Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

E pa ESPN FC, zajebali ste se. S ovim igračima sigurno nismo ni među prva tri favorita za osvajanje LP-a.

Nismo bili ni 2012.Nije bio ni Atletico 2014.Ima jos primjera pun kurac gdje su fakticki autsajderi dolazili do finala a na kraju uzimali i titulu.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor

Nismo bili ni 2012.Nije bio ni Atletico 2014.Ima jos primjera pun kurac gdje su fakticki autsajderi dolazili do finala a na kraju uzimali i titulu.

Ono što se desilo Chelseaju 2012-te desi se jednom u 20 godina. Desilo se i Grčkoj 2004-te na EURO-u.

Ako je opravdanje Chelseaja: "Nama ne trebaju igrači top klase. Može se s Cuadradom, Oscarom, Mosesom, Kenedyjem, Mikelom. Pa sjetite se 2012-te". ... e u tom slučaju se nemamo čemu nadati. To je tužno.

Ne znam zašto ne bi mogli iznenaditi. Cae malo pretjeruje.
Naravno problem je što mi moramo tražiti neko iznenađenje da osvojimo LP a ne da smo jedni od favorita, al jbga šta je tu je. 
Nismo ni toliko daleko od statusa favorita kako Cae govori. Malo pretjeruje. 

• Autor

Ne znam zašto ne bi mogli iznenaditi. Cae malo pretjeruje.
Naravno problem je što mi moramo tražiti neko iznenađenje da osvojimo LP a ne da smo jedni od favorita, al jbga šta je tu je. 
Nismo ni toliko daleko od statusa favorita kako Cae govori. Malo pretjeruje. 

Ja sam rekao da nismo među prva tri favorita za osvajanje LP-a pa pretjerivao ili ne po kladionici i po mom mišljenju veći favoriti od nas su i ove godine Bayern, Barca i Real.

Ja sam rekao da nismo među prva tri favorita za osvajanje LP-a pa pretjerivao ili ne po kladionici i po mom mišljenju veći favoriti od nas su i ove godine Bayern, Barca i Real.

To sve stoji i to je tako, al sam na momente imao dojam kao da ti misliš da je znanstvena fantastika da mi osvojimo LP.

• Autor

To sve stoji i to je tako, al sam na momente imao dojam kao da ti misliš da je znanstvena fantastika da mi osvojimo LP.

Naravno da nije znanstvena fantastika, ali mišljenja sam da nam je polufinale plafon plafona.

Naravno da nije znanstvena fantastika, ali mišljenja sam da nam je polufinale plafon plafona.

Pa eto, još na plafonu da bude neki dobar luster i dobro. Po mogućnosti onaj s ventilatorom, onaj staromodni. Pa da se zakačimo na njeg i da nas otpuše u finale. :P 

Opet pišanje po Wengeru

Chelsea manager Jose Mourinho has taken another swipe at Arsene Wenger, taunting the Frenchman's winless run against him and implying that he has a greater rivalry with Tony Pulis.

Arsenal manager Wenger has failed to beat Mourinho in 13 previous meetings, and will face off against his arch-nemesis once again on Sunday in the Community Shield.

But ahead of the clash at Wembley, Mourinho has again mocked the Frenchman’s record, citing Pulis as his most dangerous rival and insisting that he would have found a solution to end Arsenal's winless streak by now.

"I think I lost twice against Tony Pulis," said Mourinho. "I lost against Crystal Palace and against West Brom. One game each."

Baš sam i ja to pomislio čim sam vidio sastav, ovamo priča imamo 5 nekih wingera, balans u ekipi, sve cvjeta pupa i behara, a prva službena utakmica i odmah Ramires na krilo..

Zajebi me takvog balansa i nekih silnih wingera.

Eh nek ga je i Wenger namirio, mirisalo je u zraku već neko vrijeme.

A on da razmisli dobro o igri ove ekipe, pročitani su iz aviona već pola godine, samo retard to ne može vidjeti.

Preslaba igra. Nisam optimističan glede nove sezone jer već duže vrijeme stagniramo i protivnici se sve lakše i lakše nose s nama. Otac mora nešto mijenjati hitno, neće ni on preživjeti ovdje ako se sezona usere.

A sada pričekajmo što Mourinhovi advokati (zna se koji su) imaju za reći.

• Autor

Ja neću puno da serem na Mourinha jer će se odmah javiti standardni dušebrižnici da me po običaju napadnu da ja stalno serem na Mourinha. Ali reći ću da je ovo SRAMOTA! Jebemo ljeto je prošlo, a igra nam je sterilnija nego prošlo proljeće. Ko da gledam bit će patnja.

A Mou da moli Boga da se Manchester United ne probudi, jer ako se oni probude s ovom strašnom ekipom koju sad imaju završit ćemo na kraju i iza njih i iza Arsenala.

Igra nam je provaljena igraci pasivni slabo se krecu bez lopte,nemoj da se iznenadite ako nas Svozni oladi na startu prosel godine su oladili Junajted u prvom kolu..

.Za sve ovo sto se desava krivac je Murinjo ubija napadacki pontecijal ekipe i sami igraca!

e jebem ti boga, moses retardirani bio rezerva i predmet sprdnje u raspalom liverpoolu a mi ga vraćamo kao šampioni engleske i mislimo se na njega oslanjat.

mi trebamo igrati a i planiramo osvojiti PL i CL, i još dva kupa, znači pucamo na 4 trofeja a drkamo kurac sa pojačanjima jebem ti boga više. jebo te i moses i kvadrado a slobodno mogu reći i falcao istrošeni. nisam neki gloryhunter ali brate zaradili smo prodajom, šampioni smo jbt daj neko kršteno pojačanje. daj nekog da hazard ima s kim igrat.

u pizdu materinu više, sa igračima kao wilian,kvadrado,moses i u napadu falcao koji 2 godine nije igro fudbala mi želimo osvojiti bar jedan vrh trofej. odbraniti ligu. parirati barci bayernu i realu u ligi šampiona. kurac ćemo mi dobiti.

'Bili smo bolja ekipa. Imali smo incijativu, kontrolisali smo igru i imali veći posjed lopte', rekao je Portugalac

Ova izjava sve govori,covek je prosto slep on je zadovoljan sa onom  dekadencijom od fudbala

• Autor

'Bili smo bolja ekipa. Imali smo incijativu, kontrolisali smo igru i imali veći posjed lopte', rekao je Portugalac

Ova izjava sve govori,covek je prosto slep on je zadovoljan sa onom  dekadencijom od fudbala

Taman to htjedoh napisati. Izgubio osjećaj za stvarnost.

Cae aj molim te stavis anketu na ovu temu, ili netko drugi tko moze, zanima me koliko vas je za njegov ostanak u klubu, a koliko za odlazak, iako mislim da znam odgovor, zanima me broj okvirno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.