16. mart 2015.11 god. comment_208674 Koliko godina ima ovaj Murinjov? 15 Samo nek nastave udarat i on i ćaća mu po navijačima, tu nisu udarali ni najveći ljudi u preko 110 godina kluba.. Pa mogu pretpostaviti da se neće dobro provesti bez obzira šta mislili o sebi. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208675 Ovaj prco je napisao ono sto je od Murinja cuo. U to sam uvjeren. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208676 Al barem vidimo zašto forsira Williana :D Zato što puno trči :D Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208677 Pa dobro, klinac, hormoni rade, veci je problem to sto mozda ovo sto on govori i nije toliko tacno, ali hajde ubedi ljude da nije kad govori sin prvog trenera... Murinjo mi je drag trener, ne sad da ga nesto obozavam ali volim te bezobrazne likove, ali ne shvatam sta ocekuje od engleske publike generalno? Da pale baklje, vriste, sta? @Eto kolega Walter napisa gore ono sto sam rekao, u prvom pasusu :D Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208714 Pa cekajte, kao fanovi nam valjaju? Em se malo malo ne čuju na utakmici. Onda se neki idioti potuku sa spursima, u europi... Pa oni konji protiv PSG-a u vlaku. Na Stamford Bridgeu nas nitko ne smije nadglasat. Prvo jer gostujućih navijača ne može biti više od naših, a drugo jer na domaćem terenu mora biti vrhunska atmosfera u kojoj će naši igrači uživati. Jel se treba čuti Sit down Mourinho protiv Southamptona? Ne treba. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208718 šta ovaj mali seronja zna o navijacima i navijanju dobiva ulaznicu za džaba, a još ne zna kako je to kad moraš iz svog džepa izdvojiti kintu za kartu debil mali odmah ga treba za muda objesiti Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208729 Ma ja ne znam sto ovaj lik ima ovoliko povlastica. Pa da mu je tata Abramovic on ne smije bit non stop u svlacionici. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208747 Čitam danas/jutros uz kafu neke vesti,kritikuje se Otac za sve i svašta a već posle drugog pasosa vidiš da ljudi prate Čelzi od prekjuče. "Jose Mourinho shouldn't have let Kevin de Bruyne and Patrick Bamford go" Prosto mi je neverovatno da neko ko prima platu za to što piše ne može da izgugla neke stvari pre no što objavi članak. Postao sam u temi za KDB,Bemfordinja zašto su ti igrači otišli,nije ih Otac oterao,Bemfordu je dao šansu,priliku da se sam odluči,KDB je molio Oca da ga pusti,molio iako je ovaj hteo da ga zadrži. ""The player and his family would like to secure a permanent solution because he has been out on loan already twice. "It's a World Cup year and for this reason he needs to play. “After his press conference in Bucharest I even started training harder, even on my days off. I lost three kilos and two percentage of fat — although we could get everything at the club: coke, chocolate. That’s why I asked him in a friendly way ‘please let me go’.†KDB .... "Mogo je on da ostane u Čelziju,čak šta više,to je i bio plan do onog trenutka kad smo Drogbu vratili Posle toga je pričao sa Murinjom koji mu je ponudio da ostane al ga je upozorio da nije siguran kolko će minuta dobiti te su se na kraju dogovorili da je Bro najbolji izbor/sredina za njega" ps:ovo sam ja skucao,ne da mi se sad guglati tačan citat ali to je to... Ne kažem da trener nije alfa i omega svakog tima,pogotovo Murinjo ali da se igrač drži negde protiv svoje volje u tim i takvim situacijama,danas u modernom fudbalu,na zapadu je to stvarno izuzetak. Možeš kritikovati Oca za milion drugih stvari ali šta je ovde mogo da uradi,treba li da drži nekog,zaveže ga lancima za klub.Pored toga totalno mi je besmisleno da se zbog dobrog učinka pojedinaca u drugim klubovima