15. august 2015.11 god. comment_229114 Ne znam ko mu brani da kupuje, a itekako ce biti neuspjeh ako ne osvoji titulu ove godine.Jedino sto mogu halaliti je da gurne par mladica u vatru, ali taj film necemo gledati.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229116 Ne znam ko mu brani da kupuje, Predao je on spisak, ima 8 meseci vec ;) Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229122 Ma sta ima predavati, nije u skoli da predaje pismenu zadacu profi jbtKako god bilo, situacija postaje zabrinjavajuca jer ovakvim ponasanjem i radom Mourinho nece moci dugo ostati u klubu sigurno, bez obzira na novi ugovor od prije par dana. Da bi napravio velike stvari na duzi period mora se stvoriti sistem koji ce funkcionisati. Naravno pricam o uspjesnom periodu a ne ko Wenger.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229134 Vise mi djeluje da je Roman zavrno slavinu nego sto Murinjo ne zeli da kupuje.Mozda bi Murinjo volio Sterlinga po svaku cijenu u svojoj ekipi,ali je uprava stavila neki limit,lupam od 40 miliona i ni cent vise.De znaj sad o cemu se radi i zasto ne dovodimo neke igrace. Prijavi
16. august 2015.11 god. Autor comment_229154 Evo sada čitam da oko Zoume pregovaraju Chelsea i Roma o prodaji rimskom klubu. E sada će hamco i dušebrižnici reći "Možda Mou nema ništa s tim", ali ja ću reći nema kurac! Zouma zaslužuje veću minutažu od kiksera Cahilla, a zasluživao je i prošle godine. I to na svojoj stoperskoj poziciji, a ne da Mou glumi akrobatu pa da ga stavlja u vezni red gdje taj dečko ne može pokazati svoje kvalitete na pravi način, nego može biti nešto poput Mikela. Ako prodaju jednog od najvećih talenata među stoperima u Europi, momka koji ima fizičke predispozicije pred kojim bi drhtao i Hulk (ne nogometaš, nego onaj pravi zeleni Hulk iz stripa), ako to učine neka se Mou tjera u neku stvar sa svojim mozgom. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229220 Bas me interesuje sta ce posle utakmice imati reci uvazeni akademik Jose Mourinho. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229223 Nebitno, leteće on naglavačke na kraju sezone iz kluba Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229229 kao što sam i prošle sezone rekao (a evo to se lagano i pokazuje) mou je prošlo svršeno vrijeme, nekoć je bio najbolji trener svijeta ali to više nije, njegovo vrijeme je prošlo, hvala mu na svemu ali dalje ne ide... ps; čeka se koga će ovaj put okrivit za poraz... Nebitno, leteće on naglavačke na kraju sezone iz kluba nadam se da će uprava bit pametna pa ga se i ranije riješit, možda tako i uspijemo spasit sezonu... Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229232 nadam se da će uprava bit pametna pa ga se i ranije riješit, možda tako i uspijemo spasit sezonu... Ma sjebao se klub maksimalno što mu je sad produžio ugovor, može da radi šta mu je volja sad, a kada bi probali da ga se reše morali bi debelo da plate. Bole Murinja mudo, win-win situacija za njega. Prijavi
16. august 2015.11 god. Autor comment_229236 Ima se ovdje što-šta reći na ovoj temi. Kasnije ću. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229242 Rekao sam ja da mu nisu trebali davati ugovor pred početak sezone. Sjećam se isto kako su me linčovali forumaši kad sam ga oštro kritikovao za one zadnje 3 utakmice prošle sezone i čitav drugi dio. Čovjek je pogubljen, nevjerovatno da takav stručnjak i čovjek koji je toliko plaćen za svoj posao ne vidi neke stvari koje mi iz fotelje hiljadama kilometara daleko vidimo. Ja sam rekao danas u 40. minuti da će biti 3:0 za City. Kakva katastrofa od šampionske ekipe, kakav raspad sistema. A ono istresanje na Evi i Fearnu je sramotno, dno dna. Nigdje sistema, nigdje igre. Džaba ti sad i 4 nova igrača ako u Mourinhovoj glavi se stvari ne promijene. Jednostavno, mi smo dobili puno slabiju verziju Mourinha u odnosu na prvi mandat. On je i sada vrhunski trener, ali miljama ispod onog što je bio. Veliko je pitanje, mi i da imamo Sterlinga, da li bi u ovakvoj utakmici on igrao krilo ili Ramiz. Eto to je problem gospodo, a nije problem jedan Ramiz koji je oduvijek bio koristan squad igrač, nikada za prvog sastava ali je uvijek odrađivao svoju rolu korektno. Igrač koji je limitiran, ali koji ima mjesta među 25. Nit je problem Moses ili bilo ko od takvih. Prijavi
