17. august 2015.11 god. comment_229489 City je jača ekipa i s kojom god da postavom počnemo utakmicu sa ovim kadrom koji trenutno imamo, ako Hazard nije na nivou, nemamo sta tražiti. Nedostaju pojačanja i to je očigledno. Nemamo desno krilo, nemamo kvalitetnog igrača iza napadača. Ne vjerujem Cuadradu, ni Willianu ni Oscaru a najmanje Mosesu. Šta očekivati od igrača koji je u Liverpoolu bio predmet šprdnje. Neću podcjenjivati Murinjove sposobnosti ali brate dovedi igrače koji će razvaljivati na svojim pozicijama a ne krpiti rupe.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229501 Covek treba da pruzi sansu Kenediju ili Traoreu,verujem da bi sa jednim od ove dovice vise dobili u napadu nego sa Oskarom i Vilijanom. Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229504 Čovek zarađuje 18 miliona evra godišnje, to je 1,5m mesečno. Nedeljno, to iznosi oko 375 000 evra!! Zašto? Da bi nam ekipa u svakoj većoj utakmici izgledala ko Sunderland i da prodaje maglu kao ono "jedan bod je bolji od nijednog xexe"? Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229511 Abramovic treba da uradi sto i Perez u Realu,da zahteva napadacki fudbal uostalom ovo sto Murinjo nudi Celziju to moze da ponudi i trener sa godinjom platom od 500 hiljada eura mislim pre svega na fudbal koji Celzi odvratan igra. Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229518 Chelsea bi mogao da izgleda i da igra strašno samo kada bi igrali sa jednim defanzivnim veznim. Jer kada je Fabregas u paru sa Matićem stalno su kod stopera i ne mogu mnogo napraviti. Kada bi igrali kao 2010 ja mislim ako se ne varam kada smo imali Essiena na zadnjem veznom a ispred njega su bili Ballack i Lampard igrali smo straštno a i pokazali su se rezultati. Igrali smo lijep nogomet. Sa današnjim igračima Matić na zadnjem veznom a Fabregas i Oscar ispred njega a Hazard desno i Willian lijevo mislim da bi mogli stvarati dobar presing na sredini terena, stvarati više prilika a tim i više golova. Ali opet vjerujem da Mou zna šta radi i nadam se da će se i to promijeniti. To je samo moje mišljenje a Chelsea i Mourihno imaju podršku uvijek, pobijedili ili izgubili. Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229551 Chelsea bi mogao da izgleda i da igra strašno samo kada bi igrali sa jednim defanzivnim veznim. Jer kada je Fabregas u paru sa Matićem stalno su kod stopera i ne mogu mnogo napraviti. Kada bi igrali kao 2010 ja mislim ako se ne varam kada smo imali Essiena na zadnjem veznom a ispred njega su bili Ballack i Lampard igrali smo straštno a i pokazali su se rezultati. Igrali smo lijep nogomet. Sa današnjim igračima Matić na zadnjem veznom a Fabregas i Oscar ispred njega a Hazard desno i Willian lijevo mislim da bi mogli stvarati dobar presing na sredini terena, stvarati više prilika a tim i više golova. Ali opet vjerujem da Mou zna šta radi i nadam se da će se i to promijeniti. To je samo moje mišljenje a Chelsea i Mourihno imaju podršku uvijek, pobijedili ili izgubili. Problem je u taktici i sistemu igre,covke nista ne menja nema novih inovacija...to je glavni problem. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229693 Suska se po medijima da nam sledi potpuni raspad sistema... Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229708 Šuška se po medijima dosta toga. Većinom su to laži i neistine. Izvući ćemo se iz krize. Nikakav raspad sistema. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229716 Bas sam to citao. I sada se pitam gde je onaj timski duh, zajednistvo nestalo koje sam toliko hvalio. Borba do zadnje minute... sve nestade odjednom za mesec, dva. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229718 Ne znamo gdje udaramo, a svaki sljedeći kiks je katastrofa.. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229725 Suska se po medijima da nam sledi potpuni raspad sistema... šta se ima šuškat, svako ko prati chelsea to vidi. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229782 Boli njega uvo, ima ugovor na 4 godine, moze da radi sta oce Prijavi
