30. august 2015.11 god. comment_232240 Ko će zamijeniti Hazarda? Moses? Ko Matića? Mikel? Fabregasa vjerovatno Ramires?! Jadna nam majka. Vidi samo zamjena. Pa kriv si ti zajedno sa upravom što na vrijeme niste doveli pojačanja. Eeee, Moses nama igra. Haloooo. Moses!! Qurčina koja je za ekipe tipa Swansea, C. Palace i sl. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232246 Ko će zamijeniti Hazarda? Moses? Ko Matića? Mikel? Fabregasa vjerovatno Ramires?! Jadna nam majka. Vidi samo zamjena. Pa kriv si ti zajedno sa upravom što na vrijeme niste doveli pojačanja. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Upravo sam to hteo da napisem, jos veci problem od lose igre nekih igraca je nedostatak igraca koji ce da ih zamene. To je trebalo da se resi u ovom prelaznom roku koji je katastrofalno odradjen, ne mislim tu na dolaske Predra i Babe da su losi, ne, oni su odlicni igraci ali oni su dovedeni na pozicije gde na kojima ili nemamo dovoljno dobre igrace ili ih nemamo uopste, a mi i dalje nemamo dovoljno kvalitetne igrace da zamene prvotimce kada lose igraju kao sada. Verujem da ce Fabregas, Matic i ostali popraviti igru jer su vrhunski igraci i nemoguce je da predugo igraju ovako, ali kada dodju ovakve situacije sa padom forme i katastrofalnom igrom koji se desavaju mnogim igracima mi nemamo nikog ko ce da uleti umesto njih. Ramires i Mikel su igraci za klubove koji se bore za opstanak mada kako su jako poceli sezonu ovi slabiji klubovi sumnjam da bi se i tamo naigrali. Taj problem sa nedostatkom dobrih igraca na klupi i neaktivnoscu u prelaznom roku, to je podeljena krivica uprave i Murinja. Drugi problem je sto Murinjo i na pozicijama gde ima odlicne zamene nece da promeni nesto i proba sa drugim igracima. Bane ocajno igra? Ok stavi Azpija na njegovo mesto, a Babu levo. Teri ili Kejhil lose igraju? Stavi Zumu. Da je tako razmisljao sad bi imali bar nekoliko bodova vise. Ali ne njemu igra Bane koga napada cela protivnicka ekipa svako kolo jer ne moze da se sastavi i igraju mu dva najsporija stopera u ligi a na klupi ima stopera koji je je skoro podjednako dobar a deset puta brzi i bolji na lopti i moji je prosle sezone spakovao u mali dzep najboljeg igraca i strelca lige. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232253 Verujmo Murinju. Ne verujmo Eden Hazard (10). Obojica su trolovi, ali Murinjo je koristan. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232257 Matica i Fabregasa ce menjati Loftus Cik i Kenedi. Ne jer Murinjo veruje u njih, vec su njih dvojica svojevrstan protest i poruka upravi. "Evo vam vas FFP, ekipa se raspada, a ja nemam koga da ubacim u igru, sem golobradih klinaca" Taj neki fazon. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232258 Matica i Fabregasa ce menjati Loftus Cik i Kenedi. Ne jer Murinjo veruje u njih, vec su njih dvojica svojevrstan protest i poruka upravi. "Evo vam vas FFP, ekipa se raspada, a ja nemam koga da ubacim u igru, sem golobradih klinaca" Taj neki fazon. Mi imamo brutalnu ekipu,samo nemao sistem ja se uvek osvrcem na Klop radio sa relativno nepoznatim igracima Geceom,Levandovskim,Gindoganom,Blascikovskim,Kagavom? Uzeo je titulu u Nemackoj sa Dortmundom ugazio je Murinjov Real najstrasnije u LS... Murinjo je kao Kapelo staromodan trener,psihicki istrosen covek ovo je 2015.god ne 2004.god mnogo se promenio fudbal svi danas igraju napadaci cak i te male ekipe. Sistem je osnova uspeha,ja ti garantujem da dovedoemo Pogbu i Neimara igracemo mrtvacki fudbal Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232262 Ok i ja imam tako neki dojam,ne znam kakve igrače on da dovede,nije problem u njima kolko u njemu i njegovom pristupu i to me zapravo i najviše brine. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232264 Hazard je osjetljiva tema kada je klupa pitanju, jer ostavi Hazarda na klupu eto ti odmah Reala za vratom. Neka rade šta hoće samo se nadam da nakon svega ovoga nećemo izgubiti i Hazarda. