23. august 2015.11 god. comment_230651 Sta je izjavio sad? Secam se da se da je nesto kritikovao navijace, ali nesto kao kroz maglu se secam... Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230653 Ma na twitteru mu profilna slika u Barceloninu dresu i svršavanjem u stilu mes que un club :D Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230671 Ne znam ko je klinac na slici, moze li neko da mi ukratko objasni o cemu je rec? Inace deluje mi vrlo iritantno na prvi pogled, nervira me. silvioFCB :D :P ja mislim da se tako zvao onaj caeov pseudo profil Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230681 Samo cekam dan da mu otac preuzme klupu Barcelone imam osjecaj da je to Mourinhova ogromna zelja. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230694 Mou i Barca? Prije će se ujedinit dvije Koreje nego što se to dogodi. :D Prije će Cae postat normalan. prije će reLo završit fax.Prije će chiba bacit rakiju.Prije će crv pojebat nešto. Prije će Kalouda nabavit one plus two. Prije ću ja prestat pisat usporedbe. Eto jel dovoljno? Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
24. august 2015.11 god. Autor comment_230703 Samo cekam dan da mu otac preuzme klupu Barcelone imam osjecaj da je to Mourinhova ogromna zelja. To jeste Mourinhova želja, ali Barcelona ga nikada neće zaposliti. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230715 Mou i Barca? Prije će se ujedinit dvije Koreje nego što se to dogodi. :D Prije će Cae postat normalan. prije će reLo završit fax. Prije će chiba bacit rakiju. Prije će crv pojebat nešto. Prije će Kalouda nabavit one plus two. Prije ću ja prestat pisat usporedbe. Eto jel dovoljno? Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk relu je osta jedan ispit a ja san pojeba tako da blizi se odlazak moua u barcu :P Prijavi
24. august 2015.11 god. Autor comment_230748 Čitam da je opet divljao na utakmici jučer. Ccc. E moj Mou evo nešto za tebe: Nije sramota, nećeš biti prvi koji ga uzima. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230751 Vjerovatno mu zena dugo nije dala i bijes iskazuje na terenima. Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231488 Mislim da igra one njegove igrice, kada god je to rekao u 90% slucajeva smo dovodili igraca.. Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231490 kakve igrice,manite se više mind games,svi znamo da se traže igrači,konferencije su postalo degutantne pa čovek priča o tome kako priprema ekipu da se brani sa 9 igrača a nas Siti analno penetrirao vidi se da ga je smorilo i da odgovara na pitanja,sve nešto preko kurca,novinar ga pita nešto,on samo skreće temu ni u jednom trenutku da kaže,igrali smo loše,igrali smo dobro i onda se isere na par igrač podhitno mora da izvadi muda iz podruma jer ne vidim kako možemo drugačije da se povadimo iz ove krize Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231492 Murinjo je kriv sto se nije doveo Stones.Kriv je i sto Madjarska nema more.Kako god i sta god Murinjo je kriv. Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231494 Za Mourinha se može reći da je u stanju sve i svašta uraditi, ali da u prvi plan stavi svoju grešku to nema šanse, a od početka ove sezone naparvio je mnogo pogrešnih poteza, na press-u mi sa odgovorima izgleda kao Safet Sušić, nema tu onih njegovih izjava koje pogađaju u centar. Prije Arsenala je rekao da imamo odličan tim, poraz od Arsenala, prije Swanseaja je rekao da nam niko ne treba da imamo balans, kiks protiv Swanseaja, prije Citya mi i dalje imamo odličan tim, City nas rastavi, sve to pada u vodu i dolaze Baba i Pedro, nakon toga opet ista izjava "mi imamo kompletnu ekipu", znači u posljednje vrijeme njegove izjave uopšte ne pokazuju pravo stanje ekipe, već su to neke šablon izjave čisto da ne bi morao govoriti o pravim problemima. Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231515 Za Mourinha se može reći da je u stanju sve i svašta uraditi, ali da u prvi plan stavi svoju grešku to nema šanse, a od početka ove sezone naparvio je mnogo pogrešnih poteza, na press-u mi sa odgovorima izgleda kao Safet Sušić, nema tu onih njegovih izjava koje pogađaju u centar. Prije Arsenala je rekao da imamo odličan tim, poraz od Arsenala, prije Swanseaja je rekao da nam niko ne treba da imamo balans, kiks protiv Swanseaja, prije Citya mi i dalje imamo odličan tim, City nas rastavi, sve to pada u vodu i dolaze Baba i Pedro, nakon toga opet ista izjava "mi imamo kompletnu ekipu", znači u posljednje vrijeme njegove izjave uopšte ne pokazuju pravo stanje ekipe, već su to neke šablon izjave čisto da ne bi morao govoriti o pravim problemima. Šta ti misliš fakat da će on reći ne možemo dovesti nikoga,žao mi je,ali moraz ćete čekati januarski prelazni rok.isto kao što je rekao za De bruynea plakao je da ga pustimo,nije htio da se bori za mjesto u prvoj postavi ne mogu vjerovati da neko u to vjeruje.Mourinho nikad neće reći kad izgubi pošteno su pobijedili svaka im čast uvijek su tu sudije nije ovo svirao nije ono svirao mou je jednostavno takav.Čovjek donosi titule pa mu se svašta oprosti. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231529 Nekako mi nije vise onaj stari Mourinho.. ono su bila bockanja sa stilom, jedva cekas da gledas intervju, znas da ce biti nesto novo..a sada kao da je u nekoj depresiji, taljiga posao..nema strasti, nema motiva.. nekako je prazan. Susta suprotnost od onoga sto je nekada bio. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231543 Šta ti misliš fakat da će on reći ne možemo dovesti nikoga,žao mi je,ali moraz ćete čekati januarski prelazni rok.isto kao što je rekao za De bruynea plakao je da ga pustimo,nije htio da se bori za mjesto u prvoj postavi ne mogu vjerovati da neko u to vjeruje.Mourinho nikad neće reći kad izgubi pošteno su pobijedili svaka im čast uvijek su tu sudije nije ovo svirao nije ono svirao mou je jednostavno takav.Čovjek donosi titule pa mu se svašta oprosti. Ne mislim ja da će on reći da ne možemo dovesti nikoga jer to nije tačno, kod Pedra se pokazalo da možemo "skinuti" igrača Unitedu koji baš troši, ali očekujem da bar kaže da nismo savršeni ili da govori o našim problemima koje u svakom slučaju imamo, ali očigledno mnogo tražim, izgleda da je bolje doći na press i reći da je sve OK a to se na terenu ne vidi. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231546 Pa Kinže ti ko da si za Murinja tek juce cuo.Tesko da ce i jedan trener reci da nije zadovoljan svojom ekipom a kamoli Murinjo.Sto se tice samo ekipe,vjerujem da je Murinjo svjestan da trebaju pojacanja i on u dubini duse nije zadovoljan postavom skroz na skroz.Medjutim na ovaj nacin im dize samopouzdanje,pokazuje da vjeruje u njih a i medijima neda priliku da pokusaju bilo sta lose napisati o nama. Jebem ga ja vise pa sta god covjek uradio,postoje oni sto ga redovno pljuju.Nisu vise ni najmanje realni.Cekaju svaki moguci kiks i vjerujem kao da ga prizeljkuju,kako bi mogli potvrditi svoju tezu. Cast izuzecimi evo kao Wisey,chiba,kao i ti... i da sad ne nabrajam dalje koji Murinja kritikuju al sasvim opravdano,ali isto ce ga i pohvaliti kada nesto dobro uradi.Postoje i oni koji samo i samo pljuju i kritikuju bilo to opravdano ili ne.To se isto odnosi i na pojedine igrace,lik bude najbolji na utakmici a oni ga popljuju kao da im je mater jebo. Sta bi da nam je Pelegrino ili Voajer trener?Ah da,igrali mi napadacki fudbal. Prijavi
