Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Nemamo mi sa njim šta da tražimo ako se neke stvari ne promene,rekoše ovih iz telegrafa da je Roman tražio od njega da se "bori za titulu" a ne da "osvoji titulu",dakle ima malo više prostora no što je to ranije bio slučaj i u toj i takvoj situaciji on ima sasvim dovoljno vremena da radi sa timom,mladim igračima.

Al jbt,pa ne možeš ti da stvaraš neku budućnost ako ti Mikel ima prednost u odnosu na Loftus-Čika,Ramireš na krilu namesto Kenedija,Traorea sad,kakav je to rad sa timom kad ti 7 meseci nemaš igru,svaku utakmicu se samo branimo a imaš igrače i budzet da igraš šta god ti duša želi.Nije poenta u tome da mi treba da igramo kakav napadački nogomet,nego samo da igramo fudbal.Od početka sezone Azar je uspavan a njegova cela postavka igre se bazirala na tome da nas on povadi,sad kad nema Azara,nema više ko da nas vuče a on ništa nije uradio,da nešto promeni,isproba nešto novo,nit je dao priliku mladima,nit je kakvu taktiku menjao.

Klub stagnira već 6 meseci i najveći krivac za to je naš trener bez kičme.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor

JOJ JESI PROLUPAO JARANE ,POPIJ JEDNU RAKIJICU KOD JOVANA U KAFANI.

Pa ljudi moji šta je ovo ovaj Mourinho opet Williana na AMF stavio, Ivanović u prvih 11. Ma šukurac.

Zao mi je onih koji se Vilijanu raduju...

Kume, ne treba ti pogba od 100 milona, treba ti neko da zameni Fabregasa, zavisi nam igra od njega, a on se od Nove godine ne sastavlja s loptom.

Ne znam sta da kazem vise da bi shvatili sta pokusavam reci.Ne smeta mi osnovana kritika upucena bilo kome.Medjutim u zadnje vrijeme Murinjo kao i neki igraci se pljuju konstantno.Bilo opravdano ili ne.

Pogledaj zadnje 4 utakmice... 4 mucenja i 4 boda... sramota. I koga da pravdamo, branimo ili ne znam ni ja... ovo je mucenje, tuga... TRAGEDIJA..

bravo mou bravo igraci. ovo je dno dna. gore ne moze. jebem ti ivanovica ja ne znam kako moze nako mrtvo hladno da igra. ne samo on svi al uglavnom je on krivac za sve prodore jer je spor i nema motivacije ko ni ja za ispite. sada nam ostajemo da se borimo za 4 mjesto. ruga se mou arsenalu al oni dobiju tekmu kako tako. sta on radi. jebe sebi mater sa izjavama. ima strasan tim, taktike nema. ode mi 90 minuta života u nepovrat da gledam sramotu kakvoj se nisam nadao.

Al ne moze za sve on snositi sam krivicu.Pogedaj malo igrace.Sta se desava sa Hazardom,Banetom a tek Fabregasom?Ni najmanji duel ne mogu dobiti.Jebem im svima mamu zajedno sa Murinjom.Ovdje je pobjedila trka i zelja Palaca.

Al ne moze za sve on snositi sam krivicu.Pogedaj malo igrace.Sta se desava sa Hazardom,Banetom a tek Fabregasom?Ni najmanji duel ne mogu dobiti.Jebem im svima mamu zajedno sa Murinjom.Ovdje je pobjedila trka i zelja Palaca.

Pa brate, trener je taj koji je zaduzen da te iste igrace priprema za utakmice, motivise, daje im taktiku, prica s njima, resava probleme s njima...

Boli me kurac da l je Bane, Teri, Kosta, Azar... Ako nije spreman da igra(nebitan razlog), onda klupa.

Nonsalancija i kurcobolja u odnosu prema vlastitom poslu. Kako je znao na kraju prosle sezone pokupiti kajmak i odraditi 300 intervjua, tako ce sad dobiti po picki jer ne vidi da nema nikakve igre vec punih 8 mjeseci.

