Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor
Nemoj Simeonea. Mislim da smo iscrpili sve sto se na ovom svijetu moze iscrpiti s bunkeraskom igrom u zadnje 4 godine. Vrijeme je za promjenu stila igre i da mladi dobiju sansu. Ja sam zbog tog iskljucivo za Jurgena Kloppa jer je slobodan a mogao bi nas osvjeziti i dignut akademiju.

Celzije problem od kad je Roman vlasnik,sto sve ovi bunkerasi dolaze za trener,dovedi Romane KLOPA da silujemo sve u PL.

Ovaj ne igra bunker, samo napad.

article-1323014-0B9E0B59000005DC-747_634

Simeone  je najpodobniji za Celzi zbog stila fudbala,ali ja sam za Klopa...Kako god samo se doticnom treba zahvaliti nemamo igru,to je gore od samih rezultata i poraza.

Davno su prošla vremena kada je Jose bio najbolji manager. Danas nije ni blizu tome. Zaslužio je otkaz definitivno.

Jebena uprava koja mu je išla produživati ugovor, totalni amateri ispali. Sada će to debelo platiti kada mu daju otkaz.

Ljudi  on se ponasa nosalantno,tretira Celzi kao osrednji klub,Nikada u Realu ne bi mogao Asplikueta kao desni bek da igra Levog beka...Raznece nas Arsenal 101% i to ce biti njegov kraj iz 6 kola ce imati 4 poena.

Ovo je već za otkaza, neka se zabije u tri lepe sa svojim izjavama.

Carlo i Klopp slobodni, ovaj nas ruši ko retarde, sve je jasno.

Čovjek nije sposoban da sebe prilagodi ekipi i zato treba da leti.

Chelsea ne smije sebi dozvoliti godinu bez LP to bi nas uništilo u svakom smislu, izgubili bi na svakom polju, zato treba što prije regaovati i dati otkaz Mourinhu.

GOTOV je ova izjava najbolje svedoci sve.

"I am a champion. The players are the champions.

"The way they are playing is not so bad as the results but in every game everything goes against [us]."

Samo se plašim za top 4, riječ "titula" treba zabraniti na forumu.

Ako se ne plasiramo u LP to će biti najveća katastrofa od dolaska Romana.

Vidimo koliko se United teško oporavlja zbog jedne godine izostanka iz LP, oni su ispred nas u svim segmentima pa se opet ne mogu oporaviti, dok bi nas to ubilo.

16 golova smo primili u prethodnih 7 utakmica, računajući poslednja dva kola prošle sezone (3 od WBA i 1 od Sunderlanda).

• Autor

Samo me zanima njegova izjava nakon tekme. Obavezno da postavite ovdje.

Samo ovaj dio znam za sada da je rekao nakon tekme:

I don't blame the players I don't blame me I just don't like the scores

Jose Mourinho says Chelsea played for and deserved a better result than they got today.

HAHAHAHA

Jose says his players are getting punished for every mistake they are making at the moment.

: ((((((((((((((((((((

Jose says that is resulting in confidence being low and what is needed is a couple of wins in a row. Jose says the players are trying hard but confidence is fundamental.

Ne seri :O eo ti 250 000 za ovu nedelju

Čovjek nema stida, nema srama, daje izjave kao da se utakmica igra "iza zatvorenih vrata" a mi navijači pratimo utakmice na rezultati.com, čovjek je toliko dno da pokušava da ubijedi navijače da je Chelsea zapravo žrtva, žrtva slučajnih okolnosti, a zapravo je Chelsea žrtva Mourinha. On spominje neki ugled kluba a iz sedmice u sedmicu taj ugled uvalja u blato, čovjek je izgubio i posljednji atom dostojanstva..

"Igrači zaslužuju mnogo više od onoga što dobijaju" znači opet krivce traži van svlačionice, opet priča nešto što nema veze sa životom, priča kao da je neko obavezan nama dati bodove, igrači ne zaslužuju možda ni ova 4 boda, žao mi WBA trebali su nas ljudi pobjediti.

Što prije otjerati ovog licemjernog čovjeka zvanog trener iz kluba.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201509125429/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-pogubio-konce-ja-sam-sampion-uopste-ne-igramo-lose.html

On ce otici u zaborav kao Kapelo,njegovo vreme je proslo...Covek nema igru on uzmima 12 miliona ima dojam kao da Celzi trenira neko iz JSL Bekvalac,Pizon.

Evo udario je na hejtere xexe

'Mislim da za Chelsea nema boljeg menadžera od mene. To je prosto kao pasulj. Ja sam pravi čovjek za ovaj posao', rekao je Portugalac.

'Ja sam Chelseaju donio toliko dobroga da sam jednostavno jedini pravi čovjek za ovaj posao.

'Ne osjećam pritisak. Znam da su ovo najgori rezultati u mojoj karijeri i da ne odgovaraju mojim kvalitetima i mom statusu.

'Moji igrači su mnogo frustrirani i tužni. Mediji i navijači znaju kritikovati. To je njihovo pravo, a posebno za one koji brzo zaboravljaju pa ne znaju da smo prije tri mjeseca osvojili titulu. To je fudbal.'
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201509125431/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-chelsea-ne-moze-imati-trenera-boljeg-od-mene-to-je-prosto-kao-pasulj.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.