13. januar 2014.12 god. comment_157530 'I’m here to stay. I belong to Chelsea, Chelsea belong to me.' 'More than one year ago, even before I decided to stay in Madrid for one or two more years, our decision was made,' he admitted. 'We wanted to go to England next because we feel it’s the best for all four, as a family and me as a professional. He added: 'My wife just loves the city to live in. We kept our house from last time and, although we tried to hide it, we came lots of times.' Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157553 Procitao sam ceo originalni clanak i veoma me pogodio.Nadam se da ce ostati do kraja karijere sa nama,jer je tu pola godina,a vec se vidi sta on znaci za ovaj klub i fudbal generalno kao da gledam totalno drugu ekipu od kad je on dosao. :sal1: :sal1: :sal1: :sal1: Prijavi
14. januar 2014.12 god. comment_157733 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/managers/jose-mourinho/10572712/Jose-Mourinho-to-decide-on-Chelsea-future-of-John-Terry-Ashley-Cole-and-Frank-Lampard.html Jose Mourinho to decide on Chelsea future of John Terry, Ashley Cole and Frank Lampard ima zanimljivih stvari,mrzi me sad da izvlacim rečenice,pročitajte Prijavi
14. januar 2014.12 god. comment_157742 Vrlo je verovatno da ce oni ostati u klubu, ali Mourinho ih nece drzati u timu po svaku cenu, ne na ustrb rezultata. Sva trojica mogu itekako posluziti, ovoj mladoj ekipi trebaju vodje, mentori, ocevi... Treba da ostanu, makar jos jednu sezonu, da svojim iskustvom i znanjem pomognu stvaranje sampionske ekpie. Naravno, idealno bi bilo da se posle toga Terry i Lamps prikljuce strucnom stabu. Prijavi
14. januar 2014.12 god. comment_157744 iskreno,plašim se tog vremena kad ode ta stara garda,ako nas je nešto držalo do sada to su bili oni,kičma ekipe,srce,ma sve svaka čast ovim mladim igračima ali Murinjo treba nekog oko koga će da gradi ekipu,treba nam čvrst oslonac za narednih 10 godina uzeću za primer jedan Arsenal koji nije mogo da zadrži svoje najbolje igrače,odlazili su kapiteni jedan za drugim,to ih je ubijalo iznutra Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157849 hhahahahahahahahahahaha kraljuuuu :D "Naravno Whisp,sve za tebe" - Mourinhno (Sky Sport's) Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157878 Samo da ne postavi ekipu da "odigraju na nulu".Ovako ranjen United bi morali dobiti. :chemu: Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157881 Nije je jos doma postavljao tako, tako da nece ni ovaj put protiv ovakvog uniteda. Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157896 U nedelju idemo na minimalnu pobedu ,iako mozemo da im damo petardu.Valjalo bi da ga primimo u prvom minutu zarad dobre nase igre :D .Murinjo ima da koristi Matica i Mikela zajedno u ekipi :D niko da ne moze proci centar Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157899 Sve najjače trupe na teren treba ih demolirat ako ne rezultatom ( bija bi zadovoljan i sa 1-0 ) onda pritiskom i maltretiranjem bekova uniteda..... Oću da počmu utakmicu u mišijoj rupi... Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157908 Rezultat(pobede naravno) nije bitan zelim totalnu kontrolu utakmice u svakom momentu nek bude i 1-0 bez njihove ni najmanje sanse za gol.Jer ne gledam fudbal zbog golova vec zbog tima koji kad je tu Mou moze da igra kao jedna velika porodica. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157926 kao što je neko već reako samo nek ne odigra kukavički na nulu i bit će dobro, imamo dobru ekipu i u sve boljoj smo formi a united je u krizi tako da sam siguran da ih možemo dobit! Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158120 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3625245/title/mourinho-dangerous-game Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158141 Ukoliko Čelsi pobedi Junajted u nedelju, biće to 100. pobeda Čelsija pod Murinjom u 142 utakmice (Premijer liga). Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158145 Neko je napisao da imamo najvise pratilca na twiteru i odjednom mi je doslo u glavu nesto da napisem. Ovom coveku treba zahvaliti sto je dosao,mnogo toga je doneo. -Doneo nam je borbu za titulu,sa njim smo u dobroj poziciji na svim frontovima,ne primamo golove vise,uzimamo mirno i stalozeno pobede,bez prevelike nervoze i napetosti. Ono sto smo prizeljkivali. Priznajem da sam par puta pisao kritike na njegov racun (zbog previse zatvorene igre i cuvanja rezultata,gde nas je to par puta kostalo,preterana opreznost) i vreme je da priznam da je sve polako doveo u red,da je Stamford Bridge ponovo neosvojiva tvrdjava i da se drugim timovima,kao i navijacima tresu gace kada vide da im dolazimo ili da nam dolaze u goste. -Verujem da je uticao i na popularnost kluba na drustvenim mrezama,povecanju broja simpatizera,kako na twiteru,tako i na face-u. -Doveo je do toga svojim imenom da svaki igrac kojeg pozeli zeli da dodje kod nas bez previse razmisljanja ili bar 90% igraca,dovoljno je reci Jose Mourinhno te zove,odmah hoce da pakuju kofere,dakle doveo je do toga da igraci zele kod nas da dodju i da igraju za nas,podigrao je opet Chelsea na najvisi nivo. -Unapredio je igru i pojedine igrace,od kojih jedan ozbiljno pretenduje da bude No.1 u Evropi i svetu. Neke je nazalost i unazadio,ali sta da se radi,znate o kome pricam,ali generalno je i tu napravio ogroman napredak. Sve u svemu,hvala ti Jose sto si se vratio i sto si ponovo sa nama,nadam se da ces jos dugo biti tu. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158180 http://mondo.rs/a653118/Sport/Fudbal/Nece-ferari.-Murinjo-sklapa-tenk.html OBAVEZNO procitati ,sjajan tekst :) Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158186 Odlican gest Mourinhna... http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/pogledajte-kako-je-murinjo-novinaru-ulepsao-dan-162841.html Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158236 Je l' se sećate Diega Toresa? Taj lik je napisao knjigu "Prepare to Lose: The Mourinho Era" i rekao da je 'Murinjo pobesneo i plakao što nije nasledio Fergusona u Junajtedu'. Murinjov odgovor na to: "The person who wrote that book shouldn't write books. He should write books for kids using his imagination." Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158245 Taj sam odgovor cekao.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158266 I eto kako nastane trač. Jedan novinarski brabonjak iz kompleksa provali niđe veze vijest i onda ga drugi brabonjci iz Daily Faila prepišu i onda utripovani navijači scuma popuše ovu vijest ko predizborna obećanja pa počnu pjevati neke pjesme "You wanted this job" i eto idealnog primjera kako žutilo pravi situaciju. A ustvari, trebaš samo malo razmisliti, stati na otprilike 30 sekundi i sve ti je jasno u cijeloj priči. Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158270 Izjavio je i Veliki Mou mnogo lazi i nebuloza tako da .... Ne kazem da sada ne govori istinu ali sve treba uzeti sa rezervom nikome ne treba slijepo vjerovati. Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158366 Mourinho: "Natjecanje u Španiji svodi se na borbu Reala i Barcelone. Izgubili smo naslov sa 99 bodova. To je natjecanje koje mi se ne sviđa. Imao sam čast da vodim veliki klub kao što je Real, ali liga mi se nije dopadala", rekao je Mourinho, dodavši kako je u Engleskoj mnogo više neizvjesnosti. Mislim da ako pogledate petorku u Engleskoj, City i Arsenal su dvije najbolje ekipe. Teško će se biti nositi sa Cityjem. Naš prvi cilj je da osiguramo svoje mjesto među četiri najbolje ekipe, iako još uvijek vjerujem u naslov, ali gradimo momčad za budućnost. Želimo zadržati pobjednički DNK." Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.