14. august 2015.11 god. comment_228879 mislim da neće sljedeće sezone bit trener Chelsea, bez obzira na produženi ugovor... Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228880 mislim da neće sljedeće sezone bit trener Chelsea, bez obzira na produženi ugovor... To bi ti volio.Steta sto ce te razocarati. Prijavi
14. august 2015.11 god. Autor comment_228881 http://www.index.hr/sport/clanak/mourinho-seljacino-na-lijecnicu-koja-je-radila-svoj-posao-urlao-kurvina-kceri/836138.aspx Stvarno je konj ispao. Samo zamislite da je u pitanja vaša kćerka i ovako javno da je ponizi. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228884 Dobro, pogriješio je, ni prvi ni zadnji put, idemo dalje. Šta sad, trebamo drvlje i kamenje na njega? Hajmo Abramoviču uputit peticiju da ga smijene lol. Liječnici i treneri se mijenjaju, klub ostaje. Ali činjenica je da je ovaj klub sa i bez Mourinha potpuno drukčiji. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228887 Cuj klop, koji je u rangu AVBa :D Opet bi oni davali otkaz najboljem treneru danasnjice, zbog jebene doktorice, pa vi stvarno niste normalni. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228891 Daj bjezi, kad je otiso prvi put jaukali smo dok se nije vratio. Sad bi ga otpustili zbog jebene doktorice samo jer na nju drka troll football i sportske.net? I sta poslije godinu dana kad budemo u kurcu, kad dodje neki novi Rafa Benitez? MURINJO VRATI SE SVE TI JE OPROSTENO :'(((((!!!!!Mislis da ce se poniziti pa se vratiti i drugi put? Oce kurac moj.Sreca pa se navijaca nist ne pita, Abramovich je dovoljno pametan. Jebote doktorski tim, imamo najboljeg trenera na svijetu. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228897 Dobro, pogriješio je, ni prvi ni zadnji put, idemo dalje. Šta sad, trebamo drvlje i kamenje na njega? Hajmo Abramoviču uputit peticiju da ga smijene lol. Liječnici i treneri se mijenjaju, klub ostaje. Ali činjenica je da je ovaj klub sa i bez Mourinha potpuno drukčiji. Da se vidjeti da jedni te isti stalno pricaju protiv Murinja.Kao zapete puske cekaju.Ono sto njih najvise muči to je nacin na koji mi igramo pogotovo protiv jačih ekipa.Sve pocinje od toga i svaka druga sitnica je samo dodatni razlog da se oplete po njemu.Jednostavno,previse se obaziru na svoje prijatelje,medije i druge navijace koji pljuju po nama zbog tog i tog nacina igre,famoznog "parkiranja autobusa".Priznajte drugovi da bi voljeli vidjeti Murinju ledja :D Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228901 Ne treba ni razmišljati o otkazu, ali činjenica je da konstantno pravi greške od početka sezone, od izjava do prelaznog roka. Da se vidjeti da jedni te isti stalno pricaju protiv Murinja.Kao zapete puske cekaju.Ono sto njih najvise muči to je nacin na koji mi igramo pogotovo protiv jačih ekipa.Sve pocinje od toga i svaka druga sitnica je samo dodatni razlog da se oplete po njemu.Jednostavno,previse se obaziru na svoje prijatelje,medije i druge navijace koji pljuju po nama zbog tog i tog nacina igre,famoznog "parkiranja autobusa".Priznajte drugovi da bi voljeli vidjeti Murinju ledja :D hamcu moram non-stop citirati ali šta da se radi.. :D Evo hamco da ja tebe pitam, da li ti smatraš da mi trenutno imamo na osnovu čega igrati defanzivno u derbi utakmicama i u isto vrijeme se nadati nekoj pobjedi? Samo ću reći da je osnova za takvu igru vrhunska defanziva i jake kontre, a mi od toga nemamo apsolutno ništa, svaki protivnik protiv nas napravi bar 2 