21. april 2015.11 god. comment_214264 Kako se vucarali ????? Pa bili smo u vrhu, malo opali u formi, ali smo drugi bili kad je on dobio otkaz. On je izvlacio maksimum iz ekipe, doslo je do smjene generacijem, ta sezona je najteza za vodit tim. Lako je vodit tim kad ti imas 9 standardnih prvotimaca i dvojicu treba da uklopis. RDM RDM RDM RDM RDM RDM RDM Nisam znao da je veci uspjeh drugo mjesto nego prvo. Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214266 Nisam znao da je veci uspjeh drugo mjesto nego prvo. Pa proslo je bilo 10 kola, a ne 38, drugi u prvih 10 kola nije smak svijeta. Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214268 A smak svijeta VAM je igra, nogometna filozofija Mourinha u ovom trenutku s kojom smo osvojili dva trofeja i to jedan je Premiership nakon 5 godina. Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214269 A smak svijeta VAM je igra, nogometna filozofija Mourinha u ovom trenutku s kojom smo osvojili dva trofeja i to jedan je Premiership nakon 5 godina. Jeste, zato sto se s tom filozofijom u Evropi ne moze vise nikad nista napravit. A ove godine u Premiershipu, ekipe su tako jadne i nekonstantne da bi smo i sa igrom Vozdovca osvojili trofej. Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214274 Rezultati kroz Mourinhovu karijeru govore drugacije kad je u pitanju europa. Znas sto jos pokazuju rezultati da jedan Wenger sa svojom napadackom filozofijom nikad nije osvojio LP-a vjerovatno ni nece, kao ni City vjerovatno u skoroj buducnosti. Isto tako jedan Ferguson koji ima dvije LP-a osvojio ih je jakom obranom i sa dosta srece. Da ne govorim koliko je jedan Real cekao da ponovno osvoji LP-a. Da samo znas koliko faktora utjece da bi osvojio LP-a koliko se samo stvari treba posloziti. Sto smo imali srece u sezoni kad smo je osvojili ce nam se mozda jos kojih par sezona naplacivati. Budimo objektivni Real, Barcelona, Bayern su igracki puno jaci od nas, i tesko im mozemo parirati, po igrackoj kvaliteti ni PSG, City, United, Arsenal, Atletico, Juventus nisu losiji od nas. Je li Mourinho tu da se brine o drugim ekipama? Koliko znam mi smo manje ulozili novaca u momcad od ostale 4 ekipe koji nam gledaju u ledja, je li to nas problem ili njihov. Mislim da je njihov mi smo ti koji dominiraju, a oni su ti koji moraju misliti kako da nas pobjede sljedece sezone! Sve puno kompliciraniji nego sto itko od nas moze zamisliti. Garanitam da Mourinho puno vise zna od nas smrtnika. Ti mozes srati po njegovoj filozofiji, on ce osvojiti trofej i zacepiti ti usta tebi i svim ostalim kriticarima. Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214275 Garanitam da Mourinho puno vise zna od nas smrtnika. gasi forum,nemamo pravo da se žalimo,ko smo mi da dovedemo u pitanje vrhovnog poglavara :D reko bi neko da Otac vodi Sanderlend,Lester,tolko smo bedni spao je na to da se svaka utakmica svodi na to da je glavni cilj da neutrališe protivnika a vamo pali slavsku sveću da Azar ubode koje zrno i onda ti dodje jedan PSG i slomi ti kičmu dajem glavu da će sam otići,nema teorije da on ostane ovde na duže staze ako se neke stvari ne promene OTKAZ BATO OTKAZ jose mourinho glory hunter Titula je tu, do kraja sezone samo uživat u svemu što se dešava na terenu. HAHAHAHAHAHAHA Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214286 Jeste, zato sto se s tom filozofijom u Evropi ne moze vise nikad nista napravit. A ove godine u Premiershipu, ekipe su tako jadne i nekonstantne da bi smo i sa igrom Vozdovca osvojili trofej. to iz iskustva sa FM mozda? :D Kad bi Mou video ovu temu sit bi se ismejao (jos kad bi i razumeo...). Uređeno 21. april 2015.11 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214296 Drago mi je sto sam aktivirao Obiwankenobija, nadam se da ce i u buduce pisati i na drugim temama. (Muka mi citat ovo sto si napisao OBi, sutra cu procitat pa cu ti odgovorit ) :hljeb: Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214424 Drago mi je sto sam aktivirao Obiwankenobija, nadam se da ce i u buduce pisati i na drugim temama. (Muka mi citat ovo sto si napisao OBi, sutra cu procitat pa cu ti odgovorit ) :hljeb: ne docekah ti sutra :P a sta se tice mourinha nije problem bunker vec sta ti psg uvali dva komada u bunkeru i sta ti vecina ekipa stvvori sansi da ti srce stane Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214530 Jedina gora stvar od njegovog nepovjerenja u mlade igrače ustvari je konstantna priča kako će dobiti povjerenje. Prijavi