29. august 2015.11 god. Autor comment_231551 Hamco, Mou je pravo digao samopouzdanje mladom Loftus- Cheeku kad ga je popljuvao u javnosti. Mani mi se te price. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231566 Mozda ga natjera takva situacija da gurne nekog mladica u igru. Loftus-Cheeka, Traorea, ma svejedno.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231567 Pa Kinže ti ko da si za Murinja tek juce cuo.Tesko da ce i jedan trener reci da nije zadovoljan svojom ekipom a kamoli Murinjo.Sto se tice samo ekipe,vjerujem da je Murinjo svjestan da trebaju pojacanja i on u dubini duse nije zadovoljan postavom skroz na skroz.Medjutim na ovaj nacin im dize samopouzdanje,pokazuje da vjeruje u njih a i medijima neda priliku da pokusaju bilo sta lose napisati o nama. Jebem ga ja vise pa sta god covjek uradio,postoje oni sto ga redovno pljuju.Nisu vise ni najmanje realni.Cekaju svaki moguci kiks i vjerujem kao da ga prizeljkuju,kako bi mogli potvrditi svoju tezu. Cast izuzecimi evo kao Wisey,chiba,kao i ti... i da sad ne nabrajam dalje koji Murinja kritikuju al sasvim opravdano,ali isto ce ga i pohvaliti kada nesto dobro uradi.Postoje i oni koji samo i samo pljuju i kritikuju bilo to opravdano ili ne.To se isto odnosi i na pojedine igrace,lik bude najbolji na utakmici a oni ga popljuju kao da im je mater jebo. Sta bi da nam je Pelegrino ili Voajer trener?Ah da,igrali mi napadacki fudbal. Prije je bilo zanimljivo pratiti press jer je čovjek svojim izjavama pogađao u centar problema, sada je se izgubio u šablon izjavama, Mourinho "luta u mraku" sa svojim izjavama, prije par dana je prozvao gotovo komplet sastav i to pojedinačno imenima zbog loše forme toliko o tome da im on diže samopouzdanje, ove sezone konstantno ide u krajnost sa izjavama. Tada je kritikovao formu igrača a nije rekao da smo pripreme počeli kasno iako je sezona počela početkom augusta, mora nekada spustiti ego, ne može furati priču da nam ne treba niko i da je sve savršeno dvije sedmice a mi u te dvije sedmice osvojili 1 bod uz gol razliku 2-5, koliko je zapravo mislio to što je govorio govori i kupovina Pedra i Babe. Cuadrado koji je Mourinhov brutalan promašaj od 30+ miliona eura je prošao u tišini dok je ulazak medicinskog tima na teren proglašen kardinalnom greškom koja nas je koštala bodova i napravio je bez potrebe skandal od toga. Opet spominješ napadači fudbal, a ja ti kažem da ne tražim napadački fudbal već igru koja ima glavu i rep. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231573 Ne znam sta da kazem vise da bi shvatili sta pokusavam reci.Ne smeta mi osnovana kritika upucena bilo kome.Medjutim u zadnje vrijeme Murinjo kao i neki igraci se pljuju konstantno.Bilo opravdano ili ne.I sto je najgore od svega,imam osjecaj da se ti neki pojedinci slade kada god Murinjo ili taj igrac odrade kriv potez.Doslo je do toga da se i uspjeh ekipe stavlja u stranu samo kako bi se popljuvali ti akteri.Daj ba.Sve kazem necu vise da se mjesam ali ovo u zadnje vrijeme prevazilazi svaku mjeru.Od transfera,treninga,ubacivanja mladih u prvi tim,taktike,press konferencija,nacina kako izgleda u zadnje vrijeme okarakterisan kao depresivan,individualnih gresaka igraca...imal kakvih pozitivnih stvari da je Murinjo dao ovoj ekipi zapita se covjek?!Jel moguce da je sve tako crno? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.