Za otkaz je jos uvijek rano razmisljati ali rigorozne promjene su neophodne u njegovom razmisljanju. Najzalosnije je ustvari sto su mnogi na to upozoravali i dok smo imali rezultat, dakle moglo se preventivno djelovati umjesto sto sad moramo spasavati i ispadati iz bitke za titulu a fudbalica nije ni pocela kako je Bog reko.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ali on je taj koji bira igrače? Prošla su već 4 kola, svi vidimo da je Ivanović nikakv, zašto još igra?

I meni je svejedno ko je kriv.Ako je Murinjo ja cu prvi priznat.I danas je Murinjo najveci krivac,zajedno sa Fabregasom.Ne mogu da vjerujem da neki igraci hodaju i da nemaju zelje da odrade sprint.Kako Ivanovic nonsalantno dize nogu da blokira sut?Pa nije je ni ispruzi do kraja a kamoli da se baci?
Pa daj mi iducu Kenedija i RLC boli me kurac.Daj Babu rahmana a ove lezilebovice ostavi na klupi.Majke mi ljudi su nas danas pobjedili samo zahvaljujuci pozrtvovanosti i htijenju,nicem drugom.Sramota majke mi.

Ponavlja se ono što se dešavalo u Real Madridu u trećoj sezoni, ova sezona je osuđena na propast očigledno.

Pardew pokazao da je doktor za njega i da je lako glumiti trenerčinu kad imaš blanko ček.

Ja shvatam sad zasto onako defanzivno igra, mislim prosluli smo se ko jogurt kada smo krenuli naprijed, ali ne shvatam zasto 4 mjeseca po tome pitanju nista nije ucinjeno
Ja shvatam sad zasto onako defanzivno igra, mislim prosluli smo se ko jogurt kada smo krenuli naprijed, ali ne shvatam zasto 4 mjeseca po tome pitanju nista nije ucinjeno

Ponavlja se ono što se dešavalo u Real Madridu u trećoj sezoni, ova sezona je osuđena na propast očigledno.

Pardew pokazao da je doktor za njega i da je lako glumiti trenerčinu kad imaš blanko ček.

Hocemo Pardewa onda? Sta kad on zasere?

Ja cu ga podrzavati jos par utakmica, nadam se da ce promijeniti nesto posle reprezentativne pauze. Prvu sezonu nakon povratka nije osvojio nista, druga je bila dobra, u ovoj se ocekivalo jos vise ali samo tonemo. Kad se sjetim Ancelotia majstora ovakve ekipe su dobijale za poluvrijeme 4 gola i neralno je otpusten i ako se bude trazio novi trener on je prvi pik.

Ali u svemu ovome, u svim ovim kritikama, skroz smijesno je rec da Mou moze samo glumiti trenercinu. I to u velikom klubu. Ili nesto na taj fazon, samo da kazem.

A sad, realnost je da je ovo samo sjenka i ime naseg nekadasnjeg trenera. Nijednu odliku special onea nema, ni strast, ni zelju, ni motivaciju, ni brutalne izmjene, ni povlacenje brutalnih poteza, ma ni intervju vise ne odradjuje ko prije. Poceo je samo da sere po sudijama, da mase rukama kraj aut linije i da ispija onu tecnost iz flasice. Mozda je krono postao

Pola ekipe nije u formi, al on to ne vidi. Ok što forsira Fabregasa jer nemamo adekvatnu zamjenu, al šta Ivanović više radi na beku? Šta će Costa u napadu? Willian? Sinko mili ko da si kod očiju slijep. 
Sreća pa ide reprezentativna pauza, valjda će se Mou dozvat pameti i napokon promijenit nešto. 
Jer ako ovako nastavimo smiješi mu se otkaz u sljedeća 3-4 kola. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.