29. august 2015.11 god. comment_231949 Jose Mourinho's last 7 #BPL defeats have come against Pulis Poyet Pardew Pochettino Pulis Pellegrini Pardew Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231952 Zašto ne razmišljati o otkazu? Svaki trener zna da mu posao visi u vazduhu ako nešto ne ide, Mourinho i Chelsea funkcionišu do prvog uspjeha nakon toga raspad sistema, šta treba da dozvolimo da uništimo sezonu za dva mjeseca. OPet kažem, treba m u dati još malo vremena, nekih 4-5 utakmica, ako se ovo nastavi otkaz je realnost. Boli me kurac što će mi neko reći nakon recimo pobjede protiv Evertona ili Arsenala nešto u fazonu "a ti si ono želio njegov otkaz". Osvojio je titulu, potpisao novi ugovor i misli da može muda ostavaljati kod kuće, e ne može majstore. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231963 Murinjo je dosta takticki slabiji trener,ne znam sta mu se desilo ali glavni problem je postavka igre vidi se u prava 4.kola koliko protivnicki imaju prostora da nas napadaju. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231985 Evo damo otkaz Joseu i šta onda? Koga dovesti? Mislim da je još uvijek kasno za otkaz, sreća naša pa sada ide pauza ima vremena da Jose pregleda utakmice detaljno ali isto tako i da određeni igrači dignu malo formu u reprezentaciji. Vrijeme je za neke promjene, radikalne. Možda da proba sa novom formacijom, Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231993 Evo damo otkaz Joseu i šta onda? Koga dovesti? Mislim da je još uvijek kasno za otkaz, sreća naša pa sada ide pauza ima vremena da Jose pregleda utakmice detaljno ali isto tako i da određeni igrači dignu malo formu u reprezentaciji. Vrijeme je za neke promjene, radikalne. Možda da proba sa novom formacijom, Mi sa Murinjom nemamo igru,ovo je mucenje covek ne menja nista kad pogledas Liverpul i Junajted njihovi treneri bar pokusavaju menjaju formacije sistem igre...Murinjo ce protiv Evertona nastaviti sve po starom,Celziju treba trener koji je rodjen za ovu ekipu to je Klop. Prijavi
29. august 2015.11 god. Autor comment_231994 Hahahahahahahahahahahahahaha. Edene što je najjače ti ne trollaš. Ali si bolestan do bola, svako malo Kloppa spominješ. Ko navijen si. Ko na nekim drogama da si. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231997 Jedini nasljednik je Lopetegui, a on nece biti dostupan, jos barem do sljedece sezone. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231998 Hahahahahahahahahahahahahaha. Edene što je najjače ti ne trollaš. Ali si bolestan do bola, svako malo Kloppa spominješ. Ko navijen si. Ko na nekim drogama da si. Klop BOG,to nama treba ne ovaj Bunkerinjo,ima da ga pominjem dok ne postane Celsijev novi trener,bice to brzo ovaj je do Oktobra virisnuo u najavi! Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232013 Klop BOG,to nama treba ne ovaj Bunkerinjo,ima da ga pominjem dok ne postane Celsijev novi trener,bice to brzo ovaj je do Oktobra virisnuo u najavi! Nepoznat glagol. Moze pojasnjenje? Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232054 I ti i ja i Wajz i King smo na aparatima, iako od marta tamo "napadamo" Murinja, te njegovi advokati....http://www.mozzartsport.com/vesti/murinjo-kritikovao-igrace-da-sam-mogao-promenio-bih-pola-tima/114307 Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232096 Ako sljedeće kolo opet izvede svoj standardan sastav neka pakira kofere i ide. Ipak, nadam se da nije toliko prolupao. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232098 Ma neće izvesti isti sastav, pogotovo nakon ovog što je rekao, mislim da su bane i fabregas zasigurno off Prijavi
30. august 2015.11 god. Autor comment_232100 Ma neće izvesti isti sastav, pogotovo nakon ovog što je rekao, mislim da su bane i fabregas zasigurno off A umjesto Fabregasa Mikel ili Ramires :D hahahaha Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232105 Ma neće izvesti isti sastav, pogotovo nakon ovog što je rekao, mislim da su bane i fabregas zasigurno off Moguce da je mislio i na Hazarda s onom izjavom, ali ako je tako i stavi njega na klupu onda momentalno sut kartu uruciti. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232111 Stavjanje Azara na klupu, makar i na jednom mecu ce odmah upaliti alarm kod Florentina Pereza, i Real ce momentalno krenuti da priteze obruc oko njega. Sa njim se problem mora resiti drugacije, na psiholoskom nivou. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232125 Stavjanje Azara na klupu, makar i na jednom mecu ce odmah upaliti alarm kod Florentina Pereza, i Real ce momentalno krenuti da priteze obruc oko njega. Sa njim se problem mora resiti drugacije, na psiholoskom nivou. Zašto bi Real tražio Hazarda ? Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232132 Klop BOG,to nama treba ne ovaj Bunkerinjo,ima da ga pominjem dok ne postane Celsijev novi trener,bice to brzo ovaj je do Oktobra virisnuo u najavi! Kakav klopp, ovaj tuchel cuda radi... Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232151 Kakav klopp, ovaj tuchel cuda radi... On je izgradio ceo sitem,i nacin na koji Dortmund igra...Ocekujem od Murinja drasticne promene u taktickom i samom igrackom kadru ako to ne uradi on je GOTOV dobice Otkaz sigurno,vreme je za radikalne poteze ne moze da drzi Fabregasa na terenu zbog toga sto mu je odigrao glavnu ulogu da Pedro izabere Celzi. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232154 On je izgradio ceo sitem,i nacin na koji Dortmund igra...Ocekujem od Murinja drasticne promene u taktickom i samom igrackom kadru ako to ne uradi on je GOTOV dobice Otkaz sigurno,vreme je za radikalne poteze ne moze da drzi Fabregasa na terenu zbog toga sto mu je odigrao glavnu ulogu da Pedro izabere Celzi. Ma kakve radikalne promjene kod Mourinha, nema nikakvih promjena u sistemu igre, zamijenit će par igrača i to je to, a otkaz neće dobiti sigurno Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232156 Ma koliko mi to htjeli, bojim se da Mourinho ne moze sloziti dugorocno jedan zdrav fudbalski klub i jednu normalnu sredinu. Za to je potreban definisan sistem igre, jedna filozofija citava, postepeno uvodjenje mladica u vec uigranu ekipu, senzibilno djelovanje na trzistu, pametna ulaganja na duze staze itd Desila se izgleda ta prosla sezona, osvojena titula i Mourinho sada vec pocinje da zivi na tome sto bi moglo biti pogubno po klub. Do zime se s ovakvom igre svasta moze lose dogoditi, ne zelim ni razmisljati o tome uopce. I zadnje, ne mozes se tako ponasati u javnosti, pa svake sedmice neka pizdarija i podjebavanje. Ok bude to zanimljivo ovako sezonu-dvije ali poslije dopizdi. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232164 Nisu problem losi rezultati. Imao ih je i najveci trener, Ferguson. Svima se desi losa serija al problem ce biti ako se ne krene sta mijenjat. Ne moze se uvijek isti igraci, formacija itd forsirat. Procitaju te, igraci ne zapinju kad znaju da ce opet igrat i ostalo. Rano je razmisljati o otkazu ali ako ne krene Mou sta pokusavati drugo - mijenjati. Logicno da se treba o razmisljati. Jest nas najuspjesniji trener al mora se potruditi ako zeli da odsjedi jos par sezona. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232169 Meni je sokanto vise od samih rezultata, sto je Murinjo postao takticki inferioran trener u odnosu na protivnicke ekipe,on je nekada na poluvremenu kad ne ide znao da promeni ceo sistem koncepciju igre.Sto vise nije slucaj sad je postao pasiviziran. Jako se plitko branimo igraci nam stoje na 20/25 metara od sopstvenog gola,igramo bez jebenog presinga! Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232175 Neke mnogo slabije ekipe imaju 2 sistema igre i spremi su se prilagoditi protivniku, a mi nemamo ni jedan sistem koji funkcioniše a protivniku se prilagodimo tako što se branimo iz peterca. Mourinhu treba dati još 4-5 utakmica i ako se nastavi ovako, otkaz i to je to, Chelsea nije klub koji može rizikovati LP zbog nekog, pa bio to i Mourinho. Ljudi brukamo se već mjesec dana, to mora prestati. Jbt ne pamtim kada sam posljednji put sa uživanjem pogledao utakmicu Chelseaja, postalo je toliko teško i napeto pratiti utakmice da je to strašno. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232233 Jose Mourinho smatra Edena Hazarda jednim od krivaca za loš početak sezone, a posebno za poraz od Crystal Palacea. Hazard, koji je prošle sezone proglašen najboljim igračem Premier lige, sada se našao na Mourinhovom udaru, koji smatra da je odigrao veoma loše protiv Palacea. Osim njega, Mourinho je za lošu partiju okrivio i Ivanovića, Fabregasa i Matića. 'Imate igrače koji su jedne sezone sjajni, a u drugoj ni blijeda slika toga. Ako me pitate da li ću prihvatiti ovakve nastupe i čekati da ti igrači počnu igrati kako treba, odgovor je da neću', rekao je Portugalac. 'Moram raditi, reagovati i praviti analize, a ako smatram da igrač nije u stanju da pruži svoj maksimum, onda ću nešto mijenjati. Nikada nisam imao problema s tim.'Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201508305407/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-identifikovao-krivce-za-poraz-od-palacea-ceka-ih-klupa.html Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.