neko kritikuje,iako je to iz jednog ugla opravdano na drugu stranu svaki klub je priča za sebe,liga,takmičenje,okruženje,saigrači,sredina i mnogi drugi faktori,nije to prosta matematika pa da sad jednostavno preneseš učinak KDB u plavi dres i odma potpišeš titulu. Kako vreme prolazi a sezona se bliži kraju,Ocu se traži dlaka u jajetu,beži se od pravih problema sa kojima se ovaj klub susreće(pad forme kako tima,tako pojedinih igrača,problemi sa rotacijama...)kritikuje se za neke besmislene stvari(klupa se previše raduje,pritisak na sudije...)ono što stvarno treba pohvaliti a to je poslovanje kluba u globalu zadnje 3-4 godine,izostaje,čak šta više retko ko se setio da istakne kako smo strpljivo,marljivim radom,učinili značajan korak napred u pravcu da od naftaškog kluba postanemo jedna zdrava sredina,stabilan klub,klub za primer u skladu sa FFP. Kritikovao sam ga i sam pre par dana,"pljuvaću ga i narednom periodu najverovatnije ali sve je to stvar trenutka,nezadovoljstva pojedinim odlukama. U globalu,od kad se vratio,klub napreduje,raste,jačamo na svim poljima i "boli me" kad vidim kako se baca kamenje ne samo na Oca nego i na klub,pojedine igrače od strane ljudi koji očito ne prate ovaj klub redovno,inače ne bi ni mogli nešto tako da napišu. Do kraja sezone očekujem da se nastavi sa ovim besmislenim napadima,neosnovanim kritikama,da Otac lepo prikrije,sakrije pod tepih prave probleme koji nas muče u drugom delu sezone. Prijavi
17. mart 2015.11 god. Autor comment_208764 Pitaš li se ti zašto ga je KDB molio da ga pusti? Nije ga molio od dragosti, nego čovjeku pritužilo, htio je da dobije pravu priliku. A nije je dobio. Kao ni Mata. Kao ni Scherrle. Kao ni Salah. Neki imaju kredita do u nedogled (Willian, Oscar), a neki ne. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208769 Ovo što sam pročitao mali ništa krivo nije rekao. Jebote di ćeš zviždat Fabregasu, frajer jedan od boljih igrača ove sezone. Glavno da se jebenom Trollesu nikad nije zviždalo. Ko jebeni fanovi Reala. Ronaldo ne zabije 2 utakmice i zvižde mu. Steram takve "fanove" u kurac, Ja isto smatram da zviždanje na račun Fabregasa nije opravdano, ali nije na ovom malom da on o tome govori, on treba da se bavi stvarima koje idu uz njegove godine a to je sakljupljanje sličica itd, treba da shvati činjenicu da je njegov otac trener Chelseaja i da baš zbog toga on ne smije objavljivati ovakve stvari. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208770 Mogao je De brujne da se izbori za svoje mjesto samo da je bio uporan i strpljiv.Nekada je psiha vazniji faktor od bilo cega.Danas imamo mali milion primjera gdje su ljudi izgarali i vrijedno trenirali pa docekali svojih 5 minuta i pokazali sta znaju i umiju.Sreca njegova je da se razigrao u Wolfsburgu kao i citava ekipa inace mu je karijera mogla otici tramputicom.Jer smijesno je porediti Chelsea i Wolfsburg.Sta hocu da kazem,s obzirom u kakvoj formi su nam pojedini igraci i inace kakav kvalitet posjeduju sad je mogao i kod nas da hara.Uostalom neke igrace smo morali i prodati da bi nove kupili a niko nam nije garantovao da bi i kod nas bio ovoliko uspjesan da je ostao.Takvih primjera je koliko hoces.Mislim da je najbolje rjesenje za sve bilo da je otisao na pozajmicu.Ali eto sta da se radi sad, ne krivim Murinja uopste. Prijavi