zicera, kontre nismo istrčali od Torresa i Nou Campa, i onda ja treba da kažem da je Mourinho upravu dok sere o ulasku medicinskog tima u teren a igra nam je za vašera. "Parkiranje busa" nije problem ako to ima smisla, znači da se tu vidi neki plan i ideja, mi igramo ultra defanzivu a protivnik napravi 3-4 sjajne prilike, mi igramo povućeno a nismo u stanju kontre odigrati, tu je problem a ne to što igramo defanzivno. Ja sam uživao u onim pobjedama kada smo isto tako igrali defanzivno ali smo zato kontrama ubijali recimo Arsenal na Emiratesu sa 0-3, eh to se zove igra koja ima smisla, a ne da na Etihadu izgledamo ko QPR, ne treba lično meni ni prijatelj ni mediji ni drugi navijači da bi ja vidio šta se dešava.. Prelazni rok ne treba ni spominjati to je tek komedija, prošle godine smo odradili odličan prelazni rok i osvojili titulu, umjesto da taj šampionski tim nadogradimo jednim top igračem mi stagniramo uz rečenicu"pa ovaj tim je osvojio titulu" jeste osvojio ali to ne znači da je može opet osvojiti, mnogi naši igrači neće odigrati ni u pola kao što su odigrali prošlu sezonu tu prije svega mislim na Fabregasa. Stajanje u mjestu je smrt u svakom poslu u svakom sportu, a mi to upravo radimo. Prijavi
14. august 2015.11 god. Autor comment_228905 Kinže kako si mi ti opametnio, blago nama. Svaka čast. Potpisujem. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228906 To bi ti volio.Steta sto ce te razocarati. mozda me i razocara, pa ode i prije kraja... Uglavnom, daleko od toga da bi ja volio da mou ode, ali sve upućuje na to, sve se više svađa i sve je frustriraniji (jer je i sam svjestan da ne zna šta radi), igramo loše, ove sezone sigurno ostajemo bez trofeja... Je ste se ikad zapitali zašto mou nigdje nije ostao duže od 3 sezone? Pa zato što ne zna stvorit napadačku igru. Svaka mu čast za defanzivni dio, ali napadačka igra mu je predvidljiva i svodi se na individualnu kvalitetu, to pali 1-2 sezone, nakon toga ga svi pročitaju a on nije sposoban unaprijedit igru, jer jednostavno ne zna postavit napadačku igru, i onda dolaze loši rezultati a i ubrzo njegov odlazak iz kluba. To se i sad događa, tako da njegov odlazak je neizbježan, a mislim da je i sam toga svijestan pa s ovim ispadima kao ovaj s liječnicima, već lagano gradi temelje da na kraju da otiđe iz kluba s razlogom kao posvadio se s klubom a ne jer je imao loše rezultate, kao što je napravio i u Realu... i da, nije problem u "Parkiranju autobusa", parkirenje autobusa je genijalna taktika, ali za određene utakmice, plus - zadnje vrijeme ni bunker ne igramo kako treba... Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228908 Kinže kako si mi ti opametnio, blago nama. Svaka čast. Potpisujem. Znači prije nisam bio pametan :D hahaha šuti pijem neke vitamine na biljnoj bazi :D Prijavi
14. august 2015.11 god. Autor comment_228909 Bio si ti bolan i prije pametan, samo te jebe idoliziranje Williana :p Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228910 Samo se u krug vrtimo u ovim diskusijama.Ti ne shvatas sta ja hocu da kazem.Problem je sto pojedincima smeta nasa igra neovisno o rezultatu koji klub pravi.Evo recimo da pobjedimo City u nedelju minimalnim rezultatom 0:1 a da smo pri tome "parkirali autobus",ponovo ce kod tih istih navijaca izazvati nezadovoljstvo uz povike : " sreca,jebes ovakvu pobjedu,ljudi su nas nadigrali itd". Meni je klub vazniji od bilo kojeg trenera pa tako i od Murinja.U koliko ne bude rezultata u naredne dvije sezone,naravno da mu se treba zahvaliti i potraziti rjesenje u drugom treneru.A ne moze se reci da Murinjo svojim dolaskom nije unaprijedio nasu igru,prodao neke levate a doveo kvalitetna pojacanja. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228917 Cuj klop, koji je u rangu AVBa :D Opet bi oni davali otkaz najboljem treneru danasnjice, zbog jebene doktorice, pa vi stvarno niste normalni. Sarkazam ? :D Ali Klop u rangu AVBa ? Mislio sam da ce ti Mikel biti najveci biser ovde, al vidis zajebo sam se. Prijavi
