7. oktobar 2015.11 god. comment_237228 E jebiga sad nam je galama kraj aut linije nesto. A cak ni to nije radio dobro, eto pogledaj protiv Porta tekmu pa ces vidjeti kako je njihov trener vodio utakmicu. To je emocija i zelja za pobjedom.Ja shvatam sta ti zelis reci, da mu treba dati pod svaku cijenu jos koji mjesec, samo mislim da ti ne shvatas u kolikim se govnima nalazimo trenutno. I istina je da trenutno nema u akademiji puno klinaca koje moze odmah gurnuti u vatru, ali i za to je on kriv jer je sve potencijalne potjerao na posudbe. Jedan Kalas bi od izuzetne koristi mogao biti pored onakvog Ivanovica, Ake isto tako. Ja nista ne bih imao protiv da Mourinho ostane i gurne 4-5 akademaca i nasih mladica u prvu postavu pa kud puklo da puklo, makar ce izginuti za klub. Samo znam da to ovaj covjek nece uraditi a mi samo tonemo. Zato budi uvjeren da je ova podrska Uprave ustvari ujedno i ultimatum. Nama je veci problem sto smo ispucali puno opcija sa trenerima, jer smo potjerali i sto valja i sto ne valja pa smo sad spali na to da nas Mourinho prakticno ucjenjuje sa svojim izjavama.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237229 Naravno da je ultimatum. I ja ga dozivljavam tako, vidis da me ne shvatas... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237231 Ko ne zeli da gleda i prati Chelsea, taman on igrao i drugu ligu nek se zapita. Ja shvatam mnogo od vaseg pisanja, al vi ne shvatate nista od mog. To je problem ove diskusije. I kriza ne moze da traje sat, dan, mjesec. Naravno da ce trajat duze, potrebno je vremena da se stvari vrate na svoje mjesto. Ali naravno da nece trajat godinama. Zasluzio je da doceka januar najmanje, najmanje. Mozda uleti neki transfer, mozda se priblizimo zoni gore. Moze bit bolje, pocevsi od transfera, ali ne ubacivanja igraca sa klupe koji jos nisu zreli i dovoljno dobri da odvedu klub do titule... Njima pruzat priliku, ali za standardnog prvotimca ja jos ne vidim nikog. Transfer igraca. Vi ne zelite priznat da Mou nije glavni krivac svega. Reci ti meni, mislis da nas Kennedy i RLC mogu odvesti do titule, trenutno? Molim te lijepo, mozda nekad u bliskoj buducnosti. Vratio se Oscar, jel igra u prvoj. Jel ohladio Hazarda, jel ohladio Matica? Nista ne radi? Nisi primjetio motiviranje i galamu kraj aut linije zadnje dvije tekme? Nista ne radi? Kako vi, odnosno mi svi mozemo vidjet kako on radi s deckima? Jel Terry isto tako lize sefov slani supak i podrzava ga? Jel on isto tako lud ko sef? Glup? Ponasanje u nivou klinca od 15 16 godina. Nema potrebe da pokrećeš tu temu o tome ko koliko podržava Chelsea, jer je to glupo, ne možemo ići kroz sezonu sa stavom "možda se približimo zoni gore" to je stav za prosjek klubove. Sjeti se šta je Mourinho govorio kada je tek stigao, govorio je da je to sada jedan novi Chelsea koji će smanjiti broj skupocjenih pojačanja i da dolazi period kada će se klub više oslonjati na svoje mlade igrače, Mourinho za 3 sezone ni od jednog jedinog igrača iz akademije nije napravio prvotimca, ne da nije napravio prvotimca nego nije ni blizu tome, RLC se razvlači po klupi, dok njegovo mjesto zauzima Mikel, sa ovakvim ponašanjem prema maldim igračima niko od njih nikada neće biti dovoljno dobar za prvu postavu, jer se do fudbalske zrelosti dolazi igranjem utakmica, uz sve to kupio je recimo Cuadrada za 35 miliona u šutno ga na pozajmicu, zašto ne spominje tu svoju grešku, znači postali smo klub koji ne koristi svoje igrače iz akademije dok sa druge strane igrače od 35 miliona eura šalje na pozajmicu, da li je to pokazatelj neke dobre politike. Ohladio je Hazarda a Hazard ne bi trebao biti taj koji će biti među prvima ohlađen, osramotio je Matića, a šta radi sa Ivanovićem koji je kriv za mnogo golova ove sezone, šta radi sa Fabregasom, to za neku galamu uz aut liniju neću ni komentarisat, otiđi na na bilo koju utakmicu ovih naših kukuruz liga pa ćeš vidjeti šta zaparvo znači ta galama pored aut linije i da li ekipa ima koristi od toga, na kraju krajeva vidjeli smo za šta služi ta njegova galama u slučaju medicnskog tima. Ako nešto radi kada ćemo to mi imati priliku da vidimo, da li mu je potrebno još 8 kola da bi mi odigrali 45 minuta dobrog fudbala. Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237232 Peace out bro, nema vajde da nastavljamo ko navijeni. Sve u svemu, sef je dobio povjerenje i sansu od ljudi koji znaju bolje i od mene i od tebe, to je sva prica. Ja imam jos malo strpljenja i vjere i nadam se samo da me nece razocaratPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237233 Ne znam, možda je Mou jednostavno izgubio motivaciju, tako se čini. Nije on dobio povjerenje od tih ljudi, već ultimatum. Kakvo crno povjerenje, da nema ugovor od 50 miliona odletio bi ko dobar dan. Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237234 To je poenta, sto niko ne zna razlog svega, pa je najlakse drvlje i kamenje i stijene i pecine na trenera. Moje razmisljanje ne dopusta to. Ako bude tako keru kao sto mislis, ovo ce se nastavit i otkaz ce bit neizbjezan, logicno A ovo za galamu kraj aut linije zvuci lose i amaterski, al htio sam reci samo da je nesto promijenio. Drugacije ga je gledati kraj aut linije nego zakovanog za klupu. Pa ja sam pizdio vise nego bilo ko dvije tri tekme zaredom frajer je sjedio i presjedio citave tekme, i smjeskao se ono njegovo. Pijuckao vodu s vremena na vrijeme. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237236 Pa ja iskreno ne bih bacao drvlje i kamenje, da Murinjo ne priča gluposti. Da je poslije ovih poraza rekao nešto normalno, a ne ove gluposti kako je bog otac ništa ne bih rekao, ali ovako kad si bog otac isus joka batina izvlači nas iz ovog u šta si nas uvukao. Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237237 Neke izjave s pocetka sezone 13/14: Mourinho was adamant Chelsea's style will not be altered, in comments which could be interpreted as a veiled criticism of predecessor Rafael Benitez. The Chelsea boss said: "Am I going to change the style and play more defensive players? No. Am I going to play David Luiz in front of the central defenders? No. "Am I going to play with four plus two and the wingers closing behind and leaving Fernando in attack waiting for a counter attack, waiting for a long ball to try to win 1-0? No. We go in the same direction." Kako ovo smijesno zvuci danas Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237238 Velika i krucijalna greška je bila produženje ugovora, da nema novi ugovor drugu bio on pjesmu pjevao.. Prijavi
7. oktobar 2015.11 god. comment_237240 Neke izjave s pocetka sezone 13/14: Mourinho was adamant Chelsea's style will not be altered, in comments which could be interpreted as a veiled criticism of predecessor Rafael Benitez. The Chelsea boss said: "Am I going to change the style and play more defensive players? No. Am I going to play David Luiz in front of the central defenders? No. "Am I going to play with four plus two and the wingers closing behind and leaving Fernando in attack waiting for a counter attack, waiting for a long ball to try to win 1-0? No. We go in the same direction." Kako ovo smijesno zvuci danas Baš se sećam da sam slušao njegovu prvu konferenciju za novinare tada kad je tek bio došao. Uglavnom je pričao o tome kako mu je cilj da napreduje sa tadašnjom ekipom, da gura mlađe, igra ofanzivnije i to. A ko je od tadašnnjih igrača ostao i danas u prvom timu? Kejhil, Teri i Ivanović koji se raspadaju sada, ulaze, ili su odavno ušli u tridesete. Azpilicueta ne igra na svojoj poziicji. Oscar, za kog je Murinjo izjavio da je "njegova desetka", igra sve ređe i ređe. Jedino se za Hazarda može reći da je malo bolji igrač sada, mada i dalje nije to to. A ostali igrači iz tog perioda koji su i dalje tu, Ramires je tada mnogo više doprinosio timu, a Mikel je kriminalan kad god uđe. Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237263 Johan Krojf smatra da kod nas bolji igraci sede na klupi nego oni sto igraju na terenu,koliko je murinjo otisao u kurac vidis onda kad cujes ovo. Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237266 Redknapp dolaziPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237274 What’s going on? I do not know. The results with Chelsea at the moment have been really bad. I cannot hide that reality, and I don’t want to. And I struggle to find an explanation. But I assure you: I’m working like never before and we will come out of this. And there is also the Champions League that we will not neglect, for certain.â€Tito te jebo 12 miliona i ne znas zbog cega si u kurcu. Pa kako ocekivati promjene od covjeka koji ne zna ni sta je problem. Zalosno je da on stvarno misli kako mi samo nemamo srece i da nas sudije ostecuju, nisu to vise igrice za medije.