17. mart 2015.11 god. Autor comment_208781 http://www.index.hr/sport/clanak/kevin-de-bruyne-najbolji-igrac-bundeslige-i-najveca-pogreska-josea-mourinha/807798.aspx Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208782 magiko.horto26 Objavljeno prije 21min De Bruyne je tri puta bolji igrač od onog precijenjenog vječno nadrkanog Hazarda. Mourinho je budala što ga je pustio što govori kako lik uopce nije jeben trener nego mu se jednom posrećilo i od tad živi na tome. Lik u svaki klub gdje dođe dobije 200+ M € za transfere, i vec pol momcadi je jebeno. Tesko tako postat veliki trener. Vidjelo se u Realu gdje je kikiriki osvojio, a doveo je kog je htio... Mou drago mi je da si ispao jer si šupčina i prevarant. Dabogda izgubio sve do kraja Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208794 Murinjo je doziveo ozbiljne psiicke traume u Spaniji to je na njega ostavilo posledice,nije to onaj stari Murinjo... Prijavi
17. mart 2015.11 god. Autor comment_208796 Murinjo je doziveo ozbiljne psiicke traume u Spaniji to je na njega ostavilo posledice,nije to onaj stari Murinjo... Jako me svojim stilom pisanja i razmišljanjem podsjećaj na jednog našeg bivšeg forumaša Van Ginkela, ali nisi on. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208804 Jako me svojim stilom pisanja i razmišljanjem podsjećaj na jednog našeg bivšeg forumaša Van Ginkela, ali nisi on. Kako to da shvatim? Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208805 Kako to da shvatim? Kao kompliment, to ti je legenda foruma, njegovi su se postovi citali iz jednog daha. Steta sto je napustio forum :( Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208809 Kao kompliment, to ti je legenda foruma, njegovi su se postovi citali iz jednog daha. Steta sto je napustio forum :( Sta je taj pisao ovde kad je postao legenda? Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208836 Sta je taj pisao ovde kad je postao legenda? pusti ih ba seru :P Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209461 Kad procitam izjavu Mourinha kako nam netreba Pogba imamo Lofuts Checka reko bi covjek ja ljudine daje priliku mladim igracima a smijem se kladiti da ni Lofuts Check ni Bamford nece dobiti nikakvu sansu naredne sezone, bitno je da drzimo polovne igrace poput Ramiresa i Oscara a netrazimo prave igrace. Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209468 kada sam procitao da je izjavio da nam ne treba Pogba, pomislio sam, nas agent sklapa ponudu. Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209470 I ja isto, ae reko nek bude ono njegovo. Lupeta za javnost, a potajno priprema teren :D Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209651 Moram da pohvalim Oca zbog jedne stvari a to je rotacija Čeha i Kurte skoro da je savršeno odradio taj deo posla,neverovatno kolko je njegov izbog golmana uticao ponekad na rezultat možda ljudima to ne izgleda kao bitna stavka ali mene je Otac u tom pravcu oduševio uvek sam bio protiv toga da se dva top golmana drže u klubu ali Otac me je razuverio,fantastično je iskoristio prednosti kako Čeha,tako i Kurte Kurtoa mi je čini mi se bolji kad je u pitanju istrčavanje,izletanje,kontrola svog prostora kod centaršuta i to je jedan od razloga zašto mislim da će uspeti u premu kamo sreće da je tolko dobro rotirao i ostatak tima Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209661 Da je imao takav kvalitet na nekim drugim pozicijama mozda bi i rotirao isto toliko dobro. Ali dobro to je vec stvar ukusa, po meni mi smo najjaci na poziciji golmana trenutno ako gledamo odnos prvi/zamena. Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209668 problem su nam samo Mikel,Ramireš ali i to se moglo rešiti,nije da smo neki nižerazredni klub bez para pa da se ne može izaći na tržište na drugu stranu imamo mi i više nego pristojne zamene a na kraju krajeva sam Otac ih je i doveo,Remi,Kvadrado,Luis stvarno nema opravdanja za neke stvare imao je Salaha pa ga je prodao,Švabu,sam ih je doveo,niko ga nije bio po ušima takve uslove retko koj klub ima ponovo nadje za shodno da se žali nešto Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.