2. august 2015.11 god. comment_227563 Nemoj matere ti. Nismo ni počeli sezonu. Čovjek produžio ugovor a ti bi o raskidu istog.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227571 zapravo i dalje nije 100 % da je produžio ugovor ,tako da ...u svakom slučaju i dalje je pod ugovorom Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227591 Jose zasluzuje otkaz posle ove sramote danas, opste dekadencije u igri i izgubljenog dodira sa stvarnosti. Nije sramota gurnuti Ramiresa na desno krilo, sramota je izgubiti najsjajniji trofej u Ujedinjenom Kraljevstvu i to od velikog Arsenala. PS Jose je licemer jer ne govori istinu postenim medijima. PPS (ne branim sefa, samo se sprdam. jbg izgubio je danas, stanje nije idealno. ali bice bolje) Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227613 Nemoj matere ti. Nismo ni počeli sezonu. Čovjek produžio ugovor a ti bi o raskidu istog. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Di je rano čovječe pa većina ga tjera već godinu dana, mislim da je ovo pravi trenutak, ipak smo izgubili 4:2 od NYRB i od Arsenala u Community shieldu 1:0 Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227619 Iz dana u dan sam sve vise razocaran sa njim,sve odvartniji fusdbal igramo a nikada u Romanovoj eri nismo imali toliko tehnicki potkovani igraca... Prijavi
3. august 2015.11 god. Autor comment_227629 Evo napravio sam anektu pa glasajte. Samo izbrišite svoj stari glas prije toga, ako ne možete glasati. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227653 Kakve ljudi ankete, šta vam je.. Mourinho je se počeo gubiti, jer se njegove izjave ne poklapaju sa prikazanim na terenu, njegovu izjavu da smo imali posjed lopte neću ni komentarisat. Daleko je Mourinho od otkaza, treba biti realan. Prijavi
5. august 2015.11 god. Autor comment_227764 Zamislite da u mjestu Ilijaš pokraj Sarajeva u trošnoj kolibi ukopanoj 2 metra u zemlju živi gušter koji priča na ekavici i koji nosi izblijeđeni šešir Coca-Cola koji više nije crvene, nego roze boje. I zamislite da se taj gušter zove Smiljan. I zamislite da je Smiljan imao dva braka iza sebe. Prvi je bio sa ženkom kune koja se zvala Zikreta, a drugi je bio sa pravom ženom koja se zvala Dženeta i koja sada živi u Kiseljaku udata za pekara Albanca s Kosova. I sada zamislite da svake nedjelje tom gušteru dolazi u posjet uposlenik američke ambasade u Sarajevu koji nosi ime Matthew, a odaziva se na nadimak Stone (Kamen) i veoma je blizak sa sestrom američke ambasadorice u BiH Corckman. I zamislite da Matthew Smiljanu donosi dvolitarku MB pive od koje se Smiljan napije. Zamislite također da Smiljan ima 12 djece od koje je jedno na ratištu u Ukrajini boreći se na strani proruskih seperatista, drugi je na ratištu u Siriji boreći se na strani ISIL-a, a preostalih 10 su ženke mješanci koje izlaze na Bazene u Sarajevo i pohotno zadovoljavaju Sandžaklije. Samo jedna od tih deset radi za Ured visokog predstavnika u BiH kao špijunka. I na sve to nadodajte činjenicu da Smiljan potječe iz Novog Meksika, da je bio dio eksperimenta kojeg je u tamošnjoj vojarni obavljala američka vojska. I zamislite da je Smiljanov davni predak odgovoran za izgradnju piramida u Visokom, a da je Sem Osmanagić zapravo istinski vlasnik zemlje na kojoj se nalazi punionica Coca-Cole u Hadžićima. E pa vjerujete da je sve ovo što ste zamislili više moguće nego da Mourinho promjeni pristup u Chelseaju. Nažalost. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227770 Cuj di nabavlja, uzgaja jebo sebePoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227773 Evo ga priča da je za Chelsea završen prelazni rok, opet laže ko pas. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227774 Evo ga priča da je za Chelsea završen prelazni rok, opet laže ko pas. Ja nisam niguran da li je za nas uopšte počeo a on ga već završava.. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227776 Cae lajkam post pa čitam. Koja kraljina jebo sebe, čovjek je nepresušan izvor genijalnosti :D Da ne bude off topic, nažalost i upravu je. A mislim da trebamo ugasiti akademiju ove godine i posijati plantažu krompira ili pšenice (ne znam šta bolje ide sad, možda bi mogli i lješnjake jer vidim da je nestašica). Mourinho da ima sad mladog Johna Terrya u akademiji on bi ga posudio u Kaiserslautern, pa u Nottingham pa bi ga na kraju prodao za 5-6 miliona nekome i trljao ruke kako je zaradio na igraču. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227778 još sam na kraju prošle sezone govorio da stvari ne idu na dobro i da to što smo osvojili titulu nam ne smije zamutit pogled na to da i nismo toliko močni koliko se činimo. Bojim se da bi ovo mogla bit loša sezona za nas, vrlo lako se može dogodit da konkurencija bude nikad jača (united se strašno pojača, arsenal napokon izgleda ozbiljno i po mnogima je i uz nas glavni favorit, city je jak, a čak i liverpool mi se čini da je čak dobro odradio prijelazni rok), mi s druge strane nismo ništa značajno doveli i ono najvažnije po pripremnim utakmicama i utakmici s arsenalom se ne čini da se mou išta promjenio i dalje gura po svom, a svi smo rekli mou se mora mijenjat želi li dugo opstat u klubu... što se tiče otkaza, naravno da nisam za to, to se trebalo napravit na kraju prošle, sad kad je mou već počeo pripreme s ekipom treba i ostat do kraja, makar mislim da će se dogodit tipična mou-a treća sezona. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227786 Ekipa izgleda katastrofa,sta ovaj covek radi bojm se da ove sezone sledi grcevita borba za TOP 4,a glavni problem sto je Celzi negledljiv ODVRATAN fudbal igramo. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227793 Ekipa izgleda katastrofa,sta ovaj covek radi bojm se da ove sezone sledi grcevita borba za TOP 4,a glavni problem sto je Celzi negledljiv ODVRATAN fudbal igramo. Ispisi se. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227803 Nema pojačanja - no party. Ma nema to veze sa pojacanjima,jednostavno ova formacija ne funkcionise treba promeniti sistem...Prosto ne mozemo sansu da napravimo. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227822 Ma nema to veze sa pojacanjima,jednostavno ova formacija ne funkcionise treba promeniti sistem...Prosto ne mozemo sansu da napravimo. Upravu si, igramo previse dekadentno i odvratno defanzivno. Prosto ne mozemo da osvojimo triplu krunu ko Arsenal... Ajde daj predlog kakvu formaciju treba napraviti, kakav tim. Prijavi
5. august 2015.11 god. comment_227825 Upravu si, igramo previse dekadentno i odvratno defanzivno. Prosto ne mozemo da osvojimo triplu krunu ko Arsenal... Ajde daj predlog kakvu formaciju treba napraviti, kakav tim. Druze mozes ti da budes ironican koliko zelis,ali ovo sto sam video veceras je bezidejan fudbal,jedini krivac je Murinjo ekipa stagnira PL smo uzeli na srecu realno zadnjih 6-7 kola su nas vadili pojedinci i ludilo Azara koji je glumio MJ23 sam protiv svih bukvalno.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.