Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Safet je razbio Blanca na Stade de Franceu. Blanc je razbio Murinja na Bridgeu.

Logika je jasna.

Koja je velicina tek onda Stephen Keshi...stvarno da se covjek zapita. :-/

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Baš, sjeba momka, vjerovatno sutra neće ni igrati što bi bio veliki hendikep za mlade momke. Mogao je tu na klupu staviti bilo koga, a mogao je i nikoga... Jer je u startu znao da u ovakvoj utakmici sigurno neće dat šansu tako nekom neiskusnom. Smiješno.

Joj baš ga je 'sjeba', evo mali samo 2 gola dao danas, da nije došao u London jučer danas bi dao 13 golova

Oće to.

Logika ovog covijeka po tom pitajnu je nejasna. Ostavicu starijeg igraca koji ne moze napraviti nista 90 minuta.

Momka koji je u najboljim godinama i pun snage i energije necu ubaciti ili ce to biti zadnje 23 sekunde utakmice.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Realno lik je debil

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

ili je troll post ili idiotizam

Drogba = 0

Brown = igrac u najboljim godinama (97' godiste lol)

Kad si vec napisao one gluposti iznad, zasto ne bi i za jednog genija rekao da je idiot?

ipak je trol post :D

Mnogo mu se gleda kroz prste zbog titule... 

Tacno, dugo je Chelsea nije osvojio, i bas ce je Mou doneti nazad, ali nikad necu razumeti ljude koji dizu bune protiv onih koji se pobune protiv loseg vodjenja pojedinih utakmica. 

U redu je kritikovati igrace, igrace i samo igrace, a onaj koji im crta taktiku svake nedelje dobija popust iznova i iznova. 

Hvala mu na dugo cekanoj tituli, ali ako ne promeni nacin shvatanja fudbala bice mu poslednja. 

Posle toliko utakmica gde nismo odigrali ni upola svojih mogucnosti,red je da se jedna otvori kako treba i zatvori naravno. Ajmo sada kada bi bilo najbolje pregaziti protivnika i pokazati gde ide titula. Mou priredi spektakl. 

Ne-normalna covek,svaka jaca utakmica on ponizava CELSI kao klub sa svoji ziheraskim pristupom.

Ej mi ispadnemo od nekog PSG jos nas nadigra,Barselona sa njima odradi laksi trening tu se zapravo vidi koliko igramo jadan,ocajan i bedan fudbal samo zbog Bunkerinja istraumiranog coveka unistena mu psiha u Spaniji.

Protiv Junajteda on stavlja stopera ZUMU na sredinu  ljudi jos igraju bez Blinda i Kerika???

Ej mi ispadnemo od nekog PSG jos nas nadigra,Barselona sa njima odradi laksi trening tu se zapravo vidi koliko igramo jadan,ocajan i bedan fudbal samo zbog Bunkerinja istraumiranog coveka unistena mu psiha u Spaniji.

Protiv Junajteda on stavlja stopera ZUMU na sredinu  ljudi jos igraju bez Blinda i Kerika???

Samim tim uskracuje milionima navijaca uzitak derbija. Koji rakcu ce neko gledat mec u kojem  90 minuta ne napadamo. Za nas je fudbalski praznik kad igramo  s 4. ligasima. Ne volim ja dzabe najvise FA kup :D  Pa mi protiv Barnlija mrtvog povedemo 1-0  povucemo se kao neki invalidi. To je moglo prije 4,5, godina i ranije, al sad vise ne moze. Cak i mrtvi Italijani vise ne igraju bunker stil. Fudbal se brzo mijenja, a Murinjo ne prati tok, polako pocinje da lici na Kapela koji jos zivi u 90-ima

Ne-normalna covek,svaka jaca utakmica on ponizava CELSI kao klub sa svoji ziheraskim pristupom.

TOP OF THE LEAGUE.

HAHAHAH lika, prva misao ujutro kad se probudi i zadnja uvečer kad ide na spavanje - defanziva. :D

Kakav ziheraš, pa to nisu istine. Kažu neki da je to zbog pritiska, kao mora osvojit trofej, ali ne vjerujem. Gledat ćemo mi ovakvu igru dok god je Otac tu. Samo se nadam da će konkurenti i dalje bii dno dna kao i sada, jer inače doći će još jedna višegodišnja suša.

Prvak Engleske tako igra, na što je spala ta liga. :D

Kapa do poda majstore, imaš svojih nekih pogrešnih odluka, ali danas si mi još jednom dokazao da ne treba da sumnjam u tebe.

Potez dana je ubacivanje Zoume u u sredinu jer je on potpuno zaustavio Fellainia.

Pa covjek je prosle sezone RASTURIO sve ekipe iz vrha,pobjedio City(2x), Liverpul(2x),United(ubio brasno u njima na Bridzu),Arsenal upisao u historiju...Pa gdje smo bili i sta smo radili na kraju?Nista.Ove sezone covjek uzima bodove ko iz picke,nemamo ni jedan poraz od ekipa iz vrha pa opet vam ne valja?Kako za Boga miloga da vam covjek ugodi?Zar je trebao poslati ekipu da istrci na teren da napadaju kao muha bez glave u OVOM dijelu sezone?Pa zamislite scenario da smo kojim slucajem izgubili veceras od Uniteda a iduce sedmice od Arsenala?Titula bi otisla ko govno niz solju.Covjek jednostavno rutinski privodi sezonu kraju,a ubjedjen sam da cemo povecati jos vise svoju prednost do kraja sezone i titulu osvojiti kao ekipa koja je od prvog dana na vrhu ljestvice,ekipa koja je najvise dana u historiji Premiershipa u jednoj sezoni na prvom mjestu tabele.

IN MOURINHO WE TRUST!!!

Pa covjek je prosle sezone RASTURIO sve ekipe iz vrha,pobjedio City(2x), Liverpul(2x),United(ubio brasno u njima na Bridzu),Arsenal upisao u historiju...Pa gdje smo bili i sta smo radili na kraju?Nista.Ove sezone covjek uzima bodove ko iz picke,nemamo ni jedan poraz od ekipa iz vrha pa opet vam ne valja?Kako za Boga miloga da vam covjek ugodi?Zar je trebao poslati ekipu da istrci na teren da napadaju kao muha bez glave u OVOM dijelu sezone?Pa zamislite scenario da smo kojim slucajem izgubili veceras od Uniteda a iduce sedmice od Arsenala?Titula bi otisla ko govno niz solju.Covjek jednostavno rutinski privodi sezonu kraju,a ubjedjen sam da cemo povecati jos vise svoju prednost do kraja sezone i titulu osvojiti kao ekipa koja je od prvog dana na vrhu ljestvice,ekipa koja je najvise dana u historiji Premiershipa u jednoj sezoni na prvom mjestu tabele.

IN MOURINHO WE TRUST!!!

Ne treba diskutovati vise na ovoj temi. Hamco OBJASNIO! :D

Dokle god pobedjujemo, meni ne smeta ovakva igra. Smeta mi kada remi odigramo ili izbubimo. Pogodak sa Zoumom, moze se reci i Oscarom.  

Jos malo i gotovooo :D 

Čovjek je jednom rečenicom sve objasnio:

Znam da ljudi misle da je talenat u fudbalu najvažniji, ali bitna je i taktika. Volim ovakve pobjede.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201504184944/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-united-je-mogao-imati-i-99-posjeda-lopte-no-to-nas-ne-zanima.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.