20. august 2015.11 god. comment_230061 Procitao sam prethodne 2-3 stranice, i samo mi jedna rec stoji na pameti. Preterujete. Srecom pa se mi navijaci nista ne pitamo, inace bi letele glave posle svakog loseg rezultata. Realnost je da smo ocajno poceli sezonu, ali dovedeni su Pedro i Baba, a bice jos pojacanja (nadam se). Desava se, ali to nije razlog da se izmeni celokupan prvi tim i da se treneru daje otkaz (glupost je uopste pominjati otkaz u ovom trenutku). Lose smo igrali pred kraj prosle sezone ali to je potpuno razumljivo i opravdano. Opravdano je lose odigrati i polusezonu. Nije opravdano izgubiti od bilo koga na planeti 3:0 za klub kao sto je CFC ali to nije razlog da placemo. Ne bi bio neuspeh da ne odbranimo EPL ove sezone. Mislim da bi se i Roman slozio sa ovim. Bez obzira na rezultat u UCL. Ako zeli vise neka odresi kesu, ali nema potrebe za tim. Nije pod moranjem da osvojimo sve. Ne razmisljam Arsenalovski, ali mislim da ove sezone nema pritiska kao prethodne da se osvoji trofej. Ne mozes praviti ekipu za buducnost, a da ti ta ista ekipa u sadasnjosti osvaja sve moguce trofeje. Nema me na forumu ovih dana, na odmoru sam, nemam neta a ovo sad sto pisem sam na konekciji koja radi na brzini kao da sam u kamenom dobu. Funkcionise kao nasa odbrana protiv Sitija. jbg Ispoljava nam se na forumu onaj tipicni balkanski gubitnicki "sve ladje su nam potonule" mentalitet. Ne branim slepo Murinja, branim ga argumentovano i sto je vise moguce objektivno. I opet, srecom se mi navijaci nista ne pitamo. Inace bi bila katastrofa kada bi klub procitao neke komentare iznad i poslusao ih. Strasno me nervira forum ponekad, jbt kao da se klub raspada. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230092 Potpisujem od riječi do riječi. I mene također živcira to što je na forumu atmosfera ko da smo na rubu ispadanja iz lige. Sad ce bit komentara: pa ako ovako nastavimo ispast cemo. Ispast cemo moj k. Samo polako. Kasno se krenulo u predsezonu, spori smo po pitanju transfera. Kriv je tu i Mourinho koliko i uprava. Al nije smak svijeta. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230093 Neki istina preteruju sa kritikama.. ali uglavnom ne mogu se sloziti sa vama. "Pravimo tim za buducnost".. koga smo mi uveli od klinaca u igru, ne na klupu nego u igru. Nikoga. Dalje, nije problem u 2 lose utakmice nego u 5,6 meseci bezidejne igre i lutanja, guranja Ramiresa na krilo iako imamo 3 krila na klupi. Imamo i problem vecito je neko drugi kriv. Sklad ekipe i ona porodicna atmosfera je totalno narusena. Skandali neki potresaju klub, toga pre nije bilo. Ovaj tim je krasilo zajednistvo, toga sada ni na mapi. To su problemi na koje se zmuri i kojii se ne resavaju. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230097 Dalje, nije problem u 2 lose utakmice nego u 5,6 meseci bezidejne igre i lutanja, guranja Ramiresa na krilo iako imamo 3 krila na klupi. točno to, nije problem u trenutnoj krizi, događa se, već u tome što ovo nije samo kriza u smislu loše forme već na dolazi na naplatu to što jednostavno NEMAMO IGRU, prošle sezone smo imali sreće, pobjeđivali smo na individualnu kvalitetu ali nijedna ekipa koja se oslanja čisto na igru pojedinaca a ne momčadi ne može dugo trajat... Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230098 Pa nije bas samo sreca bila prosle sezone. To meni smeta. Sto pojedinci tvrde da smo se prosetali ligom na srecu. Bilo je i srece. Al to je jako bitan faktor u sportu. Da. Evo Barcelona je bez Messija isto dominantna, Real bez Ronalda isto tako. Jednostavno u momčadi mora bit 1-2 igraca koji su prevaga i na koje se moze osloniti. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230111 Neki kao argument koriste to što smo odigrali samo dvije utakmice u ligi a ne shvataju da smo mi u krizi igre već 6 mjeseci, samo je razlika što smo u drugom dijelu prošle sezone nekako dolazili do bodova i pored očajne igre, dok nam to ove sezone ne ide i rezultat je u skladu sa igrom. Onda rečenica "sreća pa se mi navijači ništa ne pitamo" a Mourinho pogazio svaku svoju riječ kada je prije Swanseaja govorio da nam treba još jedan defanzivac i to je to jer imamo balans u ekipi, ali dva loša rezultata i dolazimo na ono što smo mi kao navijači tražili a to su pojačanja, toliko o tome da je sreća da se mi ne pitamo, Mourinho je vidio da smo trenutno rupa i poletio dovesti prvo Babu pa onda Pedra, i ne bi me čudilo da dovedemo još 2 igrača. Svaka kritika na forumu je opravdana i drago mi je da pokazujemo tu stranu, bolje i to nego da glumimo ludilo i da se pravimo da je sve u najbolje redu.. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230115 "Prosetali se ligom" je najveca zabluda u istoriji ovog foruma. Mogu da napisem 250 reci o tome, nece vredeti. Ko razume, shvatice. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230121 Izjavio sad na press konferenciji: " U Portu sam sezonu poceo s domacim remijem 2-2, osvojio sam trostruku krunu te sezone. U Interu, prva utakmica protiv Barija kod kuce, rezultat 2-2, te sezone sam osvojio trostruku krunu. Protiv Swanseaja smo kuci odigrali 2-2.." i opali se smijat :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.