Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Sefe, ostadose muda na vrbi... Ajde prevrni tamo po kuci, tavanu, podrumu, mozda imas rezervna, il nek ti ih cika Roman kupi, da se ne brukamo vise, ljudi gledaju...

Ja 13 aj prekini sa glupostima vise krvi ti nijedan nebi bolje od Mou radio posao

ne govorim gluposti, mou je važna ličnost Chelsea i vječno će ostat zapamćen i upisan u povijest kluba kao što ćemo mu i mi navijači vječno ostat zahvali na svemu, tako da mi je jasno da vam je teško prihvatit istinu (i meni je, bio sam najsretniji kad se vratio) ali to što govorim su nažalost činjenice... mou-ovo vrijeme je prošlo i moramo se pomirit s time i za dobrobit kluba mu se zahvalit i dovest neko kvalitetnije rješenje...

Nije njegovo vreme proslo samo treba da promeni ono na sta je kukao kad je prvi put bio kod nas... Bunker i da proba da melje protivnika jer za to imamo kvalitet.

Nije mi toliko nesto stalo do Murinja ali ne znam ko bi to mogao da ga zameni... Meni bas niko sem mene ne pada na pamet :D

ALO PL JE NAJJAČA NA SVETU

koliko je klubova u četvrtfinalu lp? vrlo vjerojatno 0... toliko o kvaliteti PL...

PL je najzanimljivija ali nažalost posljednijh godina je u padu... pa tko nam je to ove godine osim city-a (koji nije bog zna šta) konkurencija? nitko, i united i liverpoool su podbacili, arsenal je i dalje vječito 4. stavrno i nije bila neka filozofija osvojit ovakvu ligu

koliko je klubova u četvrtfinalu lp? vrlo vjerojatno 0... toliko o kvaliteti PL...

PL je najzanimljivija ali nažalost posljednijh godina je u padu... pa tko nam je to ove godine osim city-a (koji nije bog zna šta) konkurencija? nitko, i united i liverpoool su podbacili, arsenal je i dalje vječito 4. stavrno i nije bila neka filozofija osvojit ovakvu ligu

ALI POSLEDNJEPLASIRANI TIM ĆE DOBITI 100 MILIONA SAMO OD TV PRENOSA ZA DVE GODINE

Portugalci su od svih stanaca najslicniji nama sa ex-ju prostora, tako da me uopste ne cudi sto ce mali biti zesce bezobrazan tip, ali ko zna mozda bude isti otac, pa nam bude trener za jedno 30 godina :D

Ali dobro je rekao ako se mene pita. Ne možemo tražiti krivca samo u Fabregasu ili samo u Willianu odnosno pojedincu. Svi su krivi, ali mi umjesto da smo podrška i da oni to osjete da smo uz njih da navijamo još jače kad ide loše mi samo produbljujemo bol

Ovo što sam pročitao mali ništa krivo nije rekao. Jebote di ćeš zviždat Fabregasu, frajer jedan od boljih igrača ove sezone.

Glavno da se jebenom Trollesu nikad nije zviždalo. 

Ko jebeni fanovi Reala. Ronaldo ne zabije 2 utakmice i zvižde mu. Steram takve "fanove" u kurac,

Zadnja recenica nesto govori. "Mourinho's right... "

Bice svega sljedecu utakmicu. Morat ce sad Smorinjo da pere obraz svoj a i sinov.
Ako mu Willian i Oscar valjaju e onda sam ja slijep i nemam pojma o nogometu. Toliko su dobri u defanzivi da i sa dodatna 4 branica ne mogu sacuvati praznu mrezu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.