujem Josea vise nego ti i ostali vidim samo pravo, onda i ti vidis. Ja njega ne podrzavam na osnovu proslosti. Nije mi toliko bitno ni da ostane koliko ti mislis. Volio bih naravno, ali ocito ne ide. Neka ga otjeraju, ali fazon je sto ja dozivljavam ovo skroz drugacije. Naravno da se slazem da ne igramo dobar fudbal, ali nije to sve do njegove taktike. Mozda je on sam kriv, a mozda je i strucni stab i picke materine sto mi imamo dosta kloceva u ekipi. Imamo jebo ih ker ih jebo, kerine obicne. Da ne nabrajam sad ko i sto. Nebitno je. Hocu da kazem i da razjasnim ako vi zelite da shvatite:

1. Ne mos zeljeti svom klubu poraz, ne mos jebiga
2. Klub mi je ispred Josea i ispred svakog igraca, tu treba bit tacka, nemoj da me beze svrstavas u nesto sto nisam
3. Dosta faktora utice na ovo sto nam se desava, i ono sto mi vidimo i ono sto se ustvari desava tamo. Sira je to slika i ne mogu da vjerujem da necete da vidite koliko je tesko i da nije promjena trenera jedino sto ce nam donijeti dugorocan uspjeh.
4. Neka ide Mou, naravno da ce otic. Ali par igraca treba otjerat u picku lijepe materine, par ih penzionisat, pa da onda razmisljamo o necemu dugorocnom. Podmladili sastav, a ustvari nista nismo uradili. Remont treba, ne znam kako dodje do toga, ali treba

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Da pobijemo jos jednu tvrdnju Mourinhovaca, naime oni kazu da je odnos sa igracima super odnosno da izmedju njih i Moura tece med i mlijeko. E pa prijatelji moji:

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/jose-mourinho-relationship-with-eden-hazard-under-immense-strain-one-chelsea-player-would-rather-a6716921.html

Eto dokle je doveo ekipu sa svojim ponasanjem.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Da pobijemo jos jednu tvrdnju Mourinhovaca, naime oni kazu da je odnos sa igracima super odnosno da izmedju njih i Moura tece med i mlijeko. E pa prijatelji moji:

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/jose-mourinho-relationship-with-eden-hazard-under-immense-strain-one-chelsea-player-would-rather-a6716921.html

Eto dokle je doveo ekipu sa svojim ponasanjem.

Izvinjavam se ako gresim, ali zar nisi ti taj koji je pisao da su price o cinkarosima u svlacionici izmisljene, a sada kacis pricu ciji se izvor poziva na jednog takvog ? 

Tacno, niko ga ne cinkari. Kao sto pise u clanku, igrac je vjerovatno u trenutku ljutnje reagovao pa rekao to, ali dovoljno pokazuje kakvi su odnosi managera i ekipa. Cinkarenje podrazumijeva nesto sasvim drugo, to sto je Mourinho paranoican postao pa misli da uvijek neko njemu smjesta i izdaje ga je iskljucivo njegov problem.

BBC je prilicno pouzdan izvor btw, ne radi se o dnevnoj zvijezdi nedjeljom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.