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232266 Chelsea više jednostavno ne može igrati formaciju 4231.Nemamo kvalitetnog igrača iza napadača. Willian je previše blag i pročitan za bilo kakvu igru i gdje god ga postavi. Naše želje da ga stavi na AMF su ispunjene ali ni tu nije pokazao bolje kvalitete. Murinju se trese pod nogama. Nije ostalo još mnogo do kraja prelaznog roka a ima nepotpunu ekipu. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232268 iskreno,jebe mi se sad za Azara ...na drugu stranu ne znam u kom bi to paralelnom univerzumu Roman dozvolio da klub stagnira i tone u dužem periodu...pa nismo mi Arsenal da držimo jednu matoru drtinu 10 godina i da dozvolimo sebi da nam najbolji igrači beže iz kluba a vi krivite i upravu za ovaj fijasko a što se mene tiče sve to ne može da opravda bezmudni pristup za koji je isključivo kriv Otac i njegova filzofija Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232275 dobro je da pojedince malo stavi na klupu, samo se nadam da se neče zajogunit pa ih namjerno ne stavljat, jednu-dvije utakmice čisto da dođu k sebi... i slažem se da je za sve ovo ponajprije mou kriv, očito smo loše odradili pripreme za što je on kriv, a kad već nije uspio da pojedinci uđu u pravu formu onda je trebao na vrijeme to vidjeti i izostavit ih iz sastava. Također on je kriv što nisu prava pojačanja dovedena (dobro, djelomično i uprava ali ipak je on team manager, tako da je glavni kad su transferi u pitanju), a da ne govorim o tome da vidi da ne ide a ništa ne mjenja i da se već od prošle sezone vidilo da nemamo igru. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232276 Piše se i o tome da klub i ne pretiska Oca nešto posebno za titule,traže od njega da radi sa mladim igračima i posluje u okviru FFP,normallno top 4 mora da obezbedi ali ne traži se titula svake godine kao ranije Navodno Roman sve više vremena provodi sa ovima iz akademijie i traži sad neke rezultate u tom pravcu Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232277 Ona je totalno uprava odabrala krivog trenera za to,Svi znamo mourinha i njegovu politiku Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232285 Mi imamo brutalnu ekipu,samo nemao sistem ja se uvek osvrcem na Klop radio sa relativno nepoznatim igracima Geceom,Levandovskim,Gindoganom,Blascikovskim,Kagavom? Uzeo je titulu u Nemackoj sa Dortmundom ugazio je Murinjov Real najstrasnije u LS... Murinjo je kao Kapelo staromodan trener,psihicki istrosen covek ovo je 2015.god ne 2004.god mnogo se promenio fudbal svi danas igraju napadaci cak i te male ekipe. Sistem je osnova uspeha,ja ti garantujem da dovedoemo Pogbu i Neimara igracemo mrtvacki fudbal Nemamo. Prijavi
31. august 2015.11 god. Autor comment_232287 Piše se i o tome da klub i ne pretiska Oca nešto posebno za titule,traže od njega da radi sa mladim igračima i posluje u okviru FFP,normallno top 4 mora da obezbedi ali ne traži se titula svake godine kao ranije Navodno Roman sve više vremena provodi sa ovima iz akademijie i traži sad neke rezultate u tom pravcu Ono što sam baš jutros pisao na temi "Krizni periodi u klubu". Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232359 Sve je to bajno i krasno. Ta zamisao da se način života kluba u zdrav, dugoročno održiv sistem. Čelsi čak poseduje ogroman potencijal za to u vidu vrhunske infrastrukture, izuzetno talentovane generacije omladinaca, ali i velikoj finansijskoj moći. Ali to nije ni blizu dovoljno da bi se uspelo u tome. Rad sa mladima je očajan. Čelsi nije klub koji bi morao da živi od prodaje igrača, i zato ima taj luksuz da selekciju vrši temeljno i uzima samo najbolje. Umesto toga, talenti se kupuju na kilo, rasipaju širom evrope, bez da se stvarno vodi računa o tome koliko će im dotična sredina odgovarati, koliko i da li će uopšte igrati... To je u najmanju ruku neodgovorno ponašanje za klub koji navodno želi da gradi budućnost na njima. Decenijama unazad, najbolji igrači u PL su sa tla Evrope i Afrike. Južnoamerikanci retko uspevaju da se prilagode i iskoriste potencijal. Mreža skauta, posebno u Evro-Afričkoj zoni mora biti na nivou CIAine špijunske mreže. U nekome od fudbalskih centara Afrike, mora postojati klub ili klubovi u kojima će Čelsi generisati one najmlađe gde bi oni sem fudbala učili engleski