Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Jesi gledao intervuju posle utakmice sa QPR-om? Bio mu je Brown čini mi se na klupi i izjavio je kako je razmišljao da stavi Zoumu u napad ispred njega...

Da, da. Nesto na foru trebao nam napadac, a Brown je vise krilni igrac. 

Sacuvaj me Boze.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

...Nakon što je jučer pohvalio izvedbu Johna Terryja u sjevernom Londonu, Mourinho je na današnjoj press konferenciji opet govorio o kapetanu, ustvrdivši kako je on najbolji stoper kojeg je ikad trenirao.

Ponovno je upitan smatra li svoju ekipu dosadnom.

“Jutros sam sreo Arsenalovog navijača koji više od 50 godina navija za taj klub, gospodina koji živi u mom susjedstvu. Čestitao mi je zbog konferencije za novinare i rekao mi da sam bio u pravu.”

“Ponekad si postavljam pitanja o budućnosti,” nastavio je Mourinho, uzimajući u obzir što je važno u nogometu ovih dana.

“Možda je budućnost lijepi teren, bez golova. Ekipa koja na lijepom zelenom terenu ima veći posjed lopte pobjeđuje.”

“Ljudi govore ‘moja ekipa je igrala sjajno, imali smo veći posjed lopte’. Dobro.

“Ali čini se kao da golovi nisu važni. To je velika kontradikcija. Ponekad govorite o ekipi poput nas koja je zabila toliko golova da je dosadna, a ne smatrate ekipu koja ima posjed lopte 70 posto, a ne može pobijediti, dosadnom.”

“Pitam se kako će biti u budućnosti, kad budem djed sa svojim unucima doma, možda će se nogomet igrati bez golova, a mi ćemo uživati gledajući ljude kako se samo dodaju. Možda zabiti gol neće biti cilj, a možda neće biti važno ni spriječiti protivnika da ti zabije gol.”

“Što se mene tiče, jednostavan sam u svojoj analizi: u nogometu je važno protivniku zabiti gol i spriječiti protivnika da ti zabije gol.”

:D  :D

^Čitao sam komentare sa jučerašnje utakmice, kaže jedan "milina je bilo gledati napadačku igru Arsenala".....................

Šta reći?

“Ali čini se kao da golovi nisu važni. To je velika kontradikcija. Ponekad govorite o ekipi poput nas koja je zabila toliko golova da je dosadna, a ne smatrate ekipu koja ima posjed lopte 70 posto, a ne može pobijediti, dosadnom.”

“Pitam se kako će biti u budućnosti, kad budem djed sa svojim unucima doma, možda će se nogomet igrati bez golova, a mi ćemo uživati gledajući ljude kako se samo dodaju. Možda zabiti gol neće biti cilj, a možda neće biti važno ni spriječiti protivnika da ti zabije gol.”

“Što se mene tiče, jednostavan sam u svojoj analizi: u nogometu je važno protivniku zabiti gol i spriječiti protivnika da ti zabije gol.”

Kako čovjek gađa u centar..

Još 7 bodova treba da se obori onih 86 iz Ancelottijeve 09/10 sezone.

• Autor

Wenger poručio Mourinhu: Poštovanje je najvažnija vrlina

Jose Mourinho prokomentarisao je navijanje navijača Arsenala u susretu protiv Chelseaja i tako dodatno pogoršao odnose sa Arseneom Wengerom.

Navijači tima sa Emiratesa prošlog vikenda pjevali su "dosadni, dosadni Chelsea", da bi potom Mourinho u svom stilu odgovorio da je "Arsenal taj koji je dosadan jer je godinama bez titule u Premiershipu."

Ovaj komentar nije naišao na dobrodošlicu kod Wengera, koji je prozvao Mourinha na konferenciji za medije uoči utakmice sa Hull Cityjem.

"Najvažnija stvar kod trenera je da poštuju svoje kolege. Neki ljudi u tom aspektu moraju da se poprave. Svi trebaju da žive sa sopstvenim problemima, kao što i ja živim", kazao je Wenger, te dodao.

"Mislim da je poštovanje najvažnija vrlina", naglasio je francuski stručnjak. (ss.ba)

‘It isn't normal to win a title every season,unless you choose the countries and clubs where even the kit-man as manager wins it. Here, I choose a difficult one.’  

Elegantno karinđanje Gvardila i ostalih.

Cestitke majstoru. Titula je vracena. Bravo. Malo samo pomak u igri sledece sezone i nemamo sta da se zalimo. Covek zvani trofej. 

Najzasluzniji za titulu i pored kritika i ostalih ali i nasih navijaca. Maestralan letnji prelazni rok, odlicna prva polusezona, malo losija druga ali losija po igri ne po rezultatima. Po ko zna koji put pokazao trenersku klasu. Sto se mene tice nek sledece sezone igramo duplo gore nego ove ali da rezultatski budemo uspesni i da uzmemo PL ili LS ima 100% moje poverenje sta god da uradi.

Nemoguce je ne pohvaliti ovog majstora,trenera nad trenerima.Kakva god da je nasa igra,covjek zna uraditi ono sto drugi treneri slabo znaju,a to je ujediniti sve igrace,napraviti familiju unutar tima,gdje se svi  vole i svi  postuju.Svi ginu jedan za drugog i svi bi uradili sve da se dodje do konacnog cilja.To smo i uspjeli ove godine.Mislim da je i njemu pao pritisak sa ledja i da cemo vec dogodine gledati ljepsi i leprsaviji nogomet.Ocekujem iduce sezone da napadnemo i ligu prvaka i zamislite ovaj scenario:osvojimo ligu prvaka i Murinjo postane jedini trener kojem je uspjelo osvojiti to prestizno takmicenje sa 3 razlicita tima.Molim Boga da dodje taj dan pa da vidim sta bi hejteri tad rekli!

Apsolutno prezadovoljan sezonom. Dva trofeja, liga i kup.

Ako bi naredne samo odbranili PL to bi bilo do jaja.

Mozda kasnije malo duzi post ako mi se cefne, ali poenta je da mi nismo izgubili od NG.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.