21. august 2015.11 god. Autor comment_230160 Uzice o kakvoj ti izgradnji momcadi za buducnost pricas? Svaka cast koliko su neki optimisticni bez ikakvog razlog. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230177 Uzice o kakvoj ti izgradnji momcadi za buducnost pricas? Svaka cast koliko su neki optimisticni bez ikakvog razlog. ja sam samo realan. Murinjo je objasnio u onom videu kada je ponizio ostale timove sa onim pricicama o 4 tima i pravilima fudbala ako se secate, zasto smo onako odigrali drugi deo sezone. Kada nas je Totenhem ponizio poceli smo da igramo pragmatican fudbal, jer su nam trebali bodovi a ne igra. Igra je gradjena u prvom delu sezone koji ste vi veciti kriticari zaboravili, a drugi deo je igran na bodove. I uspeli smo zar ne? Sampioni EPL, sto opet neki osporavaju. Ne znam zasto. Kada profesionalno odradis posao, cesto izgleda da si imao losu konkurenciju. Kada ne uradis bas sve maksimalno dobro nego i neke stvari lose uradis a ostvaris uspeh, za malo bolje, za dlaku, onda svi pricaju kako si perfektno uradio sve i velicaju te. Nadam se da sam jasan. Predsezona je lose odradjena, ali koga bole kurac za to? Sta mislite da li su navijaci Uefalone iznervirani sto smo ih dobili na penale? I da smo ih dobili 3-0, bilo bi im svejedno. Ne znam zasto to nazivate krizom. Kriza ne traje 6 meseci, nego 2 utakmice EPL. I doci ce joj kraj uskoro, ali neke kritike nece prestati. Jednostavno neki ljudi vole da kritikuju Murinja, kao da zele da se takmice sa njegovim egoizmom, sto je nemoguce :D Napravio se neki domino efekat medju forumasima, mozda i navijacima uopsteno, pa mislimo da je smak sveta. Ja cu biti uveren u uspesnu sezonu iako kiksnemo na Hawthornsu. Nadam se da nece doci do toga. PS talkchelsea je govno. Previse je kretena tamo, ima boljih internacionalnih foruma CFCa. Kvalitetnijih. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230181 To za pragmatican fudbal je Mourinhova strana price. Zasto ga niko ne pita kako to da nije u stanju sloziti igru koja nece biti toliko defanzivna protiv rivala? On je nakon tog jednog poraza od Spudsa odmah podigao gard i prestao vjerovati igracima u dotadasnjem nacinu, okrenuo se zatvaranju svake utakmice vec na 1:0. Mozda je trebao pokusati pronaci neko drugo rjesenje, ipak je placen da radi taj posao. Mi cak ni kontre ne znamo igrati, da smo makar u tome jaki pa ne velim pustiti loptu protivniku nekad.Daleko je ovo od one ekipe u sezoni 04/05.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230182 Ne znam samo da li ne razumes neke stvari ili prosto ne zelis da razumes, tj. pravis se da ne razumes. Problem sa pripremama je taj sto su prekasno pocele, nista se tamo nije novo pokusavalo, i dobili smo situaciju da je ekipa totalno nespremna za sezonu, rezultat toga je -5 nakon dva kola kao i poraz od Arsenala. Ako je predsezona bas toliko beznacajna, seti se prosle sezone, odradili odlicno pripreme sa novim pojacanjima i ekipa je silno usla u sezonu. Na kraju krajeva, tebi je profesionalno da nam Hull 10 puta sutne u okvir gola i da odnesemo bodove samo zahvaljujuci Kurtinim intervencijama. :'D Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230189 Stresan je to posao,a on je izgubiio onu ostrinu koju je nekada imao,pa i samu energiju.. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230191 Chelsea je prvak a vi tražite neke bezazlene razloge zašto smo igrali kako smo igrali.Niko nije pisao kako je United osvajao titule, pobjede u 90im minutama itd. A ovaj Eden Hazard(10) je jedino aktivan na ovoj temi a mi dovodimo Pedra, očekujemo Pogbu, on i dalje piše o Murinju. Ako se slučajno pojavi na drugoj temi onda i tu spomene Murinja kako će to sve sjebati. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230198 Čuj profesionalno odrađen drugi dio sezone, pa šta ljudi neće sve izmisliti, da li je pokazatelj te profesionalnosti možda to što nas je nadigrao City pred našim navijačima, da li je pokazatelj to što smo Everton pobjedili u 93 minuti, da li je pokazatelj to što su Burnley i Soton uzeli bodove na SB, da li je pokazatelj to što smo protiv West Hama jedva spasili živu glavu, da li je pokazatelj to da nam Hull za 20 minuta uvali 2 gola i pita nas "hoćete li još?", da li je pokazatelj to da protiv QPR uputimo samo jedan šut za 90 minuta i mogao bi još toga napisati.. Nikada neću omalovažati našu titulu ali u drugom dijelu sezone smo konstantno "visili" i rezultatski i u igri, Courtois je u brdo utakmica bio čovjek odluke, uspjeli smo i to je to. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230236 To za pragmatican fudbal je Mourinhova strana price. Zasto ga niko ne pita kako to da nije u stanju sloziti igru koja nece biti toliko defanzivna protiv rivala? On je nakon tog jednog poraza od Spudsa odmah podigao gard i prestao vjerovati igracima u dotadasnjem nacinu, okrenuo se zatvaranju svake utakmice vec na 1:0. Mozda je trebao pokusati pronaci neko drugo rjesenje, ipak je placen da radi taj posao. Mi cak ni kontre ne znamo igrati, da smo makar u tome jaki pa ne velim pustiti loptu protivniku nekad. Daleko je ovo od one ekipe u sezoni 04/05. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Defanzivna igra protiv rivala je vrlo cesto opravdana. Pre bih je nazvao oprezna igra. Pronasao je drugo resenje, to znam jer smo sampioni EPL. Placen je i uspeo je. Ne mogu da poredim ovu ekipu sa 04/05 jer sam u to vreme imao 8-9 godina a od igraca sam znao samo za Lamparda i Drogbu. :) Prijavi