jezik i razvijali razvijali socijalne veštine, koje bi im olakšale prilagođavanje, kad London pozove Isto važi i za JA. Što se Evrope tiče, jak skauting i jasno definisana saradnja sa "feeder" klubovima su dovoljni. Rad sa mladima u samom klubu mora da ode na znatno viši nivo od trenutnog. Sistem treninga, u zavisnosti od uzrasta mora biti što je moguće bliži onome što trener vidi kao filozofiju igre prvog tima. Recimo da u Barseloni klinci uče tika-taku od najmlađih kategorija. To nije samo razvijanje fudbalskih kvaliteta, već i timskog rada i duha, zajedništva. Jer taj sistem je zasnovan na kolektivnom zalaganju, sa ciljem da najbolje pojedince lansira u fudbalsku orbitu. Oni su znali šta moraju da urade, prihvatili to bez pogovora, i stvorili ono što danas mnogi ovde veličaju. Ne volim ih ali oni su TIM,i najbolji primer sistema kakvog Roman navodno želi u Čelsiju. I na kraju krajeva, Murinjo je sve suprotno od trenera koji za cilj ima sve iznad napisano. On je egocentrik i hedonista,čovek koji uspehom smatra samo ono što može odmah da prigrabi i prisvoji. On posle prvog neuspeha kukavički diže sidro, jer ne želi da prihvati da nešto nije onako kako je on to zamislio. On jednostavno ne poseduje strpljenje i fizionomiju čoveka koji će svoj ego povrediti timu, ljudima koji mu pune taj CV kojim se on toliko ponosi. Takav obiman i mukotrpan posao, ta igra čekanja, bitka sa vetrenjačama se poverava mladom čoveku, koga ambicija, novac i godine samopromovišućih beseda nisu iskvarile. Ko je bio Ser Akels Ferguson pre dolaska u Junajted? Sotni, mrzovoljni trener koji je u nekoj tamo ligi Škotske digao par trofeja... Čovek daleko ispod renomea kluba u koji je doveden, a iz koga je otišao dve decenije kasnije, kao najveći fudbalski trener svih vremena. Niko, ali apsolutno niko, posle 4 godine posta nije mogao ni da nasluti ono što je usledilo. Ja bih prvi voleo da vidim da se sve ovo ostvari u Čelsiju, ali mnogo toga je pogrešnog i mora se iz korena menjati, da bi se taj proces uopšte i započeo. Prijavi
31. august 2015.11 god. Autor comment_232485 I sink we don't need young players. I also sink Djilobodji is player for the balance. YES IT IS! E moj Mou kako si izlapio. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232488 Tebe cae sama pomisao na Murinja nervira.Sutra da nas sve potopi Tsunami ti bi okrivio Murinja. Ne dipr druze :P Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232694 Što se ne oglasi sada izjavom kako Emenalo nw razume igru ? Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232752 Whisp kako se ne razume...Mou je vijao stopera, ovaj ga doveo, nije Stones, ali je stoper. Razume igru odlicno. Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232754 Da mu je doveo Pogbu, rekao bi da ne razumije igru, i da mu je trebao dovesti stopera... Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232848 Jeste da ni malo ne gotivim Gvardiolu ali jbt kolko lik obraca paznju na svaku sitnicu i sve isplanira, i Murinjo je ranije bio radikalniji dosta, kad ekipa lose igra redovno sve tri izmene na poluvremenu a sad mu puca kurac sedi pije vodu... https://www.facebook.com/8factFootball/videos/vb.161171267392399/522005281308994/?type=2&theater Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232855 Totalno nebitna stavka.Sta bi se tek onda trebalo reci za Cholo-a? Prijavi
2. septembar 2015.11 god. comment_232867 Jeste da ni malo ne gotivim Gvardiolu ali jbt kolko lik obraca paznju na svaku sitnicu i sve isplanira, i Murinjo je ranije bio radikalniji dosta, kad ekipa lose igra redovno sve tri izmene na poluvremenu a sad mu puca kurac sedi pije vodu... https://www.facebook.com/8factFootball/videos/vb.161171267392399/522005281308994/?type=2&theater Nije to bas sitnica, sjebao im je presing. Svi rade presing samo Vidala boli uvo, e pa ne moze... Prijavi
3. septembar 2015.11 god. comment_232879 Navodno pokušao da kupi Luizaa ig Benfike u minut do dvanaest... Prijavi
3. septembar 2015.11 god. comment_232880 L'eqipue kaze da je zvao Pogbu u augustu, ali djubrentus ga nije dao jebiga :( Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.