16. august 2015.11 god. Autor comment_229249 100% ide na kraju sezone ako se nešto žestoko ne promjeni u njegovoj glavi, tj. ako mu lobotomiju ne izvrše i ne promjenu karakter i razmišljanje. A ja sam baš starog poslušao oko Mourinha nakon tekme, napišem vam kasnije šta on kaže. A on je objektivan jer nije navijač Chelseaja, a niti voli niti mrzi Mourinha. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229255 Klop ili Anceloti bi mogli zasjest na trenersku poziciju vrlo brzo, u slucajo jos nekog kiksa. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229271 Celziju treba Klop sto kaze ovaj drugar iznad,ovo nije Murinjo iz prvog mandata. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229274 Ne može nama pomoći ni 10 pojaćanja ako se ne promjeni pristup Mourinha, ako on ne promjeni svoju koncepciju nama niko ne može pomoći.. Mi da smo kupili Sterlinga, taj isti Sterling bi danas protiv Citya sjedio na klupi a Ramires bi igrao na krilu. Ako se ne pobjedi WBA sljedeće sedmice alarm je već tu. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229277 https://twitter.com/ChelseaFC/status/632967620313092096 Duhovit čoik Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229281 https://twitter.com/ChelseaFC/status/632967620313092096 Duhovit čoik a to što su nas tucali u prvom poluvremenu to ništa, jesmo bili bolji i jesmo prijetili istina ali oni i sa defanzivnim izmjenama zabiše nama dva komada a mi sa ofanzivnim njima ništa, zapitaj se malo... Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229285 Čekaj te da vidimo ko je ovaj put kriv što nismo pobjedili, možda globalno zatopljenje.. Prijavi
16. august 2015.11 god. Autor comment_229289 Evo šta moj stari kaže, da ga citiram: "Otkako vam je ovaj Mourinho došao vi igrate na silu. Niste nikakvu igru izgradili. Ni prema naprijed ni prema nazad. Ovo je smješno, Chelsea nikako ne zna igrati prema naprijed i izgraditi akciju, a obrana vam obična rupa. Da do Sudnjeg dana igrate ne bi zabili." I nije ništa slagao. Mi igramo na silu! Bar je Mou obranu bio popravio kad je došao u drugom mandatu, ali tu kvalitetnu obranu nije održao, tj. nije osvježio. I šta se sad desilo. Loši smo i u obrani i u napadu i zato nema rezultata. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229292 Ljudi ne kapiraju Celzijev problem nije u igrackom kadru nego u sistemu igre,Dortmund ima duplo slabije igrace od Celzija gotovo na svakoj poziciji ljudi igraju tecano,pasi igra samo klizi...JA stvarno verujem da Murinjo trenira na treningu samo defanzivu u napadu sta se uradi. Evo šta moj stari kaže, da ga citiram: "Otkako vam je ovaj Mourinho došao vi igrate na silu. Niste nikakvu igru izgradili. Ni prema naprijed ni prema nazad. Ovo je smješno, Chelsea nikako ne zna igrati prema naprijed i izgraditi akciju, a obrana vam obična rupa. Da do Sudnjeg dana igrate ne bi zabili." I nije ništa slagao. Mi igramo na silu! Bar je Mou obranu bio popravio kad je došao u drugom mandatu, ali tu kvalitetnu obranu nije održao, tj. nije osvježio. I šta se sad desilo. Loši smo i u obrani i u napadu i zato nema rezultata. To i moj cale kaze druze prica mi,jos kad smo uzeli titulu...uz Junajted najruzniji fudbal igramo u evropi sigurno. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229296 Pa gdje si ti 7 dana, ja mislio ti propao u zemlju. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229297 "One point from six is better than zero and worse than two," he added. "I am okay in mathematics, multiply 36 by three and I know how much it gives, I know the championship is more than mathematically open." Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229298 Haha jel moguce, prica mu je na nivou Safeta Susica :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229301 "One point from six is better than zero and worse than two," he added. "I am okay in mathematics, multiply 36 by three and I know how much it gives, I know the championship is more than mathematically open." ^:)^ Nemoj više, pa koga lažeš, sebe ili nas.. Čuj 1 bod od mogućih 6 je bolje nego 0 bodova, eto rekao si nešto što ne znamo i nešto što baš treba da kažeš nakon pušione od 3-0. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.