8. august 2015.11 god. comment_228013 Samo na ovom forumu nismo favoriti za titulu. I dalje smo najkvalitetniji kad se gleda citav tim i sve pozicije pojedinacno... daleko Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228026 http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelseas-lack-transfer-activity-dangerous-6215001 Chelsea's lack of transfer activity is "dangerous" ahead of title defence, concedes Jose Mourinho Potvrda onoga da se ne pita samo on oko pojačanja. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228092 Snosi velik dio krivice za danasnjih 2-2, po meni je trebao brze reagirati i uvesti destruktivca u vezni red da unisti igru Swanseaja na sredini terena koja nas je i kostala ovog rezultata. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228098 Snosi velik dio krivice za danasnjih 2-2, po meni je trebao brze reagirati i uvesti destruktivca u vezni red da unisti igru Swanseaja na sredini terena koja nas je i kostala ovog rezultata. Volio bih da je uveo destruktivca (Mikela) pa da onda čitam vaše reakcije i komentare koje uopšte ne trebam citirati.... Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228101 Volio bih da je uveo destruktivca (Mikela) pa da onda čitam vaše reakcije i komentare koje uopšte ne trebam citirati.... Moju reakciju i komentar takvog opisa nikad nisi procitao. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228103 Moju reakciju i komentar takvog opisa nikad nisi procitao. Kad te nema na forumu od 2004 :D Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228109 Kad ganjamo pobjedu on umjesto Fabregasa uvodi potpuno defanzivnog Zoumu. Iako ne volim Ramiresa, siguran sam da bi bio korisnija zamjena, jer barem može trčat ko budala a zna ponešto i naprijed i nazad. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228117 Kad ganjamo pobjedu on umjesto Fabregasa uvodi potpuno defanzivnog Zoumu. Iako ne volim Ramiresa, siguran sam da bi bio korisnija zamjena, jer barem može trčat ko budala a zna ponešto i naprijed i nazad. Koliko puta je Swansea zaprijetio nakon ulaska Zoume ?Unio je ogromnu prevagu, njegovim ulaskom uzeli smo loptu i uspjeli stvoriti nešto, odlična je izmjena bila, umjesto očajnog fabregasa Zumalj Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228125 Morate malo razmisliti prije nego što napišete, ok Zouma je defanzivniji igrač od Cesca. Ali, što dobiješ sa Zoumom. Dobiješ svježeg igrača, dobiješ igrača na sredini koji će zatvoriti prilaze golu, a ono što još dobiješ je vrhunskog igrača za skok, tako da ta izmjena je skroz na mjestu. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228133 Ma sta je Murinjo kriv za danasnji poraz?Pa jel realno da se ocekuje pobjeda nakon 2 primljena gola plus crveni karton?Odbrana i samo odbrana je kriva za danasnji poraz.Dali smo dva gola,ko nam je kriv sto se nismo bolje branili. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228135 Očekujem Eden Hazarda(10) da se javi. Jest da je na aparatima ali već sam se zabrinuo. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228138 Ma sta je Murinjo kriv za danasnji poraz?Pa jel realno da se ocekuje pobjeda nakon 2 primljena gola plus crveni karton?Odbrana i samo odbrana je kriva za danasnji poraz.Dali smo dva gola,ko nam je kriv sto se nismo bolje branili. Oprosti prijatelju, al nisi u pravu. I u periodu kad smo zabijali ta dva gola, igra nije bila dobra, pocelo je curiti ito kroz sredinu prvenstveno, odakle je Shelvey dijelio lopte kako je htio, bilo iza leđa stoperima, bilo na bokove u prazan prostor. Tome se trebalo stati na kraj vec na poluvremenu, jer je i idiot vidio da stvari nece krenuti dobrim tokom. Zouma je trebao uci odmah na pocetku drugog pol i prekinuti tiraniju Swanseaja. Ne kazem da je obrana igrala dobro, daleko od toga - igrali su kriticno, ali je kvaka bila rupa u veznom redu koju nije zatvarao Fabregas, i to se trebalo zacepiti. Ne mozes reci da Mourinho nije kriv. Ne snosi cijelu krivicu, ali dobar dio nje je na njegovim leđima. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228142 Pa vjerovatno bi to uradio mozda u 60. minuti.Medjutim,hocu da kazem da je odbrana ta koja snosi najmanje 80 % krivice za danasnji poraz.Nije to video igra kojom upravlja Murinjo i postavlja Cahila,Terrya i Ivanovica gdje on hoce.Pa nasa odbrana je danas izgledala kao Svicarski sir,suplja.Nije bilo koncentracije,1 na 1 su se slabo nosili sa njihovim igracima i koliko god da je Selvey imao prostora ti pasovi nisu smjeli tako lako prolaziti. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228146 Ma sta je Murinjo kriv za danasnji poraz?Pa jel realno da se ocekuje pobjeda nakon 2 primljena gola plus crveni karton?Odbrana i samo odbrana je kriva za danasnji poraz.Dali smo dva gola,ko nam je kriv sto se nismo bolje branili. Slažem se. Šta očekivati nakon 5 utakmica zaredom bez pobjede (eto ispostavilo se da nisu pripreme samo mazanje očiju) i prelaznog roka bez apsolutno ni jednog dovedenog korisnog igrača (osim Begovića)? Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228168 A i zapeli sa Babom, pa dovedite ga vise i da gledam normalnu odbranu. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228170 Nemore diablo, Augsburg traži 25 miliona eura, mi nudimo 24.5 Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228174 Da, ne d'o Bog da se da vise para, nego sto je Filipe prodan :D Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228191 Morate malo razmisliti prije nego što napišete, ok Zouma je defanzivniji igrač od Cesca. Ali, što dobiješ sa Zoumom. Dobiješ svježeg igrača, dobiješ igrača na sredini koji će zatvoriti prilaze golu, a ono što još dobiješ je vrhunskog igrača za skok, tako da ta izmjena je skroz na mjestu. Prvo je ubacio Zoumu, onda par minuta poslije Falcaa i to je to, što je oke, nije se htio zaletiti ko konj, lako se moglo ostati bez bodova uopšte. Prijavi
10. august 2015.11 god. Autor comment_228457 E moj Mourinho. Ljudi ubace u igru momčića sa 16 godina pa se pokaže. Rooney sa 17 godina bio jedan od najboljih napadača Premiershipa (njegovo razdoblje u Evertonu). http://www.index.hr/sport/clanak/bilicev-wunderkind-sa-16-godina-u-debiju-je-strpao-zila-u-dzep-/835430.aspx A za tebe nezreo igrao i od 21 godine, pa nam guraš Ramirese i Mikele. Prijavi
10. august 2015.11 god. comment_228501 Pa zato se oni bore za sredinu tabele, dok mi za titulu, ako hoces da se borimo za sredinu tabele, mozemo i mi ubacivati takve. Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228508 Dovedi jednog veznjaka il desno krilo jbo ga hljeb i baba i stones i asmir i falcao Prijavi
11. august 2015.11 god. Autor comment_228513 Mourinha uhvatila panika, dovest će još dva igrača. Prijavi
11. august 2015.11 god. comment_228516 Pored Rahmana i Stonesa, a nismo ni njih doveli jos, treba nam jedan veznjak. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
12. august 2015.11 god. Autor comment_228604 Vrlo lako bi sljedećih 10ak kola moglo odrediti Mourinhovu sudbinu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.