14. august 2015.11 god. Autor comment_228920 Teško je hamco tebe shvatiti Boga mi eto. Ne znam da li ti to vidiš, ali ta igra nam više ne prolazi. Nije stvar u tome sviđa li se ona nekome ili ne, stvar je u tome što više ne donosi rezultat. Čovjek koji se plaća 10 mil godišnje to mora vidjeti i poduzeti nešto. Osim ako ne zna drugačije što ja13 navodi, a opet nije invalid. Ona je trebala biti neko prijelazno rješenje u ove dvije godine, al već ove sezone se očekivalo da se konci povežu. Konci se nisu povezali. Ne znam da li ti vidiš da ovisimo isključivo o pojedincima, najviše Hazardu kad je raspoložen. Kontre su nam do prije par godina bile najjače oružje, ni to više nemamo. Da ti pojednostavim. Na primjeru ekonomije. Recimo da si ti socijalno osjetljiva osoba koja sa simpatijama gleda ka socijalizmu i komunizmu. I sada u socijalizmu postoji nešto što se zove plansko tržište. A u kapitalizmu postoji nešto što se zove tržište ponude i potražnje. Iako je plansko tržište humanije i osjetljivije na radničku nepravdu, ono je propalo jer dugoročno gledano nije se moglo održati. I socijalisti su shvatili da kapitalistički zakon ponude i potražnje jedino ima smisla i pozitivne učinke na ekonomiju. E sada zamisli ti kako mi ovdje govorimo da plansko tržište više nema smisla, da je zastarjelo i da ne donosi željene rezultate kao ni ekonomski napredak, a ti nas konstantno napadaš s riječima "šta vi imate protiv planskog tržišta, ušćuli turbokapitalisti, u vama nema trunke ljudskosti." E tako ti meni izgledaš. Sada ne znam da li slijep ili ne želiš da vidiš o čem se radi. Svi oni koji ne vide činjenicu da Mourinhova igra više ne prolazi, trebaju otići na CT mozga, a možda i kurac da pregledaju jer ne kaže se bezveze da kad ne razmišljaš glavom, razmišljaš ćunom. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228938 To sto ti govoris pilo bi vode kod mene da si tek sad poceo tako razmiljati.Medjutim tvoje pljuvanje po Murinju i nasoj igri koju on forsira traje evo vec 2 godine.Kako da JA tebe razumijem kad ti u trenutku osvajanja titule kudis i kritikujes igrace,trenera pri tome omalovazavajuci ligu,konkurente,nasu igru.Umjesto da si makar tad stisno muda i cestito svima od srca i bio ponosan sto se titula osvojila nakon dugih 5 godina.Ali da...ti si sve to unaprijed gledo iz ugla socijalno osjetljive osobe.Ipak ovo sto Murinjo radi nije dugorocno održivo. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228951 Sarkazam ? :D Ali Klop u rangu AVBa ? Mislio sam da ce ti Mikel biti najveci biser ovde, al vidis zajebo sam se. Ma nije bas toliko, ali covjek opasno zasrao u ovih par sezona poslije finala LPa, ja ne znam sta mu se desilo odjednom. I dalje je imao kompetetivan tim, a on se borio za opstanak, e to ne volim kod njega, nije konstantan sa svojim zamislima jebi ga. Ako mourinho kojim slucajem zasere opasno, i dobije otkaz, zelio bih ancelottija opet, ili onog brata iz porta lapetegoui (mislim da se tako zove) Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228959 Mislim da će ove godine fokus biti na LP i osvojit ćemo je,a što se tiče EPL bićemo 3.