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237277 Al dobro Wisey,jesil stvarno toliko zaslijepljen ljutnjom prema Murinju il si pored ociju slijep da ne vidis da je covjek dao do znanja da ce uciniti sve da nas izvuce iz ove krize.Pa nece javno reci sad,kriv je Ivanovic,kriv je ovaj ili onaj.Meni ova izjava djeluje prije svega ohrabrujuca,ne vidim razloga zasto iz nje izvlaciti i trunku negativnosti kad se zna sta je htio reci ovom izjavom. Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237282 Drzi se onog sto mu je kroz karijeru davalo rezultate, a ne primjeti da mu trenutni roster to nije u mogucnosti dati. Ali ne vidite da ni na klupi mi nemamo igraca koji mogu odgovorit zadatku. Ocito smo medju svim problemima i lose poslovali, prelose. Nije da su nam odbaceni igraci bili nesto bolji, mozda bih samo Matu vratio... I sta sad on moze da promijeni, ne znam Sjecam se kad smo prvi put citali za Fabregasa, totalno sam bio zbunjen. To profil igraca koji ce odgovorit sefovom zadatku, nije i evo sad se to ispostavlja tacnim. Tako isto sam pomislio i Pedro kad je dolazio, nije to Mourinhovski fudbal. Puno mu treba da shvati i da digne ruke vise od Baneta. Na klupu i nek rotira. Ako ti je najbolji desni bek znaci prejaki smo kad takav jedan mora da sjedi i ulazi s klupe. Nekim glupim poretkom stvari. Fabregas nema adekvatnu zamjenu i tu se sva prica zavrsava. Da li bilo ko od vas podrzava dva jaka transfera u januarskom roku i ostanak sefa. Ja podrzavam jer mislim da bi imali potpuno drugaciju situaciju i roster. Znaci jedan jak box to box igrac i stoper. Mada stoper nije toliko neophodan, ali naprijed smo popunjeni totalno i mislim da nece tu bit trpanja nikakvog... A samo mi nije jasno Wisey kako nisi mogao nista pozitivno da izvuces iz ovog? Nije se stavljao u prvi plan, moze se vidjet da je i on u bedu i uz to pokusava da digne moral i sebi i igracima. Ni ovo nije vid motivacije? Nista vam ne znaci to sto je izjavio da radi jace i bolje nego ikad prije i da ce dat sve od sebe da izadjemo iz ovog. Vidim i da se polahko oprasta od titule, a okrece LP Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237287 Volio bih da dijelim isti optimizam ko i vi al morao bih koju lajnu povuci ili se ubosti :DSalu na stranu, nije bitno koliko se trudi na poslu i radi, puno je bitnije da radi ispravno i da taj trud ulaze u prave stvari. Nek vjezba napadacke kretnje, nek vjezba presing, nek vjezba prekide jos bolje, i milijardu drugih stvari u kojima smo prelosi. Ne znam sta on radi na tom treningu al hajd eto vidjecemo opet na utakmicama sve.Igra se mora poboljsati, ne bih volio da pobijedimo 1-2 tekme na jedvite jade golom iz prekida ili nesto, to nam dugorocno opet samo odlaze problem.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237290 Ne znam diablo, preporuci mi nesto prije sljedece tekmeGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237291 Diablo najjaktivniji kad se opijati nadju u postu :D Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237295 Mogao si dovesti i Olivera Kahna. Mislim da i dalje moze. Ili Didu... skoro je izadao snimak, brani kao lud. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237380 treba požurit s otkazom, Liverpool nam već preuzeo Kloppa (koji je vjerojatno bio najbolja moguća solucija), dok je Ancelloti još slobodan... Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237381 treba požurit s otkazom, Liverpool nam već preuzeo Kloppa (koji je vjerojatno bio najbolja moguća solucija), dok je Ancelloti još slobodan... Ispisi se. Umjesto da sacekas da prodje jos malo vremena,da vidimo kako sve ovo ide i hoce li biti napretka,ti,inace novi Nostradamus znas unaprijed da nece biti nista novo i zahtjevas otkaz po kratkom postupku. Moram ti druze reci da s takvim pristupom neces nigdje dogurati,sreca pa u upravi ne rade ljudi sa slicnim razmisljanjem. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237382 Ispisi se. Umjesto da sacekas da prodje jos malo vremena,da vidimo kako sve ovo ide i hoce li biti napretka,ti,inace novi Nostradamus znas unaprijed da nece biti nista novo i zahtjevas otkaz po kratkom postupku. Moram ti druze reci da s takvim pristupom neces nigdje dogurati,sreca pa u upravi ne rade ljudi sa slicnim razmisljanjem. čekam i čekam, evo već 8 kola, i nikako da dočekam... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.