24. april 2015.11 god. Autor comment_214578 Mourinho i grb Barcelone na majici idu kao Ante Pavelić s partizankom i petokrakom na glavi. Nespojivo. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214585 Verbalni rat Wengera i Murinja zadnjih 10 godina http://www1.skysports.com/football/news/11661/9818518/arsene-wenger-v-jose-mourinho-the-history-of-their-rivalry-in-quotes Prijavi
24. april 2015.11 god. Autor comment_214639 Kaže da su stari momci duša kluba, što znači da će sigurno i Lamps i Terry ostati sigurno još par godina... I sad mi je jasno da je Lamps produžio ugovor jer se davno znalo da će ovaj doći tj. on je to naredio.Pogriješio si za Lamparda. Nije ostao par godina, nego samo godinu. Mou ga nije zadržao.Da je prvo dobiti bayerna u super cupu. Kako ce nas odma svi gledati drugim ocima. Kad vide da smo najvecu silu ove godine dobili, svi ce se usrat od Mourinha i Chelsea njegovog.Pogriješio si za Superkup. Nismo pobjedili i nitko nas se nije usrao. Prijavi
24. april 2015.11 god. Autor comment_214673 Ako proda Luiza nek se tjera u 3 lijepe pm... Prodao je Luiza. Da li ga tjeraš i sad u 3 lijepe pm? Nekako imam filing da ce on biti prvi trener koji ce STVARNO pocet gurat naše juniore u prvih 11. Samo neka radi dobar posao i neka dobi dovoljno vremena da sve posloži. Trofeji ce vec doci. Mou, dobrodošao kući! Pogriješio si u prognozi. RLC dobije 7 minuta. Jel to dosta? Prijavi
24. april 2015.11 god. Autor comment_214677 Ma nije Wisey, sve to fino. Spam - nespam. Nego samo pogledaj koliko su ljudi zaglibili u svojim prognozama. Jedan presijek. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214720 Samo cepaj Cae,napokon nesto "pametno" od tebe :)) Da mi je sad da nadjem one izjave kad je doso kako nas je namazao sa pricom kako je cilj da unapredi postojece igrace a vamo se ponovo sve svelo na "blanko cek" al ajd za to me zabole al samo cekam da vidim dal ce da odrzi rec i napravi od RLC prvotimca Samo da ne ispadne da bacam samo hejt,zna/ ili je bar znao Otac da pruzi priliku i mladjim igracima i to je u proslosti cinio kolko puta sto kod nas sto u drugim klubovima sam je sad "zastranio" Hut u neku ruku,karlton kol,di santo,varan... Da ne pominjem kako je I znao rotirati igrace,one sezone drogbu i krespa kako je koristio. VRATITE NAM pravog MURINJA iluminati Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214721 Pa ono, neki igrači jesu unapređeni, Azar, Dejv, donekle Oskar, Teri igra bolje, ali setimo se da nam je ekipa bila preplavljena mediorkitetima i igračima kojima je odavno prošao prime. Tehnički je RLC prvotimac, trenira sa prvim timom, tkao kaže bunkerinjo lololol. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214725 Dejv je bio jedan od najboljih igraca jos pre Murinja,nista ali nista se nije promenilo od tod Jos ove sezone igra za koju nijansu slabije nego lane a nije odrzao obecanje da ce protiv "slabijih" klubova vise koristiti bekove Tj .jese Ivanovic je neprikosnoven u napadu Samo Azar ima napredak u duzem vremenskom periodu To sto je bilo mediokriteta to je totalno drugo pitanje,sredio je ekipu transferima I svaka mu cast za to ali isto tako doveo salaha,svabu,luisa,kvadrada koje ne koristi a za vilijana dao dzak para samo da mu trckara po terenu ponovo kazem,skidam kapu Poku koji je sredio toti sa bentalebom,mejsonom i kompanijom,ono ne moze to da se uporedi,situacija kod nas i kod njih je totalno drugacija ali ti klinci su nas "razbili" sa petardom i naterali nas da igramo bunker sa nasim zvezdama od 30 miliona Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214730 Haha to,kao kad je Huta trpao u napad u poslednjim minutima,legendarno Takav nam Otac treba,sta njemu sve nije padalo na pamet ranije kako kod nas tako I dok je vodio Porto,Inter Sad kao da mu je neko povadio sve dugmice iz dzojstika i ostavio samo R1 i x :)) Prijavi
25. april 2015.11 god. comment_214732 Haha to,kao kad je Huta trpao u napad u poslednjim minutima,legendarno Takav nam Otac treba,sta njemu sve nije padalo na pamet ranije kako kod nas tako I dok je vodio Porto,Inter Sad kao da mu je neko povadio sve dugmice iz dzojstika i ostavio samo R1 i x :)) Jesi gledao intervuju posle utakmice sa QPR-om? Bio mu je Brown čini mi se na klupi i izjavio je kako je razmišljao da stavi Zoumu u napad ispred njega... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.