Činjenica je da nw možemo osvojiti oba trofeja jedino pod uslovom da famozni El Tigre počne da puni mreže,ali takvo nešto neće se desiti. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_228986 "You can say ‘Why didn't we do our business before the start of the pre-season?' like we did last year but it's not because we don't want to, it's because it's not possible. So, in this moment, we are a bit limited but I have no doubt that the club will give the squad a couple more players.""We were tired towards the end of last season and the team had problems. We went for a slower start - a short pre-season, with only three matches before the Community Shield - and we knew that the start is not going to be the same kind of start that we had last year.""Clearly we know what we are doing. Clearly some bodies didn't react as well as we expected. We are not at the top of our game. The normal tendency is, week after week, to improve."-Jose Mourinho; source: GuardianSvjestan je otac nasih problema u igri i svemu. Ocito se nesto kuha i do kraja prijelaznog roka ce sletjet par igraca. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
15. august 2015.11 god. Autor comment_228997 Kad bi nas zadnji dan prijelaznog roka u ponoc iznenadio s dvije uberklase tipa Reus, Goetze, Pogba i tako to sve bih mu oprostio. Valjda bi napokon i proigrali bez obzira na njegov kukavicluk. Ja bih Goetzea ili Isca. Goetze se pogubio u Bayernu, jednostavno se nije snašao. Kad bi promjenio sredinu 100 posto sam siguran da bi opet eksplodirao. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229111 Rekao je nešto u stilu: Ko ne osvoji titulu on se pojačava da bi je osvojio, zato se mi ne pojačavamo. I iz njegove izjave vidim da mu uopšte nije pod moranjem da odbrani tu titulu. Takođe je indirektno dao naslutiti da je frustriran nedostatkom pojačanja. 'Da, moguće je da hoćemo', odgovorio je Mourinho na pitanje da li će Chelsea dovesti još nekoga. 'Tržište je otvoreno i sigurno je da ćemo dovesti jednog defanzivca. Jedan defanzivac dolazi sigurno, a za ostalo ćemo vidjeti.' Kada je upitan zašto niko u proteklih šest godina nije uspio odbraniti titulu, Portugalac je rekao da je glavni razlog za to uspjeh na tržištu. 'Kada osvojite titulu u Premier ligi, puno klubova može reagovati kako se to ne bi ponovilo. Pogledajte u Bundesligu. Koliko tamo klubova može parirati Bayernu? Osvojili su tri titule zaredom i vjerovatno će osvojiti i četvrtu. 'Ovdje, čim je Man City osvojio titulu, niko od nas nije bio zadovoljan. Mi smo doveli Costu, Fabregasa i Courtoisa. Arsenal je doveo Sancheza i Ozila. Ove sezone je Chelsea prvak, a Liverpool i United su kupovali. I Arsenal je kupio Čecha. 'Prvo što je Man City uradio jeste kupovina Sterlinga. Uspjeli su ga dovesti iz trećeg puta. Da nismo osvojili titulu, vjerovatno bismo napali tržište isto kao oni. 'Ako ne kupujemo, protiv boljih ekipa se možemo boriti samo ako i mi budemo bolji. Individualno, svako od nas mora biti bolji. Ali, možemo raspravljati o tome da li nam treba nekoliko novih igrača na nekim pozicijama da bi bili bolji.'Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201508155337/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-doci-ce-jedan-defanzivac-a-za-ostalo-ne-znam.html Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.