22. august 2015.11 god. Autor comment_230240 http://chelseabalkan.com/index.php/201508215367/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-vise-nije-sretan.html ??? Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230255 Na kraju ćemo doći do zaključka da je recimo pobjeda protiv Swanseaja od 0-5 bila neprofesionalna a to se isto može reći i za prvi dio sezone, tada smo baš neprofesionalno igrali. Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230285 Na kraju ćemo doći do zaključka da je recimo pobjeda protiv Swanseaja od 0-5 bila neprofesionalna a to se isto može reći i za prvi dio sezone, tada smo baš neprofesionalno igrali. Jednostavno smo tada igrali na nacin koji je Murinjo okarakterisao kao nesiguran nacin za kupljenje bodova. Sto je najvaznije, bio je u pravu. Osvojili smo titulu. Da smo nastavili sa leprsavom igrom, modza bi osvojili EPL. Ali sada znamo da je jesmo osvojili na njegov nacin. Sto se mene tice, zadovoljan sam ishodom. Verovao sam mu sve vreme, i 2. januara sam bio siguran da cemo osvojiti titulu, isto sam verovao i pre prvog kola. Imam poverenje u nekoga ko donosi uspeh i dobro radi svoj posao. Kritike na njegov racun mi ne smetaju, osim ako su neosnovane i subjektivne. Jbg neki ce reci da penim i da slepo branim Murinja ali znam da nije tako, bar ne u velikoj vecini slucajeva. Ponekad mozda i preteram, ali to je zato sto je druga strana preterala mnogo vise. Kada ne bi bio uspesan i kada ne bi donosio uspeh ne bih branio Murinja. Takodje ne smeta mi njegovo licemerstvo. Ako ce doneti boljitak CFCu, bolji polozaj u pregovorima, mind games ili bilo sta sto je korisno za klub, nekad bude licemeran. Nije jedini medju trenerima koji se bavi slicnim marifetlucima. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230323 ne razumijem kako će donjeti boljitak klubu laganje da će neki mladi igrač dobiti priliku, a onda je opet ne dobije? Ili cijeli onaj skandal s lječničkim timom? Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230344 Današnja utakmica protiv West Broma će mu biti okruglo 300. na klupi Chelseaja. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230396 Ne može se ovdje kriviti Moua, jedino što je Bane u prvoj bio al opet Baba je tek došao nije htio riskirati. Danas momčad igrala dobro, nije Mou kriv zbog individualnih grešaka obrane koja nam itekako škripi ove sezone. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230401 Mou je napravio dobar posao. Momčad napokon izgleda bolje, dosta bolje. Nije čovjek kriv radi pojedinaca baš tako. Mislim da Baba treba sljedeću tekmu početi a Ivanović na klupu dok se ne sredi malo. Pedro je fenomenalno pojačanje. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230433 Dosao je Pedro i poslije Babe, pa je poceo tekmu, Mourinho sere previse sa Ivanovicem, jebo ga on. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230576 djubre malo, jebo mu hljeb mater, kakva mala izdrkotina, jos se prosle sezone nesto javlja za chelseajeve navijace. A tamo mu onoj iza sobi slika u dresu Chelseaja sa Mourinhom. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230578 U narednom periodu je ključno da Mourinho malo stare dane slave ostavi po strani i Ivanovića ostavi na klupi, to je potez koji se mora povući bez obzira na sve, za korist ekipe. Smatram da niko ne msije imati zagarantovano mjesto u početnom sastavu pa tako ni Ivanović, forma treba da diktira početni sastav i to je to. Evo sljedeću igramo poritv Palacea i ja se već plašim šta će biti po strani Ivanovića, Puncheon, Zaha, Bolasie ko god da tamo bude igrao mi smo donji, na ovakvog Ivanovića Zaha ili Bolasie su smrt. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230580 Prelistao malo mu Twitter, i navija za Chelsea, Barcelonu ili ti ga Messija, i Fulham, naseg rivala, koji kurac :O Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230584 Mislim da je on igrao u Fulhamu, neke mlađe kategorije. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230589 Najsmjesnije kad su ovdje neki branili tog klinju prosle godine dok je napadao nase navijace. Kad toliko udjes u Mourinhova crijeva onda postane komedija.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230641 Ne znam ko je klinac na slici, moze li neko da mi ukratko objasni o cemu je rec? Inace deluje mi vrlo iritantno na prvi pogled, nervira me. Cestitam Murinju na danasnjoj pobedi. Posao je uradjen kako treba i kako dolikuje. Kriticarima su zapusena usta, barem za danas. Jer sutra se ne zna za sta ce ga opet okriviti. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230645 Ne znam ko je klinac na slici, moze li neko da mi ukratko objasni o cemu je rec? Inace deluje mi vrlo iritantno na prvi pogled, nervira me. Mourinhov mali, debil cini se, "navija" za otprilike 19 klubova i vecinom ide ljudima na kurac svojim izjavama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.